![]() |
#1741 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Po poronieniu - kiedy okres, kolejna ciąża?
Cytat:
![]() ![]() Maluje to troche za duże słowo. Chyba źle się wyraziłam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1742 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój ulubiony kubek do kawy ma narysowaną buźkę i wystający nosek ![]()
![]() |
![]() |
#1743 |
Raczkowanie
|
.
![]() |
#1744 |
Wtajemniczenie
|
Śliczny obrazek
![]() Mój tato był malarzem...pięknie malował, mam dwie pamiątki po nim, jeden to mój portret naszkicowany kiedy miałam może 5 lat, jest tu ze mną, a drugi to obraz kuligu w zimie, niestety nie skończył go...odszedł ![]() Ja sama kiedyś rysowałam, potem zrobiłam się zbyt leniwa i zawładnął mną internet tv i inne rzeczy. Teraz troszke szkicowałam, nawet TŻ mi zakupił specjalny zeszyt i ołówki ![]() Zoo w Krk ![]() Cudne te obrazki Moniś, wykorzystasz je i będzie piękny pokoik, zobaczysz ![]() Edytowane przez ewurka Czas edycji: 2010-06-16 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1745 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moje obrazki już wisiały na ścianach, łóżeczko też było rozłożone, w ogóle wszystko już miałam ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- dobranoc ![]()
![]() |
![]() |
#1746 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1747 |
Raczkowanie
|
ojj nie umiem za Wami nadążyć, bo ja niestety nie mam aż tak dużo czasu na internet.
![]() ![]() Ewuś obraz jest prześliczny, faktycznie szkoda, że Twój tata już nie żyje i że nie mógł dokończyć takiego dzieła. A co do przytulańców to myśmy niestety czekali do pierwszej @ ale przyznam, że nie było nam łatwo. Na początku ja nawet nie byłam na taki krok gotowa, bałam się, a poza tym nie umiałam dojść po tym wszystkim do siebie, a potem gdy już trochę się z tego otrząsłam to już byliśmy tak spragnieni, że początkowo myśleliśmy, że nie wytrzymamy, ale mimo wszystko poczekaliśmy. Po pierwszej @ poprzytulaliśmy się, ale miałam później takie dziwne wrażenie, że krwawie i trochę się przestraszyłam, ale na szczęście wszystko było w porządku. Może to tylko była taka obawa. Nie wiem. Było minęło- na szczęście już dawno zapomniałam o pierwszej @. ![]() ![]() Jeszcze Wam coś powiem. Moja siostra ma na piątek (18.06) termin porodu i już nie mogę się doczekać kiedy zobacze mojego Chrześniaka, cieszę się, że to już nie długo. Ale przyznam się, że jak dowiedziałam się, że moja ciąża obumarła to byłam wściekła na wszystkich, na siebie, a szczególnie na siostrę, że po tym co się stało miała odwagę tak często przyjeżdżać i to już z dosyć dużym brzuchem. Ona chciała mnie pocieszać, a nie wiedziała, że w głębi duszy to jeszcze bardziej mnie przygnębia i wkurza, bo wiedziałam, że ma już dużą dzidzię w brzuszku, a ja wtedy ją prawie co straciłam- to było okropne. (o Boże aż mi się znowu łzy same polały- chociaż już dawno nie płakałam, bo czasem wole o tym nie myśleć) I jeszcze mało tego, że siostra, to przyjaciółka praktycznie w tym samym czasie zaszła w ciąże- ja miałam termin na 7.11.2010r., a ona jakoś na koniec października, początek listopada. Wyobrażacie sobie jak mnie to bolało?? Praktycznie 2 najbliższe osoby mają swoje maleństwa, a ja nie. ;( Przepraszam, że o tym piszę i niepotrzebnie roztrząsam stare dzieje, ale jakoś nigdy nie miałam odwagi nikomu o tym powiedzieć- oprócz mojemu TŻ. Ale na szczęście teraz już mnie to tak nie boli i mogę cieszyć się szczęściem siostry i przyjaciółki i nawet nie macie pojęcia jak się cieszę, że przeszło mi, bo początkowo myślałam, że już do końca życia będę miała jakąś odrazę do nich- chociaż dobrze wiedziałam, że one nie są niczemu winne. Także jak już urodzi się mój Chrześniak to dam Wam znać. ![]() Edytowane przez Legier2 Czas edycji: 2010-06-16 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1748 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() myślę, że Twoje odczucia związane z brzuchem są naturalne...i to nie wynika z tego, że jesteś złą osobą. To jest żal, że Tobie się nie udało (tym razem) też tak miałam z koleżanką z pracy...nie umiałam do niej podejść, porozmawiać, a bardzo się o mnie martwiła, pisała smski. I powiem Ci, że z dnia na dzień potrafie to przyjąć, bo to przecież nie jej wina, a tym bardziej tego maleństwa, które rośnie jej w brzuszku. Wczoraj mój TŻ powiedział mi...kochanie będziemy się starać do skutku, aż będziemy mieć swoją dzidzie ![]() Moniś, mam nadzieje, że nie sprawiłam Ci wczoraj przykrości, czasami mam za długi jęzor ![]() Ja właśnie jem śniadanko, zupka po malutku się gotuje, dziś grochowa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1749 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No co Ty Ewa, nie sprawiłaś mi żadnej przykrości ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dziś na obiad mam naleślniki z serem z rodzynkami i budyniem ![]() Mam nadzieje że Wasze wczoraj się udały ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1750 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że wyszłaś z domku, to pomaga, wiem z własnego doświadczenia ![]() ![]() ![]() Naleśniki były pyszne, zostały nam nawet na dzisiaj ![]() ![]() ![]() Wczoraj wieczorem sie poryczałam, ale to chyba chodziło za mna cały dzień...i przytulalismy się z TŻ i on się zapomniał....było mi z nim tak dobrze a po wszystkim po prostu się rozpłakałam, bo mówię mu że nie jestem na to gotowa i że jak coś się stanie to tego nie przeżyje znowu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1751 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja swój "pierwszy raz" po, wspominam bardzo miło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też miałam podobną sytuację do Ciebie, tyle że mój brat ma 8 miesięcznego synusia. Jak leżałam w szpitalu i czekałam na poród siostra wpadła na pomysł, że przyjadą do mnie z bratankiem. Wiedziała jak bardzo lubie małe dzieci i jak mnie odstresowują, ale po prostu nie pomyślała. Chciała dobrze, ale wyszło odwrotnie. Popłakałam się jak małe dziecko i wyszlam z sali. Na szczęśccie już mi to przeszło. Ale to dziwne jest, bo z bliźniaczkami mogłam sie bawic od samego początku. Nie czułam się wtedy smutna czy zła. Wręcz przeciwnie, zapominałam o wszystkim. hm... może to z racji wieku, bo Piotruś jest jeszcze bardzo malutki, to dzidziuś, a Dziewczynki mają po 4 lata. Na szczęście czas leczy rany ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]() Oj, biedna moja Ewa ![]() Może faktycznie lepiej zaopatrz się w to "coś" ![]() ![]() Mnie też pod wieczór zeszkliły sie oczka. Ale tylko jedna łezka spadła ![]() ![]() ![]() ![]()
Chwilkę byłaś ze mną. Chwilkę pobądź sama. Niedługo się spotkamy Majeczko kochana[*] 20.04.2010r. ![]() Wiktoria jest już z nami ![]() ![]() Edytowane przez adamonika Czas edycji: 2010-06-17 o 09:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1752 |
Wtajemniczenie
|
Staram się nie myśleć...nie martw się Moniś, dzielna ze mnie dziewczyna
![]() Ale zauważyłam, ze już tak możemy rozmawiać spokojnie o tym co się stało, Tż jest pełen nadziei i wiary. Chyba mi nie odpuści jak juz będziemy mogli zacząć się starać ![]() Ja czasami natrafiam na test z II kreseczkami i tak tylko ciężko wzdycham teraz...odkładam szybko, nie potrafię go wyrzucić... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1753 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Skoro powiedział Ci, że będziecie się starć do skutku, tzn, dotąd dopóki nie pojawią się II kreseczki to chyba Ci nie odpuści ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1754 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() wiem, tego jestem pewna, że każda z nas boi się strasznie...to naturalne Moniś gdybyśmy podchodziły do tego spokojnie, chyba były byśmy nienormalne i bez uczuć...ale czy możemy poradzić coś na to co jest nam zapisane tam na górze? Wydaje mi się, że nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1755 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I pewnie że zasługujemy na to co najlepsze i najpiękniejsze ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- no nic, ja tu gadu gadu, a naleśniki się same nie zrobią. A! zapomniałam o swoim spa ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1756 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiem jedno, mój tato odszedł 16 lat temu, miałam zaledwie 14 lat i dzień po dniu po prostu zasnął i już się nie obudził ![]() ![]() Ja już po prysznicu, czuje się tak lekko i odświeżona, kurcze skończył mi się balsam do ciała od siostry, a tak pachniał ![]() ![]() Moniś zabieraj się za te naleśniki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1757 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1758 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ladny masz talent Cytat:
ja test wyrzucilam jak wrocilam ze szpitala raz tylko spojrzalam na niego
![]() |
![]() |
#1759 |
Wtajemniczenie
|
Riana Kraków to moje miasto, więc jak mam go nie Kochać, tęsknie za nim choćby za obskurnymi kamienicami, dziurawymi drogami, ale to moje, moje miasto
![]() dorcia przytulam mocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1760 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a gdzie mieszkalas? ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Wiecie co zostala mi zylka na brodawce ktora mi wyszla jak zafasolkowalam i jest do tej pory ciekawe kiedy zejdzie
![]() |
![]() |
#1761 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ta żyłka może być do pierwszej @ albo może Ci już zostać, kto to wie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1762 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- wraca mi humor a to dobra oznaka zreszta jak widac zmienilam avatarek nazwalam go facet to łoś z pomarszczonym slimakiem choc dziewczyny na innym forum widza tam tez muszelke ![]()
![]() |
![]() |
#1763 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1764 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
ano trzeba się nauczyć żyć, ale już nic nie będzie takie jak kiedyś. Bynajmniej u mnie. Bogatsza o te doświadczenia czuję, że się zmieniłam ![]() ![]() Domowe spa udane jak nigdy ![]() ![]() I jak, Ewa, zakupiłaś ten nowy balsam ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
![]() Dobranoc dziewczyny ![]()
Chwilkę byłaś ze mną. Chwilkę pobądź sama. Niedługo się spotkamy Majeczko kochana[*] 20.04.2010r. ![]() Wiktoria jest już z nami ![]() ![]() Edytowane przez adamonika Czas edycji: 2010-06-17 o 19:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1765 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Dzisiaj piątek - tygodnia koniec i początek ![]() ja wybieram się dziś do siostry, a na weekend przyjeżdża do nas brat z bratowa, także będzie co robić ![]() ![]() ![]() ![]() Ewa dla Ciebie ![]() ![]()
![]() |
#1766 |
Rozeznanie
|
A ja wczoraj pokłóciłam się z moim TŻ :-( . Jutro moja córeczka ma urodziny i obiecałam jej cały dzień wylegiwania się na basenie. Dziś zaczełam plamić, a 3 tygodnie temu usłyszałam tą podłą wiadomość od mojego gin. : no to mamy problem... :-( Ale obiecuję że jutro odpocznę i nabiorę siły i będzie lepiej. Miłego weekendu dziewczynki i duuuużo promieni słonecznych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1767 |
Raczkowanie
|
Witam po długiej chwili zniknięcia z mojej strony..
Miałam dużo pracy - jestem nauczycielką i koniec roku się zbliża więc mnóstwo papierkowej roboty (jestem też wychowawczynią i z tego powodu mam jeszcze więcej papierków) ![]() W poniedziałek miałam mieć wyniki hist no i wyobraźcie sobie, że dzwoniliśmy z TŻ codziennie i nic..Wczoraj dzwoniłam do mojego gina a ten zdziwiony, że jeszcze nie ma tych wyników..Więc dziś sam sprawdził i okazało się, że gdzieś tam sobie zakopane leżały ale na szczęście okazało się że wszystko jest w porządku (po tylu dniach nerwów że wyniki zniknęły) a na nast wizytę dopiero mam się pokazać po @ A Wy kiedy się wybieracie do swoich ginów? Postaram się częściej do Was zaglądać, choć pogoda ładna i synek chce ciągle po po świeżym powietrzu chodzić.. Pozdrawiam Was wszystkie!!!i Dołączam buziaki ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Dziewczyny, a ile czekałyście z pierwszym razem 'PO"???do pierwszej @ czy dłużej/ krócej?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1768 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja długo nie czekałam, już trzy tygodnie po mieliśmy za sobą pierwszy raz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1769 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Balsamu nie zakupiłam, nie było mi po drodze po niego jechać, ale kupię, kupię ![]() ![]() ![]() ![]() Ja po pracy troszke padnięta jestem, nogi mi spuchły i bolą...ehh juz nie te lata... ![]() Dorcia udanego leżakowania na basenie, wskocz w jakiś fajny kostium i opal troszke swoje ciałko, witamina D podobno dobrze działa na wszystko ![]() ![]() Edytka ja jeszcze nie miałam @ a już jesteśmy "po" byliśmy tak za sobą stęsknieni i przez to co się stało, chyba potrzebowaliśmy swoje bliskości. Zrobiliśmy to po 2 tyg. nic mnie nie bolało, nie plamiłam. Mam nadzieje, że wszystko się ładnie goi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1770 |
Raczkowanie
|
A tak w ogóle to czuję się dzisiaj dość dziwnie. Nie psychicznie, a fizycznie. Coś czuję, że chyba się zbliża @. Jakaś rozdrażniona jestem, głowa mnie boli i jakieś kłucie czuję w podbrzuszu. Zawsze tak miałam przed @. Tyle, że jeszcze piersi mnie bolały zawsze, a teraz to ja już sama nie wiem. Czasem mi się wydaje ze bolą a czasem ze nie. He! Chyba tak barrdzo chce miec @, ze sobie juz wymyślam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Oj, Ewa mam nadzieje że będzie milusi weekend. Dziś już się chyba nigdzie nie wybieram. Nie dość ze zaraz będzie padac ![]() ![]() ![]() Dorcia duża buzia dla córeczki z okazji urodzin ![]() ![]()
Chwilkę byłaś ze mną. Chwilkę pobądź sama. Niedługo się spotkamy Majeczko kochana[*] 20.04.2010r. ![]() Wiktoria jest już z nami ![]() ![]() Edytowane przez adamonika Czas edycji: 2010-06-18 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.