Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-16, 16:39   #2491
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
Hej hej
Szkoda, ze dzieli nas ta roznica czasu, bo jak ja wstaje, to u Was juz popoludnie i mam 10 stron do nadrabiania
Mamy za soba super nocke. Wstawalam tylko 2 razy W ogole musze powiedziec, ze moja Milena jest strasznym glodomorkiem. Sa dni, ze non stop by jadla tylko Za tydzien idziemy na kolejna kontrole do pediatry, to jestem ciekawa, ile jej przybylo juz!
Wczoraj posprzatalam sobie cale mieszkanie na blysk i skoczylam nawet sama do Walmartu po duze zakupy, a maz zostal z mala. Przespala caly czas i jak wrocilam, to jeszcze przez godzine sie nie obudzila

Juz jestem lepiej zorganizowana niz przez pierwsze dni. Jednak na poczatku jest sie troche zmeczonym, bo spalam sobie zawsze po 8-9h, a tu nagle taki szok. Nie dosc ze mniej snu, to jeszcze z przerwami...Ale juz jest coraz lepiej. Organizm tez sie przyzwyczaja chyba
fajnie ze juz coraz lepiej sobie radzisz no i marzenie taki grzeczny dzieciaczek mam nadzieje ze moj syncio tez taki grzeczniutki bedzie
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 16:42   #2492
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Widzę, że każdemu podoba się coś innego
Ja uwielbiam nr 2 nie wiedac na nim brzucha ale tylko MY wiemy jak się wtedy czuliśmy

To teraz druga seria
Załącznik 3188029Załącznik 3188030

Załącznik 3188031Załącznik 3188032
Sliczne zdjecia i super sesja, pamiatka na cale zycie, moim faworytem jest zdjecie jak jestes miedzy tz a drzewemw drugiej serii
Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość

Wiem, że takie sa zarobki w niektórych regionach i mnie to przeraża. Wasze dwie pensje, to mniej niż nasza jedna Prawda jest to, co napisała niezawsze - czlowiek przyzwyczaja się do luksusu - jak to mówią 'apetyt rośnie w miarę jedzenia'.
Ale na pewno u Was ceny są mniejsze...
Tak jest kwesita jeszcze tak jak Anuszka ma, ze maja pensje na czysto, wszystkie rachunki itp, nie maja kredytu, to wtedy te 1200-1500 jest duzo na reke.
Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
odnosnie wiekow wczesniaczkow to jeden urodzil sie w 26tc i wazyl 800g teraz wazy 2080g ale musza go wyslac do poznania go odkleja mu sie siatkowka w oczku a drugi urodzil sie w 32tyg i wazyl 1400g teraz ponad 2kg wazy i jest ok jutro moze do domku pojdzie a trzeci ur sie w 31tc ale odklejalo sie lozysko i zanikalo mu tentno reanimowali go teraz juz jest ok wszystkie sa tutaj ponad miesiac
Ojej biedne maluszki i biedne mamy co one musialy przezyc. 26tydz szok

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 16:44   #2493
Alguien
Zadomowienie

anuszka myslalam, ze padne, jak czytalam o Twoim szwagrze! Chyba nawet wiem dokladnie, kto to skoro mowisz, ze to dyr galerii baltyckiej SZOK!

Misiulka
ciesze sie, ze pogodzilas sie z tz nie ma to jak zdrowa atmosfera w domku

hd zdjecia sliczne i takie subtelne!! uwazam, ze takie sa najpiekniejsze jesli chodzi o sesje ciazowe

marta dobrze myslisz z tymi stanikami. Ja tez nie wiedzialam, co kupic, bo mi przez cala ciaze piersi w ogole nie urosly!! No i skad tu wiedziec, co bedzie potem. Nie wiem, jak w PL szyja staniki, ale jak tutaj przeszlam sie do sklepu dla ciezarowek, to kobieta kazala mi kupic moj normalny rozmiar, bo w to juz jest wliczone, ze piersi urosna, czyli tak jakos szyja od razu wieksze. Jak zobaczylam moj rozmiar, to sie przerazilam, ale stanik jest idealny teraz! No i bez niego ani rusz, 24h na dobe trzeba w nim latac...
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 16:44   #2494
Bajka9
Raczkowanie

hd śliczne zdjęcia synek będzie niezłym przystojniakiem
wiolek1 współczuję bardzo, to się nadenerwowałaś i krwi Ci tz na pewno napsuł, ale na pewno to przejściowe i jakoś pójdzie w zapomnienie, szkoda tylko Ciebie bo obecnie na żadną jego pomoc nie możesz liczyć

[ori_bas]402798[/ori_bas]
Bajka9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 16:55   #2495
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

wiolek ja bym mu normalnie nakopała. Powinnaś miec spokój a on takie numery wykręca no

Cytat:
Hej hej
Szkoda, ze dzieli nas ta roznica czasu, bo jak ja wstaje, to u Was juz popoludnie i mam 10 stron do nadrabiania
Mamy za soba super nocke. Wstawalam tylko 2 razy W ogole musze powiedziec, ze moja Milena jest strasznym glodomorkiem. Sa dni, ze non stop by jadla tylko Za tydzien idziemy na kolejna kontrole do pediatry, to jestem ciekawa, ile jej przybylo juz!
Wczoraj posprzatalam sobie cale mieszkanie na blysk i skoczylam nawet sama do Walmartu po duze zakupy, a maz zostal z mala. Przespala caly czas i jak wrocilam, to jeszcze przez godzine sie nie obudzila

Juz jestem lepiej zorganizowana niz przez pierwsze dni. Jednak na poczatku jest sie troche zmeczonym, bo spalam sobie zawsze po 8-9h, a tu nagle taki szok. Nie dosc ze mniej snu, to jeszcze z przerwami...Ale juz jest coraz lepiej. Organizm tez sie przyzwyczaja chyba
Cytat:

marta dobrze myslisz z tymi stanikami. Ja tez nie wiedzialam, co kupic, bo mi przez cala ciaze piersi w ogole nie urosly!! No i skad tu wiedziec, co bedzie potem. Nie wiem, jak w PL szyja staniki, ale jak tutaj przeszlam sie do sklepu dla ciezarowek, to kobieta kazala mi kupic moj normalny rozmiar, bo w to juz jest wliczone, ze piersi urosna, czyli tak jakos szyja od razu wieksze. Jak zobaczylam moj rozmiar, to sie przerazilam, ale stanik jest idealny teraz! No i bez niego ani rusz, 24h na dobe trzeba w nim latac...
Już mieszkanie sprzątałaś. Niezła jestes. Ale to bardzo dobrze, bo racasz szybko do sił.
Co do staników to u nas w Polsce są większości staniki bez fiszbin, nie ma moich rozmiarów i ogólnie porażka. Ja kupuję staniki przez internet, najczęściej firm angielskich. Są dużo droższe, ale przynajmniej rozmiar prawidłowy. Te do karmienia te tak kupie. Zazdroszczę , że poszłaś do sklepu i Ci się udało. Ja się strasznie dziwie, że moje piersi praktycznie nie urosły. A mam spory biust bo FF. Ale przy laktacji na pewno miseczka się zwiększy. Zastosuję zasady podane w artykule, jak będzie zły to oddam. Poczekam jeszcze z tydzień i zamówię.
Stary 2010-06-16, 16:56   #2496
agravka
Wtajemniczenie

tz wrocil z pracy i poszedl spac...jak on moze spac jak nad nami wierca?! a mnie naszlo na niezdrowe jedzonko) mam ochote na kfc albo mc donaldsa!!! zaraz go obudze i jedziemyyyynie krzyczcie tylko prosze
wiolek...wyobrazam sobie, ze jestes wsciekla,ale napewno z czasem Ci przejdzie zeby tylko z TZ bylo wszystko ok, a on napewno swoje zrozumie i juz sie tak nie spije...wiem po swoim...przynajmniej narazie
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 16:59   #2497
niezawsze
Zakorzenienie

Wiolek wspolczuje przeprawy z tz. Duzo facetow widocznie nie potrafi sie odnalezc w nowej sytuacji i im odpier...to ich nie tlumaczy, ale np. ojciec moijej kolezanki jak jej mama byla z nia w ciazy zniknal na 3 dni z domu i pil non stop, moj tez sie upil tak, ze mialam ochote go zabic i sama wychowywac dzidzie. Mam nadzieje tylko, ze Twoj tz zrozumie przez co przeszlas i wiecej sie to nie powtorzy.

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-16, 17:05   #2498
alutka78
Rozeznanie

Czesc dziewczynki!!! Wczoraj wlasnie dokonalam ostatecznego wyboru wozka. Zdecydowalam, ze bedzie to x - lander xa kolor jungle. Dzis zamowilam lozeczko z materacem. w ogole to dosc pozno zabralam sie za zakupy wyprawkowe.
Hd im blizej rozwiazanie tym jestes ladniejsza.
Wiolek moj tz tez czasem wypije, ale nigdy sie tak nie zachowywal. Mimo to bardzo drazni mnie jak jest pijany. Bardzo Ci wspolczuje. Moze sprobuj dac mu jakas nauczke.
Alguien fajnie, ze juz sie jakos wdrozylas w role mamy. Ciekawe jak bedzie u mnie.
Stary 2010-06-16, 17:12   #2499
wiolek1
Zadomowienie

anuszka, aniaa, eleonoremio, Bajka9, marta, niezawsze, agravka, alutka dziękuje no na pewno się nie spije tak więcej bo zadzwonie na policje i tyle będzie !! a co, ja się nie będę użerać z gówniarzem
najgorsze tylko z tą kasą będzie bo on ani chorobowego ani nic, ile godzin przepracuje tyle dostanie a narazie za ten miesiąc ma dostać 400 zł i do końca miesiąca na pewno nie pójdzie do pracy ;/
a za ten miesiąc jeszcze rachunki mamy na 600 zł mojej wypłaty już też nie ma ( zresztą to gówniane 900 zł z których 300 idzie na kredyt) nie mówiąc o przyszłym miesiącu ;/
więc jestem przerażona
a kasa na mojej głowie jak zawsze bo on wie, ze są rachunki i co z tego ;/
poprostu nieodpowiedzialny gnojek
i co ja mam powiedzieć mojej babci tak mi wstyd za niego przecież jakby ona usłyszała prawde to by zawału dostała chyba

Cytat:
Hej hej

ooo super jak tylko 2 razy wstawałaś
to aniołek jakiś jest a nie dziecko
i że mogłaś już do sklepu wyjść zawsze jakaś odskocznia chodzby na 30 minut
już niedługo pewnie będziesz na spacerki śmigać
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 17:16   #2500
justynacz80
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Rozumiem Ciebie ale tez rozumiem TŻa, moze niech jakas kolezanka albo ktos z rodziny dotrzyma Ci towarzystwa?
Tak też zrobimy Postanowiliśmy, że pojedzie jeśli moja mama, którą rzadko widuję będzie mogła przyjechać do Torunia do mnie I wilk syty i owca cała

Hd rewelacyjne te zdjęcia
Wiolek, bardzo mi Cię szkoda. Kurczę, mam nadzieję, że po tej historii się opanuje trochę.

Edytowane przez justynacz80
Czas edycji: 2010-06-16 o 17:31
justynacz80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 17:18   #2501
Basia84
Rozeznanie

czesc dziewczyny! ciezko mi was teraz nadrobic moze mi ktos tak w skrocie napisac co sie dzieje na watku? nikt sie nie rozpakowal??

ania ty jeszcze w dwupaku?

farminka jak sie czujesz? jak mala?
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-16, 17:22   #2502
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
ja narazie nie kupuję ale NAN polecają z tego co wiem i moje koleżanki jak mają to właśnie go........
ja tez kupię NAN 1, bo więszość z mojego otoczenia sobie chwali...

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
ja też mam rachunki nie popłacone i zostaje bez kasy. mam ochote zabić tż bo jest głuuupim h........em.
o rety! ale miałaś przeprawę, współczuję. porozmawiaj z nim szczerze jak wróci ze szpitala.

Alguien super że zaczynasz sobie radzić

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Tak jest kwesita jeszcze tak jak Anuszka ma, ze maja pensje na czysto, wszystkie rachunki itp, nie maja kredytu, to wtedy te 1200-1500 jest duzo na reke.
no dokładnie tak, masz rację.

Słuchajcie coś mnie ciągnie na dole, dwa razy mnie tak mocno zakłuło, że aż sie w pół zgięłam Przesadzilam jednak z tym dywanem.
Wzięłam dwie nospy i się połozyłam.

Mama przyszla i namówiłam ją na zrobienie mi pierogów z truskawkami Zobaczyla wywieszony dywan i juz za samo jego powieszenie na mnie nawrzeszczała.
Mężowi nawet o tym nie powiem...
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 17:46   #2503
Siala_Bala
Zakorzenienie

Wiolek - współczuję bardzo a jego to bym normalnie mimo, że sam fizycznie pewnie teraz cierpi. Zebrałabym wszystkie rachuny i walnęła mu nimi w twarz.. żeby teraz on kombinował skąd wziąć kasę bo w domu nie ma nic pieniędzy a to nie z Twojej winy i głupoty taki problem

Mój po ostatniej awanturze jakoś się oduczył popijania w pracy.. albo ja już tego nie wyczuwam. Wie dobrze, że jeszcze jeden taki numer i się pożegnamy bo ostatnio już byłam na etapie pakowania walizek z moimi i dzidkowymi rzeczami.

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 18:08   #2504
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Wiolek, ja bym się od Niego chyba wyniosła i powiedziała, że jak dorośnie, to wrócisz.
Nosz kurna, żeby dorosły facet nie umiał zapewnić rodzinie godziwych warunków i jeszcze odwalał takie wygłupy? Sory, ale gdzie tu jakaś odpowiedzialność? Ech...faceci...

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Dziewczynki, które studiujecie lub Wasi partnerzy studiują. Myślałam wczoraj o tym i chciałam Wam przypomnieć, że większość uczelni w Polsce oferuje "zapomogę" z tytułu urodzenia dziecka. Szkoda byłoby przegapić tą kasę, więc orientujcie się na swoich uczelniach, czy przyznają w ogóle coś takiego. U mnie niestety nie ma, ale Ł. dostanie jednorazowo 500zł.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 18:13   #2505
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

anuszka1401 ja też nie lubię jak jestem z tż pokłócona
Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Bo to moja podswiadomosc, czulam sie wielka i brzydka...a po tem stawalam sie zgrabniejsza i odrazu humor mi sie poprawial, bylam lepiej nastawiona do zycia i wtedy nie bylam taka zolza
tak jak człowiek chudnie i inaczej się zaczyna ubierać i fryzura inna to nabiera pewności siebie i ma lepsze podejście do życia

wiolek1 bardzo Ci wpółczuje kochana, no nie wiem wogóle co ci poradzić, miejmy nadzieję, że twojego tż coś to nauczy rozumu.
Alguien kochana no ale się normalnie zorganizowałaś naprawdę jestem pełna podziwu, można brać Cię jako przykład
Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
tz wrocil z pracy i poszedl spac...jak on moze spac jak nad nami wierca?! a mnie naszlo na niezdrowe jedzonko) mam ochote na kfc albo mc donaldsa!!! zaraz go obudze i jedziemyyyynie krzyczcie tylko prosze
ja krzuczec nie bede bo dzis sobie fryty zrobiłam na obiad - to tez niezdrowe

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 18:20   #2506
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
ja krzuczec nie bede bo dzis sobie fryty zrobiłam na obiad - to tez niezdrowe
zrezygnowalam z fast fooda! robie sobie wlasnie grzanki w opiekaczu a potem salatke grecka z tz planujemy

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Dziewczynki, które studiujecie lub Wasi partnerzy studiują. Myślałam wczoraj o tym i chciałam Wam przypomnieć, że większość uczelni w Polsce oferuje "zapomogę" z tytułu urodzenia dziecka. Szkoda byłoby przegapić tą kasę, więc orientujcie się na swoich uczelniach, czy przyznają w ogóle coś takiego. U mnie niestety nie ma, ale Ł. dostanie jednorazowo 500zł.
o jakie uczelnie chodzi? bo my juz po studiach, ale tz robi podyplomowke...to tez sie lapie?jak to odszukac?
Stary 2010-06-16, 18:24   #2507
wiolek1
Zadomowienie

no też bym się najchętniej wyniosła ale jak już mówiłam nawet nie chce u mnie mówić co się stało bo mi tak wstyd za niego i by była gadka ale sobie wybrałaś, ale życie zmarnowałaś i wogóle.
tym bardziej, że nie bardzo mam gdzie sie wyprowadzić do domu nie wrócę za chole...re ( wyprowadzałam się tylko przez to, że kontakty z mamą były tragiczne, zresztą pisałam już kiedyś o tym ) a sama bym sie nie utrzymała
a teraz i tak nie wiem co z tymi rachunkami będzie
dobrze, że wszystko juz mam dla małego pokupowałam wcześniej ( no jeszcze został mi termometr i 1 koszula dla mnie do szpitala)
no nic zobaczymy jak to będzie ;/

dzięki wszytskim

dzidzia ja właśnie pytałam na mojej uczelni o tą zapomogę ( chyba w zimie jeszcze była tu gadka o tym, bo tak to bym nie miała pojęcia, że coś takiego jest ) i jak pytałam z 3 miesiące temu to baba mówiła, że ok 400 zł dawali w tamtym roku a jak pytałam w tym miesiącu to już mówiła że 200. dobre i to chociaż spodziewałam się więcej ( jest to prywatna uczelnia i co miesiąc płace im 330 zł - a to i tak jeden z najtańszych kierunków kuzynka za ratownictwo medyczne płaci 490 )

a jeszcze sobie przypomniałam mi teraz na cytologi w tamtym miesiącu wyszła I grupa co mnie zdziwiło bo miałam drobne infekcje i chyba jakieś grzybki w ciąży.
a rok temu w styczniu miałam II grupe

Edytowane przez wiolek1
Czas edycji: 2010-06-16 o 18:25
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 18:31   #2508
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość

ania ty jeszcze w dwupaku?
a no widzisz. temu mojemu synowi sie nie spieszy na swiat jednak jutro wizyta, zobaczymy co gin powie
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 18:33   #2509
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
o jakie uczelnie chodzi? bo my juz po studiach, ale tz robi podyplomowke...to tez sie lapie?jak to odszukac?
Musi iść zapytać na uczelni- w biurze stypendialnym albo komisji stypendialnej czy czymś tego pokroju. Nazywa się to albo jednorazową zapomogą, albo dodatkiem z tytułu urodzenia dziecka... Jak ma jakiś regulamin studiów, to też coś powinno tam być.

Ja dziś sprawdziłam i jednak moja uczelnia zaczęła od tego roku przyznawać

Cytat:
dzidzia ja właśnie pytałam na mojej uczelni o tą zapomogę ( chyba w zimie jeszcze była tu gadka o tym, bo tak to bym nie miała pojęcia, że coś takiego jest ) i jak pytałam z 3 miesiące temu to baba mówiła, że ok 400 zł dawali w tamtym roku a jak pytałam w tym miesiącu to już mówiła że 200. dobre i to chociaż spodziewałam się więcej ( jest to prywatna uczelnia i co miesiąc płace im 330 zł - a to i tak jeden z najtańszych kierunków kuzynka za ratownictwo medyczne płaci 490 )
Ja dołączyłam do Was dopiero wiosną, więc nie wiedziałam, że już rozmawiałyście...
Ja płacę 500zł, więc nie narzekaj . Nie wiem jaka to u mnie będzie kwota, ale za czasów, kiedy to była jednorazowa zapomoga (wtedy nie przyznawali za urodzenie dziecka) to to było 300zł. Może teraz jest coś niecoś więcej... Zawsze coś.

I jeszcze jak jesteście w pracy poubezpieczane dodatkowo, to tam zwykle też jest wypłata z tytułu urodzenia dziecka. Ł. z tego ubezpieczenia dostanie 1500zł. Fajna kasa na pieluchy .

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 18:35   #2510
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
ja też mam rachunki nie popłacone i zostaje bez kasy. mam ochote zabić tż bo jest głuuupim h........em.
schlał się i w poniedziałek roz***...ał ręką szybe w dzwiach.
strasznie... A co on na to? co mówi po tej całej sytuacji

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 18:35   #2511
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Obudziłam się niedawno. Ból kręgosłupa minął.

Alguien- cieszę się, że tak fajnie sobie radzisz w roli mamy i w tym co piszesz jest tyle optymizmu.

Wiolek- no co za facet... Niestety wódka często odbiera rozum. Szkoda, że zanim się napił nie pomyślał o tym, że ma rodzinę i jakby nie było dziecko w drodze.

Hd- Haniu ślicznie wyglądasz i zdjęcia piękne.
Stary 2010-06-16, 18:36   #2512
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość
Ale ty piękna jestes
daj spokój...(czerwienie się przed kompem)
Dobry fotograf i ujęcie

Stary 2010-06-16, 18:40   #2513
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:
zrezygnowalam z fast fooda! robie sobie wlasnie grzanki w opiekaczu a potem salatke grecka z tz planujemy
o tosty

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 18:42   #2514
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
najgorsze tylko z tą kasą będzie bo on ani chorobowego ani nic, ile godzin przepracuje tyle dostanie a narazie za ten miesiąc ma dostać 400 zł i do końca miesiąca na pewno nie pójdzie do pracy ;/
a za ten miesiąc jeszcze rachunki mamy na 600 zł mojej wypłaty już też nie ma ( zresztą to gówniane 900 zł z których 300 idzie na kredyt) nie mówiąc o przyszłym miesiącu ;/
więc jestem przerażona
a kasa na mojej głowie jak zawsze bo on wie, ze są rachunki i co z tego ;/
poprostu nieodpowiedzialny gnojek
i co ja mam powiedzieć mojej babci tak mi wstyd za niego przecież jakby ona usłyszała prawde to by zawału dostała chyba
współczuje ...

Stary 2010-06-16, 18:42   #2515
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
o tosty
nooo pyyycha byly
Stary 2010-06-16, 18:46   #2516
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Wiolek - współczuję bardzo a jego to bym normalnie mimo, że sam fizycznie pewnie teraz cierpi. Zebrałabym wszystkie rachuny i walnęła mu nimi w twarz.. żeby teraz on kombinował skąd wziąć kasę bo w domu nie ma nic pieniędzy a to nie z Twojej winy i głupoty taki problem

Mój po ostatniej awanturze jakoś się oduczył popijania w pracy.. albo ja już tego nie wyczuwam. Wie dobrze, że jeszcze jeden taki numer i się pożegnamy bo ostatnio już byłam na etapie pakowania walizek z moimi i dzidkowymi rzeczami.
SIALA- normalnie widze Cie w tej akcji Ty nie dasz sobie w kaszę dmuchac

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Dziewczyny,jeszcze raz dziękuję za wszystkie miłe słowa !!!!!!!!!

Stary 2010-06-16, 18:47   #2517
agravka
Wtajemniczenie

dzidzia dzieki w takim razie. ma zjazd w ten weekend to powiem mu, zeby sie zapytal
Stary 2010-06-16, 18:47   #2518
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

A ja posiedzialam troszke sobie na laweczce, cieplutko Teraz jem sobie truskaweczki
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 18:54   #2519
agravka
Wtajemniczenie

pamietacie moze jak na poczatku narzekalam na moja szkole rodzenia? teraz mi sie podoba, bo daja prezenty heheh nie no zart, ale prezenty fajne wczoraj dostalismy smoczek silikonowy z canpol z osłonką od 0m, mokre husteczki hippa, maly kremik na odparzenia hippa i jedna herbatke laktacyjna hippa super bo ten kremik chyba wezme zamiast linomagu do szpitala i herbatka tez sie przyda, bo nie chcialam kupowac calego opakowania, bo podobno 2-3dnia jest nawał,a ja myslalam o tym zeby 1 dnia sie napic i dziecinki nie glodzic
ale mnie noga mrowi...
Stary 2010-06-16, 18:56   #2520
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Zrobiłam sobie frytki Z piekarnika nie sa jeszcze takie niezdrowe. Mam nadzieje, że tego nie odpokutuję w nocy.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości