|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Super! No i jak malutko przytyłaś!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2132 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Świetne !!!!!!!
Szczególnie czerwona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2133 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- ja tez koniecznie pepsi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2135 |
Zakorzenienie
|
ja sama nigdy nie robilam panierowanych. czasem zamawialam w knajpie ale zawsze byly twardawe a to nie dla mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2136 |
Zakorzenienie
|
Ja tak jeszcze nie robilam, ale moze sprobuje...zawsze gotuje i posypuje zasmazka
![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2138 |
Zakorzenienie
|
w knajpie pewnie idą na łatwiznę
![]() w ogóle całkiem fajna ta koszula z biedrony karolcia spróbuj, jest pyszny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2140 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
* ugotowany i z bułeczką na masełku jak Ania * bez gotowania dzielimy na małe różyczki i maczamy w cieście jak naleśnikowym i na głęboki olej, tylko trzeba dać trochę przypraw, żeby było takie konkretniejsze (pieprzu, papryki co kto lubi) tak można robić różne warzywka - jak byliśmy w Egipcie to czasami takie robili i była i fasolka i pokrojone marchewki, brokuły mniam mniam Chyba jutro zrobię, bo po porodzie nie wolno smażonego ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
Zakorzenienie
|
W ogóle to pokłóciłam się z tż, tak mnie w****ił!
Moja siostra kupiła sobie dziś taką fajną długą białą rozpinana tunikę do leginsów. Chciałam przymierzyc ile mi brakuje żeby się w nią wbić i okazało się, że jedna dziurka jest zaszyta, wzięłam nóż i mi się omsknął, rozcharatałam dziurkę na conajmniej dwa razy bardziej niż potrzeba ![]() ![]() ![]() ![]() Dodam, że w tym czasie oglądał mecz! (nadal ogląda, nigdzie nie poszedł), co za burak, uparty jak osioł, czasem mam ochotę mu przywalić! ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Aaa to może w knajpie wychodzi twardy, bo smażą surowy kalafior? ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zakładam, że by Cię wyręczył |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tak mysle ze surowy smaza i dlatego twardy jest. ja musze miec mieciutkie warzywka, tak samo brokuly czy marchewke. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2144 | |
Zakorzenienie
|
On by w to nie uwierzył, że zaniosę sama, bo nie chodzę tam NIGDY. Ehh, idę się myc i wcale się do niego nie odezwę, na bank zrobi mu się głupio. Siedzi w drugim pokoju i nawet nie zauwazy, że pójdę spać.
---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
![]() Ja tez lubię mięciutkie warzywka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2145 |
Zadomowienie
|
Nie na takim całkiem głębokim, normalnie jak kotlety, tylko obracam podczas smażenia.Nawet jak lubisz bardzo miękki to nie gotuj tak bardzo żeby sie rozwalał bo podczas smażenia też trochę zmięknie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2146 |
Zakorzenienie
|
Idę się myć i spać, dobranocka dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
troszkę mi to przypomina farsz do ryby po grecku, tylko ja tą "masę marchewkowo-jarzynową" duszę na patelni ale to w sumie podobnie wiem!!!! zrobię rybę po grecku i naleśniki, a trochę naleśników zrobię z tą marchewką. Ryba pójdzie do zamrażarki, TŻ będzie miał jak znalazł na czas mojego pobytu w szpitalu, bo tak biedactwo zginie na samych pizzach i pierogach. Ogólnie myślałam, żeby przygotować schabowe i zamrozić, potem sobie tylko rozmrozi i będzie miał nawet do chlebka na obiad. Bo mój TŻ to nawet ziemniaków sobie nie ugotuje ... na studiach jadł głównie ryż z jogurtem albo te pizze mrożone z tesco... Edytowane przez olakola Czas edycji: 2010-06-15 o 21:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2148 |
Wtajemniczenie
|
wiecie co...ja juz spanikowalam, bo mialam skurcz(tzn tak mi sie wydaje) na SR dzis bylismy i caly czas mala byla mocno aktywna i w dole mnie cos kulo, jak wrocilismy nagle zachcialo mi sie spac (byla 19) i jakos tak strasznie zimno mi bylo i glod mnie zlapal, wiec zaczelam robic tosty i podczas przygotowan nie moglam sie wyprostowac, no ale zjadlam, zaczelam Was czytac a to nie przechodzilo, zaczelo po boku cos ciagnac i takie rozne.DOdam ze brzuch jak skala caly czas.potem zachcialo mi sie do toalety i biegunka mnie zlapala i troszke krwi zauwazylam (nie wiem skad...czy moze za mocno sie podtarlam?chyba tak) potem dalej nie moglam sie wyprostowac, ale wzielam nospe, polozylam sie i przeszlo jakos. Wiec ja pewna ze juz sie zaczelo... poszlam pod prysznic, umylam wlosy, ale skurcz nie wrocil do tej pory-to chyba juz nie wroci, hm?sorki za opisy....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tż się wypowiedział typowo od strony fachowca bo zaczął smęcić, że takiego koła z wpsiknięta pianką by nawet nie naprawiał bo ciężko ją stamtąd wyczyścić a jak się użyje tego sznura to nie ma problemu z naprawą i "zacerowaniem" dziurfy ![]() AAaaa to przepraszam ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2150 | |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Zadomowienie
|
anuszka, ty to jesteś niezły rozrabiaka, nową bluzkę podrzeć ... to cię siostra pewnie
![]() a tak sobie myślę, że ładnie ręcznie zeszyć i mniej widać niż maszyną ... agravka - to co piszesz to brzmi naprawdę jak początek .... Edytowane przez olakola Czas edycji: 2010-06-15 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2152 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2153 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2154 |
Zakorzenienie
|
ide do łóżka - DOBRANOC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- dobranoc Haniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2156 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2158 |
Zadomowienie
|
przed chwilą dzwonił kuzyn TŻta, będą mieli trzeciego syna ...
no ale najważniejsze, że zdrowe nie wiem jak Gosia (żona kuzyna) wytrzyma z 4 facetami w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2159 |
Wtajemniczenie
|
bede bede
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2160 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.