Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-16, 17:41   #4741
sas
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

czesc dziewczynki
wpadlam sie tylko przywitac bo oczywisice tyle naskrobalyscie ze nie mam kiedy tego przeczytac ehh moze wreszcie uda mi sie byc z wami w miare na biezaco... u mnie sredni...rocznica 2 beznadziejna nio, ale coz zrobic czasem tak bywa..
co do lodowek ja mam jedna beko i faktycznie nie za bardzo jest ona ,a druga elektrolux ta bez rozmrazania i jest super
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 17:55   #4742
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

no lodówki bez rozmrażania to swietna rzecz- moi rodzice mają i są zaadowoleni bardzo
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 18:07   #4743
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 18:13   #4744
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

kliwuś moja mama kupiła identyczną w ubiegłym tygodniu
tylko model NBAA 13 NF NX
mam nadzieje ze bedzie tez sie sprawował dobrze

laski poryczałam sie

wszystko mam w dupie nigdzie nie ide nie chce z nikim gadac

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 18:15   #4745
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-16, 18:40   #4746
atomufka
Zakorzenienie

czesc

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
magia powiedz mi czy udaje ci sie cos wymienić na wymiance??
zastanawiam sie czy czegoś swojego nei wystawić na wymiance
ja sie wymieniam od ponad pół roku fajna zabawa ,ale duzo czasu zajmujew podpisie mam link

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
narazie to moja pierwsza i póki co nie wymieniłam nic.
mało ciuszków masz
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
madzia czyli za zyczenie nie daja. W moim szpitalu nawet odplatne nie jest dostepne.
W ogole nie daja? boze przeciez mamy XXI wiek
ostatnio bylam u gina i pytala sie kiedy chce dziecko urodzic mowila ze poleca porod tutaj,bo daja znieczulenie i podobno jest lepiej niz w PL.Tylko opieka w trakcie ciazy kuleje

Dziewczyny a ile tanie znieczulenie kosztuje?

kliwia ile zaplacilas za ten kran do kuchni? W ogole mozesz mi powiedziec ile Was wyniesie caly remont kuchni? wymieniacie wszystkie urzadzenia AGD?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-06-16 o 18:55
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 18:49   #4747
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

napisałam w K

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-16, 18:54   #4748
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-16, 19:08   #4749
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Cześć

Echhh...słoneczko piękne aż żyć się chce

Ja dzisiaj wieczorem mam sesję zdjęciową z nowym bandem...muszę sie jakoś wystylizować, ale nie mam konkretnego pomysłu :P
Z ciekawostek...dostałam wczoraj piękną różę od "wielbiciela" jak miło
A kto to taki ??

Cytat:
U nas mieszkania wychodza podobnie i niestety musimy jeszcze pomieszkac z rodzicami

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Co do znajomości to się pożalę, bo z TŻ cały czas to przerabiamy. Ostatnio na spotkaniu rodzinnym myślałam że takiej ciotce przywalę, bo wkurzają mnie takie teksty, że mój mąż się po znajomości gdzieś dostał. Tym bardziej że sami dobrze wiemy ile nas kosztowało to co osiągnął ( i mam nadzieję, że dopnie wszystko do końca). Z tego powodu mam stresa - jeszcze dwa tyg.
No pożaliłam się - trochę oględnie, ale nie chcę więcej, bo różne osoby to czytają
Też mam nerwa na takie sprawy jak poszlismy do pracy to wszyscy pytali jaki wujek załatwił a my sami o wszystko sie postaraliśmy i przykre jest takie rzeczy słuchać

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć

Anula, dzięki za przepis

Byłam dziś w mieście i kupiłam sadzonki pomidorów, już rosną w moim ogródku
A wczoraj wieczorem pojechałam rowerkiem odwiedzić babcie i dziadka, i babcia dała mi lnianą torbe o coś takiego http://www.allegro.pl/item1078913660...ory_sklep.html tylko niebieską a w środku były słodycze, wino i przetwory domowe kochana, zawsze mi coś daje

to lece nadrabiać!
Kochana babcia

Cytat:
napisałam w K
Bedzie dobrze
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 19:09   #4750
atomufka
Zakorzenienie

madzialenka takie kuchnie "lakierowane" są bardzo niepraktyczne w sumie to tylko na zdjeciach dobrze wygladaja.Bo tak w realu to wszystko na nich widac ,kazdy odcisk palca Wyobraz sobie jakie to musi byc meczace takie ciagle wycieranie szafek w kuchni ostatnio bylismy ogladac w sklepie meble kuchenne i takie prezentowaly sie najgorzej

szafa

Stary 2010-06-16, 19:36   #4751
bzyczka1
Zakorzenienie

my mamy amice lodówkę i nie skarżę się na nią, jest no frost, ma hartowane szyby i do tego system anty bakteria. Pan w sklepie mówił że teraz to albo indesit albo amicę. Amica ma serwis w Polsce. Bosh teraz to nie to samo co bosh kiedyś. Teraz nie jest robiony w Niemczech.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-16, 19:39   #4752
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
madzialenka takie kuchnie "lakierowane" są bardzo niepraktyczne w sumie to tylko na zdjeciach dobrze wygladaja.Bo tak w realu to wszystko na nich widac ,kazdy odcisk palca Wyobraz sobie jakie to musi byc meczace takie ciagle wycieranie szafek w kuchni ostatnio bylismy ogladac w sklepie meble kuchenne i takie prezentowaly sie najgorzej
no mnie się takie kuchnie bardzo podobaja-szczegolnie czerwone Ale wlasnie ze względu na to ze są raczej nie praktyczne, nie zdecyduję się na taką
a co do lodówek jeszcze to rodzice maja wlasnie amice- ogolnie caly sprzet kuchenny mają amici i jest jak najbadziej ok
Stary 2010-06-16, 19:42   #4753
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
kliwuś moja mama kupiła identyczną w ubiegłym tygodniu
tylko model NBAA 13 NF NX
mam nadzieje ze bedzie tez sie sprawował dobrze

laski poryczałam sie

nie smutaj się kochana zaraz idę zobaczyć co się stało

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynk
przyszłam sie wam pochwalic/pozalic ze zostałm dzisia zadrutowana
ile będziesz nosiła ten aparat?

a ja sama dzisiaj wieczorem, tz w pracy. wczoraj wrócił o 23, mam nadzieję, ze dzisiaj szybciej będzie. A jutro jeszcze na 24h idzie. Biedak namęczy się. Odebrał mi dzisiaj wyniki krwi bo robiłam i prawie wszystko mam w normie oprócz jednego składnika. Oczywiście czarna magia dla mnie co to oznacza.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 19:50   #4754
india83
Zakorzenienie

dziewczyny udało sie zamowic drzwi i parapety zadzwonilismy do kolesia i poczekal na nas po zamknieciou sklepu
Stary 2010-06-16, 19:52   #4755
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Stokrotko- wszytsko zalezy jak sie bedzie moja wada nastawiac orientacyjnie 1,5 roku ale moze sie skrócić a moze wydłużyc.... zobaczymy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-16, 20:13   #4756
martucha84
Zakorzenienie

Magda - a ja sie ciesze ze hiszpania przegrala.. jak dla mnie szkoda ze portugalia i anglia zremisowaly - tez mogly przegrac... utarloby to nosa "gwiazdeczka" bo jak patrze na te mecze to zawodnicy "gwizadorza" i co to oni nie sa.. udaja, fauluja itd..
popatrzmy na wybrzeze kosci sloniowej - oprocz drogby nikt nie jest znany a jak fajnie grali, popatrz na koree mimo ze slabo to jak czysto graja.. a nie gwiazdorzy.. jak dla mnie wszystkie te vipowskie druzyny mogly by odpasc.. dopiero byloby ciekawie;D
brazylia tez cienko grala..

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Zna się któraś na tym?
ja sie znam tzn moj maz hydraulik prawie ale w rurkach robiacy i odrazu ci mowie - my mamy w kuchni zmywarke i pralke (zmywarka zabudowana pralka w szafce wsadzona i super rozwiazanie bo mam w lazience wiecej miejsca) jesli chodzi o podlaczenie to tak.. nic nie musi stac kolo siebie - minusem jest to ze bedziesz musiala dac wiecej rurek, a co do odplywów to wojtek mowi ze my mamy w rurze glownej odplywowej trojnik i do jednej czesci trojnika (o srednycy rurki 50na50) wpinasz zlew a do drugiej kolejny trojnik ale juz 25 na 25 a do jego odplywow pralke i zmywarke
mam nadzieje ze kumasz oco chodzi powiedzial ze da sie to zrobic i ze napewno kazdy fachowiec ci to wykona

Cytat:
Dziewczyny a ile tanie znieczulenie kosztuje?
?
u mnie 500

fotograf odpisallllll : ZGODZIL SIE:

i jak milo napisal - zaczal normalnie czesc Marta bez zadnych oficjałow- i napisal ze gratuluje i ze musimy sie spotkac ugadac miejsce i wszystko co jak chce jak ma wygladac no i napisal "z najwiekszą przyjemnością zrobie zdjęcia tak fotogenicznej modelce"
ale mi fajnie

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-06-16 o 20:14
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 20:14   #4757
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Magda - a ja sie ciesze ze hiszpania przegrala.. jak dla mnie szkoda ze portugalia i anglia zremisowaly - tez mogly przegrac... utarloby to nosa "gwiazdeczka" bo jak patrze na te mecze to zawodnicy "gwizadorza" i co to oni nie sa.. udaja, fauluja itd..
popatrzmy na wybrzeze kosci sloniowej - oprocz drogby nikt nie jest znany a jak fajnie grali, popatrz na koree mimo ze slabo to jak czysto graja.. a nie gwiazdorzy.. jak dla mnie wszystkie te vipowskie druzyny mogly by odpasc.. dopiero byloby ciekawie;D
brazylia tez cienko grala..

ja sie znam tzn moj maz hydraulik prawie ale w rurkach robiacy i odrazu ci mowie - my mamy w kuchni zmywarke i pralke (zmywarka zabudowana pralka w szafce wsadzona i super rozwiazanie bo mam w lazience wiecej miejsca) jesli chodzi o podlaczenie to tak.. nic nie musi stac kolo siebie - minusem jest to ze bedziesz musiala dac wiecej rurek, a co do odplywów to wojtek mowi ze my mamy w rurze glownej odplywowej trojnik i do jednej czesci trojnika (o srednycy rurki 50na50) wpinasz zlew a do drugiej kolejny trojnik ale juz 25 na 25 a do jego odplywow pralke i zmywarke
mam nadzieje ze kumasz oco chodzi powiedzial ze da sie to zrobic i ze napewno kazdy fachowiec ci to wykona

u mnie 500

fotograf odpisallllll : ZGODZIL SIE:

i jak milo napisal - zaczal normalnie czesc Marta bez zadnych oficjałow- i napisal ze gratuluje i ze musimy sie spotkac ugadac miejsce i wszystko co jak chce jak ma wygladac no i napisal "z najwiekszą przyjemnością zrobie zdjęcia tak fotogenicznej modelce"
ale mi fajnie
no to mąż będize mial niespodziankę
Stary 2010-06-16, 20:34   #4758
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Aniu Kolczyki przecudne TZ powiedział, ze te 20 par to mi chyba do konca życia starczy, ale szybko wyprowadziłam go z tego błędy za to mama juz się kręciła i patrzyła ktore tu ode mnie pozyczyć

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
W ogóle jakos słabo grają te super drużyny
No nic... może się chłopaki jeszcze rozkręcą.
A co do Korei to żal mi tych chłopaków

Ja nie używam oleju roslinnego. Jedynie z pestek winogron, oliwe z oliwek (ale ona do potraw na zimno) lub oliwe z wytłoczyn oliwek (na ciepło)
Cytat:

laski poryczałam sie

widze, ze K. napisałas, wiec zaraz idę nadrabiac.
Cytat:
wiem, ze nie praktyczne. Ale jak ją zobaczyłam to nie mogłam wzroku oderwać. JUtro pewnie znowu będe tam stała bo odwiedzam Ikeę
Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
dziewczyny udało sie zamowic drzwi i parapety zadzwonilismy do kolesia i poczekal na nas po zamknieciou sklepu

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
u mnie 500
Portugalcy mogą przegrac, Francja, Włochy, Brazylia ale nie Hiszpiania cry: Prawda Rosette

500zl?? duzo.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 20:35   #4759
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
mało ciuszków masz
tak się zbieram z wypatroszeniem szafy. mniej więcej wiem co moge oddać, ale przez te problemy, to TŻ nie ma mi kiedy tych rzeczy obfotografować.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 20:44   #4760
mona_ja
Wtajemniczenie

mikakrolikowa, i co zdecydowaliście się na jakiś wyjazd rocznicowy?

Martucha, to super że się zgodził

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 20:49   #4761
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
mikakrolikowa, i co zdecydowaliście się na jakiś wyjazd rocznicowy?

Jeszcze szukamy oferty jutro musze obdzwonić pensjonaty jak Tż wroci z pracy bo jeszcze nie wiadomo czy w piatek nie jedzie w delegacje i dopiero w sobotę moglibyśmy wyjechać
Stary 2010-06-16, 20:51   #4762
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a własnie bym zapomniała pytałam się taty o lodówkę i o te drzwi co mozna je zmieniac z prawych na lewe. Tata powiedział, ze to spoko rozwiązanie pod warunkiem, że od razu sie je zmieni. To znaczy kupujesz lodówkę do domu i ustawiasz ją tak jak chcesz. Dostosowujesz do swojej kuchni. Ale jesli tak postoi ze 2-3 lata, to te uszczelki tak się w niej wyrobią, że potem zmiana strony otwierania drzwi będzie bez sensu, bo już będzie problem z uszczelkami

Stary 2010-06-16, 20:51   #4763
kliwia
Zakorzenienie

atomufka oczywiscie ze Ci napisze
kran znalazlam najtanszy w sklepie w allegro za 258 z kurierem w cenie.
kuchenke do zabudowy amica wynalazlam za 1360 z dostawa
okap candy do zabudowy szafkowej 360
lodowke mamy juz.

mielismy rownane podlogi w kuchni i w pokoju, latana dziure w scianie, stawiana scianke z kg- przy lodowce, gipsowany sufit w kuchni i jadalni i 2 sciany, kafle w kuchni i przedpokoju [11 metrow] robocizne za to, elektryke robil moj tata, ale musze kupic jeszcze gniazdka, ledy oswetlenie nad stol i sufitowe w kuchni.
I jak na razie wydalismy 5tysiecy. tylko Ci teraz nie powiem czy w tym jest sprzet, bo mam formularz liczeniowy w drugim komputerze. a zalozone mielismy ok 19. jak robolismy zalozenia kosztowe do remontu.
Jak chcesz to Ci wysle kosztorys. :brzydal:

rosette mi z pestek winogron smierdzi kiedys mialam. to moze kupie jakas mala oliwe smakowa
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-16, 20:52   #4764
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Dziewczyny trzymajcie kciuki jutro mam kontrole z sanepidu i jeszcze moj przełożony poszedł na urlop wiec zostałam z tym sama mam nadzieje ze mandatu nie dostaniemy
Stary 2010-06-16, 20:52   #4765
kliwia
Zakorzenienie

martucha to czekamy na efekty sesji
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 20:53   #4766
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny trzymajcie kciuki jutro mam kontrole z sanepidu i jeszcze moj przełożony poszedł na urlop wiec zostałam z tym sama mam nadzieje ze mandatu nie dostaniemy

Stary 2010-06-16, 20:57   #4767
atomufka
Zakorzenienie

kliwia dziekujemozesz mi wyslac na maila ,zaraz ci podam na priva
My tez chcemy piekarnik do zabudowy i raczej wybierzemy plyte gazowa,bo na prad faktycznie drozej wychodzia ten piekarnik bedziesz miala tak wyzej? czy normalnie pod plyta gazowa?

martucha super sprawa z ta sesja

szafa

Stary 2010-06-16, 21:22   #4768
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
no to mąż będize mial niespodziankę
oj tak

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Portugalcy mogą przegrac, Francja, Włochy, Brazylia ale nie Hiszpiania cry: Prawda Rosette

500zl?? duzo.
nie hiszpania tez ma przegrac wszystkie te gwiazdeczki
duzo ale przy takim bolu nie patrze na to czy duzo czy malo tylko biore jak sprawdzalam w innych szpitalach to od 300zl jest do 700 wiec nie najgorzej..
co i tak jest dla mnie absurdem bo nfz powinien z marszu refundowac..

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
beda kciuki
Cytat:
martucha to czekamy na efekty sesji
ale ja sie bede wstydzila
cos napewno pokaze

Cytat:
martucha super sprawa z ta sesja
oj takkk

dziewczyny zapomnialam sie pochwalic znalazlam wymarzone panele do duzego pokoju..
Balterio - strasznie drogie bo ok 100zl za metr ale sa tak piekne ze sie nieopre
tu macie link - z jakiegos sklepu jest ale super wygladaja na fotce z wizualizacji salonu - choc na zywo jeszcze lepiej niemoglismy sie w sklepie od nich odderwac z tz
wysoka klasa scieralnosi bo 4, do tego 25 lat gwarancji sa superrrr naprawde
http://www.rynekpodlog.pl/product/ba...laminowane/380

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-06-16 o 21:24
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 21:23   #4769
monarika
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki

MAGiALENKA oczywiście to było do Maggie sorki za pomyłkę

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
wpadaj do mnie moj Tżcik nazbieral mi wczoraj cale wiadro...

a tak w ogole to prosze o trzymanie kciukow za mojego tzcika bo pojechal pod Wroclaw na rozmowe w sprawie pracy.... Fajnie by bylo zeby mu sie w koncu udalo cos znalezc, bo juz 2 miesiac siedzi biedak na bezrobociu i perspektyw na prace za bardzo nie widac ;/

A tak w ogole to bylismy przez weekend we wrocku super bylo, pozwiedzalismy, odpoczelismy, pogoda dopisala a Wrocław to piekne miasto i powiesiliśmy kłódki na moście i wrzuciliśmy kluczyki do odry, żeby nasza miłość trwala wiecznie haha

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Jest jedna sprawa w invitro, która nie daje mi spokoju i ze względu an to nie potarfie definitywnie odpowiedzieć, ze tak, ze jestem za refundacją. Jako materiał genetyczny pobieranych jest kilka komórek jajowych i one wszystkie sa zapładniane. Jesli np. pierwszy zarodek się przyjmie i bedzie z niego dzidzius, to co dzieje się z pozostałymi załodnionymi komórkami"dzidziusiami" - sa zabijane?
No niby są zamrażane, ale wątpię żeby przechowywali je w nieskończoność

Cytat:
kolanka z tego co wiem to sa zamrazane w banku.
tylko mnie dziwi takie podejscie, bo o poronieniach naturalnych sie nic nie mowi, a to mneij wiecej na tej samej zasadzie. A taka komorka jajowa dla mnie osobiscie nie jest jeszcze ani plodek ani tym bardziej dzieckiem. a rozstrzasaja to jakby nie wiem co to bylo. I pewnie nie bylo by dylematow dot samego in vitro, gdyby nie tak silna pozycja kosciola w naszym kraju.

no ale to dyskusja na caly watek jest.
Kochana no niby komórka jajowa nie ale zapłodnienie in vitro polega na połączeniu komórki jajowej i plemnika w warunkach laboratoryjnych i wprowadzeniu do macicy, no jak dla mnie połączenie komórki jajowej i plemnika to już jest zarodek, z którego wyrośnie mały człowieczek

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o wybory, to ja jestem zupełnie apolityczna ale zagłosować pójdę...miałam nie iść, ale stwierdziłam, że wybiorę mniejsze zło - o ile takie wogóle istnieje i mój wybór to Komorowski. Podkreślam, absolutnie nie jest to jakiś tam mój faworyt, czy coś...po prostu w grupie tych marnych kandydatów, on jest jeszcze w miarę do przyjęcia.
Mam identyczne zdanie na ten temat...mniejsze zło...bo jakby tak Kaczyński wygrał to mielibyśmy powtórkę z rozrywki, kłótnie, darcie kotów i wieczne robienie sobie na złość, rząd prezydentowi a prezydent rządowi

Madzia a co z tym Twoim stażem w końcu wyszło?? Jak już pisałaś to sorki nie doczytałam
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 21:24   #4770
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
oj tak

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości