|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie!
Cytat:
Dziewczyny maja racje w Polsce przewaznie same koszmarki, trudno dostac cos ladnego, kiedy to sie zmieni
|
|
|
|
|
#4352 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Mój wielki dzień coraz bliżej i chciałam zaprezentować mój zestaw ślubny Chcę poznać Wasze zdanie, czy to wszystko trzyma się kupy i jak Wam się podoba?Planuje jeszcze uszyć sobie bolerko do kościoła. Małe gładkie z satyny i organtyny (jak suknia), z krótkim rękawkiem. Ślubuję we wrześniu, więc miałabym coś gdyby dzień był chłodniejszy ![]() W dalszym ciągu nie zdecydowałam się na żaden bukiet, ale pokazuję kilka moich typów. Ogólnie to bardzo dużo zdjęć mi się podoba, nie mam wybranego rodzaju kwiatów, ani koloru, więc może Wy mi napiszcie, co według Was pasuje. Dziękuję za uwagę i czekam na Wasze opinię ![]() Pozdrawiam gorąco |
|
|
|
#4353 |
|
Przyczajenie
|
Zapomniałam jeszcze pokazać Wam drogie Dziewczyny fryzury ślubnej, jaką wybrałam
To jakby połączenie wszystkich trzech fryzur We włosy będę miała wpięte kokówki perełki, ale pojedyncze kuleczki
|
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
Są przecież sklepy z równie ładnymi butami: Venezia, Aldo, i jeszcze taki, którego nazwy nie pamiętam
Tam są buty takie jak nigdzie indziej, zawsze mi się większość w sklepie podoba W tych co tu pokazałyście nie widzi mi się zupełnie ta kokarda- zbyt "bufiasta" jak dla mnie mogła być delikatniejsza, a tak, to fajne
|
#4355 |
|
Zadomowienie
|
ja bym zrezygnowała z rękawiczek, bo one plus bolerko utworzą lekki przepych przy tej sukience. Co do fryzurki to ja bym pomyslała nad czymś bardziej upietym. Ale te są ładne.
|
#4356 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A bukiecik wedlug mnie zdecydowanie ostatni ![]() Co do fryzurki jest spoko ale ja bym jakas skromniejsza zrobila
|
|
#4357 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też uważam, że powinnaś zrezygnować z rękawiczek!!!!!!!! A bukiecik zdecydowanie ostatni
|
|
#4358 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bukiet ostatni śliczny a fryzurki wszystkie ładne
|
|
#4359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i fryz lekko upiety, ladna bizuteria i suknia i bukiet bym radziła nr 1 bardzo ladnie sie na zywo prezentuje bo widzialam podobny ale rekawiczki odradzam jestem calkowicie przeciwna wszelkiego rodzaju rekawiczkom, obojetnie jakaby to byla suknia
|
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie dzis odebralam buty slubne i sie wam chwalę
|
#4361 |
|
Raczkowanie
|
|
#4362 |
|
Wtajemniczenie
|
Baaaardzo ładne
![]() A nie są na Ciebie troszeczke za duże??
|
#4363 |
|
Raczkowanie
|
Śliczne!!!!
Czy buciki tej firmy można zamówić przez internet? |
|
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
Też uważam, że rękawiczki to największy koszmarek Panny Młodej... niezależnie od tego, czy bolerko jest, czy go nie ma. Rękawiczkom mówię nie
![]() Czaszka i Roxy - piękne buty! |
|
|
|
#4365 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4366 |
|
Zadomowienie
|
ja też rękawiczkom mówię nie
jakoś mi nie pasują,ale co kto lubi Nie lubie też tzw. królewskiego przepychu,że wszystkiego jest na maksa,głownie biżuterii
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
No dokładnie, bo Panna Młoda ma być ubrana a nie przebrana
|
|
|
|
#4368 |
|
Raczkowanie
|
święte słowa!!
![]() i zgadzam się, że rękawiczki i diadem to ślubne koszmarki!! ![]() ale każdy ubiera się tak jak lubi, wszystko jest kwestią gustu... ważne, żeby przyszła Panna Młoda czuła się najpiękniejsza w tym wyjątkowym dniu! ja postawiłam na prostotę i klasyczną elegancję i mam nadzieję, że efekt będzie zadowalający...
|
#4369 |
|
Zadomowienie
|
kochana super te butki, a powiedx jak one ci sie trzymają na stopie, bo miałam je zamawiać ale wybrałam inne
|
#4370 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam takie pytanie macie może link do jakiegoś najświeższego wątku z bielizną ślubną?
Ja to w ogóle nie wiem jaką mam kupić
|
#4371 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
mam nadzieję, że to nie o mój zestaw chodzi, tylko tak ogólnie wyrażasz opinię ![]() A w ogóle to po zakupie rękawiczek zastanawiałam się czy to był na pewno dobry pomysł, ale po Waszych komentarzach na temat rękawiczek to raczej ich nie założę ![]() No więc rękawiczki odrzucam i pytam Was jeszcze raz kochane dziewczynki, czy bez rękawiczek będzie wszystko w porządku? ![]() bez przepychu i udziwnień Jeszcze nie miałam całego zestawu na sobie a przymiarka będzie dopiero jak bolerko uszyje, ale co sądzicie? bo się martwię, że z czymś przesadzę Wiem na pewno, że rękawiczkom mówicie zdecydowane NIE a biżuteria i welon pasują do sukni? czy coś innego bardziej by pasowało? oby nie, bo to dodatkowe wydatki i czasu niewiele na większe zmiany
Edytowane przez gosiek_ Czas edycji: 2010-06-16 o 21:17 |
|
|
|
|
#4372 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja uwazam, ze w odpowiedniej stylizacji rekawiczki moga wygladac cudnie
|
|
|
|
#4373 |
|
Przyczajenie
|
Kochane mądre dziewczyny
Proszę Was o pomoc w doborze bolerka Widać nie znam się tak dobrze na trendach ślubnych jak niektóre z Was i a nie chcę popełnić błędu (jak z rękawiczkami) Załączyłam kilka przykładowych fasonów bolerek i proszę o radę, jaka długość rękawa jest najlepsza Waszym zdaniem i najbardziej pasująca do mojej sukni? ![]() Ja sobie wymyśliłam bolerko coś jak na zdjęciu nr 2, czyli podwójne plecy i przód (satyna+organtyna) a rękawki z samej organtyny. Nie wiem jaka długość rękawa byłaby najlepsza, skoro nie będzie rękawiczek to długi rękaw wchodzi w grę wcześniej byłam zdecydowana na krótki ![]() Doradźcie proszę a może macie jakieś swoje propozycje ![]() Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi |
|
|
|
#4374 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje bardzo
hm...chyba mozna przez neta zamowic, ale Gatuzo ma swoje sklepy po calej polsce, sprawdz czy jest tez blisko Ciebie ![]() owszem są troche za duze o milimetr hehe ale jak stoje lub ide tego nie widac mam malą noge 35 i balam sie ze 34 beda o wiele za małe![]() bardzo dziekuje dziewczyny ![]() tez sie z tym zgadzam niby kazdy ma swoj gust ale rekawiczki strasznie szpecą stroj panny mlodej i diadem tez mi sie nie podoba![]() Cytat:
jeszcze je rozchodze bo wszystko sie moze zdarzyc pokaz jakie sobie zamowilas![]() Cytat:
sukienka ladna i jak masz ubrany welon to pasuje do siebie mysle ze bizu tez bedzie ok, choc juz ta bransoletka nie musialaby byc,bukiet pierwszy lub ostatni i fryzura jakas delikatna, wlosy lekko upiete i mysle ze bedzie wszystko ok
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O rety no w mój gust to totalnie nie trafiłaś... Więc może nie będę się wypowiadać ![]() Albo co tam.... każdy ma prawo do swojego zdania i komentarza, więc: Sukienka by była ok, gdyby nie ta część "tortowa" czyli drapowania, których nie nawidzę... Welon w porządku. Rękawiczki to tragedia i tu postaram się narzucić swoje zdanie: NIE ZAKŁADAJ ICH, BŁAGAM bo zepsujesz już całkowicie cały efekt.Biżuteria mi sie podoba nawet bardzo ![]() Buty- wg mnie "moda" na takie szpice przeminęła już dawno, aczkolwiek może to w miarę wyglądać jak wylezie spod sukni, ale fanką również nie jestem. Bukiety łądne (oprócz tego fioletowego- wg mnie pogrzebowego- już się gdzieś wypowiadałam na temat tych kwiatów, lub podobnych ) najbardziej podoba mi się ten na zdjęciu nr 2 ![]() Nawet fryzura nie w moim guście. Ze wszystkich fryzur ślubnych takie z przodem podpiętym, a tyłem rozpuszczonym i jeszcze zakręconym podobają mi się najmniej. Jednak najważniejsze że Tobie się podoba Ty masz się czuć pięknie i wyjątkowo- tylko nie zakładaj rekawiczek- one powinny już dawno zniknąć z salonów ślubnych :/
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tu ktoś pięknie zauważył: PM powinna być ubrana a nie przebrana. Ja tam nie jestem fanką jakichś udziwnionych stylizacji. Takie jak te to świetnie sprawdzają się na zdjęciach, ale co kto lubi ![]() U mnie będzie bardzo klasycznie. Suknia, fryzura, welon, bez diademów i napuszonych fryzur. Ja w bieli młody w czerni (ewentualnie graficie). Jedynie co- nad czym się zastanawiam to jakaś delikatna opaska z perełek- żebym ją ubrała, kiedy ściągnę welon- ale to dopiero nie dawno taki pomysł się pojawił, kiedy na komunii kuzyna zauważyłam dziewczynkę która jako jedyna nie miała wianka tylko taką dość zdobną opaskę z koralików- wyglądała cudownie i pomyślałam ze można by sprawdzić takie coś czy będzie pasować, aby coś ozdobiło moją fryzurkę kiedy ściągnę welon, bo wszelakim kwiatkom mówię stanowcze NIE Podobnie jak rękawiczkom ![]() W ogóle ja mam chyba dość wybredny gust i jakiś dziwny, bo ciężko mi znaleźć coś co mnie zachwyci tak na prawdę. Mam schemat w głowie ale nie mogę znaleźć nic co się do niego wpasuje Musiała bym sama soie wszystko zaprojektować, uszyć, uczesać, umalować- wtedy zobaczyły byście prawdziwą mnie jako PM ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cudowne
|
|
#4378 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4379 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ładne też są z samej organtyny. Ja też jestem wrześniówką i chyba zdecyduję się na awaryjny 3/4 rękaw a jak będzie ciepło to zrezygnuję z bolerka.---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2371 no to te wybrałam
Laura Edytowane przez mafda Czas edycji: 2010-06-16 o 22:43 |
|
|
|
|
#4380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z Bolerkiem też nie trafiłaś wg mnie 2 jest najgorsze. Widać że chcesz mieć dużo ozdób na sobie- uważaj żebyś nie przesadziła, bo twój gust sugeruje że nie daleko Ci do tego.Ja lubię bolerka wyglądające jak rękawek, coś jak na zdjęciu. Z tych twoich propozycji jak bym musiała już coś wybrać to było by to to przed ostatnie i to przed nim ![]() Ale pamiętaj że bolerko przede wszystkim ma pasować do sukni!
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

nazwa użytkownika BIZUTERIA-ARTEO polecam

Tam są buty takie jak nigdzie indziej, zawsze mi się większość w sklepie podoba 

jestem calkowicie przeciwna wszelkiego rodzaju rekawiczkom, obojetnie jakaby to byla suknia
klik!
bo zepsujesz już całkowicie cały efekt.