|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V
Cytat:
, ale co mi w nim przeszkadzało to to że nie ma jak w domestosie takiego zakrzywionego dziubka którym można wszędzie wejść
|
|
|
|
|
#1862 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym kupila, ale kupowalam niedawno zelazko tefala na allegro, wiec nie bede brac drugiego. Magla w mieszkaniu nie zakladam. ![]() Cytat:
Teraz juz nie, bo prawie zasypiam. Gdybym zapomniala jutro to sie przypomnij. Cytat:
U mnie sie nawet do mycia podlog nie sprawdzil i musialam wylac. Chusteczki faktycznie lekko za suche. Ja je czasem dodatkowo zwilzam woda i dopiero uzywam, ale nie wiem czy to ok jest. Kupuje tylko na wyjazdy, na codzien uzywam innych rzeczy do demakijazu. Zielone przetestuje przy jakies okazji. A dla jakies cery sa? Cytat:
Ja ogolnie jem bardzo malo tluszczu - a jesli juz to glownie oliwe z oliwek lub orzechy. Mysle, ze jak rozpuscilam czekolade w mleku, to powinna wyjsc ok polewa. Pod warunkiem, ze czekolada jest dobra. Teraz po upalach radze lekko uwazac z czekoladami, bo czesc mogla sie w sklepach rozpuscic a niektorzy po chamsku nadal takie sprzedaja. |
||||
|
|
|
#1863 | |||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=minio1984;20008580]
Cytat:
podzielę się wrażeniami smakowymi![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Dziewczyny, podrzućcie jakieś pomysły na imprezę w domu dla 11latków...przychodzi tłumek do córki na urodziny i coś trzeba im zaserwować.. Oczywiście standard typu chipsy, paluszki, cola (nie jem chipsów i nie wiem które w biedr. warto kupić) ale co jeszcze..może popcorn do zrobienia w mikrofali jest tu ok? Ciasteczka raczej odpadaja, bo musiałabym wykupić poł sklepu Ma być dużo objętościowo aby dzieciaki miały co pogryzać przez kilka godzin. pizzę zamówię, więc chodzi mi o takie przekąski. Z góry dziękuję za podpowiedzi
|
|||
|
|
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chipsy Biedronkowskie w zasadzie wszystkie są oki- włoskie zioła, pomidor, czy kebabowe, naprawdę palce lizać,Dobre są też prażynki bekonowe, co prawda najlepiej smakują do piwa-więc nie ta bajka ale dzieciakom też będą smakować![]() Z ciasteczek kup wspomniane przeze mnie wcześniej Misie- w plastykowym dużym opakowaniu - przepyszne maleńkie ciasteczka maślane, z dwa opakowania spokojnie wystarczą bo jest ich sporo. Popcorn - próbowałam kiedyś jak brat kupił- jest w porządku. Generalnie prawie wszystkie przekąski do chrupania- chipsy,chrupki czy paluszki są super z Biedry, fajny też jest mix- w duzym opakowaniu- precelkow + paluszki. |
|
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Milennka03! maślane ciasteczka misie brzmią smakowicie, wypróbujemy
pop-corn do mikrofali w takim razie też wyląduje w koszu, no i dobrze wiedzieć, że chipsy też można bezpiecznie kupować w B. No nie, nie ta bajka, piwko odpada ale prażynki czemu nie
|
|
|
|
#1866 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale ten wedlug mnie jest ok.
|
|
|
|
|
#1867 |
|
Zadomowienie
|
Czekolada jogurtowo-truskawkowa Magnetic 295g.- 4,99zł.
|
|
#1868 |
|
Rozeznanie
|
hej,
czy któraś używała biedronkowego CIF'a? Chyba TIM czy jakoś tak ![]() Zastanawiam się czy jest dobry...
|
#1869 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1870 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym na imprezę polecała jeszcze orzeszki. Te zawierają przynajmniej jakieś wartości odżywcze
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
Ja używam bialego, różnicy nie widzę w porównaniu do Cifa oprócz cenowej. No moze trochę bardziej rzadki jest
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
Biedronka to dobre miejsce by zaopatrzyc sie przed impreza. W zasadzie latwiej bedzie odradzac, czego nie kupowac. Ja swego czasu bardzo lubilam ciastka kruszynki (tansza wersja pieguskow), ale dawno nie jadlam, wiec nie wiem czy sie cos nie popsuly. Wszystkie te chipsy, chrupki, prazynki, orzechy itp sa i ciesza sie tu na watku dobra opinia. Nigdy nie jadlam ani czekolady ani lodow z biedronki, wiec sie nie wypowiem, a opinie sa rozne.
Wklejam foto peelingu: |
|
|
|
#1874 |
|
Zadomowienie
|
Jak najbardziej polecam!
|
|
#1875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1876 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1877 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Drugi komplet z biedronki Mama kupiła do domu jakieś dwa lata temu, i też jest świetny. Tylko że na żywo, wtedy jak kupowałam, wzory na tej pościeli nie były tak ładne jak na zdjęciach. Większość wzorów była raczej średnia, po jednym, dwóch ładniejszych. Więc nie radzę się nastawiać, że upatrzysz sobie wybrany wzór na zdjęciu i tylko tego chcesz Trzeba iść wcześnie, obejrzeć wszystkie na żywo i wybrać njalepszy.I jeszcze małe zastrzeżenie, żeby nie było na mnie w razie czego nie pamiętam jaka firma produkowała tamtą pościel, zawsze może się zdarzyć, że teraz dadzą z innej firmy i wszystko będzie inaczej ![]() Cytat:
Cytat:
na szorowanie, a tu psik, przetarłam szmatką lekko i przetarłam oczy ze zdumienia, bo kuchenka lśniła bez najmniejszych śladów zacieków.Agent jak za tę cenę robi wszystko, co ma robić. I ma zapach nie odrzucjaący tylko całkiem przy tym znośny. W ogóle większości detergentów używam z biedronki, tak w domu, jak i na stancji. Mleczko Tim rewelacja, łazienka lśni jak nowa. Płyn do szyb o zapachu pomarańczowym o ile dobrze pamiętam - żadnych problemów ze smugami. |
|||
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
orientuje się ktoś czy są w biedronce jakieś produkty sojowe oprócz mleka...?
|
|
|
|
#1879 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=laisla;20018756]
Cytat:
|
|
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej nie, bo też kiedyś szukałam.
|
|
#1881 |
|
Raczkowanie
|
Ja równiez polecę na imprezę dla młodszych słone orzeszki w wiaderku lub te w paprykowych skorupkach, ciasteczka maslane misie (jedno lub dwa opakowania, a Tobie zostana sie pojemniki
, chipsy-kazdy smak jest dobry, lody np Opera, tanie i mogą byc, duze opakowanie paluszki + precelki, draże kokosowe, mleczne lub orzechowe, mozesz zrobic cos z krakersami. Tak mi się przypomniało, że kiedys jak byłam mała na swoje chyba 9 urodziny robiłam na wykałaczkach takie mini szaszłyki z owoców i mini szaszłyki kanapkowe. Te z owoców np kawałek banana, jabłka truskawki, kiwi, brzoskwini i czego dusza zapragnie, a kanapkowe z chlebkiem, serkiem, mieskiem, kawałkiem rzodkiewki i ogorka konserwowego. Mozesz kupic tez mini wafle ryzowe, albo zrobic sałatkę owocową
|
|
|
|
#1882 |
|
na drugie mam Irena
|
od kiedy ma być ta pościel, wygląda ładnie
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
na urodziny polecam kupić jeszcze sporo lodów w większych pojemnikach i zrobić desery lodowe. Bita śmietana, suche wafle (ostatnio były w biedrze takie małe okrągłe), jak nie masz tyle pucharków to można kupić miseczki z wafli też (w Intermache widziałam), do tego jakieś draże ala M&Ms ale bez orzeszka, jakieś żelki, posypki, co dusza zapragnie. Można kupić lody waniliowe i dodać pokruszone batony, typu lion i przemieszać. Posypać czekoladą, poać syropem, dodać owoce.
Albo deser galaretkowy. Glaretkę do pucharków, lub do wafli, do tego owoce (wcześniej wrzucone do galaretki i zamrożone) do tego bita śmietana i jakiś sos. Zamiast pizzy poleciłabym kupić chleb tostowy i samemu zrobić tosty-zapienkanki w piekarniku. Można przygotować cześniej, wsadzić do lodówki a gdy nadejdzie czas ich podania to do piekarnika, 10 min i gotowe. Moża zrobić hawajskie z ananasem, z szynką, z pieczarką. Polać keczupem ale dać na stół jakiś sos do nich.
|
|
#1884 |
|
Zadomowienie
|
polewa na szczęście zastygła, dobrej czekolady użyłam
![]() a ta margarynaaaa... beznadziejna, przez nią 2 garnki pobrudziłam niepotrzebnie będe na pewno pamiętać by jej więcej nie użyć do robienia polewy. |
|
|
|
#1885 |
|
Rozeznanie
|
Ale to standardowy opis produktu zywieniowego. Co w tym zaskakujacego? Poza tym idzie lato, trzeba bedzie bikini przyodziac... sama rozumiesz.
Rozumię dlatego dbam o siebie cały rok nie tylko na lato tylko jak Was tak czytałam z boku to co po niektóre to jakby maniaczki tych KCAL ale to i dobrze bo dużo dziewczyn się odchudza i dla nich jest ważna zawartośc tłuszczu oraz kalorie i inne wartości odżywcze ![]() Mam smaka na lizaka są może w B jakieś lizaki?
Edytowane przez justaa Czas edycji: 2010-06-16 o 11:40 |
|
|
|
#1886 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
myślę, że z owoców warto winogrona, bo są małe i podzielne
|
|
|
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie czy te mini oscypki były tylko z chwilowej oferty, czy na stałe? Kupiłam je kilka dni temu i już ich nie ma, a szkoda, bo pyszne!
Tortilli gotowych też nie ma, w którym miejscu lodówek są u Was?Właśnie zjadłam pół opakowania lodów Iwona te nowe smaki są pycha. Ledwo się powstrzymałam, żeby nie skończyć, ale gardło łatwo teraz przeziębić
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
#1888 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Od przyszlego tygodnia, chyba dokladnie od czwartku, jesli sie myle niech mnie ktos poprawi
|
|
|
|
|
#1889 |
|
Rozeznanie
|
Poszłam do biedry i nie zobaczyłam czy są lizaki a po to poszłam kupiłam za to truskwkowe just fit i maślanke też truskawkową bo nigdy nie piłam a w sumie nie przepadam za takimi mlecznymi przetworami i powiem, że nie jest najgorsza
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, multum pomysłów podsunęłyście, lecę na zakupy!!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

, ale co mi w nim przeszkadzało to to że nie ma jak w domestosie takiego zakrzywionego dziubka którym można wszędzie wejść

U mnie sie nawet do mycia podlog nie sprawdzil i musialam wylac.