Buciki ślubne - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-28, 22:49   #2341
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna
Dot.: Buciki ślubne

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
A nie podobają Ci się z satyny? Bo mi bardzo Miałam wątpliwości jedynie z tego powodu, ża brałam pod uwagę, że może padać i mogą się pobrudzić- ale chyba nie będzie Na satynę namówiła mnie też mama bo stwierdziła, żę skórzane wyglądają tak komunijnie O farbowaniu nawet nie wiedziałam, ale jak Pani z Akcesu mi powiedziała, że jest taka możliwość to pomyślę (da się to zrobić bo obcas tez jest powleczony satyną Białych bym na pewno drugi raz nie ubrała bo z założenia białych butów nie noszę ( no chyba, że japonki albo sportowe
Nie no satynowe BARDZO mi się podobają ale skórzane trudniej ubrudzić i łatwiej wyczyścić, poza tym sa pewnie trwalsze. W ogóle oglądajac fotki czarnej, to Amelki ze skórki są równie starannie uszyte jak te z satyny Mi nie kojarzą sie z komunią

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 11:35   #2342
CZARNA1979
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Ojej w skórce wygladaja BOMBOWO!! Piekne, szalenie eleganckie. To ile płaciłaś za Amelki w skórze? O dużo drozsze w porównaniu z satyną?? A te drugie buciki także piękne, obie pary wykorzystasz po weselu jeszcze nie raz
dziękuję Kochana
Za Amelki w skórze zapłaciłam z wysyłką 254 zł ze skórzaną wkładką
są mega wygodne , wykorzystam je na pewno po weselichu
a te drugie to tak do Kościółka bo mają większy obcas a Amelki 5 cm

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
oooo widzę, że wkładeczki w bucie są takie całościowe (chyba, że tylko na zdjęciu tak wygląda) zaznaczałaś przy zamówieni, że chcesz całe? Bo na ich stronce na zdjęciach są takie do połowy i troszkę boję się, że będę to czuć pod stopą... Ja też wzięłam ze skóry, bo jakoś mi się skojarzyło, że lepiej się dostosowują do stopy i jak ktoś nadepnie, to nie zostanie odcisk jego buta :P
nie nie nic nie zaznaczałam chyba takie są standardowo

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
A nie podobają Ci się z satyny? Bo mi bardzo Miałam wątpliwości jedynie z tego powodu, ża brałam pod uwagę, że może padać i mogą się pobrudzić- ale chyba nie będzie Na satynę namówiła mnie też mama bo stwierdziła, żę skórzane wyglądają tak komunijnie O farbowaniu nawet nie wiedziałam, ale jak Pani z Akcesu mi powiedziała, że jest taka możliwość to pomyślę (da się to zrobić bo obcas tez jest powleczony satyną Białych bym na pewno drugi raz nie ubrała bo z założenia białych butów nie noszę ( no chyba, że japonki albo sportowe
Komunijne?

a tak na serio to mi się z Komunią nie kojarzą no i latka nie te
wzięłam skórkę i nie żałuję będę w nich śmigać potem ...a ja osobiście z satynki nie miałabym pożytku później ...
Jak dla mnie wszystkie są ładniutkie , a najważniejsze że mega wygodne no a każda z nas zamawia takie jakie dla niej są praktyczniejsze
Pozdrawiam Was Dziewczynki

ps. coś do mnie z salonu nie dzwonią .... powinnam się już martiwć ? ślub 17-07

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwus1 Pokaż wiadomość
Bardzo prosze o pomoc . Może wiecie gdzie kupić delikatne złote buciki najchetniej w necie.
wklejam moją suknię , ta jest akurat biała a moja ma ciepły kremowy kolor.
również polecam Akces2 jeśli ważna jest też dla Ciebie wygoda butków
są też stronki http://www.bialebuty.com.pl/
http://www.bucikislubne.pl/Buty_Slub...FUST3wodASn6EQ
http://www.butyslubne.com.pl/

ale nie wiem jak z ich wygodą
CZARNA1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 12:43   #2343
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CZARNA1979 Pokaż wiadomość
Ja też mam ślub 17.07 A na dopasowanie sukni jestem umówiona dopiero 21.06, więc myślę, że nie ma powodu do zmartwień, choć dla świętego spokoju możesz zadzwonić i się spytać jak wygląda sytuacja
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 13:24   #2344
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Komunijne?

wzięłam skórkę i nie żałuję będę w nich śmigać potem ...a ja osobiście z satynki nie miałabym pożytku później ...
Jak dla mnie wszystkie są ładniutkie , a najważniejsze że mega wygodne no a każda z nas zamawia takie jakie dla niej są praktyczniejsze
Mi też się z komunią nie kojarzą Ale słyszałam tak od kilku osób to mnie ostatecznie przekonało do satyny. O późniejszym pozytku tak czy siak nie myślałam bo nie wyobrażam sobie chodzenia w białych butach
Z resztą spod sukni i tak niewiele będzie je widać, najwazniejsza jest wygoda - a te tak jak piszesz są super wygodne. Ja mam obcas 7cm ten trochę szerszy flare i w ogóle nie czuję tej wysokości, Mam nadzieję, że wszystkie się świetnie wybawimy w tych butkach

Teraz myślę jeszcze żeby zamówić u niech czerwone sandałki (mam już czarne) bo jak tam ostatnio byłam to mieli takie opcje z kwaitkiem na przodzie i świetnie by pasowały do sukienki którą mam na oku na poprawiny...(tez ma takie różyczki pod biustem)

Edytowane przez mmmmmm
Czas edycji: 2010-05-29 o 13:26
mmmmmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 09:29   #2345
CZARNA1979
Raczkowanie

Cytat:
Mi też się z komunią nie kojarzą Ale słyszałam tak od kilku osób to mnie ostatecznie przekonało do satyny. O późniejszym pozytku tak czy siak nie myślałam bo nie wyobrażam sobie chodzenia w białych butach
Z resztą spod sukni i tak niewiele będzie je widać, najwazniejsza jest wygoda - a te tak jak piszesz są super wygodne. Ja mam obcas 7cm ten trochę szerszy flare i w ogóle nie czuję tej wysokości, Mam nadzieję, że wszystkie się świetnie wybawimy w tych butkach

Teraz myślę jeszcze żeby zamówić u niech czerwone sandałki (mam już czarne) bo jak tam ostatnio byłam to mieli takie opcje z kwaitkiem na przodzie i świetnie by pasowały do sukienki którą mam na oku na poprawiny...(tez ma takie różyczki pod biustem)
a u mnie wręcz odwrotnie każdy namawiał na skórę bo satyna im się źle kojarzyła no ile ludzi tyle gustów ja nie mam białych tylko ecru i będę w nich śmigać potem no ale faktycznie białych to ja też bym nie wykorzystała , jednym słowem takie butki na raz

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
Ja też mam ślub 17.07 A na dopasowanie sukni jestem umówiona dopiero 21.06, więc myślę, że nie ma powodu do zmartwień, choć dla świętego spokoju możesz zadzwonić i się spytać jak wygląda sytuacja

no to jeszcze poczekam parę dni i zadzwonię

Edytowane przez CZARNA1979
Czas edycji: 2010-05-30 o 09:31
Stary 2010-05-31, 16:30   #2346
dagmarab21
Raczkowanie

a ja mam takie buciki
miałam problem z kupnem poniewaz mam niewymairowa stópke.
36 za duze a 35 za małe
czyli buty na wymiar robione :P
ale najważniejsze ze mi sie podobaja i sa idealne do sukienki
Stary 2010-06-02, 10:37   #2347
anna_karolina
Raczkowanie

Cytat:
dziękuję Kochana
Za Amelki w skórze zapłaciłam z wysyłką 254 zł ze skórzaną wkładką
są mega wygodne , wykorzystam je na pewno po weselichu
a te drugie to tak do Kościółka bo mają większy obcas a Amelki 5 cm

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

nie nie nic nie zaznaczałam chyba takie są standardowo

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Komunijne?

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

również polecam Akces2 jeśli ważna jest też dla Ciebie wygoda butków
są też stronki http://www.bialebuty.com.pl/
http://www.bucikislubne.pl/Buty_Slub...FUST3wodASn6EQ
http://www.butyslubne.com.pl/

ale nie wiem jak z ich wygodą
no własnie do mnie z salonu tez jeszcze nie zadzwonili a ślub mam dwa tygodnie przed Toba....
anna_karolina jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-04, 09:32   #2348
Emilcia25
Przyczajenie

witam........ dziewczyny które butki ładniejsze.....ja bym chciała wybrać takie, które jeszcze w przyszłości do czegoś założę .....

szukam białych ponieważ suknia też będzie biała ....
Emilcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 12:48   #2349
mafda
Zadomowienie

mi sie podobają te piewsze, mierzyłam je ładne bardzo
Stary 2010-06-04, 14:46   #2350
monika1001
Zadomowienie

GG do monika1001

A to moje Kolor bardziej podobny do tego materialu biskupi/amarant??Bo aparat troche przeklamal

http://img175.imageshack.us/img175/6295/dscf0076y.jpg

Papierowo-zapraszam http://papierowyzakatek.blogspot.com/
monika1001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 19:50   #2351
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Emilcia25 Pokaż wiadomość
witam........ dziewczyny które butki ładniejsze.....ja bym chciała wybrać takie, które jeszcze w przyszłości do czegoś założę .....

Moim zdaniem, jeśli chcesz buciki jeszcze potem do czegoś założyć, to najlepiej będą wyglądać takie na beżowej podeszwie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-04, 21:52   #2352
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Emilcia25 Pokaż wiadomość

Pierwsze mi się najbardziej podobają, ale takie na "potem" najbardziej się nadaja butki nr 3. Ja bym do białej sukni wybrała zdecydowanie nr 1

Edytowane przez Tincia
Czas edycji: 2010-06-04 o 23:23
Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 17:06   #2353
nia.r
Raczkowanie

GG do nia.r

Cześć dziewczyny A to moje butki, które kupiłam po mega poszukiwaniach Jestem z nich nieziemsko zadowolona bo tak wygodnych dawno na nogach nie miałam Już niedługo bo w lipcu założę je do sukienki White One 176 Pozdrawiam wszystkie panny młode z lipca
nia.r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 20:40   #2354
Aisha1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nia.r Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny A to moje butki, które kupiłam po mega poszukiwaniach Jestem z nich nieziemsko zadowolona bo tak wygodnych dawno na nogach nie miałam Już niedługo bo w lipcu założę je do sukienki White One 176 Pozdrawiam wszystkie panny młode z lipca
nia.r Bardzo ładne te butki! Gdzie je kupilaś? Idealnie pasowały by do mojej sukni
A czy przy chodzeniu nie "klapie" Ci obcas, bo mam jedne buty na taki pasek z tyłu i nie mogę w nich tańczyć, ponieważ są bardzo niestabilne
Aisha1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 13:15   #2355
nia.r
Raczkowanie

GG do nia.r

Cytat:
Napisane przez Aisha1 Pokaż wiadomość
nia.r Bardzo ładne te butki! Gdzie je kupilaś? Idealnie pasowały by do mojej sukni
A czy przy chodzeniu nie "klapie" Ci obcas, bo mam jedne buty na taki pasek z tyłu i nie mogę w nich tańczyć, ponieważ są bardzo niestabilne
Są rewelacyjne wygodne,o dziwo trzymają nogę na swoim miejscu, a miałam te same obawy co Ty Ale zaryzykowałam i się opłaciło Wiadomo jak na pasku stopa musi troszkę oderwać się od buta ale nogi się nie wykrzywiają A co najważniejsze nic Cię nie obetrze, co latem jest bardzo możliwe kiedy noga puchnie od ciepła A najlepsze jest to, ze wybierasz sobie jaki chcesz obcas, ozdobę, kolor i materiał To link do Tych bucików, czekałam za nimi jakieś 2,5 tygodnia
http://www.bialebuty.com.pl/index.ph...t&id_ass=4006&
Stary 2010-06-10, 14:49   #2356
Rycunia18
Raczkowanie

a to moje KUPIONE W SKARZYSKU KAMIENNEJ W SALONIE SUKIEN ŚLUBNYCH GRACJA KOSZT 290ZL
Stary 2010-06-10, 15:18   #2357
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rycunia18 Pokaż wiadomość
a to moje KUPIONE W SKARZYSKU KAMIENNEJ W SALONIE SUKIEN ŚLUBNYCH GRACJA KOSZT 290ZL
To u nas są zdecydowanie tańsze. Mierzyłam identyczne za 150 zł Mimo że wysokie to są niesamowicie wygodne

Edytowane przez Telka10
Czas edycji: 2010-06-10 o 15:21
Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 16:25   #2358
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo mi sie podobaja!!

A oto moje, cos ponad 80 zl..
Stary 2010-06-10, 19:15   #2359
elvira44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
To u nas są zdecydowanie tańsze. Mierzyłam identyczne za 150 zł Mimo że wysokie to są niesamowicie wygodne
Mi sie wydaje ze moze byc tez tak ze buty w zwyklych sklepach z butami sa tansze a w salonach sukien slubnych sa drozsze, no chyba ze ty tez je mierzylas w salonie.

http://www.suwaczek.pl/cache/556b2ed503.png
elvira44 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-10, 20:35   #2360
Aisha1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nia.r Pokaż wiadomość
Są rewelacyjne wygodne,o dziwo trzymają nogę na swoim miejscu, a miałam te same obawy co Ty Ale zaryzykowałam i się opłaciło Wiadomo jak na pasku stopa musi troszkę oderwać się od buta ale nogi się nie wykrzywiają A co najważniejsze nic Cię nie obetrze, co latem jest bardzo możliwe kiedy noga puchnie od ciepła A najlepsze jest to, ze wybierasz sobie jaki chcesz obcas, ozdobę, kolor i materiał To link do Tych bucików, czekałam za nimi jakieś 2,5 tygodnia
http://www.bialebuty.com.pl/index.ph...t&id_ass=4006&
Dziękuję za info! Chyba też je zamówię
Aisha1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 21:16   #2361
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvira44 Pokaż wiadomość
Mi sie wydaje ze moze byc tez tak ze buty w zwyklych sklepach z butami sa tansze a w salonach sukien slubnych sa drozsze, no chyba ze ty tez je mierzylas w salonie.
Ja je mierzyłam w sklepie z butami. W salonach zdecydowanie za drogo Mierzyłam butki do max 200zł.
Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 21:59   #2362
Tincia
Wtajemniczenie

A mi przyszły dziś butki z Akces2 i muszę powiedzieć, że troszku się zawiodłam wykonaniem. Niby profesjonalna firma a widać niedociągnięcia, taka już jestem, że jak coś robię to musi być dokładnie i nie lubię u kogoś niedociągnięć :/ i np. na środku mam czarna kropeczkę na skórze :/ przecież mają jakieś farby do skóry i jak im się zrobiła to mogli zamalować :/ i lewy uciska, ale są ze skóry więc mam nadzieję, że się rozejdzie.

No, ale i tak są ładniejsze niż "buty ślubne" z salonów

Ale i tak uważam, że najładniejsze są z firmy Arte di roma- szkoda, że nigdzie nie dopasowałam... mają piękny kolor skóry...
Stary 2010-06-10, 22:10   #2363
mafda
Zadomowienie

są śliczne nie przejmuj się ta kropą pod sukienka napewno nie będzie widać a pewnie i tak będziesz miała je potem skopane.

a ja czekam właśnie na swoje arte di roma mają przyjśc po niedzieli oby pasowały rozmiarowo :/
Stary 2010-06-11, 08:31   #2364
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mafda Pokaż wiadomość
a ja czekam właśnie na swoje arte di roma mają przyjśc po niedzieli oby pasowały rozmiarowo :/
Koniecznie daj fotke jak już będą i napisz jak z wygodą Ja bardzo chciałam jedne upatrzone, ale troszkę mnie "piły" z boku (fakt, ze pół nr za małe, bo w sklepie połówek nie mieli), ale bałam się że pół nr to nie wiele i ciut większe będą tak samo miały... niby pani zapewniała, że się rozejdzie bo skóra, ale.... w ciemno wolałam zamówić robione na wymiar.
Stary 2010-06-11, 09:35   #2365
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
A mi przyszły dziś butki z Akces2 i muszę powiedzieć, że troszku się zawiodłam wykonaniem. Niby profesjonalna firma a widać niedociągnięcia, taka już jestem, że jak coś robię to musi być dokładnie i nie lubię u kogoś niedociągnięć :/ i np. na środku mam czarna kropeczkę na skórze :/ przecież mają jakieś farby do skóry i jak im się zrobiła to mogli zamalować :/ i lewy uciska, ale są ze skóry więc mam nadzieję, że się rozejdzie.
A gdzie masz tą kropkę? Na bucie czy na wkładce? Bo ja mam 2 dziurki na wkładce w środku (chyba od jakiegoś stelarza) i też mi się to na początku nie spodobało, ale jak ubrałam buty to tego w ogóle nie widać Może i jest kilka drobnych niedociągnięć, ale mam buty dokładnie takie jak chciałam, robią fajne wrażenie, a z bliska nikt im się nie będzie przyglądał
Stary 2010-06-11, 11:45   #2366
CZARNA1979
Raczkowanie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Bardzo mi sie podobaja!!

A oto moje, cos ponad 80 zl..
ojjj podziwiam Was dziewczyny za te obcasiska ja postawiłam na wygodę i na Akces2

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:

No, ale i tak są ładniejsze niż "buty ślubne" z salonów

Ale i tak uważam, że najładniejsze są z firmy Arte di roma- szkoda, że nigdzie nie dopasowałam... mają piękny kolor skóry...
Ja też się swoim przyglądałam prawie jak przez lupę i coś tam zawsze widziałam a to kawałek kleju a to coś innego FAKT mogli by się bardziej przykładać za tą cenę no ale ważne że są mega wygodne i po stokroć wolę je niż typowo ślubne : ani to ładne ani wygodne

rinco widzę że mamy tu mały klubik z 17 lipca

Edytowane przez CZARNA1979
Czas edycji: 2010-06-11 o 11:46
Stary 2010-06-11, 13:26   #2367
nia.r
Raczkowanie

GG do nia.r
Talking Dot.: Buciki ślubne

Ja też 17 lipca ja tez ja też Dziewczyny macie już wszystko?
Stary 2010-06-11, 14:05   #2368
mafda
Zadomowienie

Cytat:
Koniecznie daj fotke jak już będą i napisz jak z wygodą Ja bardzo chciałam jedne upatrzone, ale troszkę mnie "piły" z boku (fakt, ze pół nr za małe, bo w sklepie połówek nie mieli), ale bałam się że pół nr to nie wiele i ciut większe będą tak samo miały... niby pani zapewniała, że się rozejdzie bo skóra, ale.... w ciemno wolałam zamówić robione na wymiar.
no ja własnie nie mierzyłam tego fasonu co zamowiłam, bo go nigdzie nie było ale mierzyłam inne tej firmy i niby ok no zobaczymy zaryzykowałam bo chcialam skórzane srebrne a nigdzie na niskim obcasie nie było

wkleje zdjęcia jak przyjdą po niedzieli
Stary 2010-06-11, 16:41   #2369
Tincia
Wtajemniczenie

Ja mam kropeczkę na zewnątrz, oczywiście jak stoję i patrze na nie, to nie widzę, jak ukucnę to widzę ja taka jestem, że każdy szczegół potrafi mnie wkurzyć :P Ale dziś już mi się bardziej widzą do ślubu powiem, że mam piękne buty hehe...
Stary 2010-06-16, 12:50   #2370
mafda
Zadomowienie

doszły te moje arte di roma zaraz wam wrzucę foty kolor super nawet sie nie spodziewałam po próbniku, że w całości będzie tak wyglądał...

na zdjęciach wyszły dosyć ciemno, ale fason dziewczyny tylko na gołe stopy albo kabaretki bo jakby ktoś się uparł na rajstopki no to nie ma szans noga sie nie trzyma, a wygląda okropnie

no teraz czeka mnie tylko odpowiednie rodeptanie ich :P

Edytowane przez mafda
Czas edycji: 2010-06-16 o 13:17
mafda jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości