| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-06-16, 23:54 | #2041 | |
| Zakorzenienie | 

Dot.: Michaelowa Nibylandia XLII - Show me Your teeth!!

Cytat: 
  Załóżcie fundację "pierdnij z nami"  ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Ej słowo "pierdnij" fajnie brzmi - dźwięcznie, dźwiecznie...ale efekt tego słowa już nie jest taki fajny   | |
|     | 
|  2010-06-17, 00:03 | #2042 | 
| Zakorzenienie | 

w TII zamiast przygrzmocił powinno być "MJ jakbyś chciał więcej pierdnięcia"    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-17, 00:08 | #2043 | 
| Zakorzenienie | 

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- wlasnie skonczylam sprzatac po 1 fazie remontu zagruntowalam sama sciany w pokoju, dlonie mam w pecherzach od pedzla a potem scieralam podlogi (3 razy zamiatanie, drapanie kleju gipsowego, znow zamiatanie i 3 krotne zmycie podlog w 4 pokojach) padam na wszystkie odstajace czlonki jakie mam   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-06-17, 00:11 | #2044 | 
| Zakorzenienie | 

Anisia pomasuje Ci daj :masu masu masu wystajace członki Anisi:

__________________ | 
|     | 
|  2010-06-17, 00:12 | #2045 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Majkol puścił słodkiego bączka pierdzioszka  ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat: 
  A teraz az, dwa, trzy do kąpieli i miękkiego łóżeczka     | ||
|     | 
|  2010-06-17, 00:15 | #2046 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: My own, private Neverland. 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2010-06-17, 00:18 | #2047 | 
| Zakorzenienie | 

Kama my jesteśmy chore na musk   ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Boże poszczę się dzisiaj przez Kamę   
				__________________ | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-06-17, 00:20 | #2048 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  zwlaszcza dzisiejsze foty ktore wklejalam przed poludniem  ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Cytat: 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | ||
|     | 
|  2010-06-17, 00:21 | #2049 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Ej wyobraź sobie, że ja z nią żyję na codzień  Ciężka orka  W sensie waleń   | |
|     | 
|  2010-06-17, 00:21 | #2050 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  jestem gola, obolała i wesoła  ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat: 

__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | ||
|     | 
|  2010-06-17, 00:22 | #2051 | 
| Zakorzenienie | 

o matko Kama tyś się naćpała dzisiaj??? jutro rozdziewiczam swoją nową sukienkę      
				__________________ | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-06-17, 00:24 | #2052 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
      ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Cytat: 
  Chcemy widzieć pamiętaj     | ||
|     | 
|  2010-06-17, 00:24 | #2053 | 
| Zakorzenienie | 

Anisia świecisz do nas piczką   ?? 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-17, 00:27 | #2054 | 
| Zakorzenienie | 

zaraz ide komarzyc   ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- nie, no przykrytam  takze czuje sie ubrana   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-06-17, 00:32 | #2055 | 
				 | 

Idę spać, bo pobudka o 6:30.      | 
|     | 
|  2010-06-17, 00:34 | #2056 | 
| Zakorzenienie | 

idem, pa    
|     | 
|  2010-06-17, 00:37 | #2057 | 
| Zakorzenienie | 

Buziaczki Anusie    | 
|     | 
|  2010-06-17, 00:37 | #2058 | 
| Zakorzenienie | 

kolorowych Anka    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-17, 00:50 | #2059 | 
| Zakorzenienie | 

Majkolowej   Sen na dziś Załącznik 3189421 | 
|     | 
|  2010-06-17, 00:53 | #2060 | 
| Zakorzenienie | 

kaman girls MJ krzyczy    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-17, 01:07 | #2061 | 
| Zakorzenienie | 

Sześć Fam!

__________________ dirrtyKatrina                         Moonwalker                                                       | 
|     | 
|  2010-06-17, 01:11 | #2062 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: pod parasolem Michaela 
				 | 

kolorowych jarmarków Dziołszki   
				__________________   But I'm Only Human... | 
|     | 
|  2010-06-17, 01:27 | #2063 | 
| Zakorzenienie | 

Tośmy pogadały   SPadam spać  Jutro kolejny egzamin  Dobranoc   
				__________________ dirrtyKatrina                         Moonwalker                                                       | 
|     | 
|  2010-06-17, 07:42 | #2064 | 
| PIP. | 

helol    
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | 
|     | 
|  2010-06-17, 08:20 | #2065 | 
| Zakorzenienie | 

heloł     Kurde po tym spaniu, to jestem bardziej zmeczona niz wczoraj   
|     | 
|  2010-06-17, 08:41 | #2066 | 
| PIP. | 

ja tez   ale to przez Radzola wszystko  jakos po polnocy mowie mu, ze musze isc spac. no i spoko, idziemy spac, ja juz prawie zasypiam, a temu sie na gadanie zebralo  i gada gada gada..  no to spoko, pogadalam z nim i mowie, ze musze isc spac... 3 sekundy ciszy.. i ten znow zaczyna  a dzisiaj o 2.30 ruszam z poznania do Niuniola, w Krk bede przed 10 rano   
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | 
|     | 
|  2010-06-17, 08:49 | #2067 | 
| Zakorzenienie | 

kufa jakie pająkowe bydle własnie utopiłam w wannie bo mama wyjechała, myślałam, że się posram ze strachu, siedział w Rexowej misce pierdzielony a jaki był bleeeee

__________________ | 
|     | 
|  2010-06-17, 08:51 | #2068 | 
| Zakorzenienie | 

|     | 
|  2010-06-17, 08:59 | #2069 | 
| Zakorzenienie | 

dobra odziewam ciało i idę jeść bom coś głodna    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-17, 09:21 | #2070 | 
				 | 

Ello.   Czerwiec nie jest miesiącem miłym finansowo... właśnie odwiozłam drugie auto na coroczny przegląd a to zaboli, bo auto na gwarancji, to przegląd w ASO.  A czeka mnie jeszcze dzisiaj zapłacenie za ubezpieczenie obydwóch.  ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Chyba zacznę drukować pieniądze.  ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cóż, na szczęście piękna pogoda, słonko świeci, więc może jakoś to będzie.  ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- W sensie, że i na koncie mi słońce zaświeci.  ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Anisia zwleka z kawą...  ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- A napiłabym się, oj, napiłabym!  I Ciacho bym wsunęła...  ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Na pasku nie ma Anisi, więc co to robić z tą kawą?  ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Aniiiiiisiaaaaaaaaaaaaaa!  ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Jest to karygodna zaniedbanie, wprost niewyobrażalne.  Poranny brak kawy... to niedopuszczalne.  ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Ale co z tego, że ja prosić?  ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Kali zrobił swoje, Kali może odejść.  ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- TAGi nie działają, dziura budżetowa zagląda w oczy, kawy nie ma... Chyba zamknę się w sobie.  ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- A jak się zamknę w sobie, to będzie to niemiłe dla otoczenia.  ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Także wiecie- proszę nękać Anisię myślami.  ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Czuję się tak, jakby był już wieczór. W sensie, że wstałam bardzo rano, od trzech godzin jestem na nogach a teraz piszę tutaj swój monolog. Jeszcze tylko brakuje, żeby się ściemniło.  ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Powinnam zabrać się do pracy, ale jak tu się zabrać, skoro nie ma kawy.  Uwierzcie mi- kawa to podstawa. Bez niej gaśnie słońce, przestają śpiewać ptaki (nawet Oluś  ). | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.