|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Wtajemniczenie
|
Ja 26 zaczynam 38 tydzień więc w sumie też mogę już rodzić
![]()
![]() |
#2644 |
Zakorzenienie
|
Siala -
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() alguien- babka od karmienia dobrze prawi- jak moja mama ![]() misiulka mniam jaki pyszny obiadek, zjadłabym rybkę ![]() siala Ty aparatko ![]() Ja dziś jadę do ciotki, bo dzwoniła, ze zabijała kaczki ![]() ![]() Muszę też jechać do sklepu z agd po mikrofalówkę, moja siostra dostała nowe mieszkanie służbowe i chciałam jej coś kupić, tam nie ma nic w kuchni, a ona do tej pory wynajmowała umeblowane i ze sprzętem tak więc nic nie ma. Powiedzcie mi co można kupić bratu na 40-te urodziny?? Macie jakieś pomysły?? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2648 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2649 | ||||
Zadomowienie
|
anoxa to jakie są godziny odwiedzin tam w szpitalu? strasznie późno ten gościu zabawił u tej swojej żonki, ale chyba jakis niekumaty, przecież wiadomo że to dla kobiet krępujące, zresztą ta jego kobitka powinna sama mu wyjaśnić że to trochę nie na miejscu tym bardziej że dziś wychodzi.
Jak tam? wiesz już kiedy cię przeniosą na patologię? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oby z tym paciorkowcem twoje przeczucia się nie sprawdziły. Cytat:
Do południa mąż w pracy i nie da rady się wyrwać żeby tak nagle przyjechać , w lipcu juz mała nie będzie chodziła do przedszkola więc będzie ze mną w domu jak mnie złapie ![]() Będę musiała poczekać na M aż wróci, on będzie musiał zostać z małą no bo nie mamy tu nikogo chyba że jacyś znajomi więc ew. podrzuci ją do kogoś a jak nie to nie będzie go przy porodzie bo będzie musiał zostać z dzieckiem ![]() A jak złapie mnie całkiem nagle to sama z tymi bólami wsiądę w auto zostawię małą u znajomych albo sąsiadki i pojadę rodzić ![]() Cytat:
![]() aniaa22, Archea ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Wtajemniczenie
|
archea, nie widze Cie na naszej liscie?czy slepam?
![]() wiecie co, nie moge juz patrzec na te reklamy fundacji tvn albo polsat...az od razu zaczynam sie martwic |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Zakorzenienie
|
vette- jak zwykle jestem pod wrazeniem
|
![]() ![]() |
![]() |
#2652 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Zakorzenienie
|
![]()
Rozmawiałam na ten temat z Olą i Sandrą (na ostatnim spotkaniu w W-wie) - ja od razu wrzucam inny kanał! Nie chcę mieć czarnych myśli, nie chcę sie zastanawiać jakie choroby mogą nas spotkać itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Wtajemniczenie
|
Ja na razie staram się ostrożnie-nie jem pomidorów,cytrusów,truska wek,kapusty i tym podobnych wzdymających,kawy też nie.Im mała będzie starsza tym więcej będę wprowadzać,ale teraz jest taka maleńka,że boję się jej zaszkodzić.
Wkurzyłam się dzisiaj,bo nie udało nam się iść do lekarza,a tak liczyłam na to,że będę spokojniejsza jak usłyszę,że wszystko w porządku.Zwłaszcza,że wydaje mi się,że mała ma lekko żółtawe oczka i oczywiście się niepokoje czy to nie żółtaczka. Poza tym mam pełno wątpliwości co do karmienia-nie wiem czy dawać jej mleko z butli czy tylko moje... W ogóle wczoraj miałam pierwszy napad baby blues chyba.Ryczałam strasznie,bo tak mi się smutno zrobiło,że mała tak chętnie je z butli,że moje karmienie jej nie wystarcza,nie wiem jak to wytłumaczyć,ale czuję się jakbym zawodziła.Przykro mi jakoś było ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie ma mnie wlasnie na liscie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2656 |
Zakorzenienie
|
Zamówiłam sobie kilka sukienek i tunik. Na ostatni okres ciąży oraz na okres "po" - zanim brzuszek dojdzie do siebie
Załącznik 3189583Załącznik 3189584Załącznik 3189585 Załącznik 3189586Załącznik 3189587Załącznik 3189588 |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziewczyny, wy chcecie szybciej rodzić, a ja mam nadzieje że mały wstrzyma sie do terminu - nasze mieszkanie wykonczy sie dopiero za tydzień, a jeszcze przeprowadzka, sprzatanie...a do tp zostalo mi 14 dni... ciekawe, ciekawe ![]()
![]() |
#2658 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mojemu bratu na 40 - stkę kupywałam wódkę, taką w drewnianym opakowaniu i perfum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
Zakorzenienie
|
vette wyglądasz pięknie
![]() papeteria ja miałam raz takie rewelacyjne wyniki moczu- liczne bakterie, leukocyty, szczawiany wapnia i czegoś tam jeszcze, a gin powiedziała, że nie ma się czym martwić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2661 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też myślałam o jakiejś wódzie, tylko że on to wypije i dupa, a chciałam żeby miał pamiątkę. Kurcze skomplikowane to... Zresztą on nie lubi pierdół i musi mieć wszystko "porządne", a mnie niestety na to nie stać ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- hd fajne tuniczki, kiedy Ty to wszystko założysz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2664 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale cena tego cuda pewnie by mnie zabila ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Zakorzenienie
|
farminka to normalne chyba, że popłakałaś sobie, moja mama taka niby "twarda" kobita, a mówi, że po porodzie nieraz ryczała...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo kuzyn to też taki jajcarz ![]() Kupiłam mu taki kask (jak górniczy - bo na kopalni pracuje) a przy nim po bokach są dwa takie uchwyty jak na bidon przy rowerze.. tam się wsadza puszki z piwem i odprowadzone są dwie rurki (po jednej z puszki) łączące się z tyłu głowy w jedną a ta jest lokowana w paszczy i można pić ![]() ![]() ![]() znalazłam przykładowy na all: http://www.allegro.pl/item1068630420..._wezwanie.html
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-06-17 o 09:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tuniki - będę nosiła po ciąży ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2668 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a ona cwana ![]() ![]() trzymam kciuki ![]() buziaczki dla malutkiej ![]() Witajcie dziewczyny ![]() u mnie z nów piekna pogoda ale niby jutro już ma się popsuc:/ Marta ![]() ![]() mam dziś ochotę na łazanki ale w domu mam tylko kiełbase do nich ![]() coś muszę pokminić ![]()
![]() |
#2669 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja miałam ten problem przy małej, mimo tego ,że miałam zapalenie piersi i gorączkę 41 stopni nie chciałam się poddać, nawet jak lekarze kazali mi tabletkami zatrzymać pokarm ja dalej karmiłam.Wiem że dzidzi łatwiej pić z butelki ale nie pozwól jej iść na łatwiznę!Zamiast butli daj jej cyca, po pierwsze pozwoli to naprodukować więcej mleka na następne karmienie a po drugie dla dziecka nie ma nic lepszego niż twoje mleko.Wiele razy zdarza się tak że dziecko jak spróbuje pić przez smoczek to potem cycka nie chce ale to jest do nadrobienia, nie dawaj butli tylko pierś, nawet swojego mleka nie podawaj przez butlę- przynajmniej na razie.Trzymam kciuki- będzie dobrze- zobaczysz!Przecież jesteś dla małej najlepszą mamą na świecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podejrzewam, że i tak nie będę na tej imprezie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.