|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Kochane macie takie dni ze padacie na twarz? Ledwo zipie
Przytaszczyłam dziś do domu 5 bukietów kwiatów, 4 osobne róże i róże w koszu A teraz znikam do zajec bo dzien sie dla mnie jeszcze nie skonczyl.... Kasienko pisze prace mgr (w koncu , jutro idzie do wstepnej oceny do promotora wiec moze byc porazka gdy np. stwierdzi ze nie na temat Poza tym w piatek mam mega wielki i okropny egz a jeszcze nie zaczelam sie uczyc wiec Po |
|
|
|
#3362 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka ![]() Właśnie wróciłam z rowerku Ale pojeździłam tylko godzinkę niecałą bo źle się jeździ z @ Acha - Małe sprostowanie co do moich negliżów grillowych - faceci i tak woleli patrzyć pod maski swoich opelków i na samochodzikowe zderzaki kasieńka - super się z tą żyrafą prezentujesz ![]() agatka - żeby @ przylazła szybko Po prostu jak już pisałam rośnie ci w domu mała księżniczka - służby potrzebuje do wszystkiego ![]() malutka - przyjmuję wytłumaczenie - duzo się u was działo paulinka - udanych polowań zakupowych ![]() Nic się w sumie nie dzieje u mnie więc nie mam o czym pisać Częstuję szejkiem truskawkowym, tż zrobił I zmykam malować pazury.soffi - nie umiem zgadnąć dla kogo te kwiaty Ale buziaka mogę chcieć
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2010-06-15 o 21:03 Powód: Soffi chce sie całować :D |
|
|
|
#3363 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() w końcu znalazłam chwilę, żeby coś naskrobać... nic nie nadrabiałam może jutro ![]() w weekend nie miałam internetu, więc jestem usprawiedliwiona ![]() chciałam tylko przypomnieć, że jutro jest środa i obiecywałyście coś Dzaście pamiętacie?? oczywiście chodzi o kciukasy więc jutro odezwę się być może już jako mgr Dzasta dobra, lecę dalej w moje notatki... słodkich snów Gwiazdki
|
|
#3364 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej laskiJ
Chłodniej jest to na siłownie pognałam później ugotowałam obiadek a teraz się byczę i piszę do WasJ Z sis całe szczęście wszystko ok., zęby siedzą , nic się nie ukruszyło!!! W pracy lipa, przenieśli mnie i siedzę z dziewczyną, która może i jest miła i uprzejma ale…za przeproszeniem taka muma, że szok. Jakoś za sobą nie przepadamy. Ciężko tak siedzieć a jeszcze trochę czasu minie zanim się przyzwyczajęL A ja sobie taki cudeńka zakupiłam: http://www.ewabien.com/eshop/?prod,1124 http://www.ewabien.com/eshop/?prod,1041 http://www.ewabien.com/eshop/?prod,955 Katey odnośnie pieska, to, że tak powiem „jaki Pan taki kram” – zdolna Pani to i psiak zdolnyJ Aguniu z butami mam to samo – nawet w płaskich japonkach stopy poobcieram Kotecku zawsze możesz kupić większe ubranko, najwyżej będzie na później, ciężko będzie kupić coś więcej, no chyba że jakieś tam akcesoria dla takiego malucha. Moonik cieszę się, że „to” nic groźnego. Anusia ja farbowałam włosy przy @, nic złego się nie wydarzyło. Malutka zazdroszczę Ci urlopu – jestem dopiero po ale u mnie w pracy taka super atmosfera, że chętnie bym znowu na dwa tygodnie na urlop śmignęła. W sprawie zabawy na karuzelach – podziwiam, ja nawet na „dziecięcej” mogłabym się pożygaćJ Soffi, powiedz po co te kwiaty???? Rocznice macie??? O kurna Dzastinko zaraz sobie normalnie te kciuki w komorce zapiszeJ O której trzymać? Cytat:
W pasiaku wyglądasz git ![]() Cytat:
Nie martwcie się, jestem szczupła a cellulit też mam - po mamusi, moja siostra też ma no weź, chcij być przeze mnie goszczona, w domu nie jestem taka zła, nie poję nikogo piwem - goście się sami obsługują ![]() Zresztą to mogłoby być zabawne spotkanie. Pomyśl jak ja mam taką parę po godzinnych wizytach na siłowni to wolę nawet nie myśleć jaką Ty masz po 2-godzinnych Cytat:
Cytat:
![]() chyba nie byłam na takim wątku, no chyba że bym zapomniała ![]() Cytat:
Wprawdzie zoo mówię zdecydowanie NIE (chociaż ostatnio niestety sama w jednym byłam) to zdjęcie z żyrafą bardzo mi się podoba |
|||||
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu
Sofciu zakończenie roku? ![]() Dzastus oczywiście że będziemy kciuki trzymać! A mi dzisiaj małż zrobił niespodziankę, śliczne lilie mi kupił ale próbuje się nie dawać!
|
#3366 |
|
Zadomowienie
|
Dzastus wielkie
Jutro bedziemy oblewac ![]() Gosiu Anusiu zle sie wyrazilam, te kwiaty sa moje tzn dostalam je. Pytanie dalej brzmi z jakiej okazji? Skonczylam na dzis z nauka, jeszcze przydaloby sie dom ogarnac ale juz nie moge... Padam |
|
|
|
#3367 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny. Masakra co ja dzis z mężem przeżyłam. Jechalismy na serwis do długołęki i wszedzie byly objazdy. Podążaliśmy więc wiochami i nagle na droge wbiegł wielki czarny byk-tuż przed nasze auto!!!Zerwal sie ze sznura i wlókł go za sobą Na szczęscie w porę się cofnął ale masakra-było tak blisko zderzenia. niby jechalismy normalnie, przepisowo ale byłoby nieciekawie
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
Sofcia, halo a czy ja trafiłam?
|
#3369 |
|
Zadomowienie
|
Ja tylko na chwilę - umieram na zakwasy ..... zrobiłam dzień odpoczynku w 6-dniowym cyklu ćwiczeń i ledwo chodzę
Ale jutro znów pognam na siłownię i rozbiję te wstrętne zakwasy gosia1007 do tej pani na słoniu dorzuć 10 kg ..... A co do siłowni to standardowo poginam 1 godzinkę na areobach a potem pół godzinki siłowego ..... czasem mi się areoby przedłużą ..... wczoraj np na bieżni poginałam (szybki marsz 6 km/h pod górę) przez 1 h 20 min ![]() Buziloki dla wszystkich - odezwę się jak przestanę umierać
Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2010-06-15 o 22:55 |
|
|
|
#3370 |
|
Zadomowienie
|
Agusia BINGO!!!
Izusia ooo musial byc hardcore Przypomina to mi moja sytuacje kiedy to sarna przeskoczyla mi przez maske auta Czeko ok, jak skonczyc umierac to daj cyna |
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
Sofcia no to gdzie ten obiecany buziak?
![]() Izuś to mieliście przeżycia! Ja to bym chyba spanikowała Nie lubię byków, to nieprzewidywalne bestieCzeko czy Ty w ogóle umiesz nic nie robić? Psina nam już bardzo szybko do siebie dochodzi,wczoraj już się zachowywał jak na niego przystało,czyli podchodził do nas, zaczepiał, wciskał zabawki, wskakiwał na łóżko i kładł się na nogach, jak to nie działało to piszczał a jak i to zawiodło szedł w kąt niby spać a na każdy nasz ruch zrywając się niemal na równe łapy Po kuleniu ślad tylko taki, że jeszcze czasem lekko tę łapkę odciąża. Więc wychodzi na to, że diagnoza trafiona, to jednak zapalenie kości, przypadłość dość częsta u ras dużych i niegroźna o ile się psa nie forsuje jak go to dopadnie. Ależ mi ulżyło!
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2010-06-16 o 08:12 |
|
|
|
#3372 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry moje małe-cóż to?? Cisza jak nie u nas!
Obudziłam sie wcześnie rano i muszę przyznać że jakoś tak rzesko mi było Z tym, ze wyskoczył mi prychol (tzn nie wiem do końca czy to pryszcz czy ugryzienie jakiegos paskudztwa)-no ale niezawodny krem bambino z tlenkiem cynku i dziadostwo rozjaśniło się i przestało swędzieć. Agunia Cieszę się, ze u psiaka jest lepiej-oby się wszystko wyleczyło bardzo szybciutkoCzeko- podziwiam Twoj pracoholizm-zarówno w banku jak i nad sobą!!! Tyle na siłowni???
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
hej kozy
witam sie i spadam pracowac- trza stwarzac pozory ![]() wąż przeprosił i jest git ![]() Czeko- oszalałaś z tymi ćwiczeniami Sofka- do pisania marsz ![]() Dżasti- ![]() Aguniu- super że z piesiem lepiej Zuśka- goń po te truskawy do sernika! ![]() Gosieńko- dziekuje
|
#3374 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej
![]() Agunia no chcialam slac tego buziaka gdy jestem wypoczeta UWAGA sle-> ![]() Jak dobrze slyszec ze Shiro wraca do formy Kasienka prznajmniej jedna mnie do nauki zagania Izuska co za sernik robisz?!
|
|
|
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad. 2 Oj dobrze, dobrze Kasico Ty nie stwarzaj pozorów tylko pracuj żeby Cię znowu nie wylali
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobitki siedze sobie w pracy i czas jakos leci... a wieczorkeim mam wychodne
. Z Czikula juz troche lepiej, wraca do siebie tak jak Shiro. Widze ze jednak psy sie podobnie zachowuja. Oczywiscie wczoraj naszla mnie ochota na galaretowca, a ze ostatnio kilka osob zaczelo mnie uswiadamiac ze powinnam jesc wiecej zelatyny na stawy to zrobilam sobie cala tortownice zelatynowego cuda (moj G. nie lubi galaretki). I teraz bede siedziec i jesc!!! CALA MOJA Chyba ze ktoras chce mi pomoc? Co?A nasza opiekunka klienta w banku, obleciala z moja zielona torebka wszystkie kobitki w poblizu zeby sie nia pochwalic. ![]() Czeko podziwiam Cie za ta silownie. Kasik a Ty znowu zaczynasz udawac ze pracujesz? ![]() Dzasta ![]() Izus no to mieliscie przygode z tym bykie. Kurka!!! Zarzuc sernikiem, pomieniamy sie, co? Sofka ja tez mam takei dni ze padam na twarz, a potem sie zastanawiam co ja takiego robilam. Ja tez poprosze o kciuki za mojego kumpla ksiedza. Dzis broni licencjata na studiach doktoranckich. |
|
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
Daguś super że z Cziką lepiej
Co do galaretki, to akurat przy moim mężu niewiele by Ci jej zostało My mamy na odwrót, on uwielbia - ja nie przepadam ![]() Ciekawe czy Dzasta już się może chwalić tytułem magistra
|
#3378 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam sernik na zimno:0 Heh poszłam na łatwiznę : kupiłam paczkę z Gellwe-masa serowa plus galaretka
Biszkopty, masę serową zrobiłam z serkami homo na to truskawki superdojrzałe słodziutkie i na to galaretka-takie proste a takie pyszne![]() Jestem potwór słodyczowy ostatnio... Galaretkowiec-pycha brzmi-ja uwielbiam galaretki A na stawy jak cos szwankuje to też żelki są dobre A jak już zaawansowane to Litozin ForteJa tam jestem przekonana że pani Dżasta już jest szczęśliwą Magisterką (nie mylić z magistralą :P ) Muszę jakiś wierszyk wymyślić na jej cześć
|
#3379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.A wierszyk pewnie gites wymyslisz. Daj mi znac jak paczka dojdzie |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3380 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej heloł
![]() zgłasza się do Was pełnoprawny magister oczywiście czekamy na następnych: Mili i Izulka ![]() i oczywiście dziękuje dziewczyny za kciuki, to pewnie dzięki nim poszło tak dobrze Sofcia - nie wiem dla kogo te kwiatuchy może dla mnie ![]() Gosiu - ale siostrę załatwiłaś Anusiu - no widzisz, jakbyś wzięła ze dwa rozmiary ode mnie, to woleliby patrzeć na Twoje "zderzaki"
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
Dzastus moje gratulacje
|
#3382 |
|
Zadomowienie
|
Dzasta gratuluję PANI MAGISTER !!!!!!
Ja tak na kwilkę bo jeszcze w pracy siedzę ..... soffka daję cynk już nie umieram ![]() agunia ja nawet jak tramwajem jadę do pracy to muszę koniecznie coś czytać lub uczyć się angielskiego ..... słuchawki na uszach z kolejna lekcją takie małe ADHD dziewczyny ale chyba lepiej po ciężkim stresujacym dniu iść odreagować na siłownię niż zapijac smutki malibu ? ![]() A co do serników i galaeretek to ja się naumiałam robić taki light jak byłam na Dukanie ...... (nie jestem bo Dukan nie idzie w parze z treningiem siłowym) ...... z serków homo ale naturalnych (homogenizowane waniliowe mają więcej kcal niż lody algida
Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2010-06-16 o 22:57 |
|
|
|
#3383 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzasta komisję dziś zadziwiła
I swoją wiedzą się pochwaliła Cudownie pracę swą napisała Więc dziś magistrem w końcu została Niech gratulacje płyną potokiem A Dzasta uczci swój sukces...sokiem A gdy odpowiednia przyjdzie już pora Niechaj się weźmie za swój...doktorat ![]() Gratulacje dla Waszej dzielnej dwójeczki Buziule
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dzasta, serdecznie gratuluję! Izuś, jak zwykle idealnie pasujący do sytuacji wierszyk skleciłaś ![]() Byłam wczoraj u lekarza. Wszystko u mnie w porządku, serducho bije Pani profesor nieco mnie przeraziła, bo zasugerowała, że może być to ciąża bliźniacza Ale niby na tym etapie to się często zdarza, a potem komórki zostają wchłonięte. No nic, zobaczymy na następnym USG - 12.07., będzie to USG prenatalne.Może trochę ogarnę w domku i zabiorę się za wymyślanie naszej sypialni Miłego wieczoru. |
|
|
|
#3385 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguniu, Czeko, Asiuk dziękuję
a Tobie Izazusiu normalnie mega buziole
|
|
#3386 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzastinko GRATULACJE
Ty moja Pani Magister z dużymi zderzakami Jestem z ciebie dumna ![]() Nie będę nic pisać bo małż patrzy , a się pożarliśmy więc strzelam focha (tak do jutra go przetrzymam ) |
|
|
|
#3387 |
|
Zadomowienie
|
jestem już dziołchy po 1,5 godzinnym wycisku ...... jak młody bóg ....
![]() mogę góry przenosić dzisiaj się dowiedzieliśmy, że małż nie dostanie tego dofinansowania na tą egzotyczną konferencję Tu doktor w instytucie zarabia 1900 zł ..... a teraz kolezanka mojego małża (z tytułem dr) wyjeżdża na rok do Niemiec .... na dzień dobry zaproponowali jej 4,5 tys ale EUR ....... miesięcznie .... ![]() Jednak nie rezygnujemy ..... mamy cynk, że małżon dostanie dośc duży grant naukowy w którym zaplanował 12 tysi na konferencje, więc może jeszcze uda się tam pojechać z tej kasy ..... trzymajcie kciukasy jak to w życiu jak Cię wykopią drzwiami to wgramol się oknem, jak i oknem Cię wyrzucą to jeszcze zostaje komin i na świętego mikołaja juuuuhuuuuuu hohohoho dzyń dzyń dzyń )
|
|
|
|
#3388 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)"
Jestem
Oto moje fotki z ślubu Sorki , że dopiero teraz http://www.swiatloczuli.org/slub-gosi-i-jacka/ |
|
|
|
#3389 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Mam dzisiaj doła, moja siostra jutro wyjeżdża na wyspy i wróci dopiero pod koniec września, strasznie mi smutno. Nie lubię jak jeździ na tak długo, nawet nie chcę myśleć co to będzie za rok jak już na stałe będzie chciała wyjechać??? Dzasti GRATULACJE!!! Asiuk bardzo się cieszę, że wszystko ok Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W kazdym razie zawsze jak jadę przez las mam stracha.Cytat:
godzina i 20 min na biezni to ciut dla mnie przy duzo bo zwyczajnie mi się nudzi , biegam jakieś pół godziny, i jakieś 15 min idę ale ostatnio jakoś mam ćwiczeniowego lenia, od piątku muszę się za siebie zabrać.Cytat:
Cytat:
Ps. Jak tam z teściową? Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3390 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Żoncie
U nas dzisiaj fajna pogoda była, słoneczko, lekki wietrzyk, więc idealnie, nie za chłodno i nie za ciepło ![]() Kasia Paulinko Sofcia za pracęAnusia oj działo się, ale sympatycznie było Dzasta Gratulacje Pani Magister!!! ![]() Gosia śliczna ta bielizna ![]() Izuś współczuję przeżyć, na szczęście wszystko dobrze się skończyło ![]() Czekotubko kobieto zwolnij trochę
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

, jutro idzie do wstepnej oceny do promotora wiec moze byc porazka gdy np. stwierdzi ze nie na temat
Poza tym w piatek mam mega wielki i okropny egz a jeszcze nie zaczelam sie uczyc wiec

I zmykam malować pazury.
Ale buziaka mogę chcieć 
może jutro
pamiętacie?? 

ale próbuje się nie dawać!
Jutro bedziemy oblewac

Ty moja Pani Magister z dużymi zderzakami
)