|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2491 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2492 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2493 |
Zadomowienie
|
anuszka myslalam, ze padne, jak czytalam o Twoim szwagrze! Chyba nawet wiem dokladnie, kto to skoro mowisz, ze to dyr galerii baltyckiej
![]() Misiulka ciesze sie, ze pogodzilas sie z tz ![]() ![]() hd zdjecia sliczne i takie subtelne!! uwazam, ze takie sa najpiekniejsze jesli chodzi o sesje ciazowe ![]() marta dobrze myslisz z tymi stanikami. Ja tez nie wiedzialam, co kupic, bo mi przez cala ciaze piersi w ogole nie urosly!! No i skad tu wiedziec, co bedzie potem. Nie wiem, jak w PL szyja staniki, ale jak tutaj przeszlam sie do sklepu dla ciezarowek, to kobieta kazala mi kupic moj normalny rozmiar, bo w to juz jest wliczone, ze piersi urosna, czyli tak jakos szyja od razu wieksze. Jak zobaczylam moj rozmiar, to sie przerazilam, ale stanik jest idealny teraz! No i bez niego ani rusz, 24h na dobe trzeba w nim latac... |
![]() ![]() |
![]() |
#2494 |
Raczkowanie
|
hd śliczne zdjęcia
![]() ![]() ![]() wiolek1 współczuję bardzo, to się nadenerwowałaś i krwi Ci tz na pewno napsuł, ale na pewno to przejściowe i jakoś pójdzie w zapomnienie, szkoda tylko Ciebie bo obecnie na żadną jego pomoc nie możesz liczyć ![]()
#2495 | ||
Zakorzenienie
|
wiolek ja bym mu normalnie nakopała. Powinnaś miec spokój a on takie numery wykręca no
![]() Cytat:
Cytat:
Co do staników to u nas w Polsce są większości staniki bez fiszbin, nie ma moich rozmiarów i ogólnie porażka. Ja kupuję staniki przez internet, najczęściej firm angielskich. Są dużo droższe, ale przynajmniej rozmiar prawidłowy. Te do karmienia te tak kupie. Zazdroszczę , że poszłaś do sklepu i Ci się udało. Ja się strasznie dziwie, że moje piersi praktycznie nie urosły. A mam spory biust bo FF. Ale przy laktacji na pewno miseczka się zwiększy. Zastosuję zasady podane w artykule, jak będzie zły to oddam. Poczekam jeszcze z tydzień i zamówię. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2496 |
Wtajemniczenie
|
tz wrocil z pracy i poszedl spac...jak on moze spac jak nad nami wierca?!
![]() ![]() ![]() ![]() wiolek...wyobrazam sobie, ze jestes wsciekla,ale napewno z czasem Ci przejdzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2497 |
Zakorzenienie
|
Wiolek wspolczuje przeprawy z tz. Duzo facetow widocznie nie potrafi sie odnalezc w nowej sytuacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2498 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczynki!!! Wczoraj wlasnie dokonalam ostatecznego wyboru wozka. Zdecydowalam, ze bedzie to x - lander xa kolor jungle. Dzis zamowilam lozeczko z materacem. w ogole to dosc pozno zabralam sie za zakupy wyprawkowe.
Hd im blizej rozwiazanie tym jestes ladniejsza. Wiolek moj tz tez czasem wypije, ale nigdy sie tak nie zachowywal. Mimo to bardzo drazni mnie jak jest pijany. Bardzo Ci wspolczuje. Moze sprobuj dac mu jakas nauczke. Alguien fajnie, ze juz sie jakos wdrozylas w role mamy. Ciekawe jak bedzie u mnie.
#2499 | |
Zadomowienie
|
anuszka, aniaa, eleonoremio, Bajka9, marta, niezawsze, agravka, alutka dziękuje
![]() ![]() najgorsze tylko z tą kasą będzie bo on ani chorobowego ani nic, ile godzin przepracuje tyle dostanie a narazie za ten miesiąc ma dostać 400 zł i do końca miesiąca na pewno nie pójdzie do pracy ;/ a za ten miesiąc jeszcze rachunki mamy na 600 zł mojej wypłaty już też nie ma ( zresztą to gówniane 900 zł z których 300 idzie na kredyt) nie mówiąc o przyszłym miesiącu ;/ więc jestem przerażona a kasa na mojej głowie jak zawsze bo on wie, ze są rachunki i co z tego ;/ poprostu nieodpowiedzialny gnojek ![]() i co ja mam powiedzieć mojej babci tak mi wstyd za niego przecież jakby ona usłyszała prawde to by zawału dostała chyba Cytat:
![]() to aniołek jakiś jest a nie dziecko ![]() i że mogłaś już do sklepu wyjść zawsze jakaś odskocznia chodzby na 30 minut ![]() już niedługo pewnie będziesz na spacerki śmigać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2500 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Hd rewelacyjne te zdjęcia ![]() Wiolek, bardzo mi Cię szkoda. Kurczę, mam nadzieję, że po tej historii się opanuje trochę. Edytowane przez justynacz80 Czas edycji: 2010-06-16 o 17:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2501 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny! ciezko mi was teraz nadrobic
![]() ania ty jeszcze w dwupaku? farminka jak sie czujesz? jak mala? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2502 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Alguien super że zaczynasz sobie radzić ![]() Cytat:
Słuchajcie coś mnie ciągnie na dole, dwa razy mnie tak mocno zakłuło, że aż sie w pół zgięłam ![]() Wzięłam dwie nospy i się połozyłam. Mama przyszla i namówiłam ją na zrobienie mi pierogów z truskawkami ![]() Mężowi nawet o tym nie powiem... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2503 |
Zakorzenienie
|
Wiolek - współczuję bardzo a jego to bym normalnie
![]() ![]() Mój po ostatniej awanturze jakoś się oduczył popijania w pracy.. albo ja już tego nie wyczuwam. Wie dobrze, że jeszcze jeden taki numer i się pożegnamy bo ostatnio już byłam na etapie pakowania walizek z moimi i dzidkowymi rzeczami.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2504 |
Zakorzenienie
|
Wiolek, ja bym się od Niego chyba wyniosła i powiedziała, że jak dorośnie, to wrócisz.
Nosz kurna, żeby dorosły facet nie umiał zapewnić rodzinie godziwych warunków i jeszcze odwalał takie wygłupy? Sory, ale gdzie tu jakaś odpowiedzialność? Ech...faceci... ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Dziewczynki, które studiujecie lub Wasi partnerzy studiują. Myślałam wczoraj o tym i chciałam Wam przypomnieć, że większość uczelni w Polsce oferuje "zapomogę" z tytułu urodzenia dziecka. Szkoda byłoby przegapić tą kasę, więc orientujcie się na swoich uczelniach, czy przyznają w ogóle coś takiego. U mnie niestety nie ma, ale Ł. dostanie jednorazowo 500zł.
#2505 | ||
Zadomowienie
|
anuszka1401 ja też nie lubię jak jestem z tż pokłócona
![]() Cytat:
![]() wiolek1 bardzo Ci wpółczuje kochana, no nie wiem wogóle co ci poradzić, miejmy nadzieję, że twojego tż coś to nauczy rozumu. Alguien kochana no ale się normalnie zorganizowałaś naprawdę jestem pełna podziwu, można brać Cię jako przykład ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2506 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2507 |
Zadomowienie
|
no też bym się najchętniej wyniosła ale jak już mówiłam nawet nie chce u mnie mówić co się stało bo mi tak wstyd za niego i by była gadka ale sobie wybrałaś, ale życie zmarnowałaś i wogóle.
tym bardziej, że nie bardzo mam gdzie sie wyprowadzić do domu nie wrócę za chole...re ( wyprowadzałam się tylko przez to, że kontakty z mamą były tragiczne, zresztą pisałam już kiedyś o tym ) a sama bym sie nie utrzymała a teraz i tak nie wiem co z tymi rachunkami będzie dobrze, że wszystko juz mam dla małego pokupowałam wcześniej ( no jeszcze został mi termometr i 1 koszula dla mnie do szpitala) no nic zobaczymy jak to będzie ;/ dzięki wszytskim ![]() dzidzia ja właśnie pytałam na mojej uczelni o tą zapomogę ( chyba w zimie jeszcze była tu gadka o tym, bo tak to bym nie miała pojęcia, że coś takiego jest ) i jak pytałam z 3 miesiące temu to baba mówiła, że ok 400 zł dawali w tamtym roku a jak pytałam w tym miesiącu to już mówiła że 200. dobre i to chociaż spodziewałam się więcej ( jest to prywatna uczelnia i co miesiąc płace im 330 zł - a to i tak jeden z najtańszych kierunków kuzynka za ratownictwo medyczne płaci 490 ) a jeszcze sobie przypomniałam mi teraz na cytologi w tamtym miesiącu wyszła I grupa co mnie zdziwiło bo miałam drobne infekcje i chyba jakieś grzybki w ciąży. a rok temu w styczniu miałam II grupe Edytowane przez wiolek1 Czas edycji: 2010-06-16 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2508 |
Zakorzenienie
|
a no widzisz. temu mojemu synowi sie nie spieszy na swiat jednak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2509 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś sprawdziłam i jednak moja uczelnia zaczęła od tego roku przyznawać ![]() Cytat:
![]() Ja płacę 500zł, więc nie narzekaj ![]() I jeszcze jak jesteście w pracy poubezpieczane dodatkowo, to tam zwykle też jest wypłata z tytułu urodzenia dziecka. Ł. z tego ubezpieczenia dostanie 1500zł. Fajna kasa na pieluchy ![]()
![]() |
#2510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2511 |
Wtajemniczenie
|
Obudziłam się niedawno. Ból kręgosłupa minął.
Alguien- cieszę się, że tak fajnie sobie radzisz w roli mamy i w tym co piszesz jest tyle optymizmu. Wiolek- no co za facet... Niestety wódka często odbiera rozum. Szkoda, że zanim się napił nie pomyślał o tym, że ma rodzinę i jakby nie było dziecko w drodze. Hd- Haniu ślicznie wyglądasz ![]()
#2512 |
Zakorzenienie
|
daj spokój...(czerwienie się przed kompem)
![]() Dobry fotograf i ujęcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2513 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2515 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Dziewczyny,jeszcze raz dziękuję za wszystkie miłe słowa !!!!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2517 |
Wtajemniczenie
|
dzidzia dzieki w takim razie. ma zjazd w ten weekend to powiem mu, zeby sie zapytal
|
![]() ![]() |
![]() |
#2518 |
Zakorzenienie
|
A ja posiedzialam troszke sobie na laweczce, cieplutko
![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2519 |
Wtajemniczenie
|
pamietacie moze jak na poczatku narzekalam na moja szkole rodzenia? teraz mi sie podoba, bo daja prezenty heheh
![]() ![]() ![]() ![]() ale mnie noga mrowi... |
![]() ![]() |
![]() |
#2520 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie frytki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.