Miłośniczki H&M - cz. IV - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-15, 20:38   #3721
tysiulka18
Zakorzenienie

GG do tysiulka18
Dot.: Miłośniczki H&M - cz. IV

Cytat:
Napisane przez mil33nka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, po ile są teraz te torebki ?
ja mam tą torebkę polecam, jestem z niej zadowolona
tysiulka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 20:38   #3722
ola_gie
Zakorzenienie

Nie czytałam wątku na bieżąco od wczorajszego południa i teraz nie mam siły
Wybrałam się wczoraj na rekonesans i muszę przyznać, że byłam mile zaskoczona wyprzedażą. Najpierw byłam w Krakowskiej i jeszcze metkowali sporo rzeczy, kupiłam sobie czteropak lakierów i bluzeczkę na ramiączkach dla mamy za 10 zł. Sukienki za 24,5 były przecenione na 10 zł, ale tylko wersja limonkowa we wzorek i chyba czarna. Poza tym sporo rzeczy z obniżonymi cenami, także na Divided.
Potem pojechałam do Galerii Kazimierz i tam było więcej fajnych rzeczy Teraz już dokładnie nie pamiętam, ale warto było się wybrać. Jeszcze były nieprzebrane Ale twardo trzymałam się swojej listy potrzebnych rzeczy i kupiłam tylko sukienkę ze zdjęcia przecenioną na 30 zł. Biżuteria nie jest jeszcze objęta jakimiś fajnymi obniżkami, ale z ciuszkami naprawdę się spisali

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 20:40   #3723
Ghost19
BAN stały

Cytat:
Napisane przez babyinblue Pokaż wiadomość
a te spódnice to na jakim dziale? bo jestem ciekawa czy u mnie też by się znalazły
W arkadii wszystko z wyprzedaży jest osobno, żeby nie latać po całym sklepie i szukać Spódniczki były na I piętrze w dziale damskim. Lewa strona od wejścia bodajże 3 czy 4 wieszak
Ghost19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 20:41   #3724
snowhitee
Zakorzenienie

Ja też przed chwilą wróciłam z H&M-ów. Byłam na marszałkowskiej i w zt, tu i tu ludzi tyle, że szkoda gadaćaż w głowie się kręci..Kolejki masakra ale jakoś wystałam Na marszałkowskiej już raczej przebrane, jak coś fajnego to większe rozm, w zt trochę lepszy wybór. Sama kupiłam jedynie 3pak stringów po 10zł, 2xbłyszczyki po 5zł, 2 kosmetyczki za 5zł, cień za 10zł i spódniczkę we wzory za 30zł. Jednak nie mogłam jakoś zbytnio nic dla siebie znaleźć, już fajniejsze ciuszki w mohito zdecydowanie Czekam teraz na bershkę, stradiego i zarę

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 20:42   #3725
saming
Zakorzenienie

A jak w Wawie z wyprzedażą?
Ja mam jutro wolne to się przejdę... może coś kupię

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 20:43   #3726
karateczka000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam i rzeczy naprawdę bardzo dużo Chociaż niewiele więcej modeli od tych co widziałam wczoraj w Bałtyckiej i Manhattanie, róznica była taka że już dążyli rzeczy ogarnać i ułożyć w jedno miejsce Jak ktoś już zauważył, to głównie letnie typowo rzeczy, typu bluzeczki, tuniczki, plażowe sukienki, spodenki, rybaczki, trochę letnich butów...
Ogólnie średnio mi się podoba, nie mój gust
Kupiłam tylko miętowy kardigan 3/4 z Modern za 40zł z 129, jedyny się zaplątał (i chyba jedyny przeceniony kardigan )

A biżuterii nadal prawie nic przecenione, dodatkowo uwaga - mało też rzeczy z Divided, aż się zdziwiłam bo prawie nic poza paroma koszulkami) z Black nie przecenili Więc wątpię by była przeceniona ta spódniczka w kwiatki z zipem o którą pytacie, bo to właśnie Divided Black

Za to obkupiłam się strasznie w Mohito, polecam zajrzeć
oj racja, w mohito mnóstwo fajnych przecen jest, szczegolnie sukienki letnie bardzo ładne i tanie

karateczka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 20:46   #3727
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
oo...czy ona ma bloga lub coś innego gdzie się prezentuje ?

Byłam dziś w h&m i...szał !
Mnustwo rzeczy przecenionych,w tym dużo spódniczek,bluzek,spodene k,kostiumów,bielizny,tore bek. Szał,szał i jeszcze raz szał.
Sama wydałam 340 zł a wchodziłam tylko po stanik
Ale ciesze się ogromnie bo kupiłam muchową sukienkę z brokatem za 60 zł gdzie pierwotnie kosztowała 130. do tego stanik(niespodziewałam się jego przeceny) 20 zł z 40 zł, majtki-bokserki 10 zł z 40zł,bostiumy góra 30 zł dół-20 zł, torebka 30 zł z 70zł,piżama 40 zł z 80zł, koszula bawełniana w kwiatki 40 zł z 80 zł. Tak więc jak widać sporo zjechali z cen i gorąco polecam

może porobię zdjęcia to się pochwale bo jestem mega zadowolona,
Cytat:
Napisane przez Kica. Pokaż wiadomość
ja wczoraj wieczorem byłam w Manufakturze, a dziś rano w Porcie i w tym drugim większy wybór i właściwie wszystko w pełnej rozmiarówce i z działu Divided było zdecydowanie więcej rzeczy.
A widziałyście może w którymś h&m taki kombinezon:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1276603752 ?

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 20:46   #3728
paula-zla
Zakorzenienie

Wiedziałyście, że do przymierzalni można wnosić tylko 7 rzeczy? Byłam przed chwilą w galerii, zabrałam ok. 10 rzeczy i dostałam burę od ekspedientki. W obronie stanął pan sprzedawca, który powiedział, że przynajmniej odniosłam rzeczy powieszone na wieszakach, a kobieta dalej swoje. Szczerze mówiąc, nie rzuciło mi się w oczy takie ograniczenie, zresztą nigdy nikt tego nie sprawdza (do dzisiaj ) Więc po co to właściwie jest?
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 20:55   #3729
wiatr86
Rozeznanie

Potwierdzam hm się spisało. Sporo ciuchów, ludzi jeszcze więcej. W porcie spokojniej, w galerii łódzkiej tłumy aczkolwiek spory wybór i z rozmiarówką nie najgorzej jeszcze było, ale to środek tygodnia.
Pytałam sprzedawczynię to powiedziała, że nic więcej nie przecenią, a na pewno nie tą najdroższą elegancką kolekcję, nie wiem jak się nazywa (w niej są między innymi te sukienki po 129 i droższe). Ja kupiłam leginsy czarne 60den 2 pack za 39,90, spódniczkę krótką za 20zł, spodnie w kant eleganckie jasne za 40 zł, apaszkę w zeberkę za 30 zł.
Ogólnie warto zajrzeć.
W re też sporo rzeczy fajnych. W carry też.
Niemiło mnie zaskoczył jak zawsze orsay i c&a, które tak zaczęło windować ceny, że tragedia jak dla mnie.
Czekam aż inne sklepy się rozkręcą.
Stary 2010-06-15, 20:56   #3730
mil33nka
Rozeznanie

a ile za nią dałaś ?
Stary 2010-06-15, 20:59   #3731
Smarfetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiatr86 Pokaż wiadomość
Potwierdzam hm się spisało. Sporo ciuchów, ludzi jeszcze więcej. W porcie spokojniej, w galerii łódzkiej tłumy aczkolwiek spory wybór i z rozmiarówką nie najgorzej jeszcze było, ale to środek tygodnia.
Pytałam sprzedawczynię to powiedziała, że nic więcej nie przecenią, a na pewno nie tą najdroższą elegancką kolekcję, nie wiem jak się nazywa (w niej są między innymi te sukienki po 129 i droższe). Ja kupiłam leginsy czarne 60den 2 pack za 39,90, spódniczkę krótką za 20zł, spodnie w kant eleganckie jasne za 40 zł, apaszkę w zeberkę za 30 zł.
Ogólnie warto zajrzeć.
W re też sporo rzeczy fajnych. W carry też.
Niemiło mnie zaskoczył jak zawsze orsay i c&a, które tak zaczęło windować ceny, że tragedia jak dla mnie.
Czekam aż inne sklepy się rozkręcą.
W CARRY nadal -50%?

Edytowane przez Smarfetka
Czas edycji: 2010-06-15 o 21:11
Smarfetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 21:10   #3732
Chiquita 150
Raczkowanie

GG do Chiquita 150

Cytat:
Napisane przez FFashionistkAA Pokaż wiadomość
Jak weszłam dziś po pracy do H&M, to myślałam, że przy bramkach się przewrócę... wszyscy biegali pomiędzy wieszakami, jakby za darmo rozdawali te ciuchy... Coś mnie podkusiło i rano tuż po otwarciu zrobiłam telefoniczną rezerwację tego, co chciałam kupić... i całe szczęście, bo po pół godzinie śladu po moim rozmiarze nie było.
Jest naprawdę mnóstwo rzeczy przecenionych, można sporo ciekawych rzeczy kupić za grosze. A najbardziej cieszę się z gardenowych niebieskich spodenek
Masz na myśli te szorty co są przecenione z 79 na 40zł? Czy są jeszcze u Ciebie? Mi udało się upolować tylko beżowe a marzę o niebieskich /chabrowych. Kiedy będziesz następnym razem w h&m?

Cytat:
Napisane przez aako Pokaż wiadomość
czy u was sa jeszcze beżowe szorty z garden za 40zł rozm M czy tam 38 ??
Kupiłam je dziś o 14 w pasażu w rozmiarze 38 a wisiały obok jeszcze jedne 38, 40 i wyżej. Na świdnickiej o 16 uchowały się jedne w rozm. 42. W arkadach była moja koleżanka i ok. 17 były na pewno w rozmiarze 38 bo pisała do mnie czy mi ich nie kupić (poluję na chabrowe/niebieskie szorty Garden w rozm 36/38 - gdybyście je znalazły bardzo prosze o zakup
Chiquita 150 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 21:17   #3733
BlairWaldorf
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj kupiłam ten kombinezon - jest naprawdę świetny! Przecena z 79zł na 40zł. Są jeszcze czarne. Ale wzięłam ostatnie 38 (troszkę luźne w biuście, ale ok), a tak to same 40 i 42 zostały w Galerii Krk.

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
male info z galerii krakowskiej:

ja sie troche obkupilam na divided, kupilam spodniczke we wzory za 30 zl, szorty za 10 zl i 2 luzne bokserki tez po 10 zl
bylo sporo dluzszych bokserek po 20 zl
na woman bieda, tych szortow z garden w rozmiarach mniejszych niz 42 juz nie ma ogolnie nic ciekawego
bielizna przebrana
Ja też dziś byłam w galerii - i szczerze, jestem rozczarowana Oprócz kombinezonu, to naprawdę nic mi się nie podobało. A jeśli już na coś zwróciłam uwagę, to było w rozmiarach 40 i większe:/ Jutro mam zamiar się przejechać do Bonarki - może tam będzie lepiej. Zaliczę też wtedy Mohito

"Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy"

BlairWaldorf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 21:19   #3734
Chocolatina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj kupiłam ten kombinezon - jest naprawdę świetny! Przecena z 79zł na 40zł. Są jeszcze czarne. Ale wzięłam ostatnie 38 (troszkę luźne w biuście, ale ok), a tak to same 40 i 42 zostały w Galerii Krk.

Ja też dziś byłam w galerii - i szczerze, jestem rozczarowana Oprócz kombinezonu, to naprawdę nic mi się nie podobało. A jeśli już na coś zwróciłam uwagę, to było w rozmiarach 40 i większe:/ Jutro mam zamiar się przejechać do Bonarki - może tam będzie lepiej. Zaliczę też wtedy Mohito
bardzo fajny sama bym taki wzieła ale u siebie nie widziałam w promocji
Chocolatina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 21:20   #3735
Montii
Zakorzenienie

wiecie może czy w H&M w Bytomiu są już przeceny?

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 21:22   #3736
mmm87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
Wiedziałyście, że do przymierzalni można wnosić tylko 7 rzeczy? Byłam przed chwilą w galerii, zabrałam ok. 10 rzeczy i dostałam burę od ekspedientki. W obronie stanął pan sprzedawca, który powiedział, że przynajmniej odniosłam rzeczy powieszone na wieszakach, a kobieta dalej swoje. Szczerze mówiąc, nie rzuciło mi się w oczy takie ograniczenie, zresztą nigdy nikt tego nie sprawdza (do dzisiaj ) Więc po co to właściwie jest?
Ja też dzisiaj się zorientowałam, że można wnosić max 7 rzeczy. Stojąc w kolejce zauważyłam wiszące i oczywiście nieużywane numerki od 0 do 7.

A takie moje ogólne spostrzeżenie, to H&M chyba nie radzi sobie z wyprzedażami albo może raczej z niektórymi klientkami, które dziczeją przy okazji wyprzedaży. To, co dzisiaj widziałam na Świdnickiej to istna masakra - w przymierzalniach walają się na podłodze ciuchy, w tym buty i nawet majtki. Przed przymierzalnią wieszaki do odwieszania nie są na bierząco sprzątane i to, co się na nich nie zmieści, wyścieła podłogę albo tworzy na stole wielką stertę. Gorzej niż w lumpeksie albo supermarkecie.
mmm87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 21:22   #3737
paula-zla
Zakorzenienie

U mnie było sporo tych kombinezonów, prawie cała rozmiarówka, sama mierzyłam czarny. W razie czego służę pomocą.

wymienię
Stary 2010-06-15, 21:23   #3738
Olunia1989
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
To jest taki krótki żakiecik, troszkę jak bolerko, bez żadnego zapięcia, po obydwu stronach przy klapkach z ozdobnymi guziczkami, może po opisie skojarzysz Dział tak jak wcześniej pisałam Modern Classic. Zdjęcia nie mogę znaleźć na stronie, ale postaram się zrobić może nawet jutro się uda

Edit: znalazłam zdjęcie na Allegro
dziękuję bardzo
poszukuję wlaśnie jakiejs fajnej marynarki, ale w hm nie ma, albo jedyna ktora mi sie podobala zostala w rozmiarze 44 i 42

chyba po marynarę wybiorę sie do zary ;D
Asiu pamietasz może ile kosztuje taka granatowa zarowa marynka? Gabi ją bodajże kupowała chciałabym ją upolować na wyprzedazy, nie wiem tylko na ile mogą ją na początku przecenić..
przepraszam, ze w tym wątku

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
pewnie tak
powtarzam pytanie, widziałyście je może przecenione?
też na nią poluję, dzisiaj widzialam w Kazimierz, niestety nieprzecenione

dziewczyny! dziś w Krakowskiej widziałam bardzo duzoż par jeansow za 39 zl na piętrze od wejścia zaraz na prawo

wyprzedaże rzeczywiście całkiem całkiem

ekhm..

.no !

Edytowane przez Olunia1989
Czas edycji: 2010-06-15 o 21:25
Olunia1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 21:25   #3739
Chocolatina
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie było sporo tych kombinezonów, prawie cała rozmiarówka, sama mierzyłam czarny. W razie czego służę pomocą.
jeśli będziesz następnym razem w hm to wziełabyś dla mnie kawowy 34 lub 36? ( o ile się jeszcze uchowają)

byłabym Ci dozgonnie wdzięczna
Stary 2010-06-15, 21:27   #3740
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olunia1989 Pokaż wiadomość
chyba po marynarę wybiorę sie do zary ;D
Asiu pamietasz może ile kosztuje taka granatowa zarowa marynka? Gabi ją bodajże kupowała przepraszam, ze w tym wątku
Jeśli myślimy o tej samej z działu Basic, takiej dłuższej, zapinanej na jeden guzik, w której zdjęcie wklejała Gabi, to ona kosztuje 199 zł
Jest też kilka innych, podobnych modeli w tej samej cenie w granacie więc problemu z wyborem nie powinnaś mieć

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 21:28   #3741
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmm87 Pokaż wiadomość
Ja też dzisiaj się zorientowałam, że można wnosić max 7 rzeczy. Stojąc w kolejce zauważyłam wiszące i oczywiście nieużywane numerki od 0 do 7.

A takie moje ogólne spostrzeżenie, to H&M chyba nie radzi sobie z wyprzedażami albo może raczej z niektórymi klientkami, które dziczeją przy okazji wyprzedaży. To, co dzisiaj widziałam na Świdnickiej to istna masakra - w przymierzalniach walają się na podłodze ciuchy, w tym buty i nawet majtki. Przed przymierzalnią wieszaki do odwieszania nie są na bierząco sprzątane i to, co się na nich nie zmieści, wyścieła podłogę albo tworzy na stole wielką stertę. Gorzej niż w lumpeksie albo supermarkecie.
Akurat byłam jedną z ostatnich osób mierzących, ekspedienci wynosili rzeczy z przymierzalni komentując, że ktoś zostawił syf po sobie itd. Szanuję ich pracę, dlatego zawsze staram się odkładać ubrania na wieszaku. Nigdy nie słyszałam o ograniczeniu, może faktycznie jest to gdzieś napisane, ale nie rzuciło mi się w oczy. Numerków nigdy nie widziałam, nikt ich nie rozdawał, zazwyczaj na stanowisku w przymierzalni nikogo nie ma, bo są na sklepie. Chyba, że sprzątają przymierzalnie tak jak dzisiaj mnie się trafiło.

wymienię
Stary 2010-06-15, 21:29   #3742
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam i rzeczy naprawdę bardzo dużo Chociaż niewiele więcej modeli od tych co widziałam wczoraj w Bałtyckiej i Manhattanie, róznica była taka że już dążyli rzeczy ogarnać i ułożyć w jedno miejsce Jak ktoś już zauważył, to głównie letnie typowo rzeczy, typu bluzeczki, tuniczki, plażowe sukienki, spodenki, rybaczki, trochę letnich butów...
Ogólnie średnio mi się podoba, nie mój gust
Kupiłam tylko miętowy kardigan 3/4 z Modern za 40zł z 129, jedyny się zaplątał (i chyba jedyny przeceniony kardigan )

A biżuterii nadal prawie nic przecenione, dodatkowo uwaga - mało też rzeczy z Divided, aż się zdziwiłam bo prawie nic poza paroma koszulkami) z Black nie przecenili Więc wątpię by była przeceniona ta spódniczka w kwiatki z zipem o którą pytacie, bo to właśnie Divided Black

Za to obkupiłam się strasznie w Mohito, polecam zajrzeć
a co ciekawego jest w Mohito?
Stary 2010-06-15, 21:31   #3743
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chocolatina Pokaż wiadomość
jeśli będziesz następnym razem w hm to wziełabyś dla mnie kawowy 34 lub 36? ( o ile się jeszcze uchowają)

byłabym Ci dozgonnie wdzięczna
Ok, będę pamiętać. Akurat mam galerię prawie pod domem, więc bywam w niej bardzo często.

wymienię
Stary 2010-06-15, 21:31   #3744
201608051010
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mil33nka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, po ile są teraz te torebki ?
30 zl
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 21:32   #3745
Kica.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
tak, dziś na 100% widziałam je w Porcie -jasne oraz czarne chyba, wczoraj w Manu wydaje mi się że również były
(nie wiem jak z rozmiarówką, bo nie przeglądałam ich)
Stary 2010-06-15, 21:33   #3746
Chocolatina
Wtajemniczenie

Cytat:
Ok, będę pamiętać. Akurat mam galerię prawie pod domem, więc bywam w niej bardzo często.
Super Byłabym wdzięczna
Stary 2010-06-15, 21:34   #3747
gosiaczek6
Zakorzenienie

ja nie pomogę z tym kombinezonem bo wziełam ostatni 36, zostały potem same 40 i chyba jeden 38
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 21:39   #3748
Mariah
Zakorzenienie

Czy któraś z poniższych rzeczy jest przeceniona? Jeśli tak to na ile?
Stary 2010-06-15, 21:41   #3749
FFashionistkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chiquita 150 Pokaż wiadomość
Masz na myśli te szorty co są przecenione z 79 na 40zł? Czy są jeszcze u Ciebie? Mi udało się upolować tylko beżowe a marzę o niebieskich /chabrowych. Kiedy będziesz następnym razem w h&m?

Kupiłam je dziś o 14 w pasażu w rozmiarze 38 a wisiały obok jeszcze jedne 38, 40 i wyżej. Na świdnickiej o 16 uchowały się jedne w rozm. 42. W arkadach była moja koleżanka i ok. 17 były na pewno w rozmiarze 38 bo pisała do mnie czy mi ich nie kupić (poluję na chabrowe/niebieskie szorty Garden w rozm 36/38 - gdybyście je znalazły bardzo prosze o zakup
W Poznaniu nie ma już śladu po chabrowych szortach. Dzwoniłam z samego rana, by je zarezerwować i tylko w jednym je dostałam. Dziewczyny w H&M mówiły, że jak tylko je przecenili, to migiem się rozeszły.
Cytat:
Napisane przez mmm87 Pokaż wiadomość

Co do przymierzalni, to nawet tam nie wchodzę, kiedy nie potrzebuję, bo to, co kobiety wyprawiają, to istna masakra!!! W niedzielę natomiast musiałam wejść, przecen jeszcze nie było, a puste wieszaki wisiały albo leżały, brudne, porozpruwane rzeczy (tak to jest, jak ktoś chce się wcisnąć na siłę w 34 nosząc 40...). I pytam, kto takie ciuchy kupi?? Kupić po to, by dopłacać za krawcową, by bluzkę, czy sukienkę doprowadziła do stanu nowości??

Edytowane przez FFashionistkAA
Czas edycji: 2010-06-15 o 21:44
FFashionistkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 21:53   #3750
agatala
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez FFashionistkAA Pokaż wiadomość
W Poznaniu nie ma już śladu po chabrowych szortach. Dzwoniłam z samego rana, by je zarezerwować i tylko w jednym je dostałam. Dziewczyny w H&M mówiły, że jak tylko je przecenili, to migiem się rozeszły.

Co do przymierzalni, to nawet tam nie wchodzę, kiedy nie potrzebuję, bo to, co kobiety wyprawiają, to istna masakra!!! W niedzielę natomiast musiałam wejść, przecen jeszcze nie było, a puste wieszaki wisiały albo leżały, brudne, porozpruwane rzeczy (tak to jest, jak ktoś chce się wcisnąć na siłę w 34 nosząc 40...). I pytam, kto takie ciuchy kupi?? Kupić po to, by dopłacać za krawcową, by bluzkę, czy sukienkę doprowadziła do stanu nowości??
Jeśli chodzi o chabrowe szorty - te bez falbanki to były w M1 - ok 20 sama mierzyłam 38, ale chłopak mnie wyśmiał

Cytat:
Napisane przez niikozja Pokaż wiadomość
dziewczęta macie może real fotkę tej marynarki? Jeszcze lepiej na kimś
nikozja ja wklejałam jej zdjęcie - albo bardzo podbnej bo z tego co mówiła Jeanne ta co jest teraz jest minimalnie inna od mojej którą kupiłam. Zdjęcie wklejałam w poprzednim wątku koło 15 kwietnia, ja niestety jestem bez mojego laptopa także nie mogę wrzucić

Edytowane przez agatala
Czas edycji: 2010-06-15 o 21:55
agatala jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości