|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: FREE SAMPLES & KONKURSY cz.VIII
Ja poprosiłam kilka osób żeby mi obstawiły, bo chcę majciochy. Może się uda :P
|
|
|
|
#2822 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=707920bde07bc02b01ed489 e026909d73929f2d3_6556ad0 28195c;20020795]
odnośnie DOVE - czy ktoś będzie tak miły i poda prawidłowe odpowiedzi?[/QUOTE] nie no litości, tak prostego testu jeszcze nie było, a może tak trochę własnej inwencji, a nie tak wszystko gotowe na tacy podane
|
#2823 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2824 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W końcu w skład zamówienia może wchodzić wiele rzeczy
|
|
|
|
|
#2825 |
|
Raczkowanie
|
eyo- od tego zawsze jest wyłączanie powiadomień. moja jedna koleżanka zawsze się denerwowała, że wyskakiwały jej powiadomienia z farmy, to po prostu powiedziałam jej, że ma wyłączyć i gitara
![]() nie wiem, u mnie jakoś każdy w coś gra lub coś rozwiązuje, albo coś wrzuca- mi się wydawało, że po to się zakłada konto na serwisach społecznościowych żeby być aktywnym wszęęęęędzie gdzie się chce. Od samych znajomych to jest gadu. No ale rozumiem, że punkt widzenia zależy od tego jakich ma się wokół ludzi i zakładanie osobnego konta w takim przypadku to dobry pomysł Nikt mi nie chce pomóc o 11 w veecie? jak nikt się nie znajdzie, będę próbować sama, ale pewnie jak zwykle nic z tego nie wyjdzie ;DAle spróbuję z listami do Julii ;p
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
bleki00 - dziekuje za odpowiedz
![]() fajna sprawa- naprawde zawsze uwazalam, ze nigdy sie nic nie wygra. a juz veet, dove i majty. fajna sprawa ![]() jeszcze jak patrze na zegarki z quizu wizazu, to padam. (zgubilam swoj) ale takiego szczescia, to nie mam
|
|
#2827 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2828 |
|
Raczkowanie
|
wiesz, ja wolałabym, żeby każdy, kto wrzuca tu jakiś konkurs (i nie jest to tylko skierowane do Ciebie ale do ogółu) napisał choć zdanko na temat warunków - po co wszyscy mają tam wchodzić i się doszukiwać??? takich promocji szkół typu jeden semestr gratis albo promocji marketów, gdzie też można coś wygrać ale najpierw trzeba kupić np pralkę jest baaaardzo dużo i naprawdę ułatwiłybyśmy sobie wzajemnie życie podając choć podstawowe info, np:
"do wygrania rowery ale trzeba zapisać się do ich szkoły" - tyle ![]() Bardzo proszę, podawajcie choć podstawowe info o konkursach (już raz o tym pisano ale dla powtórzenia) zaznaczajcie choć, że to jest konkurs SMSowy lub konkurs przy zakupie XYZ, itp Ja tylko przypominam o konkursach na Warszawiankach - wielokrotnie podawałam tam linki więc już nie będę pisać za każdym razem bo myślę, że kto jest zainteresowany i spełnia warunki, sam będzie pamiętał o nich (i proszę nie mieć pretensji, że nie podaję linków a chwalę się nagrodami ), dla zinteresowanych : konkursy są tam co tydzień, jednak uwaga! - tylko dla zarejestrowanych na portalu -odbiór nagród osobisty w Warszawie w ciągu 3 dni!!! a czasem tylko 1 popołudnie + dwa dni - zgłoszenie wysyła się mailem (jedno zgłoszenie dozwolone) dziś do wygrania zabiegi stomatologiczne: http://www.warszawianki.pl/wygraj-jeden/ ja za wczorajszy zgarnęłam opakowanie czekolady do picia Lamborgini + zestaw 2 filiżanek Edytowane przez Jolie Perle Rare Czas edycji: 2010-06-16 o 10:16 |
|
|
|
#2829 |
|
Raczkowanie
|
A bierze udział któraś z Was w tym konkursie JanSportu na FB? Którejś się udało?
|
#2830 |
|
Raczkowanie
|
Oooo doszedł kupon do Empik'u
|
|
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
A z Biotherm force nadal nie ma wyników
![]() U mnie przed chwilą też kod do Empiku ![]() Czy ktoś widział jak wygląda w rzeczywistości pudełko na zdjęcia w Empiku? Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2010-06-16 o 10:21 |
|
|
|
#2832 |
|
Raczkowanie
|
a ten odbior z empiku to kiedy chcemy czy jak?
|
|
|
|
#2833 |
|
Raczkowanie
|
aaa!!! zapomniałam się pochwalić, że veet nareszcie zareagował na moje wpisy i maila onośnie tego, że nie dostałam nagrody z 01.06 za rejestrację...:
Twoje zamówienie jest w trakcie realizacji, zgłosiłam je jeszcze wczoraj (treść Twojego maila) do departamentu wysyłek. Jak widzisz po innych wpisach - wysyłki dochodzą, więc osobiście dopilnuję, żebyś wkrótce mogła napisać to samo (Wysyłki z www dochodzą później niż z fb. Te z fb od razu przesyłam do kuriera).osobiście dopilnuję - cóż za wyróżnienie kuriera ????? znowu coś się chyba biedaczce pokićkało
|
|
|
|
#2834 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No ale się nie kłócę, pewnie zależy to też od ustawień prywatności albo ... no nie wiem. Od konkursu na pewno też. Ja nie biorę udziału w konkursach na głosowanie. Może dlatego. O, dostałam maila z kodem do Emiku. Myślałam, że nie klikałam http://www.facebook.com/pages/HUNTERSI/110733558954749 Tutaj też jakieś konkursy, ale nie wnikałam.
|
|
#2835 |
|
after hours
|
śliczny, dziękuję za fotki
![]() ja też dostałam kod do empiku i chyba go sobie zaraz zamówię, tylko przejrzę jeszcze dokładniej ich ofertę ![]() i cebularza z samego rana od babci ![]() wyniki obstawione mogliby się dzisiaj postarać chłopcy
|
#2836 |
|
BAN stały
|
dzięki za link z Dove - mam i ja
|
|
|
|
#2837 |
|
Raczkowanie
|
z tego co ja wyczytalam to wcale nie jest do wygrania bilet do kina, a portfel
a warunki z regulaminu sa takie: W okresie od 11.06.2010 do 16.06.2010 należy zakupić bilet na film „Listy do Julii” w kinach należących do sieci C. F. Helios S.A. oraz Kinoplex Sp. z o.o. – wymienionych w pkt. 2. W dniu 16.06.2010 r. w godzinach 12.00 – 12.30 należy zadzwonić do kina, pod numer telefonu podany na stronie dotyczącej konkursu (www.heliosnet.pl) i odpowiedzieć poprawnie na pytanie konkursowe: „Jaki zawód wykonuje Shophie - główna bohaterka filmu „Listy do Julii”?” czyli najpierw trzeba kupic bilet a pozniej dzwonic;] a juz sie cieszylam ze moze do kina sobie pojde czytanie regulaminu jednak to wazna rzecz
|
|
|
|
#2838 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Doszła do mnie kinga z u-u, też komplecik ale inny niż u koleżanki. Też boski
.NIe chce mi się fotki robić , to Wam katalogowe zdjęcie pokażę ![]() http://image.ceneo.pl/data/products/1038813/product.jpg http://www.skapiec.pl/img/259975-250...ilano-823.html Edytowane przez przejss Czas edycji: 2010-06-16 o 10:30 |
|
|
|
#2839 |
|
Raczkowanie
|
Łe, myślałąm że ewentualnie wygram i potem kupię bilet : P Bo ktoś ode mnie będzie szedł na bank
No to lipa. Mojego bonu jeszcze brak,ale liczę że wyślą.. a tymczasem idę się ogarnąć i pewne przegapie coś jak zwykle ;D
|
#2840 |
|
after hours
|
Dziewczyny, które dostały maila od obsessive z prośbą o podanie danych - wygrałyście wczoraj, czy przedwczoraj?
|
#2841 |
|
Raczkowanie
|
Orientuje się ktoś, jak można pisać posty na u-u?
Jakieś forum, czy coś? widzę licznik postów, a nie wiem jak się za to zabrać, bo jestem w tym nowa. z góry dzięki za pomoc ![]() edit: to dopiero przy akcji jest możliwość pisania na forum?
Edytowane przez kasiakasia666 Czas edycji: 2010-06-16 o 10:37 |
|
|
|
#2842 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Na u-u musisz sama sobie radzić, nie ma forum specjalnie do tego stworzonego.piszesz posty na forach na których masz konto. Tam są strasznie pokręcone zasady, nie każdemu pasują.
|
|
|
|
#2843 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Noooo piękniusi super te kokardki po bokach
|
|
|
|
|
#2844 |
|
Rozeznanie
|
ja wygrałam przedwczoraj
|
|
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
wygralam wczoraj
|
|
#2846 |
|
Raczkowanie
|
a przez ten kupon rabatowy do empiku można zdjęcia wywołać ? orędując się któraś ?
Edytowane przez alusia120 Czas edycji: 2010-06-16 o 10:54 |
|
|
|
#2847 |
|
Zadomowienie
|
Grr, Veet zmienił w trakcie konkursu zasady dotyczące obliczania średniej za zdjęcia :/
Teraz to już pewnie nie wygram sesji zdjęciowej... ![]() Za to na Facebooku konkurs Fabryki Kolczyka: http://www.facebook.com/pages/Fabryk...22060417835625 trzeba wymyśleć hasło reklamowe. |
|
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam pudełeczko na biżuterię w Empiku za 18,49 i muszę dopłacić 3,49. Czy będę dopłacała to przy odbiorze w sklepie? Ile mniej więcej się czeka aż dojdzie zamówiony prezent?
|
|
|
|
#2849 |
|
Wtajemniczenie
|
Znalazłam konkursik foto na FB:
Yerba Mate Store Przed Tobą kolejny yerbowy konkurs, tym razem będzie polegać na wrzuceniu na ścianę naszej strony ciekawego, unikalnego, oryginalnego zdjęcia z yerba mate w roli głównej. -na zdjęciu musi być widoczna yerba mate lub rzeczy, które się kojarzą z jej piciem (tykwa bombilla) -najlepiej jak zdjęcie będzie Twojego autorstwa -dobrze jakby znalazło się logo naszego sklepu lub adres internetowy (http://yerbamatestore.pl/ ) -będziemy zwracać uwagę na pomysł, kreatywność np. może to być oryginalna sceneria gdzie pijesz yerba mate -dobrze jakby znalazły się osoby pijące Yerba Mate na zdjęciu (dodatkowy + ) -jedna osoba może wrzucić kilka zdjęć, im więcej zdjęć tym większa szansa na wygraną Konkurs trwa do końca czerwca 2010 Nagrodami będą bony towarowe 150 zł,100 zł,50 zł -zdjęcie nie musi być super jakości, może być robione telefonem -poczucie humoru przy robieniu zdjęć też mile widziane zastrzegamy sobie prawo do usunięcia Twojego zdjęcia, jeśli będzie niecenzuralne lub nie będzie spełniało warunków do konkursu. Jak ten konkurs się przyjmie obiecujemy następną edycję
|
|
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
Ale świetna akcja z tymi kuponami. Mamcia i brat tez dostali kupony
![]() Powiedzcie czy przy odbiorze sprawdzają jakoś tożsamość? Bo nie wiem czy na mamcie mogę zamówić, a odbiorę ja
Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2010-06-16 o 10:57 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:54.

Piłkarze nie odwdzięczają mi się za te długie lata kibicowania przy prawie każdym meczu 

ja nadal czekam

znowu coś się chyba biedaczce pokićkało