|
|
#451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak podkreślić jasną cerę? V
Cytat:
baw się dobrze ![]() Cytat:
już go prawie ... kupiłam ( ale myślałam, że nie chodzi o ten w proszku )eh, ja miałam rimmela- odcień po nałożeniu pudru nawet mógłby być, ale zapchał mnie bardzo... miałyście może coś z wibo? essence? ( już mam dość szukania dobrego fluidu |
||
|
|
|
#452 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ta sukienka tez mi sie podoba http://www.coast-stores.com/CHERYL-R...uct/2224696591 , jest taka zwiewna i dziewczeca. Cenami sie nie sugerujcie, bo do wrzesnia pewnie beda na wyprzedazy
|
|
|
|
|
#453 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Obecnie próbuję dorwać ten z Wibo: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...-mineralow.htm Macałam go kiedyś w Ross., ale wydawał się za różowy, ostatnio chciałam jednak zaryzykować, ale nie było już najjaśniejszego kolorku. ![]() Cytat:
|
|
#454 |
|
Zadomowienie
|
śliczna ta druga sukienka!
A co do manhatanu-nie mialam żadnego z ich pudrów-oba(chyba) zawierają talc,który mnie zapycha ,ale mineraly świetnie sobie radzą,więc nie narzekam ![]() muszę się pochwalić,kupilam dzisiaj róż /rozświetlacz z tej limitowanki : http://www.essence.eu/pl/products/tr...ut-colour.html wydaje mi się,ze do jasnej cery będzie cudowny! postarajcie się dorwać,bo to limitowanka (aktualnie w sklepach ) |
|
|
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do Pam mam ambiwalentne uczucia - lubię ja jako postać, ale jej uroda mnie nie zachwyca w takim stopniu ale w ogóle scena w Fangtasji miała takie oświetlenie, że i królowa i Eric i ten trzeci gość byli wręcz sinawi, ale to zrozumiałe, wszak są umarli (albo 'nieumarli' - jak zwał, tak zwał )muszę Wam powiedzieć po dwóch testach, że rozświtlacza CLUB SUN z essence, nawet tej wersji dla blondynek nie da się używać, chyba że, w ostateczności, jako róż do policzków - tylko i wyłącznie (i to i tak dość ciemny jest)
|
|
#456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#457 |
|
Wtajemniczenie
|
Widze, ze jednoglosnie druga wygrywa
Musze sie przejsc i je przymierzyc, bo wiecie jak to czasem jest, na wieszaku wygladaja pieknie, a pozniej przymierzone to porazka i na odwrot Wkleje wam jeszcze zdjecia podkladu 17 skin perfecting soft ivory w porownaniu do revlon colorstay ivory i EDM olive fair.
|
|
|
|
#458 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję A potem kupię ten 2w1 ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- A z EDM planuję zamówić sobie BIGA Ivory. Nie chce mi się na próbki czekać, potrzebuję czegoś na już A tak w ogóle to czy te podkłady EDM matują? Bo na KWC zdania są masakrycznie podzielone i zgłupiałam :/ Niby jest wersja Matte, ale wg recenzji nie matuje ona wcale Będę wdzięczna za odp |
|
|
|
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie trafisz z kolorem to będziesz mogła mi odsprzedać/wymienić się na coś |
|
|
|
|
#460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#461 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#462 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(Ładna sukienka ). A jakiego koloru Ty używasz? Myślę, że powinnam zacząć od Intensive, bo trochę do zakrycia mam i mam tłustą cerę. Może minerały pomogą i skóra nie będzie się tak strasznie przetłuszczać...
|
|
|
|
|
#463 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mnie też irytują złote tony, też planowałam zakup niebieskiej/fioletowej (raczej tej pierwszej) płukanki, ale zabieram sie z tym jak sójka za morze. na jutro zaplanowałam znowu użyć szamponetki; nie będę się bawić z hną gdyż wszystkie ciemne brązy są ciepłe. i jeszcze mam nieco naiwne pytanie do użytkowniczek minerałów Pixie (chyba jakaś tu jest? ). Na ile starcza jeden big przy (prawie) codziennym stosowaniu?Cytat:
o, a rzeczywiście jasny ma podkład kolorek? zaczęłam sie zastanawiać, czego bedę uzywać zamiast minerałów kiedy mi się skończą, a nie mam pojęcia kiedy to nastąpi gdyż to mój pierwszy big. mi też się te druga bardzo podoba (mimo iz nie przepadam za żółcią) |
||
|
|
|
#464 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Do mnie doszła dziś paczuszka z biochemii Zabawiłam się w małego chemika i właśnie zrobiłam sobie serum Lemon. Mam nadzieję, że pomoże na moją cerę, bo mam od około 2 tygodni istny kataklizm na twarzy aż wstyd z domu wychodzić ![]() Pochwalę się też zakupem dwóch lakierów. Rimmelka o fantastycznym atramentowym kolorze i Golden Rose cielistego.
|
|
#465 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czytałam jednak opinie, że nadaje się dla jasnych twarzyczek. Jutro wybieram się na kosmetyczne zakupy i jeśli będę to na pewno zakupię i postaram się wtedy o jakąś fotę![]() Co do pixie to nie mam pojęcia, ale np. EDM starczył mi na jakieś pół roku intensywnego użytkowania. Przy okazji są tu może jakieś dziewczyny używające Lucy? Zastanawiam się nad Pale Olive, ale wydaje się jednak ciutkę ciemny, potrzebuję więc opinii jakiejś bladolicej
|
|
#466 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#467 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Obejrzałam sobie swatche na blogu Cathy i wybrałam razem z TŻ odcień Light Neutral Nie zamawiam próbek, idę na żywioł. Jakby coś, to wymienię się z kimś hehe.
|
|
|
|
|
#468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#470 |
|
Crazy turtle lady
|
(Kojarzy mnie ktos z poprzedniej edycji watku ?:P)
Ostatnio przezyłam jakies załamanie na temat swojej jasnej skóry....byłam na weselu (czarno-biala sukienka, czerwona szminka - te klimaty :d) i nie wiem czy moja jasna cera to dobry pomysł dla mnie. Generalnie kilka osob sie mnie spytalo co ja taka blada.... i ze nozki na slonce trzeba wystawiac ![]() Dlatego wstawiam fotke.....jasne górą
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nóżek nie wystawiaj Ja zmieniłam moje zdanie co do nóg - jednak to blade wyglądają atrakcyjniej W ogóle świetnie wyglądają białe rajstopy/pończochy u panny młodej. Nigdy mi się białe nie podobały, a tu proszę
|
|
|
|
|
#472 | |
|
Crazy turtle lady
|
Cytat:
Chyba atmosfera wesela tak na ludzi dziala ;/ Wstawiam fote weselnego mejkapu, moze sie komus przyda - i o dziwo z brazerem na polikach (wg mnie fajnie wyglada na jasnej skorze, o ile jest z umiarem nałozony )
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
ishi- wyglądałaś cudnie, tak szlachetnie..!
Test Mineral Match wyszedł miernie. Plamo-skorupka trzymała się murem, reszta zeszła, ale nie świeciłam się cały dzień. Jutro spróbuję użyć go jako pudru
|
#475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rozumiem, dlaczego wszyscy ludzie chcą się upodobnić do ideału kobiety lat 90 - Pameli? Albo dzisiejszej dużo brzydszej, wulgarniejszej i tandetniejszej polskiej podróby![]() Nie wyglądasz niezdrowo, wręcz przeciwnie. Twój kolor skóry idealnie komponuje się z całą resztą I ja Cię pamiętam, ale chyba z MM ![]() Dziewczyny, wiecie może, gdzie kupić błyszczyk w takim malinowym kolorze, bez drobinek? (coś jak miałam Pam w 1 odcinku 3 sezonu True Blood Taki malinowy sweterek też muszę sobie sprawić )
|
|
|
|
|
#476 | |
|
Crazy turtle lady
|
Cytat:
a na MM sie dalej udzielam :d ale rzadziej....a nawet zrobilam na MM makijaz inspirowany Pamela -apropo opalenizmy A co do malinowego blystka to Basic ma taki. Zaraz wstawie fotke - ale to mocna malinka.
|
|
#477 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie to kulawo z tym, więc wspomagam się rajstopami w spray'u sally hansen ![]() Cytat:
Cytat:
i to w małej czarnej! i nazbierałam wiele komplementów
|
|
#478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam na szczęście fajne kostki, więc jakoś to jestTeż na studniówkę blada poszłam, ale wymarzyłam sobie śliwkową kieckę do ziemi i taką miałam Wyglądałam i tak skromnie Ale też fajnie![]() Cytat:
Tylko kompleksy potem mam, bo ja takich ładnych makijaży nie robięA Pamelę uwielbiam mimo wszystko, tak jak uwielbiam lata 90 Z tym, że niekoniecznie tą opaleniznę
|
||
|
|
|
#479 |
|
Crazy turtle lady
|
Wstawiam ten malinowy blystek (nie jestem pewna,czy to 100% malina w sumie:P)
Basic lip gloss, ok 5 zł, to kupienia w Schleckerze Kolor ?? Nie wiem na ktory nr patrzec,ale albo 02 albo 4108 Średnio kryjący, ale dosyc lepki. A i jeszcze wrzucam lakier Wibo, kolor 321, zblizony kolorem do blyszczyka Basic..ale opalizuje na fioletowo Na jasnych dłoniach mi sie baardzo podoba - ale kolor sie rzuca w oczyevenstar - jaki masz kolor tych rajstop ? Niedawno je ogladam na all.....ale nikt nie pokazal efektu po, wiec sie nie zdecydowalam :d
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mnie się podobają usta w takim kolorze
A u mnie nie ma Schleckera
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

już go prawie ... kupiłam 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i ze nozki na slonce trzeba wystawiac
Albo dzisiejszej dużo brzydszej, wulgarniejszej i tandetniejszej polskiej podróby
A u mnie nie ma Schleckera