|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "hej wizaż, hej wizaż, forum nie małe, zrobi z Ciebie wariata ideała" Łona fajt
Dziewczyny! W szkole od początku tygodnia są wolontariusze - z Brazylii, Meksyku, USA, Chin, Kazachstanu, chyba był ktoś z Indii i skądś tam jeszcze. Prowadzili u nas lekcje o swoich krajach, a kilka osób było wybieranych, żeby tłumaczyć tym, których wiedza z angielskiego jest mierna
![]() ![]() Była dziewczyna z Kazachstanu (masakrycznie gadała, w ogóle nie mogłam jej zrozumieć, ten jej ruski akcent ![]() ![]() ![]() Pozachwycał się naszą pracownią z Macintoshami, mówił, że w większości wrocławskich szkół nie ma czegoś takiego. No i powiedział, że chciałby pracować w mojej szkole (kufa, dlaczego wychodzę ![]() ![]() ![]() Tym, które dotrwały, padam do stóp, bo bełkot straszny ![]() A ta dziewczyna z Kazachstanu jak odprowadzaliśmy ich na pociąg - zatrzasnęła się. To znaczy drzwi ją tak przytrzasnęły ![]() O Arku, jaki bzdury ![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
Edytowane przez Callitus Czas edycji: 2010-06-16 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: "hej wizaż, hej wizaż, forum nie małe, zrobi z Ciebie wariata ideała" Łona fajt
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dobry. ![]()
![]() |
#4893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4894 |
Zakorzenienie
|
Call zazdroszcze strasznie. U mnie w szkole to nigdy żadnych wymian nie ma. A nie sorry ostatnio przyjechali do nas z jakiegos miasteczka spod Wrocławia.
![]()
#4895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Farmy - to musiało być pociągające ![]() W ogóle ten Meksykanin uczył się polskiego z rozmówek angielskich. Jestem wycieńczony wytłumaczona wymowa: yestem wyshenhony czy coś takiego ![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
Edytowane przez Callitus Czas edycji: 2010-06-16 o 12:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4896 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za facetem nie trafisz ![]() A co do tego info zamieszczonego przez Sylwię. OK. Super, extra, świetnie,. Gratka dla kibiców. Więcej meczy, więcej emocji, większe widowisko, większa kasa dla PZPSu... Tylko jak zarząd taki cwany to niech sam popierd.ala non stop za piłką i blokuje i atakuje i broni i serwuje itd... Było dobrze tak jak było. I tak przez sezon klubowy repra na początku kuleje to jeszcze chcą im meczy dołożyć... I będzie tak jak Syl napisała- wiecznie "poligon doświadczalny" na LŚ bo zawodnicy się muszą zgrać, muszą wrócić do formy, część musi odpocząć po sezonie klubowym :/ Cytat:
![]() Weśśśś. Chyba zacznę jakąs jogę uprawiać żeby się wyciszyć i zacznę chodzić do kościoła żeby oczyścić moja duszę i zabezpieczyć ją przed destrukcyjnym wpływem Twojego szatańskiego wpływu ![]() Kurde na serio muszę się psychicznie nastawić na ten meeteng ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze raz przepraszam za mój brak wyczucia i taktu ![]() Boś Ty taka sławna i popularna ![]() Cytat:
![]() Może to przez tą paszę taki uczuciowy i wylewny się zrobił ![]() Ciekawe jak go pocieszałam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4897 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wymień baterie w tym wibratorze to może dojdziesz dziś ![]() Nie obejrzę ![]() W pracy do 18:00 siedzę ![]() Chyba że jest to gdzieś na necie... Ktoś sie orientuje? ![]() Cytat:
![]() Nie no mój mistrz! Te akcje z naklejaniem krzyży z taśmy ![]() Cytat:
![]() Ale wiesz... Ja mam na uwadze dobro tego nieszczęśnika... Jak ja Cię z Anią zagaduję to On ma szansę w tym czasie uciec ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie no... A to Polska właśnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Taaaak. Jeźdźcy Apokalipsy nadchodzą ![]() ![]() I co teraz. mam Ci współczuć? Pociąć się? Przeprosić Cię? Wymienić baterie w Twoim wibratorze żeby tym razem wszystko poszło dobrze ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jezuuuuu... Tez by mi się przydało podszkolić mój angielski. Od wieków go nie używałam i tyle rzeczy się zapomina że szok. Teraz na fejsie nawijam z jakimś gościem z Hiszpanii ![]() ![]() ![]() Ja dotrwałam! Ale nie będziesz mnie tu przebywać koło stopy! ![]() O Arku. Jakbym Arki słyszała ![]() Lecę się uczyć dziewczęta ![]() Miss, Olivka! ![]() Pewnie juz za póxno ale liczy się intencja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() w sanch można sie wszytskiego spodziewać ![]() ![]() ![]() na prezydenta, ty szybko na prezydenta ![]() Cytat:
![]() ale przynajmniej nie jest nudno- widać ze nasza repra to nie takie gumbasy ![]() SAJGON
![]() ![]() |
![]() |
#4900 | ||
Konto usunięte
|
Niee
![]() dobrze, że wrócił do nas, przyda siem ![]() Cytat:
![]() ![]() jak zawsze ![]() ![]() Cytat:
![]() tutaj powinna być, bo do tej pory były wszystkie mecze ![]() ed. albo nie bedzie, bo coś się spsuło, ale na tej stronie się coś znajdzie http://www.fromsport.com/ yyyyy ![]() Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2010-06-16 o 14:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jesteś niezadowolona ze swojego wzrostu? Uważasz, że jesteś za niska? Nie martw się! Jest na to sposób! Już dziś rozciągaj się z Winiarem! ![]() http://lookr.tv/player.php?id=1798
![]() ![]() |
![]() |
#4902 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
słyszałam wczoraj, że podobno Jadar interesuje się Andrzejem Skórskim. on w zeszłym sez. grał w Gdańsku, a wcześniej w Wwie, ale to takie plotki chyba są raczej :P no i Maciek idzie do Jastrzębia i tyle wiem ![]() no właśnie tak patrzę, że będzie pomieszanie doświadczenia z młodzieżą. ciekawe jak to będzie wyglądać; na pewno młodzi dużo zyskają ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4903 |
Zakorzenienie
|
właśnie przyszła moja koszulka którą zamówiłam
![]()
![]() |
#4904 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Se trzasnę Espaniola ![]() No co no co? Sesja idzie tak? ![]() Trzeba się z notatkami pogodzić ![]() Cytat:
![]() O mamoooo ![]() Ej ja jestem niezadowolona ze swojego wzrostu ![]() Ale widzę, że jest dla mnie nadzieje. W dodatku w towarzystwie Winiara takie rozciąganie. Pasi mi ![]() Skoro On może z 2 metrów przeskoczyć na 2,50 ![]() To może mi się uda z mojego 161cm przeskoczyc chociaż na 168 ![]() Cytat:
![]() Kocham Was ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- A zamawiałas Gume czy Bąka ![]() Bo jakoś mi umknęło ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Zakorzenienie
|
Gumisiastego, bo Bąkiewicza nie widziałam
![]()
![]() |
#4906 | |
Zakorzenienie
|
przejrzałam wcześniejsze strony w celu wyłapania czegoś ciekawego i natknęłam się na posty nt. zmian w PL ;P
Cytat:
![]() mi ogólnie się ten pomysł podoba, na pewno będzie bardziej sprawiedliwy, bo raczej uniknie się sytuacji, gdzie jeden mecz będzie decydował o być albo nie być w play off'ach. skończą się sytuacje, w których kluby będą kalkulować ile meczów wygrać, ile przegrać, żeby mieć dobre miejsce przed play off'ami. i wreszcie.. walka o mistrzostwo, ale też i o utrzymanie będzie ciekawsza i kluby będą musiały na prawdę udowodnić, że zasługują na tytuł/utrzymanie i to nie będą 3 mecze z tym samym przeciwnikiem. na pewno jest to ciekawy pomysł, nieco urozmaica system rozgrywek, pozwala kibicom przeżywać więcej emocji i dostarcza więcej okazji to oglądania meczów na górze tabeli, ale też tych z dołu, które wbrew pozorom są tez ciekawe ![]() a co do zawodników.. tutaj nie potrafię jednoznacznie się opowiedzieć za lub przeciw.. w sumie oni decydując się na taki a nie inny zawód [bo przecież to jest ich praca, za którą dostają niezłe pieniądze], wiedzieli co ich czeka. jakie wiążą się z tym konsekwencje, że czasu dla rodziny, bliskich nie będzie tak dużo, jak w przypadku osób które wykonują pracę np. od 8 do 16. wiedzieli, że z profesjonalnym trenowaniem sportu wiąże się ryzyko kontuzji, a jeśli chcą być zaliczani do grona najlepszych, to niech pokażą to właśnie w PL. niech udowodnią, że potrafią utrzymywać równą formę przez cały sezon. taki jest teraz sport. grają dużo, czasem może i za dużo, ale dla 'władców' liczy się $$$ ;] no i nie tylko w siatce zawodnicy są tak mocno eksploatowani... taka mała dygresja do tej kwestii, z którą niewątpliwie się zgadzam. nie mogąc pogodzić się z decyzją prezesa Jadaru, rozmawiałyśmy wczoraj jak to będzie dalej... i doszłyśmy do wniosku, żeby od razu na pocz. prezes powiedział chłopakom "słuchajcie, grajcie dobrze, ale nie tak, żeby awansować do PlusLigi, bo ja i tak Was potem sprzedam". generalnie doszłyśmy do tego, że jeśli Jadar teraz nie ma wystarczającego budżetu na grę w PL, to w jeden rok nic się w tej kwestii nie zmieni, także nawet jak chłopaki wywalczą awans, w co ja osobiście tak nie wierzę [chodzi mi o najbliższy sezon], to i tak prezes dogada się z jakimś klubem i sprzeda miejsce w PL za 100tys zł. wiem, że chłopaki będą dawać z siebie wszystko, żeby pokazać, że nie zasługują na to co ich spotkało, ale jeśli potem mają znowu to przezywać, to niech lepiej się tak nie starają.. niech grają tak, żeby dawać nam radość, ale żeby nie awansować. a całą sytuację na linii Jadar - Wwa najlepiej podsumował w wywiadzie Such ": "Cóż, Warszawa ma ligę, my mamy honor, że graliśmy do końca i wygraliśmy. " amen. ![]()
![]() |
#4907 | ||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2 studentki. jedna z Chin, która po prostu świetnie mówiła po ang [ale co się dziwić jak się go uczyła od 3 roku życia ![]() ![]() też przeprowadziły lekcję o swoich ojczyznach, były przesympatyczne, a po zajęciach w parę osób z klasy, w tym ja, poszliśmy do bufetu, żeby mogły coś zjeść i pogadaliśmy sobie. świetne były! ![]() też o tym pomyślałam ![]() Cytat:
![]() właśnie, dzięki dziewczyny ![]() ![]() ![]() aż mi lepiej na duszy... tato mi nawet przed chwilą powiedział, jak do niego dzwoniłam, że mam już taki lekki głos, bo wczoraj w domu, po szkole było: bez kija nie podchodź. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale ciekawa jestem czy to rzeczywiście działa, ej. ![]() i co, fajna?! ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Miss Dramatique Czas edycji: 2010-06-16 o 14:57 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4908 |
Zakorzenienie
|
Karla
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4909 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj zadałam Sylwii to samo pytanie jak pytałam się o wynik meczu ![]() HISZPANIAAAAA ![]() Dawać ludzie! Dawać! ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
![]() O ja tez widziałam te takie z kołnierzykami ale ja nie lubię chodzić w czyms takim. Zaraz mnie uwiera, drapie albo coś ![]() Ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia ![]() Czyli w sumie jest taka sama tylko że inna ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4911 |
Zakorzenienie
|
Moja tez jest duża. Ale mąz też jest duży tak
![]() Ale looz. Taka koszulka może wisieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() szkoda, że u nas nie ma takich wolontariuszy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak to już nie wnikam, bo wylazłam w pokoju, ale pewnie Tobie wyobraźnia pracuje ![]() ej ale ja go na serio będę kojarzyć teraz jako takiego smutnego kurczaczka ![]() Dziś musiałam z dwoma koleżankami opisywać obraz "półnagiej kobiety". Myślałam, ze umrę ze śmiechu, zwłaszcza jak widziałam miny i reakcje dyrektora na to co mówiłyśmy ![]()
![]() |
#4913 |
Zakorzenienie
|
A oto moje rósofhe paznokcie
![]() ![]() I obiecana reklama Jadaru przed naszym wiejskim sklepem GSowskim ![]() Którą to miałam wkleić jakoś w lutym ![]() I obiecana rózowa kiecka ![]() http://img252.imageshack.us/i/wizaz4.jpg/ http://img526.imageshack.us/i/wizaz.jpg/ http://img4.imageshack.us/i/wizaz2.jpg/ http://img823.imageshack.us/i/wizaz5.jpg/ http://img823.imageshack.us/i/wizaz3.jpg/ Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-06-16 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4914 |
Zakorzenienie
|
A teraz wracam na mecz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Jadaru to gratuluję ambicji i sportowej wygranej. A Pan prezes powinien się ze wstydu schować i tyle. W ogóle to dobry jeszcze raz ![]() Karola odpalantuj się od mojego wibratora, zazdrościsz że ma tyle opcji i prędkość ![]() ![]()
Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-06-16 o 16:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4917 |
Zakorzenienie
|
I jest obiecany wywiad z Winiarem
http://lookr.tv/player.php?id=1807 |
![]() ![]() |
![]() |
#4918 |
Zakorzenienie
|
Karola ładna ta kiecuchna
![]() ![]() Malowałaś się sama? Bo podoba mi się ten make-up ![]()
#4919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet moja mama niezbyt zorientowana w siatkówce stwierdziła, że cham i burak i powinien się wycofać. ale tak to jest tak debil ma 100% udziałów ![]()
![]() |
#4920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.