|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1381 | |
Wieczne Kutango
|
Dot.: włoski clip in pomoc
Cytat:
![]() Ja mam rzadkie włosy i mi jeden komplet w zupelnosci wystarcza. Na aukcji jest wyraznie napisane ile tasmy maja gram i jesli osoba ma normalne lub geste włosow lepiej kupic 2 zestawy. Ale ludziom sie wydaje, ze za 150 zł beda miec bujna czupryne jak u gwiazd Hollywod ![]() Bezmyslnosc ludzka nie zna granic ![]() Ja juz mam te miesiac nosze je codziennie i nie narzekam. Za 150zł cudow sie nie spodziewalam, jak na taka cene sa dobre a uwierz mi, że mialam rowniez wlosy z innych firm wiec naprawde mam porownanie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1382 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja juz zrobilam pasemka od Kegel pasemka takie grube niektore ze mi przez tulejki termokuczliwe nie przechiodzily.Chciala bym klipy po sciagnieciu tych ale jak patrze na yotube jak sobie dziewczyny zakladaja tak rach ciach to nie chce mi sie wiezyc jak one im sie trzymaja ani nie tapiruja wlosow ani nic
Ja sobie kupilam na boki ale nawet jak natapiruje to mam wrazenie ze one luzne sa nie przylegaja do glowy i boje sie ze spadna .Chciala bym skaczyc z przedluzaniem i przejsc na clipy bo to jednak nie niszczy ale troche sie boje ze mi gdzies po drodze spadnie.Wlosy mam juz lata przedluzone bo sama je przedluzam i ciagle zakladam i sciagam i troche mi zniszczylo choc nie jakos strasznie ale jednak Clipy to mniejsze zlo.Macie jakies sposoby zeby one lepiej sie trzymaly? Pozdrawiam
#1383 |
Raczkowanie
|
never good ja nie wiem bo nie uzywalam wlosow od sandritki , wczesniej udzielalam sie na 4czesci tego watku i pamietam ze kilka osob kupily te wlosy i nie byly zadowolone , byly tez zdjecia , i dokladnie pamietam jak ktoras dziewczyna sie zalila ze wlosy z tasm jej fruwaly po calym domu .. co do :jak dbasz to masz: nie zgodze sie z tym stwierdzeniem , przynajmniej nie do konca , bo wlosy jak sa kiepskiej jakosci po pewnym czasie bedzie to widac chocibys nie wiem co zrobila , walila olejki maski cuda nawet najlepsze profesjonalne kosmetyki to i tak nie pomoze , a wiadomo ze dobre wlosy jak ktos w ogole nie bedzie dbal to i szybciej zniszczy .. tak czy tak , its not my bizness
![]() a ja caly czas szukam tasmy wlosow dla mnie i nie wiem skad zamawiac .. |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 |
Przyczajenie
|
Dot.: Przedluzanie wlosów-czesc IV wątek zbiorczy.
Hej dziewczyny,
jestem tu zupełnie nowa, chciałabym przedłużyć sobie włoski, bardzo proszę o rady czy ktoś mógłby mi polecić gdzie możnaby było to zrobić w katowicach? Pozdr Marta |
![]() ![]() |
![]() |
#1385 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
aaa.. a tak się już ucieszyłam, ze w końcu znalazłam włoski dobre, tanio i będę piękna. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Raczkowanie
|
pyzolka ale ja nie mowie ze te wlosy beda zle , nie mialam ich wiec nie moge ci na 100%powiedziec jakie beda .. ale za ta cene nie nastawiaj sie za bardzo , ale wiesz co , jesli to maja byc twoje 1 clipy to ja bym je wziela , tak na sprobe , zebys chociaz sobaczyla czy ta metoda ci w ogole odpowiada ,obeznala sie troche ile tasm ci potrzeba itede ..
ja w przedluzanie wlosow bawie sie juz dosc dlugo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1387 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1388 | |
Przyczajenie
|
![]()
Na Twoim miejscu zostałbym przy LG
![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
Raczkowanie
|
posłuchałam waszych wczesniejszych rad i poprosiłam o atest włosków od jednego z sprzedawcy. Odpisał mi, że atest musiałby wziąć od producenta ale zapewnia ze sa to naturalne kłaki. wic pewno chłopina kłamał, nie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Raczkowanie
|
pyzolka nie nastawiaj sie za bardzo , bo dobre jakosciowo wlosy 100% ludzkie jest ciezko zdobyc , no i duzo kosztuja , wiec wiesz, nie szykuj sie ze za 150 zl dostaniesz cudowne geste pasemka , a juz na ll to takie kity wciskaja .. sprzedawy czesto sami nie wiedza jakie wlosy sprzedaja i sie na tym nie znaja . mowia cokolwiek byleby sprzedac towar
a tak w ogole to co tu tak cicho |
![]() ![]() |
![]() |
#1391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1392 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1393 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Hey, Dziewczyny z atestami jest pewien problem. W Polsce żadna instytucja nie wyda atestu na naturale włoski - nie jest to ani szampon, ani nic podobnego, a tylko na takie produkty można otrzymać atest. Co do włosków - pamiętajcie nawet najgorszy włos da się nosić długo, kwestia tylko tego, aby o nie odpowiednio dbać - i tutaj bardzo ważne jest to, aby dowiedzieć się od producenta, bo on wie czego użył do produkcji włosków. Oczywiście super włoski (szczególnie fajne bez zabiegów chemicznych) to koszt naprawdę duży, ale mało osób na nie stać i są trudno dostępne. ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
Raz od sandritki ok, raz nie ok. Raz gdzie indziej źle zaraz ktoś inny pisze, że super. Ile ludzi tyle opinii ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Zakorzenienie
|
kurcze a z polskich stron które clipy sa najlepsze?
#1395 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, przeleciałam trochę wątek i mówicie że syntetyczne klipy wyglądają jak włosy barbie, tzn tak się błyszczą. Niestety nie znalazłam żadnych zdjęć. Możecie mi pokazać jak taki sztuczny włos wygląda w porównaniu z normalnym? Zdjęcia na allegro są oczywiście zrobione tak żeby wszystko wyglądało ok, a ja chciałabym wiedzieć jak to się ma w rzeczywiscości.
Kurcze, chciałabym przedłużyć włosy na jedną (max 2) okazję, nie będę bulić ~200zł na jeden raz (zresztą tyle nie mam!). Może daje się te sztuczne jakoś zmatowić, nie wiem? Macie jakieś zdjęcia porównawcze?
#1396 |
Rozeznanie
|
dawalam kiedys fotki moich clipów syntetyków, kolor 613 b. jasny blond :
|
![]() ![]() |
![]() |
#1397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Załącznik 3183404 - koleżanki, nie wiem skąd |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja juz nie wiem co kupic
![]() Bo troche szkoda mi kasy na jeden raz na naturalne wlosy, a moze sztuczne zapiete w kok nie beda sie odrozniac tak od moich?Co myslicie?HELPPPPP!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1399 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chcesz zrobić kok to nie szkoda Ci pieniędzy na przedłużanie, którego i tak nikt nie zauważy?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1401 |
Przyczajenie
|
Witam Dziewczynki!
Chciałabym przedłużyć włosy, nie mam jednak pytań o metodę, tylko o grubość doczepianych włosów, a mianowicie: Moje włosy są BARDZO cienkie (nie rzadkie - chociaż to też ![]() Czytałam w tym wątku, że włosy indyjskie i azjatyckie są znacznie grubsze od włosów Polek, w mojej sytuacji jest to bardzo niekorzystne, bo ja mam włosy sporo cieńsze naewt od większości Polek. Moje włosy są totalnie proste, nie kręcą sie nawet pod wpływem wilgoci, kolor brąz, dosyc lśniące, miękkie, zero puszystości i "sianowatości", więc obawiam się, że mogłyby odróżniać się od znacznie grubszych doczepianych włosów, które nie dość, że z natury grubsze to jeszcze szybko stałyby się jeszcze bardziej "sianowate" i nie byłyby idealnie proste tak jak moje. Może więc syntetyki? Czy są w sprzedaży jakieś wyjątkowo cienkie syntetyki? A może jest jakiś naturalny rodzaj włosów: idealnie prosty i cienki? Pozdrawiam serdecznie! |
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Przyczajenie
|
jak przedłużyć włosy by nie było widać łączeń
jak przedłużyć włosy by nie było widać łączeń??
Chce sobie przedluzyc sama w domu i bede robic to juz 3 raz.Za kazdym razem uzywalam pasm clip in i jest to bardzo dyskomfortowe,bo co chwila trzeba sie kogos ze znajomych pytac czy nie widac nic. tym razem chce zrobić np. tak,że pasma włosów na taśmie przyczepię sobie micro ringami,albo easy hair,albo same micro rings,lub JAKIEJKOLWIEK innej co zrobie w domu. moze ktos cos wie?dziekuje za porady!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1403 |
Rozeznanie
|
Dot.: jak przedłużyć włosy by nie było widać łączeń
A mnie sie wydaje ze wlosy od longhair nie sa az takie naturalne 100%
jestem ich stala kupujaca ale wlosy ciezko sie kreci i po jakims miesiacu juz sie robia grube zlepione pasma mam nadzieje ze wiecie o co chodzi.Kupuje od nich wloski bo i tak najlepsze z tych co mialam ale teraz mam odkegel i juz nie zamienie w tych nie robia sie takie zbite nie wiem czy wiecie o co chodzi w innych po pol godzinie musialam rozczesywac zeby taka czapa sie nie robila a dbam o te wloski. |
![]() ![]() |
![]() |
#1404 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1405 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jest możliwość aby po 3 miesiącach noszenia włosków doczepionych na microringi dostać jakiegoś uczulenia? Od jakiegoś czasu strasznie piekła mnie skóra głowy. Porobiły się aż strupki. Przerażona napisałam do dziewczyny która mi przedłużała włosy co się dzieję. Odpisała mi że dostalam alergii. Być może na kreatynę która mogła gdzieś się rozpuścić i kazała mi je niezwłocznie ściągnąć. Tak więc 2 dni temu ściągnełam włoski z bólem serca i problem ustąpił faktycznie, skóra głowy się goi ale do tej pory gdzie niegdzie jeszcze muszę wydłubać rozpuszczoną kreatynę z pasm moich włosów
![]()
#1406 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Edytowane przez cocolinab Czas edycji: 2010-06-16 o 10:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1408 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Musisz mieć uczulenie na metal w ringach, ![]() Radzę przez pare dni zażywać magnez z cynkiem nic nie bedzie swędzieć i skóra szybciej dojdzie do siebie
Be a friend of mine. I’ll share some wisdom with you. Don’t you ever get lonely, From time to time Don’t let the system get you down Edytowane przez sintagma Czas edycji: 2010-06-16 o 11:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Zakorzenienie
|
Pytanie??
chciałabym zrobić przedłużenie włosów metodą microringów, i odnośnie tego mam pytanie jak już bede musiała je ściągnąć to jak to zrobić??? Proszę o odpowiedź ![]()
#1410 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.