|
|
#3451 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kraków :) cz.II
Jest pierwsze 100 plastrów (+100), następne będą najpóźniej w przyszłym tygodniu. Niestety zatrzymałam się na momencie, gdzie było 160 albo 200 plastrów do zamówienia, ale potem były zawirowania, których już nie ogarnęłam - stąd mój apel o uaktualnienie zamówienia.
Drugie zamówienie poszło na 200 plastrów (+200 - udało mi się dogadać ze sprzedającym żeby były gratisowe plastry) - doszłam do wniosku, że jeśli jakieś plastry zostaną to zasilą moje kosmetykowe zapasy albo wymienię je na swapie
|
|
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
jakby coś zostało to przygarnę kilka plastrów
|
|
|
|
#3453 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co jakiś czas się pojawiają, widać tam chyba duża rotacja jest. nieźle Cytat:
![]() ehh przebiłam się po raz kolejny przez moją magisterkę i znów znalazłam masę błędów... czy tego się w ogóle da uniknąć?
|
|
#3454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3455 |
|
Rozeznanie
|
:d:d:d
|
|
#3456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Trzymać, żeby stawka była koło 6zł/h netto :p
Cytat:
|
|
|
#3457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bananowy zostanie specjalnie oznaczony ![]() to jak później odbierzesz ode mnie ? ja w piatek jadę do domu pociągiem o 10.30 więc będę w okolicach dworca i galerii jakby Ci pasowało![]() no chyba, że w czwartek po południu jakoś ale to ewentualnie w moich okolicach, przystanek Biskupa Prandoty przy al. 29 list ![]() ja też wysłałam i babeczka zadzwoniła;] na wakacje jako pracownik hali w realu 5zł na rękę;/ trochę mało ale jestem świadoma tego, ze przy moich praktykach i planach wyjazdowych nikt mnie nie będzie chciał inny bo mam praktyki pozniej 2 tygodnie wolnego, pozniej tydzien jestem na mazurach, 3 tygodnie wolnego i znowu praktyki we wrzesniu ![]() wiec nawet bym to brała żeby się nie zanudzić w domu, a dodatkowo bym robiła to co teraz czyli pisała czyli kasa w sumie byłaby ok |
|
|
|
|
#3458 | |
|
Zakorzenienie
|
Hula, ale 5 zł przy tym co mi zaproponowali na Rynku to jest bardzo dobrze
|
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3460 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale myśmy tak podzileiły a kiccci nadal nie ma i nie wiemy co ona na to A jak się nie zgodzi? Nie wiem czy otwierać czy nie?Przecież tyle masz teraz? ![]() Odradzam zdecydowanie. |
||
|
|
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3462 |
|
Matka Smoka
|
szyrek - przelane
faktycznie słąta biedronkowa staniała, zakupiłam. I ponieważ nie miałam gdzie zaszaleć to kupiłam trzy dziwne herbaty, w tym jedną na sen: rumianek, jaśmin, melisa. A polecam jeszcze z B. witaminy w tabletkach musujących. Pyszne, dobra zawartość, no a cena...
|
|
|
|
#3463 | |
|
Zakorzenienie
|
Ineso - mam, ale męczy mnie to gadanie.. Jeszcze jakbym wyrabiała więcej, to ok, a tak.. I nie wiem jak będzie na tym orange :/
---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- A ja nie znalazłam tego ciasta francuskiego w biedronce.. Gdzie powinno być?
|
|
|
#3464 |
|
Matka Smoka
|
W lodówkach. Tam gdzie pierogi gotowe, naleśniki, itp.
|
|
|
|
#3465 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi się tylko kojarzy mięso,sery, jogurty, mleko :/ poszukam jeszcze. A ile kosztuje?
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
gdybym miałą tam na stałę pracować to bym się na pewno nei zdecydowała
ale jak mam popracować 2 tygodnie, póżniej przerwa i 2,5tygodnia to nie będę wybrzydzać bo nigdzie indziej mnie przecież przy moich planach wakacyjnych nie przyjma a za siedzenie w domu i czytanie wizażu nie chcą płącić ![]() mój kolega zajmuje się cyzmś takim w krakowie, jest koordynatorem i za 20h tygodniowo dostaje 500zł...a pracuje w markecie jak się sam śmieje
|
|
|
|
#3467 |
|
Matka Smoka
|
Chyba ok. 2,70? Albo 3 czymś
Ja mam sklerozę![]() Dobra, odpowiedzialność zbiorowa - rozcinam białko. kicccia forgive us (nie no mam nadzieję, że nie będzie tak źle, mówiłaś, że wszystko tylko nie banan).Hula, posyłam na PW dane rozpoznawcze
|
|
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
ok bo już myślałam, ze będę musiała chodzić po Czyżynach i wołać" Ineeeeesooooo... ineeeesoooooo...." ![]() ![]() pamiętacie jak potrzebowałam na gwałt iść do ginekogola bo potrzebowałam recwpty na już bo moja się zgubiła włąśnie ją znalazłam byłą z zeszycie, który otwierałam od tamtego czasu kilkanaście razy i teraz ja znalazłam
Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2010-06-16 o 21:57 |
|
|
|
#3469 |
|
Matka Smoka
|
Hula, ciężko nie zauważyć takiego małego sklepu
![]() Mam dobrą wieść - rozsypałam białko i spróbowałam. Banan mnie baaardzo miło rozczarował, bo kiedyś piłam białko renomowanej firmy o tym smaku i było syfne (a ja uwielbiam banany). To mocno pachnie, ale ładnie, smak leciutki. Zabrałam Wam też łyżeczkę naturalnego Też spoko. Po prostu jak spienione mleko. Nawet myślę, że naturalne białko to dobry pomysł - bez sztucznych barwników i zapachów Przy przesypywaniu przypomniało mi się poprzednie dzielenie z bratem, kiedy to kuchnia była biała od pyłu i stwierdziliśmy, że w przemyśle narkotykowym nie zrobimy kariery
|
|
|
|
#3470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widzę sporą wprawę w rozdzielaniu białka, jakoś mało wkoło pyłu. To co, Ineso, może by tak kolejne zamówienie białkowe, skoro Ci tak sprawnie idzie?
|
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
o matko jak to wygląda
banan proszę podpisać dobrze, bo ja to dotknę tylko w celu przekazania dla Lenki ![]() czyli każda dostanie połowe w opakowaniu oryginalnym i połowe odsypywane tak ?
|
|
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
Huuuula, to jak, bo spać chcę iść?
![]() W piątek nie ma szans bym odebrała przed 16 :\
|
|
#3473 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
No i wiesz dopracowałam system sypania Jeden kubeczek do jednego woreczka, jeden do drugiego i tak do końca z wanilią (więc opakowanie puste). Banana już odsypywałam porównując do tamtych woreczków, bo za mało worków ukradłam![]() Wszystko podpisane. A zależy Wam na oryginalnych opakowaniach? W sumie są zapakowane w woreczki, ale mogę przesypać. |
|
|
|
|
#3474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piątek to ja i tak o 10.30 do kielc jade;p a moze byc troche przed 16.30? bo znajomi maja wpasc na mecz ![]() jak nie mozna to oczywiscie moze byc 16.30, w końcu wyskocze tylko na chwilke, a oni zostana i nic się nie stanie ![]() najlepiej na przystanku tym co sie do centrum na nowy kleparz jedzie
|
|
|
|
|
#3475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) już na to się nie mogę patrzeć ale wrobiłam siostrę ![]() ja pracowałam kiedyś przy wykładaniu towaru i 4 lata temu miałam stawkę 5zł/h teraz w tej samej firmie za inwentaryzacje płacą coś ok. 7zł/h. Nie wiem dokładnie jak to wygląda w Krakowie ale myślę, że podobnie.
|
|
#3476 | |
|
Matka Smoka
|
Dałam Wam jednak po jednym w opakowaniu oryginalnym, bo tam przecież jest rozpiska cototo zawiera i jak wciągać
![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
Tak dorywczo to spoko z tym hipermarketem, ja myślałam, że Hula chce się jako normalny pracownik zatrudnić Dochodzący mają luzzzzz
|
|
|
|
|
#3477 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak sobie jakieś plastikowe opakowanie skombinuje żey to przesypać do tego, w sumie to z oryginalnego i tak pewnie bym do czegoś przesypałą ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() będą u mnie w mieście robić tzw. przebudowę w realu więc potrzebują ludzi dodatkowo ![]() popracuję 2 razy po 2 tygodnie i przynajmniej się nudzić nei będę ![]() zwłaszcza, że w lipcu potrzebuję ok 1500zł;/ ok. 500zł będzie mnie kosztować wyjazd na praktyki i 1000zł na wyjazd na mazury muszę mieć więc każda kasa się przyda |
|||
|
|
|
#3478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na stałe to w takiej robocie można się zajechać ja pracowałam tak w klasie maturalnej, dwa tygodnie nocki po 12h i po tym czasie straciłam łączność z rzeczywistością ![]() ![]() ![]() tak dorywczo to spoko, ja w takiej pracy poznałam świetnych ludzi i przy okazji świetnie się nieraz bawiłam ![]() Cytat:
|
|
#3479 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#3480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trudno prognozować ile dojazd wyjdzie spod AGH
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2010-06-16 o 23:10 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.

?

A jak się nie zgodzi? Nie wiem czy otwierać czy nie?