|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
nie mam sił zabiegać o Ciebie.
nie jesteś wart mego kochania. zimna Whisky z lodem idealnie współgra z twoim lodowatym sercem. to przykre,że jestem twoim przyzwyczajeniem. nie ufam nawet sobie.
Edytowane przez hoe Czas edycji: 2010-06-16 o 22:29 |
|
|
|
#3662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miło mi bardzo. . nie wiedziałam, że ktoś przeczyta a co dopiero że komuś się spodoba, czy weźmie sobie . i to też twoje zabieram . + gdzie są CIRII & MRS UFABULOUS ? ; oo . * * *
Wiesz, zastanawiam się czy znasz takie uczucie jak tęsknota za kimś? Jeśli nie, to spokojnie mogę Ci to wytłumaczyć, bo jakby Ci to powiedzieć, znam tu uczucie doskonale bo jest we mnie co dnia. Tak zwane serce, które tak zwanie bije, bije i tak tylko dla Ciebie, tęskni. Bijąc dla Ciebie tęskni za Tobą! To uczucie, że masz wielką potrzebę bycia przy kimś, być blisko, przytulić się i trwać wiecznie. Ale niestety, nie można... Nie można z wielu powodów. Czasami, ta osoba jest daleko stąd, a czasami jest dwie ulice dalej, ale nie chce żebyś była blisko... [ znów mi takie długie wyszło ;o ] Głupio się czasem czuję, że kocham Cię aż tak bardzo Przemeblowałam pokój, poukładałam sobie w szafkach. a w sercu za cholere nie mogę sobie poukładać ! Plotka, plotka . . . Prosta bezsensowna krótka bajka a rozprzestrzenia się z prędkością światła i rujnuje komuś życie . ' I wanna I wanna rock right noooow! / Chcę rządzić teraz ' ![]()
|
|
|
#3663 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Dziękuje kochana<3Moje serce skradłaś już dawno. Cytat:
Cudne zabieram <3 Cytat:
Zakochałam się w Twoich opisach <3 Nie wiedziałam co to tęsknota. Dopóki sama nie zaczęłam tęsknić.
Mimo, że jesteś daleko spędzasz ze mną całe dni. Bo gdy wychodzę do szkoły myślę o Tobie,w szkole też. Gdy wracam zaczynał tęsknic bo uświadamiam sobie że jeszcze dluga rozłąk nas czekam. I zasypiam z Twoim imieniem na ustach. Nie wiedziałam co to miłość. Ja Tu żyje w celibacie a Ty tam tańczysz z nią pod kołdrą jak małpy pogo. Nie umiałam Ci darować szczęścia. Codziennie mijam Cie na korytarzu bez słowa. Dziś zrobiliśmy postęp. Odezwałeś się do mnie. Spytałeś czy mam Fajka.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|||
|
|
|
#3664 | |
|
Raczkowanie
|
jesteś pewna, że mnie?:d dziękuję Słonko ;* i weny Ci życzę
Cytat:
Paralogiczna - bierz Groszku ;* My head lies to my heart and my heart it still believes moja głowa kłamie sercu, a serce wciąż w to wierzy And I would give you everything just to feel your open arms dałabym wszystko by tylko poczuć twoje otwarte ramiona You don`t know how it`s tortured me. nie masz pojęcia jak mnie to męczy. Take me, Touch me. Won't you hold me close? weź mnie, dotknij mnie. chcesz mnie mocniej przytulić? You made me feel alright, for once in my life... sprawiłeś że czułam sie dobrze,chociaż raz w moim życiu... w filiżance fusy, nadgryziony rogalik i pół piernika w kształcie serca na talerzu mojej miłości to dla Ciebie mówię każdego dnia. to dla Ciebie idę spać, wstaję i żyję. to wszystko dla Ciebie chociaż nie wiem dlaczego.. zawsze. na zawsze, od zawsze. kiedy zapomnisz, znienawidzisz i pokochasz od nowa. na zawsze znaczy na całe życie... zaufałam Ci tylko dlatego, bo obiecywałeś mi, że zawsze będziesz.
|
|
#3665 | |
|
Rozeznanie
|
<333333333333333
Cytat:
_________________ i miss you but i'm trying not to care anymore tęsknię za tobą, ale próbuję nie przejmować się tym nigdy więcej i wonder if anyone thinks of me when they can't fall asleep at night zastanawiam się, czy ktokolwiek myśli o mnie gdy nie może zasnąć w nocy we are sky, we are sea jesteśmy niebem jesteśmy morzem
|
|
#3666 |
|
Raczkowanie
|
"Zapomnij o wszystkim bo to są szlaki przetarte,
puste osoby złamanego serca są nic niewarte..." I to dzięki Tobie dziś oficjalnie jestem szczęśliwa *"Ja Tobą oddychać chcę " "Najchętniej zamknęła bym Cię w klatce bo kocham na Ciebie patrzeć " -------------------------------------------------- ♥ ♥ ♥ ♥
|
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Potrafisz ranić , nie bijąc pięścią w twarz .
|
|
#3668 |
|
Raczkowanie
|
puk, puk !
pamięta mnie ktoś jeszcze? ![]() nie??? oj.... ![]() hahaha no nieważne ![]() przejrzałam kilka ostatnich stron i nazbierałam worek opisów ![]() jesteście świetne! ![]() *** *** *** *** *** ***
Przecież nie rzucę się z mostu przez Ciebie! Przecież na to nie zasługujesz... Za "naszych" czasów prowadziłam pamiętnik... Opisywałam w nim każdą chwilę w której mnie raniłeś... Gdy zaczęło nam się układać, spaliłam go... Teraz żałuję... Bo mogłabym napisać ciąg dalszy tego, jakim jesteś dupkiem ! Ponoć z czasem i nadzieja umiera... Więc dlaczego moja wciąż trwa i trwa.... Nie był księciem z bajki, ale miał konia oj nie... nie konia... On miał rumaka ![]() - Nie żałuj! To jest kawał ku.tasa! - Oj nie... co najwyżej ... kawałeczek *** *** *** *** *** ***
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
<3
dreams_x33 i ruda ;*** kamisha wiatr przywiał? juz sie nie chwal ze taka lekka jesteś jak listek ![]() Toogether93 i 3martyna3 kocham was <3 wszystkiego, czego nie mam życzę Ci zawsze wiedziałeś jak mnie zostawić, bym pragnęła więcej pozwól mi kiedyś popatrzeć Twoimi oczami
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
nic się nie zmieniło, tak już przecież było.
czujesz dotyk, czujesz puls. zaraz spadnie kawał nieba. dziękuję za pochwały <3 |
|
|
|
#3671 |
|
Rozeznanie
|
Wiesz? Ciężko mi się z tym uporać.
Przecież daję Ci wszystko czego chcesz... Jakie błędy do cholery popełniałam ? _kochanie przejrzyj na oczy ..
|
|
|
|
#3672 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ___ moje serce pęka na pół, kiedy myślę o dniach, które spędziłam z Tobą. pokażę Ci, że chcę, byśmy byli, kiedy idę spać i kiedy śnię. noc pachnie jak grudzień a my jesteśmy głęboko wtuleni Twoje piwne oczy paraliżują moje zmysły zniż mnie do bezbronności |
|
|
|
|
#3673 |
|
Zadomowienie
|
'I stojąc z Tobą wtulona w Twoje ramiona, byłam z siebie dumna.
W końcu wiedziałam, że możesz mieć każdą, ale nie każda może mieć Ciebie' Mężczyźni skupiają się tylko w czasie erekcji Tereferekukubabastrzelazł uku ![]() Daję Ci 15 sekund żebyś mnie pokochał. A jeśli nie zdążysz.. to nic. Dam Ci kolejne 15 Ludzie wybierają to co jest przyjemniejsze, dlatego piją kawę z mlekiem, wódkę z sokiem i kochają ciałem, a nie sercem 'Ona z bajki dla dzieci, on z filmów dla dorosłych' 'Budzisz się rano, a w źrenicach resztki wczorajszego słońca. to tęsknota.. wiesz ?' Każdego dnia kocham go coraz bardziej. Dziś jeszcze więcej niż wczoraj, a i tak mniej niż jutro Siniaki na sercu znikają ale ból pozostaje Jesteś typem faceta, który idzie do kiosku po paczkę papierosów i już nigdy nie wraca +Paralogiczna, minimum4znaki, _changime, Lolja, xxgroszek07xx, Toogether93 - kradnę otojest-kradnę na podpis ![]()
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-06-17 o 10:53 |
|
|
|
#3674 |
|
Zadomowienie
|
czekam na łagodny powiew wiatru, który przegoni mój mętlik w głowie... w co ja gram ? opieram się o ścianę niesamowitej radości w sercu.
|
#3675 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty również zajęłaś niemałą część Asissowego serca <3 życzę kolejnych 100 postów wypełnionych po brzegi równie cudownymi opisami jak wyżej wymienione + Cytat:
czasem trzeba podjąć złą decyzję, żeby mieć nauczkę na przyszłość + cóż, mądry Polak po szkodzie.
* złap za rękę, pociągnij na środek parkietu, daj się ponieść i przetańcz ze mną całą noc chcę się szeroko uśmiechać na Twój widok chciałam tylko się dowiedzieć, jaki On jest, nie miałam w planach miłości skoro tak dobrze go znacie, dlaczego mnie nie ostrzegaliście? takie typowe mijanie się. wiem, że wystarczy żeby tylko przestało mi zależeć, albo przynajmniej udało mi się udawać, że tak jest. wiem, że wtedy nagle latał byś za mną jak szalony, byłbyś moim cieniem, bylebym tylko dała Tobie szansę. wiem wiem, wszystko wiem, ale, cholera, po co Nam to? nie możemy po prostu wzajemnie okazywać sobie zainteresowania i wspólnie cieszyć się Naszym Szczęściem? nie możemy potwierdzić faktu, że na prawdę do siebie pasujemy? nie możemy ogłosić wszem i wobec, że siebie potrzebujemy? nie, nie możemy, bo ten świat... on uwielbia być skomplikowany. (długie, wiem..) z Tobą jest tak, jakbym poszła, kompletnie od niechcenia, na imprezę, która okazałaby się najlepszą w moim życiu. wczorajsza rozmowa po pijaku: - wiesz, jak to mówią: przyciągnij wyglądem, zatrzymaj charakterem. - ta, chyba przyciągnij wyglądem, zatrzymaj pi*dą. (wiem, trochę ostro)
|
|
#3677 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
minimum4znaki.. kojarzę ten nick! ; * ________________ 'Never get up when I should. Wearing some jeans.
I nearly get my hair done. I'm always good to go.' Nigdy nie wstaję wtedy gdy powinnam. Ubieram pierwsze lepsze jeansy. Prawie nic nie robię z włosami Zawsze gotowa żeby gdzieś iść.
|
|
|
#3678 |
|
Przyczajenie
|
Dotknij mnie leciutko, cichym powiewem wiatru.
Jestem delikatna.. na pewno zarażę się miłością.. gdy jestem sama w domu.. niecierpliwie nasłuchuje pukania do drzwi. przyjdziesz? .. w tej chwili ktoś puka. biegnę! nie.. to złudzenie.. Bo Ty nie przyjdziesz. Tylko znów zamienisz się w kroplę na moim policzku. ubrani w noc, biegniemy do gwiazd. by odzyskać szczęście, skradzione przez zazdrosną Wenus. i zostajemy tam tylko po to, aby znów wrócić na Ziemię. ______ 29.10.2007. |
|
|
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
nie otworzę choćbyś wydrapał
„przepraszam” na mych drzwiach. |
|
|
|
#3680 |
|
Przyczajenie
|
skradłeś mi marzenia, skradłeś mi sny...
![]() jego błysk w oku. marzenie wielu kobiet. ![]() pokusa była wyższa niż stawka. pocałował. i rozwiał wszystkie wątpliwości. ![]() __________________ łukasz. Edytowane przez scorpius Czas edycji: 2010-06-17 o 14:26 |
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
widzą jego zgrabną sylwetkę, natychmiast pobiegła rzucić mu się w ramiona. - tęskniłam - wyszeptała mu, prosto do ucha. - ja i tak bardziej, złotko - powiedział, satysfakcjonowany, że udało mu się owinąć ją sobie wokół palca.
|
|
|
|
#3682 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuję ________________ nawet nie wiem jak piękny jesteś, bo moje oczy nie są w stanie oderwać wzroku od twoich.
złapał moje spojrzenie uśmiechem. czy wie, że wpadł mi również w serce? z każdą drżącą łzą w twoich oczach, następuje o jeden dzień mniej całego mojego życia. nikt nie wie jak pusty jest uśmiech który noszę. i zapamiętaj: każdy koniec ma swój nowy początek.
|
#3683 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() *** To się zdarzyło pewnego dnia, w małej kawiarni na rogu nieznanej mi ulicy. On pił kawę czytając gazetę, ona zaś śpiesząc się na spotkanie potknęła się i zahaczając ręką o stół wylała na siebie jego kawę. Kiedy kucnął obok niej by pomóc jej wstać ich oczy się spotkały i od tamtej chwili wszystko działo się w zwolnionym tempie. Czas przestał się liczyć, nawet nie obchodziło ich że siedzą na zimnej podłodze w kałuży czarnej kawy, po prostu każda cześć ich ciała nagle poczuła ogromną potrzebę bycia blisko drugiej osoby. Otworzyła okno, wpuszczając to pokoju ciepłe słoneczne promyki. Świat był taki radosny pełen życia, a Ona nawet się nie uśmiechała tylko stała zamyślona patrząc w niebo. Mogła myśleć o wszystkim, ale w jej głowie był tylko On, tajemniczy nieznajomy, który bardziej niż ktokolwiek inny przewrócił jej życie do góry nogami.
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
|
|
|
#3684 |
|
Przyczajenie
|
uwielbiam, gdy mówisz 'kocham Cię' głosem cichym jak oddech.
|
|
#3685 |
|
Przyczajenie
|
"Nie jesteś królem, i bez tego jesteś wart, dla mnie więcej, więcej, niż cały ten świat."
I jakiś wewnętrzny głos, ciągle mówi mi, że Ciebie brak, a ja.. Ja tylko przytakuję.. "Ty masz to coś czego nie ma nikt inny, dlatego chcę z tobą być."
|
#3686 |
|
Przyczajenie
|
Kochane wszystkie jesteście booooooskie
Opisy : Zastanawiam się czy między nami naprawdę nic nie było... To było takie słodkie z Twojej strony jak zacząłeś być zazdrosny o tego chłopaka z NK. Czy ty mnie tak naprawdę kochałeś? To że się w Tobie zauroczyłam, podkreślam słowo zauroczyłam nie oznacza, że masz nade mną jakąś przewagę!! W twoich brązowych oczach, w których przedtem zauważałam iskierki, teraz widzę jedynie pogardę. |
|
|
|
#3687 |
|
Raczkowanie
|
Mieliśmy wszystko oprócz tego czego pragnęlismy najbardziej. Dlatego nie mieliśmy nic.
- Nienawidzę tej dzi.wki - Jak ma na imię? - Samotność... oczy Ci błyszczą wódką luksusową. czasami seksowne kobiety zachowują się jak idiotki, bo to pomaga im osiągnąć to czego chcą. ... i okazuje się, że nikt nas nie okłamał, tylko my sobie zbyt dużo wyobrażaliśmy. wolna czy zajęta? -a co to ja?toaleta?! Każdego dnia zastanawiam się, ile jeszcze razy pomyślę, że Cię kocham. -Czemu nie mówisz że mnie kochasz? -Bo zabroniłaś mi kłamać -Czemu płaczesz? -Ja nie płaczę -Przecież ślepy nie jestem! -Nie byłabym tego taka pewna |
|
|
|
#3688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest dla kogo, oj jest.
wszystkie Cię tu uwielbiamy. <3 __________ zimny, pusty, bez uczuć. a jego czekoladowe oczy całym moim światem. szczęście mi się skończyło. ma może ktoś zapasowe?
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-06-17 o 15:50 |
|
|
|
|
#3689 |
|
Zadomowienie
|
|
#3690 |
|
Rozeznanie
|
W sercu cała płoniesz,
ale na wyznania jeszcze nie pora. Życie nieraz zabrało mi szczęście. Nauczyłam się, że najważniejsza jestem ja. W mokry deszczowy poranek, na policzek wdarło mi się kilka jego kropel.
Edytowane przez Malinowa Girl Czas edycji: 2010-06-17 o 15:59 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.

Miło mi bardzo.
.
; oo . 
.

oj nie... nie konia... On miał rumaka 

Miło wiedzieć, że jest