|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c
w ogóle od kilku dni się strasznie czuję
mam zatkany nos , jestem senna , ociężała , mam bóle głowy i w ogóle jestem strasznie osłabiona nie wiem czemu TŻ mi zakupił zestaw witamin może to coś pomoże ? W ogóle najchętniej poszłabym już spać . |
|
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c
już po egzaminie... jestem wykończona. średnio poszedł, ciężki był :/ w sobotę część ustna, a wyniki dopiero 30 lipca
![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Yogu gratulacje!!! Ja dziś mierzyłam pierścionki co by TŻ wiedział jakie mam paluszki wyszło między 11 a 12 ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- tzn. 12 wchodzi akurat, a 11 troszkę trzeba wciskać, ale przytyłam więc sama nie wiem który lepszy ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- bo oczywiście liczę na to że schudnę
|
|
|
|
#2703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przestudiowałam niedawno w Empiku budząc zgorszenie pewnej starszej pani, która chyba wzięła mnie za sporo młodszą Ja bym radziła ten większy. Gdzieś czytałam, że jak wychodzi rozmiar "pomiędzy" to nawet sami jubilerzy polecają wziąć ten większy. Palce lubią puchnąć niestety i z wiekiem zostają szersze. Widzę po moich rodzicach - ojciec teraz nie raz nie może założyć obrączki, mama przestała niektóre pierścionki nosić bo są za małe... |
|
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
yyyyyyyyy co ja to chciałam
Nvmd - witam Yogu - gratulacje ![]() likierek w butelce w kształcie plemnika jest pyszny ![]() na wrastające włoski po depilacji jest świetna ta maseczka, polecam Wam bardzo http://vitamarket.pl/p715-Lerosett-o...kanicznej.html nakładac po depilacji
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2705 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję raz jeszcze i nie odchodź od nas. poekscytujemy się z Tobą ślubikiem ![]() Cytat:
Cytat:
a co do rozmiaru, bierz 12 - jak schudniesz (palce chudną ostatnie ), to najwyżej zmniejszysz eee, poczta
|
|||
|
|
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tylko trochę bym Cię potargała, żeby wprowadzić trochę szaleństwa, bo za grzecznie masz ułożone włoski A co Luby powiedział? czy jeszcze nie widział ? ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- aaa to zdjęcie, co się tak rączką podparłaś jest po prostu słodkie i jakie dołeczki masz |
|
|
|
|
#2707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam wrażenie, że wyglądam staro... ale nie wiem, mama twierdzi, że właśnie fajnie. no i nie będę raczej szalała z fryzurą za bardzo, najwyżej podkreślę pazurki, ale np. na żel z tyłu stawiać nie będę ani tapirować, bo nie lubię. luby w pracy do 22. drżę ze strachu Rain, zapomniałam odpisać na Twoją PW - dziękuję ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
Bisiu, ja tym bardziej
![]() a co u Ciebie poza szalonym weekendem?
|
|
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
Naj a jakie masz włoski po umyciu? Ja się generalnie zgadzam z Biską
fajnie wyglądasz ja bym dodała pazura artystycznym nieładem (u mnie by wyszło po spaniu z mokrą głową bez rozczesywania ). Pochwal się reakcją TŻta ![]() My sie przespaliśmy ok 1h, muszę pisać pracę a ledwo żyję
|
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
Naaaaaaaaaaj jak Ty naaaaaaajśliczniej wyglądasz
Ja też chcęęęę |
|
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
ok powiedziałam TŻtowi że jednak lepiej 12, powiedział że mam się nie martwić o to
|
|
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy ciche dni z Tż
nie jesteśmy pokłóceni, ale dałam mu coś do przemyślenia no i tak chciałam trochę pobyć trochę sama i również dać sobie czas na pewne sprawy. Tęsknię za mamą
|
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ta ruda Najeczka ładna
|
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zdałam sobie sprawę, że ja nie mam pojęcia jakiego mam rozmiaru palce
|
|
|
|
#2716 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no taki delikatny pazur to tak jak najbardziej powodzenia Cytat:
![]() i peszyszy mnie ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
nie cierpię cichych dni. nigdy takowych nie miałam - może dlatego? ![]() a do tęsknoty za mamą się przyzwyczajaj ale bez kitu czy realizujesz moje przyzwolenie na kłamstwo?
|
|||
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
Naj i właśnie fajnie tak
![]() nie no na tapir i żel z tyłu już moda chyba minęła ![]() Rain ja też nie znałam rozmiaru... ale jak te pierścionki świeciły na moim paluszku |
|
|
|
#2719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) http://www.konferansjerbooking.pl/ca...9c334ec61.jpegjak ja Wam zazdraszczam tego oglądania pierdzieni i w ogóle... |
|
|
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Kto by pomyślał, że toto takie wstydliwe
Ale poważnie świetnie wyglądasz Się nie zetnę i nie farbnę bo ja w rudym nie wyglądam najlepiej ![]() Cytat:
Ja to głupia jestem - jak idę i świeci słońce to się nie mogę powstrzymać, żeby nie łapać promieni w pierścionek Skąd ten mój Brzydal znał rozmiar, ciekawe
|
|
|
|
|
#2721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skimos, to Ty mierzyłaś na pierścionkach? Jak my z Tżtem poszliśmy to pani wyjęła taką wielką tacę z obrączkami do mierzenia
|
|
#2722 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczynki
Yogu gratulacje Naj jak dziewczyny mówią, że wyglądasz cudnie to pewnie tak jest. Moja farba czeka na półce i patrzy na mnie miłosiernie ale nie mam czasu. Na dodatek obiecałam sobie, że nigdy już nie kupię farby z Palette. I co? Tak się zapatrzyłam na kolor, że nie popatrzyłam na firmę
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
Poszłam i pokazałam dwa konkretne że chcę przymierzyć żeby poznać rozmiar (walnęłam ściemę że TŻ tam ma przyjść kupić
) i babka bez problemu mi dała na pierścionkach mierzyć ![]() Naj o właśnie coś takiego super. A pierścionki możesz iść pomierzyć zawsze sama
|
|
|
|
#2724 |
|
Wtajemniczenie
|
Na dodatek nie zobaczyłam się dziś z TŻ, bo akurat dziś mój brat musiał mi wymieniać tłumik. Ach ci faceci...
---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Też mierzyłam pierścionki normalnie w sklepie. Z TŻ - chciał poznać rozmiar. I też bez problemu
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale Wy szukaliście obrączek srebrnych, nie? ![]() Elena, ja do Paletty też mam awersję. ale co tam, raz nie zaszkodzi poza tym wyślij wiadomość Claris, a myślę, że wyśle Ci zaproszenie do klubu i da namiary na pocztę (po spełnieniu jednego warunku), bo już tu sporo piszesz, więc będziesz mogła spokojnie nas zobaczyć
|
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
yogu gratuluję
![]() naj ślicznie Ci w tym kolorku ![]() A ja już u siebie, opuściłam tżta mimo, że chciał, żebym się przeprowadziła tam na stałe (czyli chyba się spisałam jako pani domu ) i już tak tęsknię za nim, a co będzie dopiero jak się położę sama do łóżka ![]() A tak poza tym dziś przesadziłam z opalaniem i całą gębę mam czerwoną i poliki pieką ![]() A jak dobrze pójdzie, to za tydzień o tej porze już dobrych kilkanaście godzin będę panią mgr
|
|
|
|
#2727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Claris - ja jestem opalona lekko mnie słońce nie tyka, choćbym chciała, mam szlachecką skórę ![]() ulala, pani magister pszczółka Maja
|
||
|
|
|
#2728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo my chcieliśmy po prostu obrączki, nie chodziło o to, że Tż był, ale powiedziałam pani, że pierwszy raz i że nie znamy rozmiarów. Muszę zresztą bardzo pochwalić bo bardzo miła była (Apart, Złote Tarasy), no a wyjęła taki zestaw tylko do mierzenia, doradzała właśnie jaki rozmiar (o ile ja nie miałam problemów, o tyle Tż ma chudego paluszka i pokaźną kostkę) Fajnie to wizualnie wyglądało ![]() Potem tylko Tż stwierdził, że mogłam od razu lewą rękę mierzyć (Bo mierzyłam tylko prawą).---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Naj, tak srebrne (ale te do mierzenia to ani złote, ani srebrne nie były)Jej fajne masz te włoski
|
|
#2729 |
|
Wtajemniczenie
|
Carmi gratuluję zdanego egzaminu. Wczoraj już mnie tu nie było.
Naj mój też omija i przechodzi jak koło spożywczaka. Ten jeden raz byliśmy bo akurat miałam płaczliwy nastrój. To było w dzień kobiet. Od tego czasu cisza. A co mam dokładnie do Claris napisć? Z/w bo muszę okąpać dziecko
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.

wyszło między 11 a 12 

pokrewne a nie to samo 

ja mam wrażenie, że wyglądam staro...
ale nie wiem, mama twierdzi, że właśnie fajnie.