Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-16, 10:43   #4621
gold-fish
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Agatko im szybciej się z tym ślubem kościelnym uporasz tym lepiej przynajmniej ja nie lubię jak wiem ze coś ważnego nade mną ciąży i czeka na realizcję

Stokrotko, ekstra wiadomosć

anuulaa czyli czeka Was skręcanie powodzenia i wklej potem zdjęcia

India ktoś Ci zrobił projekt oswietlenia? chodzi mi o to czy np. Ty mówisz elektrykowi że chcesz mieć w tym miejscu lampę i on wie jak pociagnąć kable? to wystarczy?

Martucha na pewno się zgodzi będziecie mieli piękną pamiatkę

Madzielnko też ogladałm tę debatę. Mój kandydat przebił wszystkich i mam nadzieję, że więcej ludzi odpowie na jego apel. Jakby Ci wszyscy którzy popierają G.N. zagłosowli na niego, a nie na ,,mniejsze zło" B.K to może nawet by wygrał Nie rozumiem takiego podejscia- zagłosuję na Bronka żeby tylko nie wygrał Jarek, ale popieram Grzegorza...Duzo ludzi właśnie tak ma zamiar zrobić Jeżeli kogoś popieram to na niego głosuję Tylko G. postawił sprawę invitro jasno i podobało mi sie że jako jedyny poprosił o głosy i że na końcu pierwszy podał rękę reporterom widać ze jest człowiekim otwartym.

Mam pytania do tych z kredycikiem :
1) czy do umowy kredytowej potrzebujemy nr konta bankowego sprzedawcy? konta na które bank ma później przelać pieniadze? Czy nr konta wpisuje się tylko w akcie notarialnym i na tej podstawie bank przelewa kasę?

2) czy oprócz samego numeru konta jest potrzebna info kto jest właścicielem konta, nazwa banku w którym jest konto? moze jeszcze jakieś info? chodzi mi o to czy można podać nr konta np. pani X (pełnomocnik sprzedajacej) , chociaż właścicelem i srzedajacym jest pani Y- ale pani X i Y są siostrami i jedna odda te pieniadze drugiej (jeżeli Y nie ma konta) ????

3) po podpisaniu umowy w banku idziemy do notariusza? a po notariuszu z aktem idziemy załozyć KW? i do banku zeby przelał pieniadze???

Będę bardzo wdzieczna za odpowiedź

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 10:47   #4622
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

jakby nie bylo zzo powinno byc bezplatne i podawane na zyczenie kobiety bo to ona wie jak ja boli kiedy ja boli a nie polozna czy lekarz...
wiec wcale sie nie dziwie poloznym czy lekarza ze czasem daja go wczesniej a sciemniaja w dokumentacji.. bo niestety u nas trzeba sciemniac... sama bym pewnie tak robila zeby ulzyc kobieta...
Stary 2010-06-16, 10:49   #4623
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
też ogladałm tę debatę. Mój kandydat przebił wszystkich i mam nadzieję, że więcej ludzi odpowie na jego apel. Jakby Ci wszyscy którzy popierają G.N. zagłosowli na niego, a nie na ,,mniejsze zło" B.K to może nawet by wygrał Nie rozumiem takiego podejscia- zagłosuję na Bronka żeby tylko nie wygrał Jarek, ale popieram Grzegorza...Duzo ludzi właśnie tak ma zamiar zrobić Jeżeli kogoś popieram to na niego głosuję Tylko G. postawił sprawę invitro jasno i podobało mi sie że jako jedyny poprosił o głosy i że na końcu pierwszy podał rękę reporterom widać ze jest człowiekim otwartym.
Albo - co jest pewniejsze - ma lepszych doradców i psychologów

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 10:49   #4624
martucha84
Zakorzenienie

1) czy do umowy kredytowej potrzebujemy nr konta bankowego sprzedawcy? konta na które bank ma później przelać pieniadze? Czy nr konta wpisuje się tylko w akcie notarialnym i na tej podstawie bank przelewa kasę?

u nas przelewal na konto z aktu notarialnego w innych miejscach go niepodawalam

2) czy oprócz samego numeru konta jest potrzebna info kto jest właścicielem konta, nazwa banku w którym jest konto? moze jeszcze jakieś info? chodzi mi o to czy można podać nr konta np. pani X (pełnomocnik sprzedajacej) , chociaż właścicelem i srzedajacym jest pani Y- ale pani X i Y są siostrami i jedna odda te pieniadze drugiej (jeżeli Y nie ma konta) ????

ja mam napisane kto jest wlascicielem.. ale nie mam nic o pelnomocnikach wiec niepowiem

3) po podpisaniu umowy w banku idziemy do notariusza? a po notariuszu z aktem idziemy załozyć KW? i do banku zeby przelał pieniadze???

po podpisaniu umowy idziesz do notariusza od notariusza do sadu i do us i wszedzie indziej zeby zalatwic papiery z pelna dokumantacja idziesz do banku i wtedy oni przelewaja kase
Stary 2010-06-16, 10:58   #4625
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć paskudy
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość

Ja dzisiaj wieczorem mam sesję zdjęciową z nowym bandem...muszę sie jakoś wystylizować, ale nie mam konkretnego pomysłu :P
Z ciekawostek...dostałam wczoraj piękną różę od "wielbiciela" jak miło
Więc zapowiada się ciekawie?
A jak nazwałaś zespół?
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
czeresni mi sie chce
Przed chwilą kierowniczka przyniosła nam do biura pół reklamówki czereśni, więc mogę Ci trochę dać ja nie lubię, wolę truskawki

Ja jestem za in vitro, ale tylko dla par heteroseksualnych

Dzisiaj w pracy żyję tylko na owocach.....masakra jak już mi się jeść chcee. Staram się nie jeść pieczywa, ale cięzko jest:/
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 10:59   #4626
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
bedzie musial je doslac ale troche lipnie... bardzo nawet... mam nadzieje ze mu sie uda...

nooo lipa ehhh.... tzn sam dokument to mu chyba na rozmowe nie jest potrzebny, ale chodzi o to ze w takich zakladach trzeba sie wylegitymowac na bramie zeby w ogole wpuscili.... no ale dzwonil juz do tego goscia jak sie sprawy maja i ponoc ma zalatwic zeby go wpuscili....

juz niestety byl pod samym wrockiem wiec nie dal rady sie wrocic...

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Cześć paskudy

Więc zapowiada się ciekawie?
A jak nazwałaś zespół?

Przed chwilą kierowniczka przyniosła nam do biura pół reklamówki czereśni, więc mogę Ci trochę dać ja nie lubię, wolę truskawki

Ja jestem za in vitro, ale tylko dla par heteroseksualnych

Dzisiaj w pracy żyję tylko na owocach.....masakra jak już mi się jeść chcee. Staram się nie jeść pieczywa, ale cięzko jest:/
no co ty... jak jest sezon czeresniowy to ja jade praktycznie na samych czeresniach i nie jestem glodna hehe ehh pychota... wlasnie wtrabilam 2 talerze
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 11:03   #4627
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Takich to pewnie mają wszyscy. Ja szokowałam moją teściową stwierdzeniem, ze przecież oni nie mówią tego z głowy, tylko fachowcy im piszą.

Zgadzam sie Gold - nie rozumiem poejścia wybieram mniejsze zło Głosuje na tego kan dydata, który mnie najbardziej przekonał. A sondazom nie wierzę. Bo to żadna grupa reprezentatywna

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 11:09   #4628
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
no co ty... jak jest sezon czeresniowy to ja jade praktycznie na samych czeresniach i nie jestem glodna hehe ehh pychota... wlasnie wtrabilam 2 talerze
czereśnie i robaczki w nich ... brrrrrrr

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Takich to pewnie mają wszyscy. Ja szokowałam moją teściową stwierdzeniem, ze przecież oni nie mówią tego z głowy, tylko fachowcy im piszą.
Ale nie wszyscy mają dobrych i skutecznych i nie wszyscy ich słuchają

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Zgadzam sie Gold - nie rozumiem poejścia wybieram mniejsze zło Głosuje na tego kan dydata, który mnie najbardziej przekonał. A sondazom nie wierzę. Bo to żadna grupa reprezentatywna
A jak mnie nikt nie przekonał? To co, mam głosować na byle kogo, byle mniejsze zło?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-06-16, 11:10   #4629
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

A jak mnie nikt nie przekonał? To co, mam głosować na byle kogo, byle mniejsze zło?

ooooooooooo nie

w moim sadzie od lat nie było robaczywych czeresni

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 11:11   #4630
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:

Zawsze możesz dorysować kratkę i zagłosować np. na mnie, albo na siebie

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 11:12   #4631
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
jakby nie bylo zzo powinno byc bezplatne i podawane na zyczenie kobiety bo to ona wie jak ja boli kiedy ja boli a nie polozna czy lekarz...
wiec wcale sie nie dziwie poloznym czy lekarza ze czasem daja go wczesniej a sciemniaja w dokumentacji.. bo niestety u nas trzeba sciemniac... sama bym pewnie tak robila zeby ulzyc kobieta...
No własnie
Dlatego w praktyce wiem, ze położne ściemniają. Napewno nie w każdym przypadku, bo co je obchodzi jakaś " kowalska" ale po znajomości to już w ogóle

Gold , Scio macie rację z tym głosowanie. Az się glupio przyznac, ze chce na Bronka głosować, bo jakos kurcze te sondaże na mnie wpływ wywierają. Ale... do wyborów jeszcze czas wiec... Moze na Napieralskiego?? sama nie wiem.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 11:13   #4632
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Nikt nie jest alfa i omegą, więc dla mnie jak ktoś otacza się lepszymi doradcami to tylko na plus. Każdy z polityków ma jakiś speców od wizerunku. Żeby być skutecznym politykiem trzeba cały czas się uczyć, być otwartym na sugestie i jezeli taki Grzegorz ma profesjonalistów i dodatkowo jest pojętnym uczniem to mi się to podoba Polityka to ciagłe negocjacje z innymi. Latają po całym świecie, reprezentują Polskę więc nie mogą robić nam siary

Cytat:

po podpisaniu umowy idziesz do notariusza od notariusza do sadu i do us i wszedzie indziej zeby zalatwic papiery z pelna dokumantacja idziesz do banku i wtedy oni przelewaja kase
do sądu zeby założyć księgę, a do US po co? przeceiz opłatę 2% płacę u notariusza i ,,wszędzie indziej" czyli z jakimi dokumentami wracam do banku

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 11:15   #4633
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
ooooooooooo nie

w moim sadzie od lat nie było robaczywych czeresni
Chciałabym to zobaczyć

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
O widzisz, dobry pomysł, tyle że głos będzie nieważny

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-06-16, 11:16   #4634
Gucia0987
Zakorzenienie

Ja jeszcze nie wiem na kogo będę głosować, ale na pewno pójdę. Najbardziej mnie denerwują ludzie, którzy nie chodzą głosować,a później narzekają, a nic nie zrobili, żeby coś zmienić.

co do znieczulenia, to ja też uważam, że powinno się kobietom ułatwiać poród, a nie dodatkowo utrudniać.

Dzięki za info, co do cesarek, nie wiedziałam, że tak jest. Tak czy siak, TŻeta nie namówię

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 11:17   #4635
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nie wiem na kogo będę głosować, ale na pewno pójdę. Najbardziej mnie denerwują ludzie, którzy nie chodzą głosować,a później narzekają, a nic nie zrobili, żeby coś zmienić.
zgadzam się.

Stary 2010-06-16, 11:20   #4636
AgatkaL
Wtajemniczenie

Jeśli chodzi o wybory, to ja jestem zupełnie apolityczna ale zagłosować pójdę...miałam nie iść, ale stwierdziłam, że wybiorę mniejsze zło - o ile takie wogóle istnieje i mój wybór to Komorowski. Podkreślam, absolutnie nie jest to jakiś tam mój faworyt, czy coś...po prostu w grupie tych marnych kandydatów, on jest jeszcze w miarę do przyjęcia.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 11:25   #4637
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Chciałabym to zobaczyć

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

O widzisz, dobry pomysł, tyle że głos będzie nieważny

kochana masz u mnie sesję foto czeresienek jak tylko je popołudniu przywioze z sadu o ile nie bedą zjedzone przez szpaki lub zgnite bo przez te deszcze to niewiadomo

Stary 2010-06-16, 11:26   #4638
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
U

A moze po porstu za duzo wzięłaś sobie na glowę, pozwól TZ decydowac i niech on wychodzi z propozycjami. Uwazam, ze budowa domu powinna byc na męskiej głowie. Poza tym projekt powinien byc tak przemyślany, zeby wprowadzać w nim minimalne zmiany. Dziwi mnie trochę to, ze nie przemysleliscie sparwy, jak robiliście projekt ( chodzi mi glównie o elektrykę).
Ale ja wcale nie mowie, ze moj TZ niczym się nie zajmuje po prostu on o tym jak w dom u ma wyglądac nie decyzuje - no oprocz jednego miejsca w ktore akurat ja absolutnie mu sie nie wtrącam sama instalacja elektryczna jest rozprowadzona, ale kolanka ja nie wyobrazam sobie przy tworzeniu projektu domu wskazywac w ktorym miejscu bedzaie lampa, gdzue podwieszany sufit i jak dokładnie rozmieszczony sprzet agd w kuchni. ja teraz co chwile mam nowe wizje, a co dopiero kilka miesiecy temu gdy projekt sie tworzył

Cytat:
---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

[/COLOR]Anika, India, mam do was pytanko. Widziałam, że bierzecie udział w konkursie Vivy, a że ja nigdy nie brałam udziału w konkursach na wizażu, to powiedzcie mi proszę, czy jeszcze nie jest za późno, żeby dać swoje zdjęcia? Niby do 30 czerwca jest możliwość, ale nie wiem, czy to jeszcze ma sens. hm?
gucia to był moj pierwszy konkurs ja uwazam, ze jak najbardziej mozesz zamieszczac zdjecie bo co tydzien (z tego co zrozumialam) wygrywaja 2 osoby wiec warto sprobowac. jak zamiescisz daj lin bedziemy glosowac

Cytat:
aaaa INDIAAAAAAAAAAAAAA co sie niechwalisz ze wygralas

marta bo sama nie byłam tego pewna ja zostałam laureatka tygodna to pisałam do Was czy to oznacza, ze wygrałam ktos mi nawet odpowiedzial, ze to chyba jeszcze za szybko na stwierdzenie wygranej i mnie tez sie tak wydawało zreszta podziekowałam za glosiki. ale do tej pory nikt z organizatorow konkursu nie pisala do mnie z potwierdzeniem wygranej, wiec nadal nie dowierzam

Cytat:
[
India ktoś Ci zrobił projekt oswietlenia? chodzi mi o to czy np. Ty mówisz elektrykowi że chcesz mieć w tym miejscu lampę i on wie jak pociagnąć kable? to wystarczy?

:
gold ja nie miałam projektu oswietlenia. elektrycy przyszli a ja mialam wskazac miejsca gdzie chce gniazdka, wlaczniki, lampy, tv, tel... czujki alrmu, LEDy itp itd... a z tym troche zachodu jest

a dzis mielismy jechgac zamowic drzwi wejsciowe, a tu facet mi mowi, ze bedzie niedostepny bo cos mu wyskoczyło - a ja akurat wzielam dzis wolne kolejny termin, ktory bedzie mi pasowal to dopiero w przyszlym tygodniu. stresuje sie tym wszystkim bo chce pewne sprawy zamknac przed wyjazdem do szkocji, a tu coale sie cos przesuwa
Stary 2010-06-16, 11:29   #4639
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
nooo lipa ehhh.... tzn sam dokument to mu chyba na rozmowe nie jest potrzebny, ale chodzi o to ze w takich zakladach trzeba sie wylegitymowac na bramie zeby w ogole wpuscili.... no ale dzwonil juz do tego goscia jak sie sprawy maja i ponoc ma zalatwic zeby go wpuscili....
bedzie dobrze

Cytat:
A sondazom nie wierzę. Bo to żadna grupa reprezentatywna
ja tez nie juz nie raz sie przekonalam ze sondaze klamia D

Cytat:
ja nigdy nie patrze do srodka czeresnie sa pyszne i je jem tyle:
pychaaaaaa

Cytat:
dokaldnie hahaha

Cytat:
do sądu zeby założyć księgę, a do US po co? przeceiz opłatę 2% płacę u notariusza i ,,wszędzie indziej" czyli z jakimi dokumentami wracam do banku
do sadu zeby zalozyc ksiege wieczysta a do us zeby zaplacic za 2 rzeczy - tylko nie chce cie oszukac chyba za wpis do hipoteki i za wpis tymaczsowy do czasu kiedy nie bedzie ustanowiona glowna jeden chyba cos kolo 300zl drugi nie cala 100 (ale pewna nie jestem bo moze tam 90 i 60zl.. nie pamietam.. )tez bylam zdziwiona.. ale na bank trzeba isc od us bo sama chodzilam i tam takie papiery sie wypelna podaje nr ksiegi wieczestej ktora ci zakladaja itd i tamw okienku sie placi..
bo podatek napewno u notariusz
'
juz wszytko wiem w us placi sie podatek od hipoteki no i podatek od hipoteki kaucyjnej do czasu ustanowienia glownej 19 zl.. a ten pierwszy nie wiem ile chyba 0.1%
to sa jakies druki pcc czy jakos tak

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-06-16 o 11:33
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-16, 11:29   #4640
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Ale ja wcale nie mowie, ze moj TZ niczym się nie zajmuje po prostu on o tym jak w dom u ma wyglądac nie decyzuje - no oprocz jednego miejsca w ktore akurat ja absolutnie mu sie nie wtrącam sama instalacja elektryczna jest rozprowadzona, ale kolanka ja nie wyobrazam sobie przy tworzeniu projektu domu wskazywac w ktorym miejscu bedzaie lampa, gdzue podwieszany sufit i jak dokładnie rozmieszczony sprzet agd w kuchni. ja teraz co chwile mam nowe wizje, a co dopiero kilka miesiecy temu gdy projekt sie tworzył

gucia to był moj pierwszy konkurs ja uwazam, ze jak najbardziej mozesz zamieszczac zdjecie bo co tydzien (z tego co zrozumialam) wygrywaja 2 osoby wiec warto sprobowac. jak zamiescisz daj lin bedziemy glosowac

marta bo sama nie byłam tego pewna ja zostałam laureatka tygodna to pisałam do Was czy to oznacza, ze wygrałam ktos mi nawet odpowiedzial, ze to chyba jeszcze za szybko na stwierdzenie wygranej i mnie tez sie tak wydawało zreszta podziekowałam za glosiki. ale do tej pory nikt z organizatorow konkursu nie pisala do mnie z potwierdzeniem wygranej, wiec nadal nie dowierzam

gold ja nie miałam projektu oswietlenia. elektrycy przyszli a ja mialam wskazac miejsca gdzie chce gniazdka, wlaczniki, lampy, tv, tel... czujki alrmu, LEDy itp itd... a z tym troche zachodu jest

a dzis mielismy jechgac zamowic drzwi wejsciowe, a tu facet mi mowi, ze bedzie niedostepny bo cos mu wyskoczyło - a ja akurat wzielam dzis wolne kolejny termin, ktory bedzie mi pasowal to dopiero w przyszlym tygodniu. stresuje sie tym wszystkim bo chce pewne sprawy zamknac przed wyjazdem do szkocji, a tu coale sie cos przesuwa

ja pisąłam ze na moj gust masz depilatorek na bank

a sesje dopiero w lipcu beda wybierac spośród 8 zwyciężczyń wszystkich tygodni

Stary 2010-06-16, 11:32   #4641
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
kochana masz u mnie sesję foto czeresienek jak tylko je popołudniu przywioze z sadu o ile nie bedą zjedzone przez szpaki lub zgnite bo przez te deszcze to niewiadomo
ostatni raz jadłam czereśnie, jak miałam ... 6 lat były takie, duże pięęękne, w którymś momencie coś mnie podokusiło, żeby jedną otworzyć i ciekawość mnie zgubiła, bo ze środka patrzył się na mnie jeszcze piękniejszy tłusty biały robal prawie czeresnie jak trzymałam, to wypuściłam z ręki i od tego momentu nikt mnie nie namówił, żebym zjadła

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-06-16, 11:33   #4642
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
anuulaa czyli czeka Was skręcanie powodzenia i wklej potem zdjęcia
Na szczescie były już skręcone, ale troche licho,więc TŻ musi podokręcać lepiej.

Cytat:
Nr konta chyba tylko do aktu notarialnego, z którym potem idziesz do banku.

Cytat:
Nie pamiętam jak to było u nas, ale chyba można. Bank przelewa na to konto, które jest podane i raczej nikogo to nie interesuje. ale lepiej upewnij się w banku.
Cytat:

Będę bardzo wdzieczna za odpowiedź
Martucha juz napisała wyżej
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 11:36   #4643
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
GRATULUJE mam nadzieje ze jeszcze ci sesja wpadnie : trzymam kciuki

Cytat:
ostatni raz jadłam czereśnie, jak miałam ... 6 lat były takie, duże pięęękne, w którymś momencie coś mnie podokusiło, żeby jedną otworzyć i ciekawość mnie zgubiła, bo ze środka patrzył się na mnie jeszcze piękniejszy tłusty biały robal prawie czeresnie jak trzymałam, to wypuściłam z ręki i od tego momentu nikt mnie nie namówił, żebym zjadła
a tam troche bialka :
hahaha uwielbiam czeresnie dlatego nawet do nich nie zagladam tylko jem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-16, 11:38   #4644
Gucia0987
Zakorzenienie

India dziękuję. Tak zrobię, dzisiaj wrzucę zdjęcia.

No i wtedy poproszę o głosy, jeśli tylko zdjęcia będą się Wam podobać

A Ty masz świetne te zdjęcia!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 11:39   #4645
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
uwielbiam czeresnie
bleee...

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 11:39   #4646
india83
Zakorzenienie

Cytat:
ja pisąłam ze na moj gust masz depilatorek na bank

a sesje dopiero w lipcu beda wybierac spośród 8 zwyciężczyń wszystkich tygodni
no to w takim razie juz się ciesze a c bedzie dalej zobaczymy

Cytat:
no ja uwielbiam czeresnie, mamy na dzialce i co roku byly bez robaczkow. niestety w zeszlym roku to sie zmienilo, niestety zorientowalam się, po zjedzeniu sporej ilisci
Stary 2010-06-16, 11:41   #4647
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

mi tez kiedys robak wyszedł, tak samo jak ze śliwki wiec zawsze sprawdzam

stwierdziłam, ze wanna na użytek codzienny jest zgubna. Jak się wejdzie to cięzko wyjść ech...

Stary 2010-06-16, 11:43   #4648
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
hahaha uwielbiam czeresnie dlatego nawet do nich nie zagladam tylko jem
Dla mnie nawet to trochę robi różnicę Poza tym te trochę białka smyrałoby mnie w gardle

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-06-16, 11:44   #4649
india83
Zakorzenienie

Cytat:
GRATULUJE mam nadzieje ze jeszcze ci sesja wpadnie : trzymam kciuki
D
no wątpie... ale czas pokaze poza tym nie wiem co na to by powiedział moj pracodawca

Cytat:
India dziękuję. Tak zrobię, dzisiaj wrzucę zdjęcia.

No i wtedy poproszę o głosy, jeśli tylko zdjęcia będą się Wam podobać

A Ty masz świetne te zdjęcia!
dziekuje a na nasze glosiki na pewno mozesz liczyc.
Stary 2010-06-16, 11:44   #4650
bzyczka1
Zakorzenienie

Madzialenka nie bierz tego do siebie, ale wkurza mnie takie załatwianie spraw u lekarzy przez rodzinę...ja taki zwykły szaraczek, z powodu braku lekarzy w rodzinie, nie dostanę wcześniej znieczulenia, nie dostanę się wcześniej do lekarza....nic zero współczucia, zero pierwszeństwa. Muszę czekać w przychodni na wejście do gabinetu, często się wykłócać o swoje, często zostaję zrugana przez "staruszki" że im się należy. Czekam na wizytę u specjalisty a za wszystko i tak muszę płacić...
Musiałam się wygadać.
Co do bojelra. Ja mam bojler w domu, 80l. Starcza nam na kąpiel i jeszcze zostaje. A rachunki mamy normalne. Biorąc pod uwagę że nie mamy gazu i nie ogrzewamy nim wody, mamy elektryczny piekarnik, tv, konsolę, komputer, dużą lodówkę itd. Rachunki nam przychodzą koło 300zł. OOstatnio był 350zł ale zmieniliśmy tv na mniejszy i na LCD i o 50zł mniej jest. Teraz przeżuciliśmy się na tradycyjny czajnik (palniki mamy na gaz z butli) i zobaczymy jak z rachunkiem wyjdzie. A taryfa nocna to nie wiem czy się tak opłaca. w końcu też za to jest opłata (przynajmniej kiedyś była), a do tego woda w bojlerze jak ostygnie to grzeje się dużo dłużej niż jak się tylko dogrzewa w dzień. U mnie bojelr włącza się na jakieś 20min 3-4 razy w ciągu dnia i wodę mam wrzątek prawie, koło 80 stopni leci jak się odkręci ciepłą.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości