Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-15, 21:50   #1861
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Pewnie chodzi Ci o "WC Agent", dostępny w kilku wersjach. Bardzo go lubię, bo rzeczywiście skutecznie odświeża toaletę (nie wiem jak z usuwaniem kamienia, bo nie czekam, aż mi narośnie), czasami przepłukuję nim rury również w kuchni, czy używam do odkażania np. umywalki, czy podłóg. Generalnie jest OK, chociaż nie jest zbyt gęsty.
rzeczywiście nie gęsty, choć czyści, ale co mi w nim przeszkadzało to to że nie ma jak w domestosie takiego zakrzywionego dziubka którym można wszędzie wejść
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 23:35   #1862
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PieceOfMeWantToBeNasty Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co sądzicie o żelazku, które jest w obecnie w ofercie Biedronki? Kosztuje bodajże 79 zł. Zastanawiam się nad jego kupnem. Myślicie, że warto?
Mysle, ze warto oczywiscie jak ma te wszystkie funkcje jakie uzywasz.
Ja bym kupila, ale kupowalam niedawno zelazko tefala na allegro, wiec nie bede brac drugiego. Magla w mieszkaniu nie zakladam.

Cytat:
Napisane przez justaa Pokaż wiadomość
Jak tam czytam to Wy tylko o jednym o KCAL! wszystkie jesteście na diecie? bo jak się już podaje produkt to zaraz, że to kaloryczne, albo ile to ma kalori
Ale to standardowy opis produktu zywieniowego. Co w tym zaskakujacego? Poza tym idzie lato, trzeba bedzie bikini przyodziac... sama rozumiesz.

Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość
Rena czy mogłabyś wstawić zdjęcie tego peelingu?
Teraz juz nie, bo prawie zasypiam. Gdybym zapomniala jutro to sie przypomnij.

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny! Zakupialm przed chwila plyn do higieny intymnej (zielony) miala ktoras z was? dobry jest??

oprocz tego ser tost-plasterki,maszynki rozowe i krem nivea.

widzialam ze mowilyscie jakis czas temu o chusteczach do demakijazu-przetestowalam wszystkie i stwierdzam ze :
wszystkie trzy koolory( ostatnio jest nowosc-zielone) sa wporzadku,chodziaz rozowe i niebeiskie mogly by byc troche bardziej nawilzone,zielone sa w sam raz.. ladnie pachna,ladnie zmywaja makijaz ,sa poreczne.Ogolnie jestem bardzo zadowolona z nich.Tylko te zielone nie chcialy sobie poradzic z moja kredka do oczu po imprezie ale tak to zadnych zastrzezen nie mam

a,i nie uczulaja mi oczu
plyn do higieny intymnej z biedro jest okropny. U mnie sie nawet do mycia podlog nie sprawdzil i musialam wylac.
Chusteczki faktycznie lekko za suche. Ja je czasem dodatkowo zwilzam woda i dopiero uzywam, ale nie wiem czy to ok jest. Kupuje tylko na wyjazdy, na codzien uzywam innych rzeczy do demakijazu.
Zielone przetestuje przy jakies okazji. A dla jakies cery sa?
Cytat:
Napisane przez nobodygirl91 Pokaż wiadomość
nie używajcie margaryny Solla do robienia polewy czekoladowej!
2 razy robiłam, bo myślałam, że pierwszą zepsułam bo nie pilnowałam, a to chyba właśnie przez tą margarynę.
w końcu wziełam czekolade gorzką i zmieszałam z mlekiem, mam nadzieje, że zastygnie na ciastkach (prezent miał być)...

na dodatek się oparzyłam... a miałam taki fajny dzień od rana, musiał mi się spiepszyć na wieczór
U mnie masz jak w banku, ze nie kupie tej margaryny
Ja ogolnie jem bardzo malo tluszczu - a jesli juz to glownie oliwe z oliwek lub orzechy.

Mysle, ze jak rozpuscilam czekolade w mleku, to powinna wyjsc ok polewa. Pod warunkiem, ze czekolada jest dobra. Teraz po upalach radze lekko uwazac z czekoladami, bo czesc mogla sie w sklepach rozpuscic a niektorzy po chamsku nadal takie sprzedaja.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 00:13   #1863
laisla
Zakorzenienie

[QUOTE=minio1984;20008580]
Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Laisla dawno już nie jadłam lidlowskiej mieszanki ( ostatnio to ponad rok temu) , może poprawiła się, ale wtedy wydawało mi się, że jest mniej grzybów mung czy bambusa od biedronkowej no i większe opakowanie
a no to muszę koniecznie spróbować bo może warto zmienić przyzwyczajenia lidlowskie pod tym względem podzielę się wrażeniami smakowymi

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny! Zakupialm przed chwila plyn do higieny intymnej (zielony) miala ktoras z was? dobry jest??
Zanim nie zmienili butelek tych płynów używałam z powodzeniem białego, rumiankowego, był ok, miał ładny delikatny zapach rumianku. Teraz mają brzydkie butelki pozostaje nadzieja, że jakość wciąż ok. chociaż rumiankowego w tych nowych nie dostrzegam

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ----------

Cytat:
Napisane przez marihei Pokaż wiadomość
-detergenty - fist do tłuszczu i kamienia i muszę powiedzieć że kupowałam je tak na próbę 'zadziała, nie zadziała' ale! zrobił na mnie ogrooomne wrażenie, wystarczy psiknąć i wszystko schodzi wczoraj w godzinę pozbyłam się z kuchni i łazienki całego kamienia, którego nie mogłam wypędzić przez parę miesięcy!!
Czegoś takiego szukam i błądzę próbując kolejne beznadziejne środki, super info marihei, że to coś działa

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Dziewczyny, podrzućcie jakieś pomysły na imprezę w domu dla 11latków...przychodzi tłumek do córki na urodziny i coś trzeba im zaserwować.. Oczywiście standard typu chipsy, paluszki, cola (nie jem chipsów i nie wiem które w biedr. warto kupić) ale co jeszcze..może popcorn do zrobienia w mikrofali jest tu ok? Ciasteczka raczej odpadaja, bo musiałabym wykupić poł sklepu Ma być dużo objętościowo aby dzieciaki miały co pogryzać przez kilka godzin. pizzę zamówię, więc chodzi mi o takie przekąski. Z góry dziękuję za podpowiedzi
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 01:15   #1864
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
pisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ----------
------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Dziewczyny, podrzućcie jakieś pomysły na imprezę w domu dla 11latków...przychodzi tłumek do córki na urodziny i coś trzeba im zaserwować.. Oczywiście standard typu chipsy, paluszki, cola (nie jem chipsów i nie wiem które w biedr. warto kupić) ale co jeszcze..może popcorn do zrobienia w mikrofali jest tu ok? Ciasteczka raczej odpadaja, bo musiałabym wykupić poł sklepu Ma być dużo objętościowo aby dzieciaki miały co pogryzać przez kilka godzin. pizzę zamówię, więc chodzi mi o takie przekąski. Z góry dziękuję za podpowiedzi

chipsy Biedronkowskie w zasadzie wszystkie są oki- włoskie zioła, pomidor, czy kebabowe, naprawdę palce lizać,Dobre są też prażynki bekonowe, co prawda najlepiej smakują do piwa-więc nie ta bajka ale dzieciakom też będą smakować
Z ciasteczek kup wspomniane przeze mnie wcześniej Misie- w plastykowym dużym opakowaniu - przepyszne maleńkie ciasteczka maślane, z dwa opakowania spokojnie wystarczą bo jest ich sporo. Popcorn - próbowałam kiedyś jak brat kupił- jest w porządku. Generalnie prawie wszystkie przekąski do chrupania- chipsy,chrupki czy paluszki są super z Biedry, fajny też jest mix- w duzym opakowaniu- precelkow + paluszki.
Milennka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 01:38   #1865
laisla
Zakorzenienie

Dzięki Milennka03! maślane ciasteczka misie brzmią smakowicie, wypróbujemy pop-corn do mikrofali w takim razie też wyląduje w koszu, no i dobrze wiedzieć, że chipsy też można bezpiecznie kupować w B. No nie, nie ta bajka, piwko odpadaale prażynki czemu nie
Stary 2010-06-16, 07:46   #1866
201608080935
Konto usunięte

Cytat:
Dzięki Milennka03! maślane ciasteczka misie brzmią smakowicie, wypróbujemy pop-corn do mikrofali w takim razie też wyląduje w koszu, no i dobrze wiedzieć, że chipsy też można bezpiecznie kupować w B. No nie, nie ta bajka, piwko odpadaale prażynki czemu nie
Dobry jest tez popcorn gotowy, wielka paka za niespelna 2 zł. Co prawda rzadko kupuję i w ogole rzadko jadam popcorn więc moze dobrym recenzentem nie jestem bo nie wiem jak powinien idealny smakowac ale ten wedlug mnie jest ok.
201608080935 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 07:59   #1867
kar0link4
Zadomowienie

GG do kar0link4

Czekolada jogurtowo-truskawkowa Magnetic 295g.- 4,99zł.

Czasami potrzeba odrobiny szaleństwa, by postawić kolejny krok.

Nieustanna marzycielka.!
kar0link4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 08:21   #1868
kavvka
Rozeznanie

hej,
czy któraś używała biedronkowego CIF'a? Chyba TIM czy jakoś tak
Zastanawiam się czy jest dobry...
Stary 2010-06-16, 08:35   #1869
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kar0link4 Pokaż wiadomość
Czekolada jogurtowo-truskawkowa Magnetic 295g.- 4,99zł.
Rozumiem, że polecasz? Właśnie ostatnio się nad nią zastanawiałam

Co do imprezy - może jeszcze jakieś owoce? truskawki, arbuz? Tylko, że wiadomo - wtedy będzie trochę trudniej (i bardziej mokro )
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 08:39   #1870
201608080935
Konto usunięte

Cytat:
A jesli chce Ci sie piec (na szczęscie francuskie ciacho piecze się dosc krotko), to polecam z 2- 3 opakowania ciasta francuskiego i do wyboru albo czekolada albo dzem czy konfitura i rogaliki albo ciasteczka gotowe.
Stary 2010-06-16, 08:41   #1871
znikajac
Zakorzenienie

Ja bym na imprezę polecała jeszcze orzeszki. Te zawierają przynajmniej jakieś wartości odżywcze

znikajac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 09:03   #1872
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Cytat:
Napisane przez kavvka Pokaż wiadomość
hej,
Ja używam bialego, różnicy nie widzę w porównaniu do Cifa oprócz cenowej. No moze trochę bardziej rzadki jest

If you're out on the road
Feeling lonely and so cold
All you have to do is call my name
And I'll be there on the next train

jo@n@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 09:31   #1873
Rena
Zakorzenienie

Biedronka to dobre miejsce by zaopatrzyc sie przed impreza. W zasadzie latwiej bedzie odradzac, czego nie kupowac. Ja swego czasu bardzo lubilam ciastka kruszynki (tansza wersja pieguskow), ale dawno nie jadlam, wiec nie wiem czy sie cos nie popsuly. Wszystkie te chipsy, chrupki, prazynki, orzechy itp sa i ciesza sie tu na watku dobra opinia. Nigdy nie jadlam ani czekolady ani lodow z biedronki, wiec sie nie wypowiem, a opinie sa rozne.

Wklejam foto peelingu:
Rena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 09:39   #1874
kar0link4
Zadomowienie

GG do kar0link4

Cytat:
Napisane przez Ketamina Pokaż wiadomość
Rozumiem, że polecasz? Właśnie ostatnio się nad nią zastanawiałam
Jak najbardziej polecam!

Czasami potrzeba odrobiny szaleństwa, by postawić kolejny krok.

Nieustanna marzycielka.!
kar0link4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 09:44   #1875
znikajac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rena Pokaż wiadomość
Biedronka to dobre miejsce by zaopatrzyc sie przed impreza. W zasadzie latwiej bedzie odradzac, czego nie kupowac. Ja swego czasu bardzo lubilam ciastka kruszynki (tansza wersja pieguskow), ale dawno nie jadlam, wiec nie wiem czy sie cos nie popsuly. Wszystkie te chipsy, chrupki, prazynki, orzechy itp sa i ciesza sie tu na watku dobra opinia. Nigdy nie jadlam ani czekolady ani lodow z biedronki, wiec sie nie wypowiem, a opinie sa rozne.

Wklejam foto peelingu:
Też miałam ten peeling, dobry a teraz mam ten taki zielony, jak komuś się pocą stopy (co w upałach jest jeszcze częstsze) to powinno pomóc.

Stary 2010-06-16, 09:52   #1876
kavvka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jo@n@ Pokaż wiadomość
Ja używam bialego, różnicy nie widzę w porównaniu do Cifa oprócz cenowej. No moze trochę bardziej rzadki jest
no własnie różnica w cenie jest spora, w takim razie się skuszę i go wypróbuje
Stary 2010-06-16, 10:00   #1877
mroowa_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Beata_85 Pokaż wiadomość
...Myslicie, ze te pościele będą godne uwagi?
http://www.biedronka.pl/img/promocja...28/02/04_b.jpg . Akurat potrzebuję kupic, taką z kory ale nie wiem. Byly wczesniej w Biedrze takie posciele moze juz ? , bo ja nie pamiętam.
Ja mam pościel z Biedronki, kupowaną 3 lata temu, jak wyjeżdżałam na stancję. Używam jej często, więc i często piorę a jest prawie jak nowa. Nic się nie powyciągało, nic nie przetarło, lekko, ale naprawdę minimalnie, zblakly ciemniejsze wzorki.
Drugi komplet z biedronki Mama kupiła do domu jakieś dwa lata temu, i też jest świetny.
Tylko że na żywo, wtedy jak kupowałam, wzory na tej pościeli nie były tak ładne jak na zdjęciach. Większość wzorów była raczej średnia, po jednym, dwóch ładniejszych. Więc nie radzę się nastawiać, że upatrzysz sobie wybrany wzór na zdjęciu i tylko tego chcesz Trzeba iść wcześnie, obejrzeć wszystkie na żywo i wybrać njalepszy.
I jeszcze małe zastrzeżenie, żeby nie było na mnie w razie czego nie pamiętam jaka firma produkowała tamtą pościel, zawsze może się zdarzyć, że teraz dadzą z innej firmy i wszystko będzie inaczej
Cytat:
Napisane przez kavvka Pokaż wiadomość
hej,
Cytat:
Napisane przez marihei Pokaż wiadomość
-detergenty - fist do tłuszczu i kamienia i muszę powiedzieć że kupowałam je tak na próbę 'zadziała, nie zadziała' ale! zrobił na mnie ogrooomne wrażenie, wystarczy psiknąć i wszystko schodzi wczoraj w godzinę pozbyłam się z kuchni i łazienki całego kamienia, którego nie mogłam wypędzić przez parę miesięcy!! chusteczki do drewna,

czy ktoś próbował tego środka do toalety podobnego do domestosa (zapomniałam nazwy)?
Fisty są naprawdę świetne, wyczyszczą wszystko! Sama byłam w szoku jak pierwszy raz czyściłam na kuchence inoxowej zacieki z wody tym fistem do kamienia. Nastawiłam się psychicznie na szorowanie, a tu psik, przetarłam szmatką lekko i przetarłam oczy ze zdumienia, bo kuchenka lśniła bez najmniejszych śladów zacieków.

Agent jak za tę cenę robi wszystko, co ma robić. I ma zapach nie odrzucjaący tylko całkiem przy tym znośny.

W ogóle większości detergentów używam z biedronki, tak w domu, jak i na stancji. Mleczko Tim rewelacja, łazienka lśni jak nowa. Płyn do szyb o zapachu pomarańczowym o ile dobrze pamiętam - żadnych problemów ze smugami.
mroowa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 10:01   #1878
samaraNW
Zakorzenienie

orientuje się ktoś czy są w biedronce jakieś produkty sojowe oprócz mleka...?
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 10:40   #1879
d0tkaaa
Zakorzenienie

[QUOTE=laisla;20018756]
Cytat:
Napisane przez minio1984 Pokaż wiadomość
a no to muszę koniecznie spróbować bo może warto zmienić przyzwyczajenia lidlowskie pod tym względem podzielę się wrażeniami smakowymi

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Zanim nie zmienili butelek tych płynów używałam z powodzeniem białego, rumiankowego, był ok, miał ładny delikatny zapach rumianku. Teraz mają brzydkie butelki pozostaje nadzieja, że jakość wciąż ok. chociaż rumiankowego w tych nowych nie dostrzegam

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ----------

Czegoś takiego szukam i błądzę próbując kolejne beznadziejne środki, super info marihei, że to coś działa

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

chisy sa bardzo dobre.a Popcorn(ten do mikrofali) jest pyszny tez! uwleibiamy go z TZ.Tylko trzeba dobrze nastawic mikrofale na temperature bo tak to sie przypala ale tam wszystko pisze

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 10:49   #1880
znikajac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
orientuje się ktoś czy są w biedronce jakieś produkty sojowe oprócz mleka...?
Raczej nie, bo też kiedyś szukałam.

Stary 2010-06-16, 10:53   #1881
karookarolina
Raczkowanie

Ja równiez polecę na imprezę dla młodszych słone orzeszki w wiaderku lub te w paprykowych skorupkach, ciasteczka maslane misie (jedno lub dwa opakowania, a Tobie zostana sie pojemniki , chipsy-kazdy smak jest dobry, lody np Opera, tanie i mogą byc, duze opakowanie paluszki + precelki, draże kokosowe, mleczne lub orzechowe, mozesz zrobic cos z krakersami. Tak mi się przypomniało, że kiedys jak byłam mała na swoje chyba 9 urodziny robiłam na wykałaczkach takie mini szaszłyki z owoców i mini szaszłyki kanapkowe. Te z owoców np kawałek banana, jabłka truskawki, kiwi, brzoskwini i czego dusza zapragnie, a kanapkowe z chlebkiem, serkiem, mieskiem, kawałkiem rzodkiewki i ogorka konserwowego. Mozesz kupic tez mini wafle ryzowe, albo zrobic sałatkę owocową
karookarolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 11:08   #1882
evela28
na drugie mam Irena

od kiedy ma być ta pościel, wygląda ładnie

kiedy życie daje ci w twarz
uśmiechnij się i z politowaniem powiedz:
bijesz się jak ciota
evela28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 11:26   #1883
bzyczka1
Zakorzenienie

na urodziny polecam kupić jeszcze sporo lodów w większych pojemnikach i zrobić desery lodowe. Bita śmietana, suche wafle (ostatnio były w biedrze takie małe okrągłe), jak nie masz tyle pucharków to można kupić miseczki z wafli też (w Intermache widziałam), do tego jakieś draże ala M&Ms ale bez orzeszka, jakieś żelki, posypki, co dusza zapragnie. Można kupić lody waniliowe i dodać pokruszone batony, typu lion i przemieszać. Posypać czekoladą, poać syropem, dodać owoce.

Albo deser galaretkowy. Glaretkę do pucharków, lub do wafli, do tego owoce (wcześniej wrzucone do galaretki i zamrożone) do tego bita śmietana i jakiś sos.

Zamiast pizzy poleciłabym kupić chleb tostowy i samemu zrobić tosty-zapienkanki w piekarniku. Można przygotować cześniej, wsadzić do lodówki a gdy nadejdzie czas ich podania to do piekarnika, 10 min i gotowe. Moża zrobić hawajskie z ananasem, z szynką, z pieczarką. Polać keczupem ale dać na stół jakiś sos do nich.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 11:31   #1884
nobodygirl91
Zadomowienie

polewa na szczęście zastygła, dobrej czekolady użyłam
a ta margarynaaaa... beznadziejna, przez nią 2 garnki pobrudziłam niepotrzebnie będe na pewno pamiętać by jej więcej nie użyć do robienia polewy.
Stary 2010-06-16, 11:39   #1885
justaa
Rozeznanie

Ale to standardowy opis produktu zywieniowego. Co w tym zaskakujacego? Poza tym idzie lato, trzeba bedzie bikini przyodziac... sama rozumiesz.

Rozumię dlatego dbam o siebie cały rok nie tylko na lato tylko jak Was tak czytałam z boku to co po niektóre to jakby maniaczki tych KCAL ale to i dobrze bo dużo dziewczyn się odchudza i dla nich jest ważna zawartośc tłuszczu oraz kalorie i inne wartości odżywcze

Mam smaka na lizaka są może w B jakieś lizaki?

Edytowane przez justaa
Czas edycji: 2010-06-16 o 11:40
justaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 11:44   #1886
igratok
Raczkowanie

Cytat:
Na imprezę dla dzieciaków wszelkie orzeszki są mile widziane myślę, że z owoców warto winogrona, bo są małe i podzielne
igratok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 12:01   #1887
magrat16
Zakorzenienie

Słuchajcie czy te mini oscypki były tylko z chwilowej oferty, czy na stałe? Kupiłam je kilka dni temu i już ich nie ma, a szkoda, bo pyszne! Tortilli gotowych też nie ma, w którym miejscu lodówek są u Was?
Właśnie zjadłam pół opakowania lodów Iwona te nowe smaki są pycha. Ledwo się powstrzymałam, żeby nie skończyć, ale gardło łatwo teraz przeziębić
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61)

03.10.2015
magrat16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 12:09   #1888
201608080935
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mroowa_ Pokaż wiadomość
Ja mam pościel z Biedronki, kupowaną 3 lata temu, jak wyjeżdżałam na stancję. Używam jej często, więc i często piorę a jest prawie jak nowa. Nic się nie powyciągało, nic nie przetarło, lekko, ale naprawdę minimalnie, zblakly ciemniejsze wzorki.
Drugi komplet z biedronki Mama kupiła do domu jakieś dwa lata temu, i też jest świetny.
Tylko że na żywo, wtedy jak kupowałam, wzory na tej pościeli nie były tak ładne jak na zdjęciach. Większość wzorów była raczej średnia, po jednym, dwóch ładniejszych. Więc nie radzę się nastawiać, że upatrzysz sobie wybrany wzór na zdjęciu i tylko tego chcesz Trzeba iść wcześnie, obejrzeć wszystkie na żywo i wybrać njalepszy.
I jeszcze małe zastrzeżenie, żeby nie było na mnie w razie czego nie pamiętam jaka firma produkowała tamtą pościel, zawsze może się zdarzyć, że teraz dadzą z innej firmy i wszystko będzie inaczej
Dzięki za odpowiedz
Cytat:
Napisane przez evela28 Pokaż wiadomość
od kiedy ma być ta pościel, wygląda ładnie
Od przyszlego tygodnia, chyba dokladnie od czwartku, jesli sie myle niech mnie ktos poprawi
Stary 2010-06-16, 12:32   #1889
justaa
Rozeznanie

Poszłam do biedry i nie zobaczyłam czy są lizaki a po to poszłam kupiłam za to truskwkowe just fit i maślanke też truskawkową bo nigdy nie piłam a w sumie nie przepadam za takimi mlecznymi przetworami i powiem, że nie jest najgorsza
Stary 2010-06-16, 12:38   #1890
laisla
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny, multum pomysłów podsunęłyście, lecę na zakupy!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości