![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '94 cz. X - wakacjujemy! :D
Kashte, no ja to mam starsze i to duuuużo..
![]() mój brat to dla mnie taki drugi tatuś. ![]() i nie zamieniłabym go na nikogo innego.. moja mama zawsze mówi, że my powinniśmy być jacyś jednojajowi bo nie możemy tygodnia bez siebie wytrzymać.. ![]() Mari, no troszke, troszke. 15 laat starszy. ![]()
#242 |
Zakorzenienie
|
Kashte, pa Bejbasku
![]()
#243 |
Zadomowienie
|
Klau pośpieszył się o 15 lat albo Ty zastrajkowałaś i urodziłaś się po 15 latach
![]() Idę xD
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
mhm, dookładnie..
![]() Mari, zostałyśmy same, wiesz? chyba, że Ty też mi uciekłaś. Ale nie róbcie mi teeeego no ! ![]() zawsze jak mam dużo czasu to tu nikogo nie ma ; <
#245 |
Zakorzenienie
|
Kasthe..tez bym chciala siostre w swoim wieku!
![]() ale na moje rodzenstwo tez nie moge narzekac ;p a co do peelingu to bierzesz trzy lyzki stolowe cukru + troche kremu nawilzajacego lub jakiegos innego podobnego mieszasz i juz gotowe ![]() Klau..jestem jestem ! ![]()
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
ja paznokcie właśnie pomalowałam..
![]()
#248 |
Wtajemniczenie
|
<3
gavasha, no nie ma co, to prawdziwy powód żeby nauczyciele mogli się spotkać
![]() Klaudia, ja to Ci zazdroszczę tego brata ![]() Kashte, nie poddawaj się, spróbuj, podejdź do tej poprawy ;* Just, jak przyjdziesz , to powiedz jak Ci test poszedł ![]() Mari, gdzie ja mogę Cię zobaczyć, bo tyle się znamy, a ja Cię chyba nie widziałam ![]() hie hie ! ![]() ![]() ![]() i dostałam wyniki z testów, ogólnie mam je w dupie ![]() dzisiaj jaki mieliśmy babski dzień... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() błagam, niech mi któraś prześle jej link na fbl bo chce się pośmiać ![]() a ten koleś jest straszny, on mi żyć nie daje, mam go dość.. ja nie wiem, jak można się tak zachowywać.. a dla wychowawczyni wymyśliliśmy torbe na laptopa, bo nam się skarżyła że nie ma ![]()
28.05 66,7kg 31.07 - kongres - 61 kg ! ![]() 28.08 59,9kg! marzenie ![]() Edytowane przez martysia2701 Czas edycji: 2010-06-16 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Przyczajenie
|
Dot.: <3
Ja mam dwóch braci jedne jest 2 lata starszy, a drógi 10 lat młodszy.
![]() ![]() Kashte Jest jednym z powodów dla których nie moge palić. Sam pali, ale kiedy mi ktoś proponuje szluga to od razu na niego wrzeszczy Mojej siostrze proponujesz! ![]()
#251 |
Zakorzenienie
|
Kashte u mnie przyzwyczaili się do nie zbyt wysokich ocen, ale wiadomo,
że jak jest niżej to od razu są wkurzeni -.-'' może postawi ;-) Roguc <3333333333333 ![]() jeej.. ale oni tak na poważnie? Klau też mam brata w tym wieku ![]() Mari oo będę stosowała Twój peeling ![]() Martyś eeej, to poróbcie sobie foty! taaaak ![]() ii jaki wynik testu?
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2010-06-16 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Wtajemniczenie
|
bound, wczoraj jak gadałyśmy, to już się podniecałyśmy że będą 'słit foty na nk'
![]() ![]() ![]() gavasha, ja też bym wolała mieć starszego brata, niż młodszego.. a mam i to o rok. taka cip.ecz.ka z niego <3 ![]() mari, i ile zarobisz ? ![]() no i punkty, tylko się nie przeraźcie ich słabizną, ale miałam je w dupie ![]() więc polski : 33 , mata : 28 , ang : 34 ![]() ![]()
#253 |
Zadomowienie
|
Wiola - To może musisz taktykę nauczania zmienić ?
![]() Gavasha- Jeny co za ludzie ![]() Klau - Twój brat w Turcji jest ? ![]() Kashte- No nie muszę ![]() A egzamin średnio ;/ Jak to o rozwodzie? :O Mari - No i chciałam powstawiać dzisiaj jakieś ciuchy, wchodzę do garażu,szukam moich worków z ciuchami a tam kupa, worków nie ma -.-. Moja mama chyba już powydawała,a ja nawet nic o ty mnie wiedziałam i teraz zanim sobie na targowisku wątek założę to minie sporo czasu bo znów mi się ciuchy nienoszone muszą uzbierać...eh... Martyś- Ej fajnie się tak spotkać ![]() cieszymy się cieszymy ![]() A jak testy? Bound - <3 ![]()
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
haha słitaśnie xD moja mother pewnie by mnie nie puściła
![]() też chcę tyle pkt ![]() tzn z polaka mogłoby być 40 ![]() Justi jak tam? ![]()
#255 |
Zadomowienie
|
Martyś - Ja się kiedyś spotkałam z dziewczyną z neta,
z innego forum, było świetnie ![]() znów się spotkamy ![]() Ej to jak zrobicie słit fotki to nam pokażcie ![]() Bound - A może być,jutro znów geografia a potem jak wrócę szybko się przebieram i na koncert z mamą jedziemy ![]() Dziwnie to brzmi, z mamą na koncert ![]() A jak u Ciebie? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ikTxfIDYx6Q ![]() Słodkie to ![]()
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
dobry! ;*
ale się oopaliiłam;D tak sobie z koleżankami leżałyśmy i koleś jakiś przez okno nas woda z wiadra oblał xd Gavasha, za takie coś rada nadzwyczajna?! doobre ![]() Klaau, naj dla brataa! ![]() Kashte, ja też czasami mam takie krostki, ale po czasie znikają.. rozwód ? o.O dlaczegoo? Marii, ja tak dzisiaj z koleżanką rozmawiałam o tym, że fajnie by mieć siostrę w tym samym wiekuu Martyśkaa! zazdroszczę spotkania! ja ostatnio się spotkałam z koleżanką ze zmierzchowegoo ![]() ![]() i wyniki spooko jak najbardzieeej ![]() Bound;* Just;* resztaa;** http://www.wywiader.pl/paatkaa94 - a też sobie założyyłam;D Edytowane przez pati7624 Czas edycji: 2010-06-16 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Just będę trzymać kciuki jutro, ale Ty za mnie też - za chemię
![]() ii fajnie tak, z mamą ![]() nie działa mi youtube Pati opalona ![]() też czasami chciałabym mieć siostrę w swoim wieku ![]() albo w ogóle siostrę, ale nie młodszą;d nie chcę neo w domu ![]()
#258 |
Zakorzenienie
|
Bound..ja wiem co czlowiekowi moze pomoc ;p
Martys..jak bym miala tyle pkt co Ty z matmy to bym byla szczesliwa ;D a i co do tych truskawek..to przedwczoraj 60 zl zarobilam ![]() Just..dobre! xD to bedziesz musiala znowu uzbierac .. Pati..przynajmniej moglabym takiej siostrze w moim wieku..wyzalic sie co mnie gryzie ![]()
![]() |
#259 |
Rozeznanie
|
Dobry wieczór, można się nieśmiało dołączyć?
![]() Na imię mam Małgosia, tż-ta nie posiadam (choć jest ktoś - ale to temat na inny moment ![]() ![]() Mam nadzieję, że was do siebie nie zraziłam :P Próbując nawiązać do bieżących tematów... Macie już wyniki z egzaminu?! U mnie miały być dopiero w piątek. ![]() A co do internetowych znajomości - jedną z najbliższych mi osób poznałam na gronie ![]() ![]() boundlessly - trzymam kciuki za chemię ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
To u was są już wyniki?! mnie jeszcze nie ma
![]() Według zaleceń: Katarzyna Bialystok Aktualnie nie posiadam wiele rzeczy mnie interesuje typowych dla nastolatek (nie cierpie tego słowa)tak bardziej konretnie to śpiew, książki, zakupy... Raczej jako takich problemów ze sobą nie mam, nie licząc mojej obsesji dotyczącej odchudzania, zakupoholizm, i jeszcze to moje ciągłe wk*rwienie zachowaniem innych. To pytanie kojarzy mi się z pierwszym dniem w nowej klasie. Wtedy kompletnie nie mam pojęcia co powiedzieć. Myślę, że jak się do "zaadoptuje" to same zobaczycie jaka jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Rozeznanie
|
Sorbet Malinowy - witaj! Bardzo się cieszę, że nie tylko ja dziś jestem "nowa"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Lenka Ja również się ciesze
![]() MaRaKuIa witam, witam. http://nasza-klasa.pl/profile/11476120 |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Andżelika Dzięki, sobie zostawiłam taką samą jasną
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Małgosiu cześć i dziękuję za trzymanie kciuków;* Sylwia jestem
![]() jeżeli z nami wytrwasz troszku to także zawrzesz przyjaźnie ![]() Sorbet ( ![]() ![]() też nie lubię słowa ''nastolatki'' to takie dziecinne;d Mari co tam? ;** chemia poszła git;d wgl takie luzy... i chociaż nie czuję tego, że zaraz wakacje to na samą myśl, że z tymi debilami muszę się rozstać to chce mi się ryczec! nie chcę ![]()
#267 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Liczę na to, że wytrwam ![]() Do mnie też powoli zaczyna docierać, że to już koniec tych 9 lat razem. Aż mi się wierzyć nie chce, że to na prawdę minęło. Będę chyba wpadać do tej szkoły częściej, niż wypada absolwentce :P Cytat:
![]() Edytowane przez l4lena Czas edycji: 2010-06-17 o 13:56 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
no jeszcze dziś, ostatnie poprawki etc
jak to 9 lat? ![]() ![]() ja mojego gim jako szkoły to tak średnio lubię, ale klasę miałam przyzwoitą ![]()
#269 |
Rozeznanie
|
Tak, mam SP łączoną z gimnazjum, tak więc praktycznie cała młodość :P Tyle wspomnień! Z jednej strony cieszę się, że czeka mnie coś nowego. A z drugiej.. boję się
![]() My już mieliśmy radę ![]() A jutro chyba wcale nie pójdę, zbuntuję się przed wynikami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
a to fajnie tak w zasadzie ;-)
to już w ogóle musiałaś się z nimi zżyć. jestem ciekawa jak to będzie w lo, jaką będę mieć klasę etc a myślisz, że jak Ci poszły egzaminy? ![]() u mnie w zasadzie luźne lekcje, chociaż większości odbywają się normalnie, ale wiadomo - mniej stresu ;-p
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.