![]() |
#2221 | |||
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2222 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() heheh, zostalo, zostalo ![]() zapraszam na uczte ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dziś się uśmiałam, bo koleżanka opowiedziała mi historię z poczekalni u gina. dwie babki rozmawiały o tym, że jak się w ciąży często-gęsto uprawia seks, to poród jest szybki i lekki. no i oczywiście obie twierdziły, że codziennie molestują swoich mężów. nie ma to jak trafić na takie typy... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2224 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2226 |
Zakorzenienie
|
halo! jest tu kto??
czy mam gadać sama ze sobą? ![]() 2 dni do terminu, bardzo spokojna nocka. chciałam wieczorem małża zmolestować i wiecie co? biedak uznał, że lepiej nie, no bo jak to tak, jeszcze stuknie Ewcię w główkę ![]() ![]() do malin przekonania nie mam. pozostało biegać po schodach, smyrać sutki (tu małż zadeklarował pomoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2227 |
Konto usunięte
|
Jestem
![]() Wczoraj sukces - mała usnęła w ciągu pół godziny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2228 |
Rozeznanie
|
Witam, 4 dni po terminie
![]() ![]() Wczoraj mnie trochę ćmiło w brzuchu na dole i pachwiny nie dawały spokoju, ale nic poza tym ![]() Za godzinę idę do gina zobaczymy co powie ![]() Prosimy o kciuki aby dał może skierowanie do szpitala czy coś ![]() Wczoraj się wzięłam za sprzątanie pokoju- takie porządne, że aż mnie brzuch bolał przy nachylaniu. Miałam nadzieję, że coś ruszy jak się wysilę ale to nic nie daje ![]() EDIT: Molestowanie małża też nic nie dało ![]() ![]()
![]() ![]() Daj każdemu dniu szanse stania się najpięknieszym w całym twoim życiu ![]() Z zawodu kosmetyczka, masażystka. Doradca Forever Living Products, Bandi. Edytowane przez Gringoo Czas edycji: 2010-06-16 o 08:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2229 |
Konto usunięte
|
Trzymam mocno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2230 |
Zakorzenienie
|
kciuki zapewnione.
wracaj szybko i pisz, co i jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2231 |
Konto usunięte
|
Albo siedź już na porodówce i ródź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2232 |
Zadomowienie
|
cześć kochane
![]() ![]() Dawidek przyszedł na świat w 40 tc + 3 dni, 12 czerwca o 3. 00 rano. Ważył 3.520 kg i miał 54 cm. Był to bardzo ciężki poród naturalny zakończony cesarką. Skurcze dostałam w czwartek ok 17 a mały urodził się dopiero w sobote... Na samym poczatku skurcze były co 3-4 min(dostałam je jadąc na KTG ![]() przy znieczuleniu podpajęczynowym zaraz po wkłuciu znikły mi te bóle krzyżowe i poczułam się jak w niebie ![]() ![]() jakby nie cesarka to wykończylibysmy się oboje, okazało ze ze Dawidek przekręcił głowkę i zle sie ułożył, ja parłam tak mocno ze mógł mu się złamać kark ![]() najpierw dostał 8 pkt, potem 9 i na koncu 10 najbardziej pomógł mi mój mąż, bez niego to by była tragedia, był przy mnie cały czas, trzymał za rękę, masował krzyże i dawał pić ![]() ![]() teraz jestem chyba najszczesliwsza na świecie, dobrze ze nie czekali za długo z tą cesarka...... jak będe miała wiecej czasu to wkleje zdjęcia buziaczki ![]() Edytowane przez kicia069 Czas edycji: 2010-06-16 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poczytuje was...bo ja mam juz skurcze i 1,5 tyg rozwarcie na 2cm, a mam planowana CC ale moja gin mowi ze nie dotrwam do 21.07 i ja tez to czuje, bo juz co raz gorzej, w krzyzu, brzuch sie obnizyl wiec...czekam do wizyty 22.06 i zobaczymy co i jak.. A wam zycze szybkich i bezbolesnych porodow ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, że z synkiem wszystko w porządku ![]() I brawa za wytrwałość ![]() Przecież to nieludzkie moim zdaniem trzymać kobietę w bólach tyle dni! Mogą tak robić lekarze ?! Powinni chyba albo szybciej decydować o cc albo kombinować inaczej by kobitka nie cierpiała tyle czasu!
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2235 |
Konto usunięte
|
Kiciu, na szczęście to za wami już
![]() Karolciu, powodzenia ![]() Siala, a tak się zastanawiałam, czemu cię jeszcze nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2236 |
Zakorzenienie
|
Kiciu - nacierpiałaś się, ale jesteście już razem w domku
![]() ![]() ![]() Karolciu - proszę się nie wpychać ![]() my właśnie dostaliśmy mega informację - zamiast w lipcu, remont naszego dachu zacznie się we wtorek ![]() i teraz tak: jeśli urodzę i wyjdę do tego czasu, to niezbyt fajnie, bo mi będą się pałętać koło domu i z dzieckiem nie wyjdę dopóki azbest będą ściągać. ale jeśli nie urodzę i w przyszłą środę pójdę do szpitala, to wrócę już na gotowe ![]() dodam tylko, że w tej chwili mam 1 fachowca, który robi garaż w budynku gospodarczym, a w tym lub przyszłym tygodniu dojdzie jeszcze ekipa, która będzie robić dach budynku gospodarczego. gęsto będzie, ale to duży krok do przodu w naszym remoncie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2237 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;20021949]Siala, a tak się zastanawiałam, czemu cię jeszcze nie ma
![]() Wstałam dopiero.. o 24:00 posmarowałam sobie paszki antidralem.. sądziłam że goliłam je dzień wcześniej rano.. jednak po chwili zrozumiałam, że to było wczoraj rano ![]() Tak więc gdzieś przez nieco ponad godzinę siedziałam na wyrku jak gołąb machając skrzydełkami bo mnie piekło, swędziało, szczypało i co tylko... potem zasnęłam o po 2:00 obudził mnie piekący ból, musiałam polecieć do łazienki i pomiziać się zimną wodą, prawie mi się spod pach kopciło ![]() I dopiero w wielkim szoku poszłam spać ![]() Aha i jeszcze jedno ![]() Dziś oficjalnie kończę 36 tydzień ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-06-16 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2238 | |||
Zakorzenienie
|
Witam.
Jeszcze 2w1 ale nocka ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Czekamy na zdjęcia synka. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2239 | |
Rozeznanie
|
Kiciu gratuluję wytrwałości i tego, że już jesteście w domku
![]() ![]() Swoją drogą.. to straszne, że tak Cię wymęczyli i w końcu skończyło się to cesarką ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja już po wizycie.. Rozwarcie na opuszka, szyjka krótka, dosyć miękka więc tylko czekać. Oczywiście dostałam skierowanie do szpitala, dzisiaj mam się zgłosić ![]() Lekarz powiedział, że bezpieczniej będzie czekać w szpitalu na poród i że żadnego wywoływania nie będzie tylko wszystko na spokojnie.. Matko ja zaczynam już panikować ![]() Z tego wszystkiego potrąciłabym rowerzystę ![]() ![]() Będę pisać smsy jak się akcja rozwija, trzymajcie za nas kciuki aby wszystko było dobrze ![]()
![]() |
![]() |
#2240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Matkę moją wzięli na początku listopada do szpitala żeby na spokojnie poczekać a urodziła mnie kilka dni po tym ![]() Ale spokojnie, samo się zaczęło, niczego jej nie przyspieszali. A jej lekarz już ją chciał trzymać od października w szpitalu xD a ta, że nieeee, że na wesele jedzie do kuzynki ![]() Jakby się nic nie zaczynało to potańcuj trochę, wytrzęś brzuchem to może małe się oburzy i zechce wyjść ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-06-16 o 09:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2241 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję synka ![]() Jesteś dzielna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Gratki ![]()
![]() |
![]() |
#2242 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jakie miałyście wypisane badania do zrobienia na krzepliwość krwi ?
Mnie dr Koza kazał zrobić na koleją wizytę morfologię, INR i APTT (ile się czeka na wyniki?). Nie wiem nic o badaniach moczu czy tego całego wymazu na paciorkowaca.. trochę mnie to martwi i nie wiem czy robić na własną rękę czy nie.. :/ Ale na paciorkowca to musi mi ktoś wymaz pobrać a wątpię by robili to w naszym laboratorium.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-06-16 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2243 |
Konto usunięte
|
z dnia na dzien wyniki, wymazu tez nie robilam, a mocz sama zrob, kilka zl kosztuje.
pisze lewa reka bo karmie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2244 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() GRATULUJĘ synka. ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2245 | ||||||
Rozeznanie
|
hejka
![]() Cytat:
wywolywania cc przeterminowania ![]() co do ktg mialam w poniedzialek i z takimi samymi wynikami.... troszke smutno liczylam ze jakies skurcze beda... ale gin powiedzial ze to nic nie znaczy ze w kazdej chwili moga sie pojawic ![]() no to zycze zeby jednak do konca tygodnia cos sie ruszylo, koniecznie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() powodzonka ![]() Cytat:
poza tym nie posiada dzialania antypotliwego wiec ja po moze 3 uzyciach walnelam w kąt i wlasciwie niewiem czemu nie wyrzucilam jezeli szukasz naprawde dobrego antyperspirant to polecam IWOSTIN kosztuje okolo 25 zl ale warto, z tanszych naprawde super jest Garnier Mineral, paszki sie nie poca i mozna uzyc nawet od razu po goleniu, nic nie szczypasiu ![]() gratki za kolejny tydzien ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mocz mialam na kazda wizyte plus w 37 tc posiew moczu wymaz mialam tez w 37 tc wszystko na skierowanie, ale moj lekarz pilnuje wszystkiego, o nic nie musialam sie dopominac, |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2246 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;20023331]z dnia na dzien wyniki, wymazu tez nie robilam, a mocz sama zrob, kilka zl kosztuje.
pisze lewa reka bo karmie ![]() te na krzepliwość też jeden dzień ? A z tym paciorkowcem to kurde nie wiem, ponoć to ważne badanie.. czy w razie czego w szpitalu zrobią? A co to ten posiew z moczu? Tak się to nazywa? I robią to z tej próbki co ją zanoszę do zwykłego badania moczu? Jaka wprawiona, jedną ręką.. kozak ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-06-16 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2247 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry
![]() Witam nadal 2 w1, 2 dni po terminie.Bez objawów. kicia - toś sie nacierpiała kobieto, dzielna jesteś, GRATULACJE ![]() gringoo - trzymam mocno kciuki ![]() jamaica - dziekuję ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2248 |
Konto usunięte
|
Siala, krzepliwość jeden dzień, a posiew nie wiem, myślałam że o normalny mocz chodzi. A inne badania na cito zrobią w szpitalu, jeśli konieczność będzie. Aczkolwiek sama możesz poprosić o dane badanie lekarza, i tak płacisz za nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2249 |
Rozeznanie
|
a ja wczoraj zaczelam pakowac torbę
brakuje mi jeszcze tylko kremiku, koszuli do rodzenia, klapkow pod prysznic i pampków bo mam tylko duza paczke wiec musze dokupic mała, a no gatki ale biore bawelniaki spakowalam sie, maz wrocil i sie smial ze co spakowalam sie bo miam skurcze moze? zadnych skurczy nie mialam ![]() i nagle wieczorem, ogladajac tv, kilka razy poczulam sie jakos dziwnie...najpierw cmienie w dole brzucha ale nie zwrocilam uwagi, dopiero jak sie powtorzylo zerknelam na zegarek i ogladalismy dalej tv... zliczylam kilka skurczy co kolo 15 minut trwaly okolo minuty, jeden byl bardzo wyrazny ale minęły tak samo jak przyszly wiec spokojnie zasnelam, dzis spokoj moze to byly przepowiadajace? ale powiem wam ze jakos mnie to milo nastrilo, jakies znaki nareszcie!!!! poki co lece po zakupy ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- siala na posiew moczu czeka sie bo tydzien |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
Gring00 - trzymaj się i informuj na bieżąco
![]() jeżuuuu... u mnie to samo, tyle, ze ja jeszcze ciut przed terminem,... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.