Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-17, 10:00   #1921
samaraNW
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V

u mnie też piątnica i mam nadzieje,że to się nie zmieni,bo to najlepszy serek wiejski jaki miałam okazje jeść
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 10:14   #1922
angellina
Raczkowanie

GG do angellina

[QUOTE=laisla;20018756]
Cytat:
Napisane przez minio1984 Pokaż wiadomość
a no to muszę koniecznie spróbować bo może warto zmienić przyzwyczajenia lidlowskie pod tym względem podzielę się wrażeniami smakowymi

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Zanim nie zmienili butelek tych płynów używałam z powodzeniem białego, rumiankowego, był ok, miał ładny delikatny zapach rumianku. Teraz mają brzydkie butelki pozostaje nadzieja, że jakość wciąż ok. chociaż rumiankowego w tych nowych nie dostrzegam

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ----------

Czegoś takiego szukam i błądzę próbując kolejne beznadziejne środki, super info marihei, że to coś działa

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Dziewczyny, podrzućcie jakieś pomysły na imprezę w domu dla 11latków...przychodzi tłumek do córki na urodziny i coś trzeba im zaserwować.. Oczywiście standard typu chipsy, paluszki, cola (nie jem chipsów i nie wiem które w biedr. warto kupić) ale co jeszcze..może popcorn do zrobienia w mikrofali jest tu ok? Ciasteczka raczej odpadaja, bo musiałabym wykupić poł sklepu Ma być dużo objętościowo aby dzieciaki miały co pogryzać przez kilka godzin. pizzę zamówię, więc chodzi mi o takie przekąski. Z góry dziękuję za podpowiedzi
a nie lepiej sałatkę owocowa z bitą śmietaną, galaretki, dobre jogurciki lub serki. wiadomo dzieci lubią chipsy itp. a tak ogólnie to my właśnie przyzwyczajeni do takiego typu przekąsek "jak najbardziej niezdrowych", idziemy na kawkę i zajadamy się ciasteczkami, zamiast np. owocami.
angellina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 10:52   #1923
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
*słomki do napojów
ja tez je kupilam.

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Może macie jakieś info na temat ewentualnego pojawienia się w B. wag elektronicznych? wrocą kiedyś? Widziałam dzisiaj taką u koleżanki (a w ogóle polubilam ją bardzo po pokazała kg mniej niż inne i wygląda ładnie i dyskretnie.
one pojawiaja sie co jakis czas, a potem ich nie ma. Trzeba zagladac. A tak jak juz teraz chcesz niedroga i dobra wage elektroniczna, to w ikea sa takie za jakies 50zl.

[QUOTE=angellina;20047418]
Cytat:

a nie lepiej sałatkę owocowa z bitą śmietaną, galaretki, dobre jogurciki lub serki. wiadomo dzieci lubią chipsy itp. a tak ogólnie to my właśnie przyzwyczajeni do takiego typu przekąsek "jak najbardziej niezdrowych", idziemy na kawkę i zajadamy się ciasteczkami, zamiast np. owocami.
My tzn. kto? Rzadko jem kawe z ciastkami, nie mam takiego zwyczaju. Czasem daja ciastko do kawy w intercity i w lepszych kawiarniach, mimo, ze zamawiasz tylko kawe, to i tak Ci klada na spodeczku.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 11:59   #1924
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GirlOfDeath Pokaż wiadomość
A gdzie leżą te słomki ? Szukam, szukam i znaleźc nie mogę.
u mnie też lezą w metalowych koszach tych na promocje
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 12:12   #1925
blackrose4u
Wtajemniczenie

podpowiedzice jakie są najlepsze pierogi z Biedronki? Te mrożone czy te w lodówkach?

oczekujemy

Edytowane przez blackrose4u
Czas edycji: 2010-06-17 o 12:15
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 12:23   #1926
laisla
Zakorzenienie

Cytat:

Też myślałam o sałatce owocowej i galaretkach bądź lodach ale niestety nie mam tak wielu pucharków do glaretek..tylko wiesz córka nie wyobraża sobie imprezy bz chipsów np. raz na jakiś czas nie zaszkodzi, codziennie nie jedzą..Ale sałatkę pewnie zrobię i tak
Oj, ja to ciasteczek już długo nie jem,do kawy czy nie do kawy.. jeśli już wrzucam w siebie kalorie słodyczowe to tylko lody chociaż mają jakieś wartości oprócz cukru (i mąki w przypadku ciastek)

Rena, dzięki za info. U mnie (w piernikowie) nie ma ikei więc poczekam na te biedronkowe, a jak długo się nie doczekam to wybiorę się do tej ikeiw biedronce one były po 30 zł więc trochę jednak taniej..

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Co się dzieje z tymi cytatami? sama siebie cytuję czy co??
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 12:34   #1927
Rena
Zakorzenienie

[QUOTE=laisla;20050561]
Cytat:
Napisane przez angellina Pokaż wiadomość
Też myślałam o sałatce owocowej i galaretkach bądź lodach ale niestety nie mam tak wielu pucharków do glaretek..tylko wiesz córka nie wyobraża sobie imprezy bz chipsów np. raz na jakiś czas nie zaszkodzi, codziennie nie jedzą..Ale sałatkę pewnie zrobię i tak
Oj, ja to ciasteczek już długo nie jem,do kawy czy nie do kawy.. jeśli już wrzucam w siebie kalorie słodyczowe to tylko lody chociaż mają jakieś wartości oprócz cukru (i mąki w przypadku ciastek)

Rena, dzięki za info. U mnie (w piernikowie) nie ma ikei więc poczekam na te biedronkowe, a jak długo się nie doczekam to wybiorę się do tej ikeiw biedronce one były po 30 zł więc trochę jednak taniej..

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Co się dzieje z tymi cytatami? sama siebie cytuję czy co??
Piernikowo to Torun?
Faktycznie nie macie ikea. Tu na mapie widze, ze w Polsce jest raptem 8 sklepow http://www.ikea.com/ms/pl_PL/ikny_splash.html

Moze poszukaj wagi na allegro?

Faktycznie cos sie dzieje z cytatami, pewnie Zlos pracuje nad oprogramowaniem teraz.

Edytowane przez Rena
Czas edycji: 2010-06-17 o 12:35
Stary 2010-06-17, 12:37   #1928
nieprzytomna
Wtajemniczenie

Cytat:
Zakupy na imprezę już zrobione. Pobawię się też z tym ciastem francuskim jak któraś z Was podpowiadała. Wylądowały między innymi orzeszki acardo ale te solone bo niesolonych u mnie ciągle nie ma
Może macie jakieś info na temat ewentualnego pojawienia się w B. wag elektronicznych? wrocą kiedyś? Widziałam dzisiaj taką u koleżanki (a w ogóle polubilam ją bardzo po pokazała kg mniej niż inne i wygląda ładnie i dyskretnie.
Moim zdaniem wagi na pewno wrócą - pojawiają się co jakiś czas, podobnie jak pendrivy np
Stary 2010-06-17, 13:05   #1929
Mariah
Zakorzenienie

Czy któraś z Was kupiła może zestaw gier (albo go oglądała albo ma podobny) i może mi powiedzieć, jakie konkretne gry tam są? Czy tylko chińczyk, warcaby i 100 wariantów gry w karty?
Stary 2010-06-17, 13:07   #1930
Ineczka86
Zadomowienie

Cytat:
fakt annaola, smak już nie ten sam, ja uwielbiam te właśnie gęste, pycholandia. Ale najbardziej to z biedronkowych przysmaków muszę sobie od ust odejmować te orzeszki w paprykowej skorupce bo na swoją zgubę raz spróbowałam i te czekoladki z ryżem preparowanym (kiedyś jadłam dużo i może stąd teraz dieta, też te gumowate pakowane drozdżówki z nadzieniem budyniowym lub owocowym no i jeszcze krokiety i nieszczęsne bo przepyszne bagietki z masłem czosnkowym...dużo tego niestety.

Przepraszam, że cytuję nieaktualne rzeczy, ale mam małe zaległości w wątku. Też unikałam kiedyś soków, myśląc sobie, że to trochę puste kalorie i że lepiej wypić wodę czy herbatę. Ale później doszłam do wniosku, że taką buteleczkę, albo nawet pół, Pycholandii (zwłaszcza marchewkowo-owocową) można potraktować jaką jedną z porcji owoców dziennie Jest to niby słodzone, ale jednak jest to sok, a nie napój, więc powinno się nadawać

U mnie nadal nie ma lodów sernikowych i nowych Fruvit, o których było wspominane. Mydeł pod prysznic kokosowych też nie ma, ale kupiłam niedawno 500 ml żelu o zapachu miodowym (chyba za 3 zł) i jestem bardzo zadowolona. Używałam na razie tylko ze 2 razy, bo próbuję wykończyć inny żel, ale ładnie pachnie i jest wydajny. Kiedyś w ogóle nie kupowałam kosmetyków z Biedronki, ale chyba przerzucę się na nie całkowicie.
Ineczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 14:34   #1931
__Daria
Raczkowanie

Pojawiły się u mnie musli w saszetkach Zrobiłam zapasy
__Daria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 16:23   #1932
ttuska
Rozeznanie

chcialam dzisiaj ten zestaw gier kupic, ale nie bylo ;/
ttuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 17:12   #1933
karookarolina
Raczkowanie

Cytat:

Sałatkę owocową z bita śmietana? Przeciez sałatka owocowa sama w sobie jest tak słodka, ze dodajac bita smietana zemdliłoby mnie, nie mowiac o dzieciakach, ktore by to łączyły z chipsami, paluszkami i pizza

Lody mozna zawsze położyc na talerzyku Jak pamietam jeszcze swoje urodziny jak mi rodzice wyprawiali to kupili lody w kubeczkach, ale ja juz bym wolała kupic lody Opera i rozlozyc na talerzyki

Co do ciastek do kawy to mój TŻ tak lubi, koniecznie coś slodkiego do kawy ale ostatnio chodzimy i w piekarni kupujemy ciasteczka, bez konserwantów

Poluję na ten dywan za 25 zl, w moim pokoju brat przerżnął, a w zwiazku z tym, że się wyprowadzam to chociaz rodzicom ładny dywan zostawie. Widziałam kiedys te dywany, moze któraś kupiła i moze napisać jak się sprawuje, jaka grubosc, albo wrzuci fotke?

Edytowane przez karookarolina
Czas edycji: 2010-06-17 o 17:15
karookarolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 17:37   #1934
laisla
Zakorzenienie

[QUOTE=Rena;20050845]
Cytat:

Piernikowo to Torun?
Faktycznie nie macie ikea. Tu na mapie widze, ze w Polsce jest raptem 8 sklepow http://www.ikea.com/ms/pl_PL/ikny_splash.html

Moze poszukaj wagi na allegro?

Faktycznie cos sie dzieje z cytatami, pewnie Zlos pracuje nad oprogramowaniem teraz.
Bingo. To Toruń Na allegro nie jest złym pomysłem chociaż czasami koszty przesyłki przewyższają koszty produktu przy mniejszych kwotach. i gorzej z gwarancją (zaliczyłam parę allegrowych wpadek np z odkurzaczem)

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Ineczka86 Pokaż wiadomość
Przepraszam, że cytuję nieaktualne rzeczy, ale mam małe zaległości w wątku. Też unikałam kiedyś soków, myśląc sobie, że to trochę puste kalorie i że lepiej wypić wodę czy herbatę. Ale później doszłam do wniosku, że taką buteleczkę, albo nawet pół, Pycholandii (zwłaszcza marchewkowo-owocową) można potraktować jaką jedną z porcji owoców dziennie Jest to niby słodzone, ale jednak jest to sok, a nie napój, więc powinno się nadawać .
Masz w sumie rację Ineczka86, ale przez ten cukier właśnie wybieram raczej owoce (tyle ich teraz) i wodę. Chociaż możnaby tu dyskutować, ze te owoce z pycholandii to pewnie (tak sądzę) ze sprawdzonego może eko źródła a te moje to przecież ze straganu zwykłego(bo nie mam ogródka). Więc może mimo tego cukru jednak Ty masz rację wybierając pycholandię?

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

[QUOTE=karookarolina;20057 456]
Cytat:
Napisane przez angellina Pokaż wiadomość

Sałatkę owocową z bita śmietana? Przeciez sałatka owocowa sama w sobie jest tak słodka, ze dodajac bita smietana zemdliłoby mnie, nie mowiac o dzieciakach, ktore by to łączyły z chipsami, paluszkami i pizza

Lody mozna zawsze położyc na talerzyku Jak pamietam jeszcze swoje urodziny jak mi rodzice wyprawiali to kupili lody w kubeczkach, ale ja juz bym wolała kupic lody Opera i rozlozyc na talerzyki
Zgadzam się z Tobą co do bitej śmietany choc dzieciaki tak czasami lubią żeby aż zemdliło ale i tak zrobię bez. lody też dobry pomysł, ale to znowu nie były moje słowa a cytat pojawił się pod moim nickiem już nie wiem co się dzisiaj dzieje
Stary 2010-06-17, 18:17   #1935
naatt
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was kupiła może zestaw gier (albo go oglądała albo ma podobny) i może mi powiedzieć, jakie konkretne gry tam są? Czy tylko chińczyk, warcaby i 100 wariantów gry w karty?

kiedyś kupiłam w biedronce ten zestaw gier, różni się on jedynie szatą graficzną opakowania. z tego co pamiętam to były dwie dwustronne plansze do gry, na jednej - warcaby i chińczyk, a drugiej niestety nie pamiętam. w zestawie jeszcze pionki do chińczyka, warcabów, talia kart.
naatt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 18:54   #1936
znikajac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Daria Pokaż wiadomość
Pojawiły się u mnie musli w saszetkach Zrobiłam zapasy
A jakie są smaki tych musli?

Cytat:
Napisane przez magrat16 Pokaż wiadomość
Ja mam wagę z biedronki już chyba 2 lata i oprócz wymiany baterii nic się nie działo. A może nie miałaś ustawionych kg, a np. funty? Wtedy mogłaby wyjść chyba taka różnica
Sprawdzałam i były to kilogramy. Ale już wymieniłam tą wagę na szczęście

znikajac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 19:07   #1937
__Daria
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez znikajac Pokaż wiadomość
A jakie są smaki tych musli?
Tropikalne (najlepsze moim zdaniem), bananowe z czekoladą i truskawkowe
__Daria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 19:12   #1938
minio1984
Zadomowienie

Dziewczynki jadłam dziś po raz pierwszy bagietkę czosnkową i jest pyszna, szkoda, że od poniedziałku zaczynam dietę. Smaczny też był jogurt fruit vita kiwi ( dla tż-ta) i bananowy dla mnie, ale kiwi był lepszy.
Nasze standardy napojów:
cola original dla Tż-ta, Plum grapefruitowy, herbata Ice Tea cytrynowa i napój Orango.
Mogę polecić także zmywacz do paznokci, jest super, dobrze zmywa, nie wysusza paznokci i po zmyciu ładnie pachnie

30.05.2009

30.08.2011 Adaś

minio1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 19:23   #1939
znikajac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Daria Pokaż wiadomość
Tropikalne (najlepsze moim zdaniem), bananowe z czekoladą i truskawkowe
ok, dzięki

znikajac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 20:07   #1940
smieszka250
Zakorzenienie

GG do smieszka250

Kupiłam dzisiaj loda Iwona w nowym smaku - okropne, słodkie, smak beznadziejny i brzuch mnie teraz boli, zdecydowanie nie polecam.

P U L L
Y O U R S E L F
T O G E T H E R
smieszka250 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 20:10   #1941
blackrose4u
Wtajemniczenie

poradzcie te pierogi

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
Napisane przez smieszka250 Pokaż wiadomość
Kupiłam dzisiaj loda Iwona w nowym smaku - okropne, słodkie, smak beznadziejny i brzuch mnie teraz boli, zdecydowanie nie polecam.
też zjadłam pred chwileczką smak brzoswinia-wiśnia-smietanka i bardzo smakowały

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 20:14   #1942
201608080935
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
poradzcie te pierogi
Ja lubię ruskie, wiadomo, ze takie jak domowe to to nie są ale jak na takie sklepowe to są moim zdaniem ok. Lubię tez z truskawkami, chociaż to cale truskawki nie są tylko taki jakby mus, ale dla mnie są bardzo smaczne.
A widze, ze wczesniej jeszcze pytalas czy mrozone czy w lodowkach. Te, ktore polecam sa mrozone tych z lodowki nie jadlam nigdy.

Edytowane przez 201608080935
Czas edycji: 2010-06-17 o 20:34
201608080935 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 20:15   #1943
Ineczka86
Zadomowienie

[QUOTE=laisla;20057682][QUOTE=Rena;20050845]

Masz w sumie rację Ineczka86, ale przez ten cukier właśnie wybieram raczej owoce (tyle ich teraz) i wodę. Chociaż możnaby tu dyskutować, ze te owoce z pycholandii to pewnie (tak sądzę) ze sprawdzonego może eko źródła a te moje to przecież ze straganu zwykłego(bo nie mam ogródka). Więc może mimo tego cukru jednak Ty masz rację wybierając pycholandię?

QUOTE]

Nie wiem, czy mam rację, ale myślę, że jak takiego soku nie traktuje się w kategorii podstawowego napoju i nie pije się go litrami, to jest OK jako dodatek do bezowocowego czy bezwarzywnego posiłku A ja owoce też kupuję oczywiście. Szkoda tylko, że w Biedronce nie ma truskawek, a przynajmniej ja nigdy nie widziałam. Nie planowałam się tam wybierać dziś, ale jak przeczytałam tutaj o nowych jogurtach do picia i przecenionych Bonitkach, to pojechałam. Na szczęście obie te rzeczy były. Poluję też od jakiegoś czasu na kiełki, ale ani razu jeszcze nie widziałam. Trudno, może kiedyś się pojawią razem z paroma innymi rzeczami, których ciągle poszukuję.
Ineczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 20:27   #1944
laisla
Zakorzenienie

U mnie są kiełki. Co do truskawek to nie ma ich w większości supermarketów..
Stary 2010-06-17, 21:39   #1945
Mariah
Zakorzenienie

Podjechaliśmy dzisiaj z Teżetem do 'nie naszej' Biedronki i upolowałam musli w saszetkach Będę miała do pracy.

Kupiłam też ten zestaw gier, ale jeszcze go nie rozpakowałam.

Chciałam pooglądać na żywo sukienki za 24,99 ale już żadnej nie było. Za to po przyjściu do domu okazało się, że moja mama rano kupiła sobie jedną - taką intensywnie niebieską z troczkami przy dekolcie. Rozmiary są zawyżone - L jest gigantyczne Sukienka wykonana jest z materiału frotte, mnie to się ewidentnie kojarzy z ręcznikiem ale ważne, że mama jest zadowolona.
Moim zdaniem nie warto, no ale nawet Zara ma w swojej kolekcji taką ręcznikową kieckę tyle że za 99zł
Stary 2010-06-17, 22:32   #1946
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Podjechaliśmy dzisiaj z Teżetem do 'nie naszej' Biedronki i upolowałam musli w saszetkach Będę miała do pracy.

Kupiłam też ten zestaw gier, ale jeszcze go nie rozpakowałam.

Chciałam pooglądać na żywo sukienki za 24,99 ale już żadnej nie było. Za to po przyjściu do domu okazało się, że moja mama rano kupiła sobie jedną - taką intensywnie niebieską z troczkami przy dekolcie. Rozmiary są zawyżone - L jest gigantyczne Sukienka wykonana jest z materiału frotte, mnie to się ewidentnie kojarzy z ręcznikiem ale ważne, że mama jest zadowolona.
Moim zdaniem nie warto, no ale nawet Zara ma w swojej kolekcji taką ręcznikową kieckę tyle że za 99zł
Ja je widzialam w sklepie, jak bylam po herbate (asuan cytrynowa) i paste do zebow (ta wybielajaca biedronkowa - co mi szkodzi sprobowac) - faktycznie takie recznikowe te kiecki. Ja akurat ogladalam w kolorze majtkowego rozu. Tez mnie jakos nie przekonaly.
Stary 2010-06-18, 00:06   #1947
myszenka87
Rozeznanie

QUOTE]

U mnie akurat truskawki sprzedają na straganie przed Biedronką więc nie ma problemu...Chyba chętniej kupiłabym takie z bazarku niż w Biedronce...

Edytowane przez myszenka87
Czas edycji: 2010-06-18 o 00:14
myszenka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 00:09   #1948
cherry-lady
Wtajemniczenie

Wpadłam dziś do Biedronki po wodę mineralną, a wyszłam z książką Stiega Larssona - Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet za 28.99 zł U mnie widziałam tylko tą pierwszą część z serii Millenium. Czy u Was są też inne?
cherry-lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 00:18   #1949
Queen Of The Damned
Zadomowienie

Wieki nie pisałam, ale do Biedronki zaglądam przynajmniej raz w tygodniu
Właśnie od czwartku w biedronce do kupienia jest blender. Miałam zamawiać sobie na allegro, ale zastanawiam się czy nie kupić tego z biedro. Jak myślicie warto ??

09.05.2003 - cukrzyca t.1
26.06.2012 - sarkoidoza
172cm- 53 kg
Queen Of The Damned jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-18, 00:22   #1950
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
poradzcie te pierogi
ja też lodówkowych nigdy nie jadłam, za to te mrożone mogę polecić z czystym sumieniem. Z truskawkami i ruskie to Biedronka ma najpyszniejsze na świecie

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości