![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Perfumy, kolorówka, pilęgnacja...Zapraszam:)
WĄTEK ZAMKNIĘTY
Witam ![]() Uwaga: preferuję większe wymiany (robię właśnie redukcję moich zbiorów i chętnie oddam kilka rzeczy nawet za jedną, która będzie mi odpowiadać). Moja wish lista: Christian Dior Hypnotic Poison, Kenzo Flower, Kenzo Amour Do wymiany oferuję: dokładka wymienione rezerwacja Paco Rabanne UV ok.20 ml z 80 ml (ostatnie zdjęcie) luskap Chanel Chance edt. ok. 15-17 ml z 50 ml ( z wymiany, buteleczka bez korka, metalowa opaska podniszczona -rozlały się na nią inne perfumy, zdjęcia w miarę dokładnie oddają ich wygląd, ) Christian Dior Addict 2, ok. 20 ml z 50 ml glamourous Giorgio Armani She/Lei/Elle/Ella - 25-27 ml z 30 ml glamourous odlewki: Eau de Lalique - 9ml Torrente L'or - 8-9 ml Jesus del Pozo in Black - 4,5 ml luskap perfumy 1. Boucheron Trouble, edp, 30 ml, przetestowana 3 razy, z kartonikiem; kota behemota 2. YSL, Nu, edt, 29 ml, z kartonikiem; luskap 3. Cacharel Amor Amor - limitowana, tegoroczna wersja zapachu (dokładnie buteleczki, gdyż zapach jest ten sam), o poj. 20 ml (osobiście kupiłam w Marionnaud, powinnam mieć jeszcze rachunek; na spodzie buteleczki i na kartoniku wybite te same numery), pozostało 18ml; pielęgnacja (wszystkie kremy były przetestowane 2-3 razy, ubytek oceniam na bardzo mały, ok. 0,5-2ml): 1. Bioderma Hydrabio Legere (Lekki krem nawilżający do skóry odwodnionej i wrażliwej), 40 ml, z kartonikiem, data ważności - 01.2013;luskap 2. Olay, Complete słoneczna cera (krem nawilżający z dodatkiem substancji opalających), SPF 15, 50 ml, data ważności - 10. 2012; 3.Perfecta, cera mieszana, Mikro perły matujące krem matujący przeciwzmarszczkowy z fitoretinolem, 50 ml, data ważności - 06.2012; kolorówka 1. Estee Lauder: paleta do makijażu, zestaw 6 cieni (matowy jasny beż, rozświetlający perłowy, perłowy jasny złoto-brązowy, perłowy jasny brąz, perłowa oliwka/khaki, ciemny czekoladowy matowy brąz (0,44 g każdy) + puder brązujący Bronze Goddes Soft Matte Bronzer (3 g.), z pacynką i nieotwieranym pędzelkiem. Paletka przetestowana, ale zużycie bardzo małe. kota behemota Wszystkie kosmetyki są zadbane. Wymienię na coś, co mi "wpadnie w oko" lub (najchętniej) za: Dior Hypnotic Poison Kenzo Flower Kenzo Amour Zapraszam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez blueflower Czas edycji: 2010-07-02 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Perfumy, kolorówka, pilęgnacja...Zapraszam:)
Coś za:
1. Boucheron Trouble, edp, 30 ml, przetestowana 3 razy, z kartonikiem; 2. YSL, Nu, edt, 29 ml, z kartonikiem; 1. Estee Lauder: paleta do makijażu, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
1. Boucheron Trouble, edp, 30 ml, przetestowana 3 razy, z kartonikiem;
3. Cacharel Amor Amor - limitowana, tegoroczna wersja zapachu (dokładnie buteleczki, gdyż zapach jest ten sam), o poj. 20 ml (osobiście kupiłam w Marionnaud, powinnam mieć jeszcze rachunek; na spodzie buteleczki i na kartoniku wybite te same numery), pozostało 18ml; cos u mnie????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Boucheron Trouble?
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnei za amor amor?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() U Ciebie podoba mi się kilka rzeczy: najbardziej ten kuferek żółty z przegródkami (czy jest aktualny?), a poza tym: Body Shop - Brazil Nut Body Scrub - raz użyty w minimalnej ilości - prawie 100% z 200 ml Avon - Planet Spa - Hawajski balsam do masażu ciała - nowy Oriflame Giordani Gold - zestaw do manicure - nowy, zafoliowanyYves rocher - Bransoletka, nowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podoba mi się Light Blue blue ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a jak widziałabyś wymianę? najbardziej zależałoby mi na amor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
3. Cacharel Amor Amor - limitowana, tegoroczna wersja zapachu (dokładnie buteleczki, gdyż zapach jest ten sam), o poj. 20 ml (osobiście kupiłam w Marionnaud, powinnam mieć jeszcze rachunek; na spodzie buteleczki i na kartoniku wybite te same numery), pozostało 18ml;
1. Bioderma Hydrabio Legere (Lekki krem nawilżający do skóry odwodnionej i wrażliwej), 40 ml, z kartonikiem, data ważności - 01.2013; 2. Olay, Complete słoneczna cera (krem nawilżający z dodatkiem substancji opalających), SPF 15, 50 ml, data ważności - 10. 2012; Może znajdziesz coś u mnie za powyższe/któreś z powyższych? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
Przekupka: 33 pkt / 90% pozyt.
|
coś za
1. Bioderma Hydrabio Legere (Lekki krem nawilżający do skóry odwodnionej i wrażliwej), 40 ml, z kartonikiem, data ważności - 01.2013; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za amor amor
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
A może znajdziesz coś u mnie za Cacharel Amor Amor?
![]() Zapraszam!
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Spodobała mi się Bioderma i Trouble - może coś w zamian?
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Witaj ragutko
![]() Może pozbyłabyś się w końcu bombki? (chętnie oddam, to co wyżej, a jak trzeba będzie to zrobię dokładeczke ![]() W przeciwnym razie mogłabym się również skusić na Pure wish (tylko muszę sobie przypomnieć) i jakieś miniaturki. Dam znać wieczorem ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- nisia1908 - napisz, co Cię interesuje ![]() Słoniku, kasienkie, PannaDelikatna, Marei, karola11, mhmo808, yazoo, Dusiak21, Marigold19 (i ktoś, kogo być może pominęłam): wpadłam na wizaż chwilowo i właściwie już muszę uciekać, odezwę się wieczorem. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi ,ze znowu Flowerbombkowo odmawiam.. ale proponuje jednak Pure Wish
![]() Ale zawsze miło byłoby sprawdzić co tam jeszcze "pod ladą" perfumowego chowasz?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
To mnie interesuje
![]() 2. YSL, Nu, edt, 29 ml, z kartonikiem; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
Może masz coś poza wątkiem? ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Podoba mi się Lacoste. Jednakże czekam na odpowiedź w sprawie Trouble i muszę rozważyć jeszcze inne propozycje. Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Niestety chyba na razie nic. Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Za amorka wolałabym jakiś zapach. Na razie czekam na odpowiedź od innej wizażanki. Pozdrawiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Zapoznałam się z nowymi propozycjami ale nic mnie nie uwiodło za Flowerbomb, jeśli będziesz chętna na Pure Wishowy wariant to zapraszam
![]()
![]() |
#27 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozdrawiam cieplutko ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Niestety nic dla siebie nie znalazłam. Pozdrawiam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
aaaach masz Armani She...a mi sie akurat skonczyly, uwielbialam je...mam Flowera i Hypnotic poison ale kurcze cieeezko mi sie bedzie z nimi rozstac....chyba pojde powachac pusta buteleczke po She i Hypnotica i zobacze czy moglabym go oddac
![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Widzę, że masz HP (przynajmniej na zdjęciu), czy można ponegocjować?
![]() (zrobiłam dokładkę). A tak poza tym podobają mi się: tusz Lancome (jakie jest zużycie), paletka Clinique poczwórna, róże Bourjois (jakie odcienie?), róż Diora i lakier do paznokci Bourjois. Wypisałam to, co mnie zainteresowało. A Ty proszę zdecyduj, co mogłabyś oddać za Biodermę i EL. Ale mimo wszystko pytam jednak o HP. Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hmmm HP mam jakies 35/50, moglabym sie chyba z nim rozstac, tzn ja go bardzo lubie ale moj maz nie znosi
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.