|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
♥
kontrastowao - dziękuję bardzo. ;* ♥ Wdzięk spadającego śniegu przykrywał wszystko. Nadchodził, by uratować ją przed okrutnym dźwiękiem nicości.. wstrętny ból myślenia. cisza, ja i czas. Wymawiane bezgłośnie, nigdy niesłyszane marzenia.. Przestań myśleć, słuchaj rad i zamilcz! przyćmione nadzieje. Krwawiący anioł z wyrwanymi skrzydłami zasłonił słońce.. Pytania krzyczą, odpowiedzi ukrywają się.. ...
|
|
#3632 |
|
Zadomowienie
|
koślawa, wspólna konstrukcja z naszych marzeń runęła jak domek z kart...
|
#3633 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. kradnę <3 Cytat:
! <3Cytat:
miło mi kotek, dziękuje bardzo. i ja kradnę tak przy okazji także. :} *
Spójrz. Minęły już dwa miesiące od naszego rozstania, a ja nadal Cię kocham. Nadal Cię kocham tak samo bardzo i nadal tęsknie tak samo bardzo! Gdybyś teraz przyszedł i powiedział, że chcesz wrócić, czy bym się zgodziła? Nie wiem. Wyszłabym na kompletną idiotkę, że wracam do ciebie po tym wszystkim, ale kocham Cię i czy rozum zwyciężyłby nad sercem? Codziennie rozmyślam nad tym przez długie godziny. Stop. To bez sensu. Pomyliłam się w zdaniu " Gdybyś teraz przyszedł i powiedział że chcesz wrócić " . Zrobiłam wielki, wieeeelki błąd. Ty nie chcesz, i nie przyjdziesz by wrócić do mnie... [ Taki dłuższy, którego nikt nie przeczyta :p ] - robię tosty z czekoladą - robię tosty z serem - fuuj nie lubię tostów z serem! - fuuj nie lubię tostów z czekoladą - przeciwieństwa się przyciągają... ![]() [ stara rozmowa z byłym... ] zaczynam wszystko od nowa. znowu...
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
<3
Kaaate90 & kontrastowa0 - mojemojemoje ;* nie myśl o tym, co widzisz powiedz, co czujesz przyznaj, że się boisz uwierzę, że jesteś sumienie miał czyste, bo przecież nieużywane nie lubię, kiedy wspomnienia rzucają mi się na szyję
nie lubię płakać, kiedy widzę Twoje zdjęcia nie lubię w sobie tego całego sentymentu, który owe łzy mi wyciska nie lubię, kiedy palcami dotykam Cię tylko na tym monitorze, bo inaczej już nie mogę...
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo mi miło
:roza:xsxs - moja cudowna __ - odejdź! - krzyknęła, bijąc go w klatkę piersiową. - nienawidzę cię, idź sobie! - wrzeszczała, uwalniając emocje. - nie. zostanę tu, z Tobą, na zawsze. - złapał ją za ręce i mocno do siebie przytulił. |
|
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
Ty jedyny wiesz, co sprawia, że na mojej twarzy pojawia się wielki banan Nie można wykreślić w jednej chwili swoich wszystkich wspomnień, a szkoda, łatwiej byłoby mi zapomnieć...
Nie umiem, nie chce, nie potrafię.... Beztrosko cieszysz się życiem, a chwilę później stoisz na deszczu i widzisz, jak Twój świat się wali Wprawdzie chciałam dzisiaj popełnić samobójstwo, ale to może poczekać do jutra.
|
|
#3637 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Chcesz zaistnieć w świecie,
niszcząc życie innych. To, co niby było `wielkim love story` to jedna wielka komedia.
|
|
#3638 |
|
Raczkowanie
|
'Chce żebyś pokochał moją podniesioną brew kiedy się denerwuję.
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
`mój mózg potrzebuje porządnego remontu. niestety nie ma żadnej
aż tak fachowej ekipy remontowej. był kiedyś człowiek - specjalista od spraw remontów, w mojej głowie rzecz jasna. ale ludzi często nie ma - gdy są potrzebni ..` `- jaki przyrząd jest przydatny w twojej pracy ? - kilof. - jesteś górnikiem ? - nie. łamaczem serc ..` +xxgroszek07xx , keeendy cornels kontrastowao ![]() Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-06-16 o 19:58 |
|
|
|
#3640 |
|
Raczkowanie
|
dziękować
![]() ________ 'nigdy' to bardzo długo, ale wtedy będę miała czas, żeby odpowiedzieć na wszystkie twe pytania. bolało.. i boli. nie mam cech, żeby być wzorem. |
|
|
|
#3641 |
|
Raczkowanie
|
kontrastowao dziękuję za serduszko
a ona rozłożyła ręce, uśmiechnęła się i powiedziała, że miłość.
bądź z Kimś, kto sprawia że się uśmiechasz, śmiej się tyle, ile oddychasz i kochaj tak długo jak żyjesz. Edytowane przez Kofeina w RedBullach Czas edycji: 2010-06-16 o 20:13 |
|
|
|
#3642 |
|
Zadomowienie
|
kontrastowa0
tęsknota ma już więcej niż ja, a zdawało się mi, że taka niska to nie jestem... absurdalna miłość w absurdalnym świecie. wróć.
|
|
#3643 | ||
|
Zadomowienie
|
to nie będzie łatwe, zwłaszcza teraz.. ale cieszę się, że do tej pory, wyrobiłam sobie u Ciebie takie zdanie! ; * Cytat:
mam je, mam! ; * Cytat:
______________________ 'My mother says I'm a lonley one.
Can't make this story to long. Take my hand, I'll be gone.' Moja mama mówi, że jestem typem samotnika. Nie mogę już tej historii ciągnąć. Weź moją rękę, bo przeminę.
|
|
|
#3644 |
|
Zadomowienie
|
Mariettax3 - ja pamiętam : *.
Czarny_Aniolek, snowball - ![]() tfojakrulefna, Martusssia , absorbeed, cornflower_, Chocolaaate, latin - ![]() 3martyna3 - nie przesadzamy. Lolja - nie masz racji, złotko ;*. jest odwrotnie kontrastowa0 - ![]() __________ ' W pewnym momencie jesteś tak przyzwyczajona do samotności, że tracisz zdolność kochania . '
|
|
#3645 |
|
Raczkowanie
|
kontrastowao - niezmiernie mi miło
tak wspaniałych stu postów. <3 . . . . . . . . . . . . ' nie znam Cię ale czuję Twój smutek. ' ' nie potrafisz płakać bo nie masz czym. ' ' wszystko w jednej chwili się rozpadło. ' ' miłość bliskich bezprzecznie ważniejsza od monet! ' <3 wśród tandety lśniący diament. ![]() wku_rwiam Cię tymi tekstami? to lepiej mnie zabij. odeszłam stąd do osobistego nieba.
|
#3646 |
|
Raczkowanie
|
Bóg ukrył piekło w samym środku jej serca,
Ból, strach o lepsze jutro jeszcze to podkręcał. nie chciała od niego nic prócz *******onej prawdy. właściwie to gdy w serce wbijał jej sztylet, ona prosiła, błagała: 'skarbie zostań jeszcze chwilę.' potrzebowała jego bliskości, jego słów, jego wzroku. bez tego wszystkiego celą stawał się jej pokój. już ich nie spotykam razem, ani osobno. zniknęli, przepadli jak kamień w wodę podobno. nie chciała od niego nic prócz bycia przy nim, ale ten naćpany kretyn nigdy tego nie rozkminił. w natłoku myśli zastanawiała się często, czy ta toksyczność ją zniszczy czy osiągną zwycięstwo? ________________ - on kłamie! ja się znam na ptakach! - znasz się na swoim. w czasie spoczynku ;D
Edytowane przez RobCoChcesz Czas edycji: 2010-06-16 o 20:44 |
|
|
|
#3647 |
|
Raczkowanie
|
Gdyby ktoś jak superman,
Co dnia spełniał każdy mój sen. Mogłabym przez parę chwil, dotykać gwiazd razem z nim. nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. skąd we mnie ta pewność, że szczęście ma Twój zapach? nie udawaj ,że nie widzisz. nie prowadź mnie za rękę, bo potrafię sama iść. dziękuję za pochwały . ;*
Pozostało nam się wpatrywać w dym i zastanawiać się nad tym co spieprzyliśmy. ♥ atoomowka.fbl.pl zapraszam. Edytowane przez dresowa Czas edycji: 2010-06-16 o 20:49 |
|
|
|
#3648 |
|
Przyczajenie
|
i patrzyła na niego raz setny. i znowu, widziała co innego. onieśmielał ją, gdy przechodząc mierzwił swoje kasztanowe włosy. ![]() ona smutna, bo Romeo nie patrzy na nią. On smutny, bo Julia stoi z innymi. a obydwoje, kochają się, choć nie wiedzą, ale onieśmielają się. dla niego, chciała się zmienić. będzie żywsza, radośniejsza, pewniejsza siebie. on, sam był nieśmiały. pasowali do siebie, a Bóg nie pozwolił być im razem.[*] 10.07.2009 |
|
|
|
#3649 |
|
Rozeznanie
|
karmelowomi- dobrze, dobrze jak napisze to od razu dam Ci znać,
ale jak na razie sie nie przymierzam ;* xxgroszek07xx- Ja Cię zawstydzam? Proszę Cię taki cud nad cudami i taka skromna ? ;* kontrastowa0- ja ?! to chyba jakiś żart... + minimum4znaki, einhell, NieidealnaJa - okradłam Niuńki ;** Kofeina w RedBullach - No i znowu mnie rozp&^^%liłaś opisami! bo w życiu nie wyskoczy Ci wiadomość " On Cię kocha " i nie będziesz miała do wyboru opcji " ok" lub " anuluj" . Wracała po ośmiogodzinnym płaczu w ulubioną poduszkę przyjaciółki do pokoju ciemnej rozpadliny i wstrętnych wspomnień. ujął jej kruche i blade dłonie w swoje przemęczone i spojrzał nieobecnym wzrokiem mówiąc " kocham, kocham". - Hej jestem nastolatką, która myśli, że straciła miłość swojego życia chociaż doskonale wie, że za jakiś czas odkryje i wybuchnie nieopanowanym śmiechem, że mogła za takim kimś płakać. Może i jestem głupia, ale ja w od różnieniu do innych dziewczyn czuję się szczęśliwa kiedy moje włosy są proste przez dwie godziny. Pijana, nieokiełznana błąkała się po ulicach potykając się co chwilę. - piszecie test przez 40 min, pod koniec lekcji zbieram kartki, jakieś pytania ? Tak, proszę pytaj. - Ja mam kilka. Jeżeli w czasie pisania testu przypomnę sobie o złamanym sercu będę mogła zacząć płakać ? A gdy już się opanuję poda mi pan chusteczkę bym mogła wysmarkać nos?, a i jeszcze jedno pytanie będę mogła krzyknąć na pół klasy, że mężczyźni to chu&^je ? Kiedyś kochało się za to, że On miał fajne kredki i chwytał Cię za rękę gdy szliście na drabinki. ciągle Cię widzę, dobrze Cię znam i dziwnie mi mówić, że Cię nie kojarzę... To nie jest tak, że jak Ty pstrykasz palcami ja pojawiam się i znikam. Chłopcze, nie masz takiej władzy.
|
#3650 |
|
Zadomowienie
|
czee !
![]() powracam po kilku dniowej nieobecności . dzięki Misiole za wszystkie pochwały itp ![]() i wielkie serducho dla Was od bajkowej <3 Ciągle mydliłeś mi oczy, ale to już koniec Łatwo znaleźć składniki miłości, ale wszystko zależy od tego, jak się miesza .. 'Na dobranoc szeptał mi 'Kocham Cię' a na dzień dobry już go nie było..' 'Mnie już nie przepraszaj, bo za późno. Jedyne co możesz zrobić to wynagrodzić mojemu misiowi te wszystkie tortury, które znosił za Ciebie' Byłeś przy mnie, zawsze chętny, ale Twój zapał spłonął 'Czasem pakujemy stare rzeczy i chowamy je na strychu, nigdy nie zamierzając ich wyjmować, ale nie potrafimy się ich pozbyć. Pewnie tak samo jak marzeń' '-Kochasz go ? -Tak -To mu powiedź w końcu ! -Nie. Bo widzisz to jest tak jak z zakupami. Widzisz wymarzoną rzecz na wystawie, a wiesz, że Cię na nią nie stać' ![]()
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-06-16 o 20:58 |
|
|
|
#3651 |
|
Przyczajenie
|
hej. jestem tu nowa..
mam nadzieję, że mnie przyjmniecie. i przydadźą wam się moje opisy. opisy są moje, a niektóre biorę z starych wątków. mam nadzieję, że nie będziecie mi miec za złe, że wzięłam kogoś opis, który kiedyś tu był. ale niektóre mi zainponowały i dlatego tu lądują jeszcze raz. oczywiście wenny życzę. wszystkie jesteście wspaniałe. słońce, przypomina mi Ciebie, mnie i naszą miłosc. zawsze świecisz w moich oczach, a ja promienieje na Twój widok. jedno połączone jest z drugim. to takie cudowne. kochać nad życie bez względu na śmierć. |
|
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
latin wiatr wschodni mnie przywiał
![]() kontrastowa0 dziękuję, bardzo mi miło widzieć swój nick w Takim gronie ![]() -- burzliwy czas. ukojenia ból. Nadajesz oczom blasku i rumieńców policzkom - jeszcze przechodzą mnie dreszcze Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest. ' Nie otwieraj drzwi do miłości kluczem do znajomości. i nie prawda, że nie jestem o Ciebie zazdrosna.. "- myślisz czasem o Nim. ? - .. czasem o Nim nie myślę.." pożycz rozsądek, ja wciąż czuję się jak błazen. lubię gdy twoje usta dotykają moich. |
|
|
|
#3653 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty jesteś niesamowita, Ty jesteś mega kochana, ja Tobie się kłaniam i zabieram te cudeńko ! Cytat:
Te zabieram ![]() To dla mnie przyjemność, kiedy okrada mnie ktoś tak wspaniały ![]() Cytat:
Moje do Ciebie już od pierwszego Twojego postu + Kamisha Każdego rana wypijam już dwie kawy, Twoją też. Zawsze pragnęłam mieć Twoje zimne serce w swojej małej garści. Nauczyłam się już , że liczba pojedyncza to cały mój życiorys. Wypiłam o jedną łzę za dużo; znalazłam się o krok od przepaści. moją obsesją stają się tykające cicho zegary i skrzypiąca podłoga To zagłusza głos serca, kiedy płacze Leżę nieruchomo w pomiętej koszulce i wyobrażam sobie, jak brzmiałoby Twoje 'dobranoc' ..
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2010-06-16 o 21:17 |
|||
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
(...) ale czasami chciałabym tak po prostu być a nie we wszystkim i wszystkich doszukiwać się drugiego dna...
- teoretycznie jestem szczęśliwa lecz praktycznie jest to mieszanka wybuchowa miłości z nadzieją i strachem - i co wychodzi z tego smutek ? - nie wiem co dominuje , bo tak jakby były na równi , uzupełniały się nawzajem. Miłość (+) , strach (-) a nadzieja jest neutralna i to od niej zależy mój obecny stan psychiczny , od niej zależy , na którą stronę przechyli się szalka... (...) była tak chole.rnie skomplikowana , jedna wielka chodząca sprzeczność , która nie wiadomo jak zareaguje w danej sytuacji , jej stan był zależny od kąta padania promieni słonecznych , kierunku wiejącego wiatru , ilości potknięć o własne wspomnienia
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
mogliśmy gwiazdy kraść.
wędrowaliśmy po chmurach. myślałam, że wszystko się zmieni, że zostanę kim chcę. |
|
|
|
#3656 |
|
Zadomowienie
|
Czekoladka (Chocolate) <3 otojest, sexowna keeendy, kamisha, caroline060,mandaryncia. blondii69, siatkarka18, takagwiazdka,
lall, Kama1507, boundlessly, Primcia, grise, DorotaComa, Together93, TiS, dontgivemenames, absurdalnie, Kochanaa, cherry pie, Migotka, latin, groszek, hotiie :miłość: _________ nie warto niespokojnie śnić gubię się w złudzeniach, zatracam się nie mów mi jak mam żyć, jeżeli twoją twarz zakrywa maska nic co twoje nie jest mi obce nie robimy nic z stronę miłości, pozwalamy aby zamieniła się w marny pył wybiorę się na terapię do punktu odniesienia, spróbuj sam zniechęcić mnie do siebie chcę pamiętać twoje tanie gadanie, niedokładnie dobrane zdania
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2010-06-16 o 21:46 |
|
|
|
#3657 |
|
Zadomowienie
|
♥ dreams_x33 - nie sądziłam, że będą się tak podobać, ale skłamałabym, gdybym powiedziała, że mnie to nie cieszy i nie motywuje.. ;* Dziękuję. Miło wiedzieć, że jesttutaj dla kogo pisać.. ♥ ♥ (...) chciał gładzić ją po włosach i opuszkami palców zaginać rogi sukienki? Kiedy zapalała światło w łazience, widziała, że jest piękna: czerwone, nabrzmiałe usta, oczy - czarne i błyszczące, skóra - biała i miękka jak aksamit. Zazwyczaj nie bywała piękna.. Dużo czasu minęło odkąd ostatnio się to zdarzyło. Po raz kolejny wyryły jej się w sercu niezapomniane chwile. Tym razem miały zapach aromatu waniliowego. Nadal odbijało jej się w głowie echem deszczu, który dudnił w parapet, a kiedy zamykała oczy, miała wrażenie, że on jest obok. Może to przez to, że był blisko w ciągu ostatnich kilkudziesięciu godzin, może za sprawą starych piosenek, może dlatego, że razem przestraszyli się spadającego talerza? Nie wiedziała.. A może to po prostu zapach wanilii? Słońce lśni, mieni się jak ze złota sztabka.. Trafia szlag, że nie można go skraść! tani gest. Razem z Tobą wykreować piękniejszy świat.. ...
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2010-06-16 o 22:16 |
|
|
|
#3658 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja wśród takich talenciar?;**.! I jesczze w dodatku pochwała od Ciebie?;*** Strasznie mi miłooo <3 ![]() I coś ode mnie: Najważniejsze słowa dla Mnie? To nie "Kocham Cię", a "Potrzebuję Cię". Słowo "kocham" stało się zbyt banalne i popularne. Bez większego znaczenia. |
|
|
|
|
#3659 |
|
Raczkowanie
|
Może jestem uzależniona,
Jestem bez kontroli, Ale ty jesteś lekiem Który przytrzymuje mnie przy życiu. Kiedy leżysz obok mnie Miłość przechodzi przeze mnie. Popatrz na mnie, kiedy mówię, że cię kocham I pocałuj mnie Jak za pierwszym razem Odważ się Weź moją rękę i w ciszy Pozwól ponieść się uczuciom Kupiła bilet donikąd I powiedziała mi, że jest zmęczona tym życiem Powiedziała, "Nie martw się, bedzie dobrze" graj w swoją grę, ale nie opuszczaj mnie. Mówią, że miłość to tylko gra mówią, że czas może leczyć rany czasami wygrywasz, czasami przegrywasz
|
#3660 |
|
Raczkowanie
|
-Łączy nas prawie wszystko.. Namiętność, wspólne plany i chwile, bliskość. -To o co chodzi? Czego tu brakuje? -Miłości.. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.

. kradnę <3
miło mi kotek, dziękuje bardzo.

:roza:

;*
to chyba jakiś żart...