Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-17, 08:42   #2641
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
obyś miala racje z ta pelnia, bo ja wlasnie 26 czerwca zaczynam 37 tydzien i baaardzo bym chciala wtedy urodzic))to co, ktora sie ze mna umowi na 26?:P
Ha ja też 26 zaczynam 37 tydzień a na dodatek to jest dzień urodzin mojego męża. Ładny miał by prezent
Stary 2010-06-17, 08:45   #2642
agravka
Wtajemniczenie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Ha ja też 26 zaczynam 37 tydzień a na dodatek to jest dzień urodzin mojego męża. Ładny miał by prezent
to co, jestesmy umowione?
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 08:47   #2643
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Ja 26 zaczynam 38 tydzień więc w sumie też mogę już rodzić
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 08:47   #2644
hd2005
Zakorzenienie

Siala - chyba wszystkie czekamy na Twoje opowieści

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 08:48   #2645
Archea
Raczkowanie

Cytat:
obyś miala racje z ta pelnia, bo ja wlasnie 26 czerwca zaczynam 37 tydzien i baaardzo bym chciala wtedy urodzic))to co, ktora sie ze mna umowi na 26?:P
Ja bardzo chetnie- nawet z mezem tak myslimy ze to bedzie w tych dniach - zaskoczona jestem ze wlasnie wtedy pelnia - tylko prosze nie psuc mi planow agravka i razem ze mna sie stawic wtedy na porodowce
Archea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 08:51   #2646
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Ja 26 zaczynam 38 tydzień więc w sumie też mogę już rodzić
Cytat:
Napisane przez Archea Pokaż wiadomość
Ja bardzo chetnie- nawet z mezem tak myslimy ze to bedzie w tych dniach - zaskoczona jestem ze wlasnie wtedy pelnia - tylko prosze nie psuc mi planow agravka i razem ze mna sie stawic wtedy na porodowce
ok, to do uslyszenia (zobaczenia) na porodowkach) tylko rodzimy szybko i bezbolesnie,tak?!!
Stary 2010-06-17, 08:53   #2647
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cześć dziewczyny

alguien- babka od karmienia dobrze prawi- jak moja mama
misiulka mniam jaki pyszny obiadek, zjadłabym rybkę
siala Ty aparatko z Twojego tż tez niezła beka hehe

Ja dziś jadę do ciotki, bo dzwoniła, ze zabijała kaczki i ma dla nas, będzie pyszny obiadek
Muszę też jechać do sklepu z agd po mikrofalówkę, moja siostra dostała nowe mieszkanie służbowe i chciałam jej coś kupić, tam nie ma nic w kuchni, a ona do tej pory wynajmowała umeblowane i ze sprzętem tak więc nic nie ma.

Powiedzcie mi co można kupić bratu na 40-te urodziny?? Macie jakieś pomysły??
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-17, 08:55   #2648
Archea
Raczkowanie

Cytat:
ok, to do uslyszenia (zobaczenia) na porodowkach) tylko rodzimy szybko i bezbolesnie,tak?!!
Musi pobolec aby dlugo zapamietac te zmagania - to zdanie szybko jeszcze kilka razy zmienie na pewno
Stary 2010-06-17, 08:56   #2649
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

anoxa to jakie są godziny odwiedzin tam w szpitalu? strasznie późno ten gościu zabawił u tej swojej żonki, ale chyba jakis niekumaty, przecież wiadomo że to dla kobiet krępujące, zresztą ta jego kobitka powinna sama mu wyjaśnić że to trochę nie na miejscu tym bardziej że dziś wychodzi.
Jak tam? wiesz już kiedy cię przeniosą na patologię?

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
Siala na pewno przeszlo?? Bo myslalam, ze moze juz ktoras kolejna w kolejce

Tak mi sie teraz przypomnialo - jak byla w mnie w szpitalu jeszcze konsultant od laktacji, to wszystko mi tlumaczyla i na moje pytanie, czego nie mozna jesc, odpowiedziala - Masz jesc wszystko! I tak mialam taki zamiar, no ale babeczka powiedziala, ze my mamusie musimy teraz miec duzo sily, 500 kalorii wiecej przy karmieniu piersia potrzebujemy, wiec trzeba normalnie i wszystko jesc
Basia - co Tobie mowili??
Ja też starałam sie wszystko jeść po urodzeniu małej, do tego stopnia że drugi dzień po porodzie dostałyśmy na obiad zupę grzybową a ja młoda i głupia wsunęłam całą a potem malutka całą noc płakała i nie szło jej uspokoić, dopiero pielęgniarka pytała co jadłam a ja mówię" nic takiego, tylko zupę grzybową która była na obiad no i bułkę na kolację" a ona w szoku że kucharki dały młodym mamusiom zupę grzybową, póżniej słyszałam że na kuchni afera była, lekarka się darła że aż w swoim pokoju słyszałam

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
wczoraj odebrałam wyniki z krwi i moczu i krew ok (przez cała ciaze hemoglobina na poziomie 13,2 i reszta tez w normie) a mocz ok poza licznymi kryształkami szczawainu wapnia zobaczymy co gin mi powie
as jutro odbieram wyniki na paciorkowca...cos czuję że paskud siedzi ....
hd
pięęęęęęęęęęęęęęęęęękne zdjęcia i para na nich i te kolorki
wiolek rety kochana współczuje
alguien super
ania za wizyte
itakasia nie zamówiłam, ale dziś pełna mobilizacja
olakola jutro koniecznie musze sie wybrac do h&m jak takie fajne rzeczy
alutka mi jak maja wyjsc kropeczki czerwone to od razu po goleniu ale nie zawsze tak mam...

---------- Dopisano o 05:34 ---------- Poprzedni post napisano o 05:31 ----------

siala miałam to samo wczoraj ale przeszło samo po godzinie akurat jechaliśmy autem jak mi się zaczeło jak mi sie spina brzuch typowo bh to nie boli a ten wczoraj promieniował tak na samym dole i co kilka minut tak miałam...nie liczyłam ...moze to jelita były
Fajnie że masz takie wyniki, no poza tymi kryształkami.Zazdroszczę ci takiej hemoglobiny- ja całą ciążę ani razu nie miałam powyżej 12,7, zresztą ciągle mam niedobór i muszę łykać żelazo
Oby z tym paciorkowcem twoje przeczucia się nie sprawdziły.

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
heh, ja mam takie same obawy, mój małż pracuje na 3 zmiany i mnie to stresuje, ale liczę na to, że będzie się w razie czego tak rozkręcało, że zdąży wrócić albo zdąży nie pójść do pracy (urlop ma zaplanowany jakoś 4 dni po terminie). Jakby co to mam kolegów po kt mam dzwonić, no ale na porodówkę już ich nie zabiorę

A przygotowanie do porodu chyba jest, bo bolą mnie pachwiny na przemian z bólami okresowymi i krzyżem Zostały 3 tyg, a z ruchów - tydzień, ale kto wie czy to się sprawdza.

Na razie dziś w nocy po pracy pozwoliłam małżowi wypić piwko
Ja mam to samo!!! Stresuję się na samą myśl czy zdążę zaczekać na męża i w ogóle jak to będzie bo jak do tej pory nie mam obmyślonego planu działania.
Do południa mąż w pracy i nie da rady się wyrwać żeby tak nagle przyjechać , w lipcu juz mała nie będzie chodziła do przedszkola więc będzie ze mną w domu jak mnie złapie
Będę musiała poczekać na M aż wróci, on będzie musiał zostać z małą no bo nie mamy tu nikogo chyba że jacyś znajomi więc ew. podrzuci ją do kogoś a jak nie to nie będzie go przy porodzie bo będzie musiał zostać z dzieckiem
A jak złapie mnie całkiem nagle to sama z tymi bólami wsiądę w auto zostawię małą u znajomych albo sąsiadki i pojadę rodzić
Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Ide dzis na sloneczko ale plan jest bardziej ambitny bo biore ze soba wszystkie ksiegi
ziaja w okraglym opakowaniu, jest najlepszee!

alguien czy ja dobrze zrozumialam, jesz wszystko na co masz ochote?

basia, farminka jak jest z Waszymi dietami?

siala a Ty gdzie sie wybierasz? nie mozna tak poza kolejka

Dzis zaczynamy 8 miesiac, z tej okazji brzuszek
to juz 93 cm, niby nie duzo ale na zdjeciach widac spora roznice
vette ale ty zgrabniutka kobietka jesteś, nawet w ciąży! Ja nawet nie pamiętam w którym miesiącu taki brzuszek miałam

aniaa22, Archea za wizyty!!!
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 08:56   #2650
agravka
Wtajemniczenie

archea, nie widze Cie na naszej liscie?czy slepam? na kiedy masz termin?
wiecie co, nie moge juz patrzec na te reklamy fundacji tvn albo polsat...az od razu zaczynam sie martwic
Stary 2010-06-17, 08:58   #2651
hd2005
Zakorzenienie

vette- jak zwykle jestem pod wrazeniem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-17, 09:00   #2652
Archea
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
aniaa22, Archea za wizyty!!!
Dziekuje bardzo moze uda mi sie dojsc do komputera i zdac relacje z wizyty w najblizszym czasie Licze ze wyniki sie choc troszke polepszyly
Stary 2010-06-17, 09:00   #2653
hd2005
Zakorzenienie

Post Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
wiecie co, nie moge juz patrzec na te reklamy fundacji tvn albo polsat...az od razu zaczynam sie martwic
Rozmawiałam na ten temat z Olą i Sandrą (na ostatnim spotkaniu w W-wie) - ja od razu wrzucam inny kanał! Nie chcę mieć czarnych myśli, nie chcę sie zastanawiać jakie choroby mogą nas spotkać itd.

Stary 2010-06-17, 09:01   #2654
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
I
basia, farminka jak jest z Waszymi dietami?
Ja na razie staram się ostrożnie-nie jem pomidorów,cytrusów,truska wek,kapusty i tym podobnych wzdymających,kawy też nie.Im mała będzie starsza tym więcej będę wprowadzać,ale teraz jest taka maleńka,że boję się jej zaszkodzić.

Wkurzyłam się dzisiaj,bo nie udało nam się iść do lekarza,a tak liczyłam na to,że będę spokojniejsza jak usłyszę,że wszystko w porządku.Zwłaszcza,że wydaje mi się,że mała ma lekko żółtawe oczka i oczywiście się niepokoje czy to nie żółtaczka. Poza tym mam pełno wątpliwości co do karmienia-nie wiem czy dawać jej mleko z butli czy tylko moje... W ogóle wczoraj miałam pierwszy napad baby blues chyba.Ryczałam strasznie,bo tak mi się smutno zrobiło,że mała tak chętnie je z butli,że moje karmienie jej nie wystarcza,nie wiem jak to wytłumaczyć,ale czuję się jakbym zawodziła.Przykro mi jakoś było Bo może się zdziwicie,ale ja lubię karmić piersią.Mimo bólu czasami to jednak niesamowite uczucie bliskości z dzieckiem wszystko wynagradza i nie chciałabym z tego rezygnować na rzecz butli
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 09:02   #2655
Archea
Raczkowanie

Cytat:
Dobre wiesci, jednak nie osleplas - wzrok masz bardzo dobry
Nie ma mnie wlasnie na liscie termin mam na 15 lipca

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-17, 09:02   #2656
hd2005
Zakorzenienie

Zamówiłam sobie kilka sukienek i tunik. Na ostatni okres ciąży oraz na okres "po" - zanim brzuszek dojdzie do siebie
Załącznik 3189583Załącznik 3189584Załącznik 3189585

Załącznik 3189586Załącznik 3189587Załącznik 3189588

Stary 2010-06-17, 09:03   #2657
belunia1985
Raczkowanie

Cytat:
ja mam to samo, przez te reklamy tylko sie martwię o zdrowie dzidzi...

dziewczyny, wy chcecie szybciej rodzić, a ja mam nadzieje że mały wstrzyma sie do terminu - nasze mieszkanie wykonczy sie dopiero za tydzień, a jeszcze przeprowadzka, sprzatanie...a do tp zostalo mi 14 dni... ciekawe, ciekawe
belunia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 09:03   #2658
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

alguien- babka od karmienia dobrze prawi- jak moja mama
misiulka mniam jaki pyszny obiadek, zjadłabym rybkę
siala Ty aparatko z Twojego tż tez niezła beka hehe

Ja dziś jadę do ciotki, bo dzwoniła, ze zabijała kaczki i ma dla nas, będzie pyszny obiadek
Muszę też jechać do sklepu z agd po mikrofalówkę, moja siostra dostała nowe mieszkanie służbowe i chciałam jej coś kupić, tam nie ma nic w kuchni, a ona do tej pory wynajmowała umeblowane i ze sprzętem tak więc nic nie ma.

Anuszka ty się lepiej przyznaj że chcesz odkupić winy za tą bluzkę siostry!!!

Ja mojemu bratu na 40 - stkę kupywałam wódkę, taką w drewnianym opakowaniu i perfum.
Stary 2010-06-17, 09:03   #2659
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

vette wyglądasz pięknie
papeteria ja miałam raz takie rewelacyjne wyniki moczu- liczne bakterie, leukocyty, szczawiany wapnia i czegoś tam jeszcze, a gin powiedziała, że nie ma się czym martwić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-17, 09:04   #2660
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość

W ogóle wczoraj miałam pierwszy napad baby blues chyba.Ryczałam strasznie

Stary 2010-06-17, 09:05   #2661
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Zamówiłam sobie kilka sukienek i tunik. Na ostatni okres ciąży oraz na okres "po" - zanim brzuszek dojdzie do siebie
śliczne, jak zwykle
Stary 2010-06-17, 09:05   #2662
Archea
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belunia1985 Pokaż wiadomość
ja mam to samo, przez te reklamy tylko sie martwię o zdrowie dzidzi...

dziewczyny, wy chcecie szybciej rodzić, a ja mam nadzieje że mały wstrzyma sie do terminu - nasze mieszkanie wykonczy sie dopiero za tydzień, a jeszcze przeprowadzka, sprzatanie...a do tp zostalo mi 14 dni... ciekawe, ciekawe
Znam to doskonale - niby sie mowi ze czasu jeszcze tyle a czlowiek budzi sie w pewnym momencie ze wlasnie go brakuje - moje wlasnie prawie skonczone tylko kilka drobnostek trzeba poprawic a tak ten czas szybko zlecial
Stary 2010-06-17, 09:07   #2663
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
Anuszka ty się lepiej przyznaj że chcesz odkupić winy za tą bluzkę siostry!!!

Ja mojemu bratu na 40 - stkę kupywałam wódkę, taką w drewnianym opakowaniu i perfum.
To inna siostra Mam 3 siostry

Też myślałam o jakiejś wódzie, tylko że on to wypije i dupa, a chciałam żeby miał pamiątkę. Kurcze skomplikowane to... Zresztą on nie lubi pierdół i musi mieć wszystko "porządne", a mnie niestety na to nie stać

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

hd fajne tuniczki, kiedy Ty to wszystko założysz?
Stary 2010-06-17, 09:08   #2664
Archea
Raczkowanie

Cytat:
To inna siostra Mam 3 siostry

Też myślałam o jakiejś wódzie, tylko że on to wypije i dupa, a chciałam żeby miał pamiątkę. Kurcze skomplikowane to... Zresztą on nie lubi pierdół i musi mieć wszystko "porządne", a mnie niestety na to nie stać
dobra mysl a widzialam nawet takie w futeralach z wlana wóda do jakby karabinu ze szkła badz podobnych rzeczy - to chyba jest 'porzadne'
ale cena tego cuda pewnie by mnie zabila
Stary 2010-06-17, 09:09   #2665
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

farminka to normalne chyba, że popłakałaś sobie, moja mama taka niby "twarda" kobita, a mówi, że po porodzie nieraz ryczała...
Stary 2010-06-17, 09:09   #2666
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kuzynowi kupowałam prezent na 40 urodziny w sklepie ze śmiesznymi rzeczami
Bo kuzyn to też taki jajcarz
Kupiłam mu taki kask (jak górniczy - bo na kopalni pracuje) a przy nim po bokach są dwa takie uchwyty jak na bidon przy rowerze.. tam się wsadza puszki z piwem i odprowadzone są dwie rurki (po jednej z puszki) łączące się z tyłu głowy w jedną a ta jest lokowana w paszczy i można pić kask z napisem "szef imprezy" cieszył się jak dziecko

znalazłam przykładowy na all:
http://www.allegro.pl/item1068630420..._wezwanie.html

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg

Edytowane przez Siala_Bala
Czas edycji: 2010-06-17 o 09:11
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 09:10   #2667
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

hd fajne tuniczki, kiedy Ty to wszystko założysz?
A czym sie interesuje?

A tuniki - będę nosiła po ciąży Lubię takie zwiewne ciuszki. Zakładam obcisłe dżinsy, tunikę i już

Stary 2010-06-17, 09:10   #2668
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:
Ja na razie staram się ostrożnie-nie jem pomidorów,cytrusów,truska wek,kapusty i tym podobnych wzdymających,kawy też nie.Im mała będzie starsza tym więcej będę wprowadzać,ale teraz jest taka maleńka,że boję się jej zaszkodzić.

Wkurzyłam się dzisiaj,bo nie udało nam się iść do lekarza,a tak liczyłam na to,że będę spokojniejsza jak usłyszę,że wszystko w porządku.Zwłaszcza,że wydaje mi się,że mała ma lekko żółtawe oczka i oczywiście się niepokoje czy to nie żółtaczka. Poza tym mam pełno wątpliwości co do karmienia-nie wiem czy dawać jej mleko z butli czy tylko moje... W ogóle wczoraj miałam pierwszy napad baby blues chyba.Ryczałam strasznie,bo tak mi się smutno zrobiło,że mała tak chętnie je z butli,że moje karmienie jej nie wystarcza,nie wiem jak to wytłumaczyć,ale czuję się jakbym zawodziła.Przykro mi jakoś było Bo może się zdziwicie,ale ja lubię karmić piersią.Mimo bólu czasami to jednak niesamowite uczucie bliskości z dzieckiem wszystko wynagradza i nie chciałabym z tego rezygnować na rzecz butli
Farminko jeżeli masz pokarm nie dawaj butli!!! bo stracisz pokarm , malutką, jeśli z niej taki głodomorek , po prostu cześciej przykładaj do piersi, raz jedną raz druga , odpoczynek i znowu, tak pobudzisz laktację, i na pewno twój pokarm jej starczy, jest najlepszym pokarmem dla niej.
a ona cwana bo z butli jej lepiej leci dlatego tak chetnie je z niej, bo z piersi musi się troszkę "namęczyc"
trzymam kciuki
buziaczki dla malutkiej

Witajcie dziewczyny
u mnie z nów piekna pogoda ale niby jutro już ma się popsuc:/

Marta ja zaczynam 37 tydzień 28 czerwca i to też dzień urodzin mojego M

mam dziś ochotę na łazanki ale w domu mam tylko kiełbase do nich hehe
coś muszę pokminić
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 09:11   #2669
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:

Nie poddawaj się!!!!Najgorzej to zacząć wątpić w siebie i te myśli że się zawodzi!!!
Ja miałam ten problem przy małej, mimo tego ,że miałam zapalenie piersi i gorączkę 41 stopni nie chciałam się poddać, nawet jak lekarze kazali mi tabletkami zatrzymać pokarm ja dalej karmiłam.Wiem że dzidzi łatwiej pić z butelki ale nie pozwól jej iść na łatwiznę!Zamiast butli daj jej cyca, po pierwsze pozwoli to naprodukować więcej mleka na następne karmienie a po drugie dla dziecka nie ma nic lepszego niż twoje mleko.Wiele razy zdarza się tak że dziecko jak spróbuje pić przez smoczek to potem cycka nie chce ale to jest do nadrobienia, nie dawaj butli tylko pierś, nawet swojego mleka nie podawaj przez butlę- przynajmniej na razie.Trzymam kciuki- będzie dobrze- zobaczysz!Przecież jesteś dla małej najlepszą mamą na świecie
Stary 2010-06-17, 09:11   #2670
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez Archea Pokaż wiadomość
dobra mysl a widzialam nawet takie w futeralach z wlana wóda do jakby karabinu ze szkła badz podobnych rzeczy - to chyba jest 'porzadne'
ale cena tego cuda pewnie by mnie zabila
Ja planuję wydać nie więcej niż 200zł, szczerze mówiąc jeszcze nie rozglądałam się za prezentem i nie wiem ile takie badziewie kosztuje
Podejrzewam, że i tak nie będę na tej imprezie on mieszka w Poznaniu, ale tam nie mamy rodziny więc pod koniec lipca przyjeżdża tutaj, wynajmuje chatę na Kaszubach i tam robi imprezę. A ja wtedy albo z małą dzidzią będę albo na "ostatnich nogach" więc nie sądzę, żebym dała radę pojechac
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości