|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy podoba sie Wam mój pomysł na wątek? | |||
| Tak |
|
998 | 91,98% |
| Nie |
|
17 | 1,57% |
| Nie wiem |
|
49 | 4,52% |
| Beznadziejny jest ten wątek |
|
21 | 1,94% |
| Głosujący: 1085. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komputerowe Metamorfozy - część II
czesc
umowilam sie na piatek do fryzjera. mam mocno wycieniowane wlosy:z przodu krotsze a z tylu dluzsze.no i grzywke troche na bok ale ostatnio zaczelam powaznie myslec nad inna fryzurka. marzy mi sie krotka z przodu[ale tak bardzo np do brody]a z tylu jak najdluzsza kita tylko nie jestem pewna czy bedzie mi to pasowalo a nie chce codziennie prostowac wlosow bo latwo sie niszcza o i nie mam zamiaru farbowac bo po ostatniej koloryzacji strasznie mi wypadaly. mozecie mi cos doradzic?bardzo prosze.
|
#4322 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4323 |
|
Raczkowanie
|
mam bardzo wielki problem i dlatego zwracam się do was.ja tu widze ze niektorzy to umieja doradzic...dlatego bardzo na was licze ze mi pomozecie... teraz mam: ciemno brazowe wlosy,bez grzywki,,,a jak chodzi o dlugosc to jakis 2 cm za brode... myslalam sobie ze moze zrobic sobie grzywke pocieniowana na bok i wlosy tez pocieniowac a no jak chodzi na dlugosc to bym chciala tak do brodu lub lekko za... chyba ze macie lepsze pomysły to bardzo proszę…. bardzo ale to bardzo licze na wasza pomoc...zalezy mi na tym i jestescie moja szansa na lepszy wyglad oczywiscie...a oto moje zdjecia
(niejest najlepsze ale wiem ze wam zalezy żeby było dobrze widac cala twarz także proszę jeszcze raz bardzo prosze o pomoc...bede bardzo ale to bardzo wdzieczna... |
|
|
|
#4324 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam podobny problem jak wszystkie dziewczyny wyżej
Chcialabym sobie radykalnie zmienić fryzurke , całe życie mam włosy do ramion z grzywką na bok ( przez co czuje się jak szara myszka) , więc pomyślalam ze może w krótkich włoskach , w jakiejś odważniejszej fryzurce byloby mi dobrze. Czy można by dopasować te fryzurki do mojej twarzy?? Z gory dziekuje i jakieś obiektywne opinie (jakby się komuś chciało doradzić) byłyby bardzo mile widziane Pozdrowki
|
#4325 |
|
Raczkowanie
|
Witam wizażanki ;***
Moj post jest na stronie wcześniej, czy mogłaby któraś z dobrych kobietek mi pomóc? Byłabym bardzo wdzięczna
|
#4326 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4327 |
|
Rozeznanie
|
i jeszcze czarny
|
|
|
|
#4328 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje Ci bardzo!!! Jesteś kochana ;*
|
#4329 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny pomozcie...bardzo ale to bardzo prosze...moje zdjecie jest o tam wyzej....zobaczcie i cos dopasujcie...bardzo bardzo ale to bardzo prosze...z gory dziekuje
|
|
|
|
#4330 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi sie podobasz w poldlugich i dlugich , w krotkich nie za bardzo, ale to tylko moja opinia
|
|
|
|
|
#4331 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4332 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja bardzi bardz poprosze...moje zdjecie jest wyzej....jak by ktos mial jescze chec to tez prosze...wszystkie pomysly docenie... |
|
|
|
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
hej
czy ja też mogę prosić o dopasowanie jakiejś fryzurki? kompletnie się nie znam na programach do przeróbki i nawet takowego nei posiadam więc sama nie sprawdzę jak będę wyglądać w krótkich a bez tego napewno się nie zetnę bo jak mi się nie spodoba to włosy bedą odrastały całą wieczność. mój post ze zdjęciami jest kilka wiadomości wcześniej. bardzo proszę o radę i z góry dziękuję
|
#4334 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje... podoba mi sie ta pierwsza fryzurka ale musze zapuszczac teraz wlowski bo mam krotsze i to nietak malo ... a twoim i waszym zdaniem pasuje mi ta pierwsza??? aaa... i mam jeszce prozbee jakbys mogla ta pierwsza fryzurke i dobasowac jej kolor yaki ciemny czerwien i taki kasztanowy??? bylam bym bardzo wdzieczna i jakbys jeszce mogla to dopasuj mi fryzurke taka jak np.cos takiego jak wkleila szante203 powyzej ta taka ostatnia...bede ci nprawde wdzieczne...prosze...
|
|
|
|
#4335 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4336 |
|
Zadomowienie
|
i ja tez ponawiam prośbe
2 strony wcześniej
|
|
|
|
#4337 |
|
Perfumoholik z wyboru
|
witam ponownie znow zachcialo mi sie krotkich wlosow, tym razem na styl keiry knightly - jako domino harvey bardzo bylabym wdzieczna za zrobienie mi takiej ''symulacji'' na glowie ![]() ![]() przepraszam za takie a nie inne zdj, ale tylko takie mialam pod reka, symulacja nie musi byc super idealna moga mi wystawac te moje rude klaki, chce sie tylko zorientowac jak to by wygladalo
|
#4338 |
|
Raczkowanie
|
o jaaa super, na miejscu niektórych dziewczyn już bym leciała do fryzjera i się farbowala i obcinała! Dziś zrobie sobie fotkę bez grzywki w kitce i wstawie, prosze o takie metamorfozy jak dziewczynki bo niektóre są genialne!!
Gratuluje dziewuszki
|
#4339 |
|
Przyczajenie
|
Cześć
mam ogromną prośbę czy mogłabym poprosić o dopasowanie jakiejś fryzurki? mam włosy troszkę dłuższe niż do ramion, zastanawiam się nad jakimś ciekawym, krótszym cięciem i zmianą koloru, np na rudy będę bardzo wdzięczna za pomoc a to są moje zdjęcia bo zapomniałam
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-06-09 o 23:32 Powód: post pod postem |
|
|
|
#4340 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, dałaby radę któraś z Was zmienić komputerowo mój kolor na blond ? Dołączam swoją fotkę i kolor włosów w jakim chciałabym siebie zobaczyć, bo strasznie kusi mnie zmiana koloru a nie wiem, jakby to na mnie wyglądało
|
|
|
|
#4341 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Efcia
Niezbyt dokładny zrobiłam fotomontaż,ale mniej więcej widać jak wyglądasz ![]() Myślę że Ci bardzo ładnie,ale w ciemnych również wyglądasz super
|
|
|
|
#4342 |
|
Raczkowanie
|
Była bym bardzo wdzięczna za dopasowanie poniższych fryzur do mojej twarzy.
Mam dylemat czy zapuszczać czy ścinać z długości,z tyłu mam już za ramiona włoski i nie wiem w której długości będę korzystniej wyglądała. Dla tego proszę o taką metamorfozę Moje zdjęcie nr 123 Fryzury zdj 456 |
|
|
|
#4343 |
|
|
Justpl tak na szybko,bo mam chwilkę czasu
Dziewczyny tu potrafią lepiej robić,moje takie nieudolne ale coś tam widać moim zdaniem będzie Ci bardzo dobrze z z takimi krótszymi,zwłaszcza na drugim zdjęciu,taka fryzurka jest seksowna
|
|
|
|
#4344 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki bardzo
|
|
|
|
#4345 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Czy mogłabym Was prosić o zmianę koloru włosów na czarny lub na ciemny brąz? Z góry bardzo dziękuję
|
|
#4346 |
|
|
Ala
|
|
|
|
#4347 |
|
|
Dagmara
takie niewyraźne,tak mi tylko wyszło ![]() Bardzo mi się podobasz w tych rudych co masz
|
|
|
|
#4348 |
|
Przyczajenie
|
Zróbcie ze mnie rudzielca :)
Dziewczyny za tydzień postanowiłam pofarbować włoski na rudy kolor, jeszcze nie zdecydowałam do końca ale raczej postawie na blond miedziano- złoty. Jeśli mogłabym prosić Was o pare propozycji przeróbki mojego zdjecia na różnego rodzaju odcienie lisiej kity to może miałabym rozeznanie w ktorym mi bedzie najlepiej. Z góry dziekuje
|
|
|
|
#4349 |
|
Przyczajenie
|
hej ja tez bym chciala zmienic swoja fryzurke i moze ciemniejszy kolor ale nie wiem jak bede w ciemniejszym wygladac moze jakis braz prosze pokarzcie mi inne opcje
wstawiam pare fotek ale nie wiem czy dobre
|
|
|
|
#4350 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() kochanie5553-zaläcz wieksze zdjecie. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-06-18 o 16:17
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.

jeszcze raz bardzo prosze o pomoc...bede bardzo ale to bardzo wdzieczna...

... zaczynam od nowa xD