OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice cz. 19 - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-17, 14:36   #2911
pagka
Wtajemniczenie

Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c

Mój TŻ kasy nie przywiózł, ale za to pyszne jedzonko Kochany jest, wie, że umieram z bólu (@) i nie chciałoby mi się nad garami stać.
Stary 2010-06-17, 14:37   #2912
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis
Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Biedny kiciuś
Mam nadzieję, że więcej tego strachu było niż ją zabolało
Przytul ją od cioci ze Szczecina
no oczywiscie ze wiecej strachu niz krzywdy bo zwiala od razu a mama od razu zgasila. Tylko jej sie lekko futerko i wasy przypalily ale nie ma poparzen zadnych na lapkach....

Kiedys jak byla mala to sobie wasy przypalila o swieczke, bo chciala powachac plomien
Stary 2010-06-17, 14:37   #2913
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
a to działa też w drugą stronę? sensem, czy zarażamy optymizmem?
sprawdźmy :

Kurczę, ale jestem szczęśliwa Jestem wolna, mogę robić co chcę Mam pracę, fajnego faceta, który bardzo o mnie dba. Czasem zachowuje się lekkomyślnie i nie dorósł do poważnych decyzji, ale mnie kocha, chce ze mną być i troszczy się o mnie Czuję, że nie jestem sama na tym świecie Jednocześnie daje mi wolność i niezależność, której chce i potrzebuję Jest super

Działa ?
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 14:38   #2914
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
ja tez uwielbiam smerfy

a w ogole to moja mama dzis chciala spalic mojego kota - tzn niechcacy.

Lilith stala na kuchence a mama chciala ja poglaskac i sie niechcacy oparla o kurek i sie gaz zapalil centralnie pod kotem bo stala nad palnikiem - i ma przypalone futerko na lapkach i wasy - biedna sie wystraszyla strasznie... ale tyle razy jej mowilam, ze ma nie wlazic na kuchenke no...
to pierwsze zdanie mnie rozśmieszyło - brzmi jakby Twoja mama była satanistką ale dalej to już się przestraszylam - Lilith będzie miała czucie normalnie czy jak?
a nasi sąsiedzi znaleźli kotka małego (którego ktoś wyrzucił z samochodu ), a P. się nie chce zgodzić... mówi,że teraz wyjeżdżamy i co zrobimy z kotkiem. no a ja mam wyrzuty sumienia, biedna kicia...

Rain, też się zdziwiłam, że tak szybko nie mogę się doczekać, jak niuchnę

Zwies, ale panele się szybko ścierają w miejscach strategicznych - przy krześle, łóżku itp. przynajmniej wszystkie, z którymi miałam do czynienia, a były o wysokim standardzie.

ja bym chciała wszędzie płytki albo drewno, ale muszę najpierw w jakiś magiczny sposób zacząć zarabiać 10 razy więcej
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 14:38   #2915
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Mój TŻ kasy nie przywiózł, ale za to pyszne jedzonko Kochany jest, wie, że umieram z bólu (@) i nie chciałoby mi się nad garami stać.
Kochany

Ja wiedząc, że dziś będę tak cierpieć z bólu ugotowałam wczoraj duuużo rosołku i zrobiłam na szybkości zapiekankę z 2 udek w sosie pomidorowym, żeby było na dzisiaj

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2010-06-17 o 14:40
Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 14:40   #2916
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
sprawdźmy :

Kurczę, ale jestem szczęśliwa Jestem wolna, mogę robić co chcę Mam pracę, fajnego faceta, który bardzo o mnie dba. Czasem zachowuje się lekkomyślnie i nie dorósł do poważnych decyzji, ale mnie kocha, chce ze mną być i troszczy się o mnie Czuję, że nie jestem sama na tym świecie Jednocześnie daje mi wolność i niezależność, której chce i potrzebuję Jest super

Działa ?
nie brzmi szczerze
nawet jeśli to prawda zbyt "podręcznikowe", o!
Stary 2010-06-17, 14:41   #2917
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
to pierwsze zdanie mnie rozśmieszyło - brzmi jakby Twoja mama była satanistką ale dalej to już się przestraszylam - Lilith będzie miała czucie normalnie czy jak?
nie no, spokojnie, nic jej sie nie stalo , jak juz pisalam - wiecej strachu niz szkody, ale ja o malo zawalu nie dostalam - chodzi normalnie tylko obrazona na caly swiat jest teraz...
Stary 2010-06-17, 14:42   #2918
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
sprawdźmy :

Działa ?
Chyba nie za bardzo przynajmniej na mnie

Stary 2010-06-17, 14:44   #2919
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
nie brzmi szczerze
nawet jeśli to prawda zbyt "podręcznikowe", o!
noooo, wniosek - umiemy się wzajemnie jedynie dołować

no wiesz, to było na szybko, po koncercie heavy metalowego zespołu i prawie nie przespanej nocy
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 14:45   #2920
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
czesc. przeczytalam dwie poprzednie strony, zerkne do klubu i ide sie uczyc. wczoraj przyjechała do mnie kolezanka, bo u niej była impreza i mialysmy sie uczyc. wyszlo na to, ze obaliłysmy pinacolade, wodke i poszłysmy tańczyć
jak na popieprzone studetki anglistyki przystało, rozmawiałysmy tylko po angielsku z ludzmi z reszta oni tez byli obcokrajowcami, wiec inaczej sie nie dało:P no ale nawet polacy mysleli ze my brytolki
tylku kurna nic nie umiem na jutrzejszy egzamin.....
ja też nic nie umiem ale co tam - jedna poprawka może być, nie? (a ze na dwa egzaminy to nikt nie musi wiedzieć )
przynajmniej się wybawiłaś
Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
nie no, spokojnie, nic jej sie nie stalo , jak juz pisalam - wiecej strachu niz szkody, ale ja o malo zawalu nie dostalam - chodzi normalnie tylko obrazona na caly swiat jest teraz...
no to super
Stary 2010-06-17, 14:45   #2921
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Zwies, ale panele się szybko ścierają w miejscach strategicznych - przy krześle, łóżku itp. przynajmniej wszystkie, z którymi miałam do czynienia, a były o wysokim standardzie.

ja bym chciała wszędzie płytki albo drewno, ale muszę najpierw w jakiś magiczny sposób zacząć zarabiać 10 razy więcej
To znaczy, ze nie były przemysłowe
Kupuje się jak najlepsze (chodzi o ścieralność! jest wiele klas) i się używa takich filców do spodu.
Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, ale drewno o wiele łatwiej będzie się rysowało Właśnie mi mozaikę krzesełko na kółkach zrysowało.
A panele mamy już tyle lat i nic im nie jest.
Poza tym są tańsze w eksploatacji, a jak Ci się nudzą szybko zmienisz
Fakt, drewno elitarne i w ogóle, ale ja bym nie chciała :/
Bo właśnie miałam I mi było przykro, jak brzydko wyglądała podłoga ;(
A płytki są zimne, chyba, że masz ogrzewanie podłogowe, ale jak coś upadnie to się mogą rozbić.

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy

Edytowane przez Zwies
Czas edycji: 2010-06-17 o 14:47
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 14:46   #2922
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
noooo, wniosek - umiemy się wzajemnie jedynie dołować

no wiesz, to było na szybko, po koncercie heavy metalowego zespołu i prawie nie przespanej nocy
dobra, dobra, nie usprawiedliwiaj się
Stary 2010-06-17, 14:50   #2923
Zwies
Zakorzenienie

Naj :P
I w sumie płytki też się ścierają (chyba, że masz je z litego kamienia/gresu)
Są śliskie po myciu

Stary 2010-06-17, 14:52   #2924
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
To znaczy, ze nie były przemysłowe
Kupuje się jak najlepsze (chodzi o ścieralność! jest wiele klas) i się używa takich filców do spodu.
Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, ale drewno o wiele łatwiej będzie się rysowało Właśnie mi mozaikę krzesełko na kółkach zrysowało.
A panele mamy już tyle lat i nic im nie jest.
Poza tym są tańsze w eksploatacji, a jak Ci się nudzą szybko zmienisz
Fakt, drewno elitarne i w ogóle, ale ja bym nie chciała :/
Bo właśnie miałam I mi było przykro, jak brzydko wyglądała podłoga ;(
A płytki są zimne, chyba, że masz ogrzewanie podłogowe, ale jak coś upadnie to się mogą rozbić.
nie wiem, czy przemysłowe, ale były okrutnie drogie (jakaś tam najlepsza z klas) i oczywiście wszystko mamy pozaklejane, ale po dwóch latach mieliśmy całkiem starte w miejscu krzesła i trochę przy łóżkach.
teraz wynajmujemy z P. i też tu są od 3 lat panele i co? - pod nogami łóżka jest już "biało" - jak będą chcieli zwrotu kasy, to niech się w d. ugryzą - filce mamy od spodu i nie powinno się nic dziać.
no nie wiem, ja panelom nie ufam. rozstrzaskać się rzeczy mogą o wszystko
ja nie wiem, jak jest z drewnem, bo nie miałam, ale panele - w życiu.
kafelki na tym mieszkaniu się sprawdzają, bo mamy pod spodem główną rurę grzewczą poza tym ja noszę kapcie
no ale nie wiem, ja się nie znam, po prostu panele mnie zawiodły
Stary 2010-06-17, 14:53   #2925
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:
sprawdźmy :

Działa ?
Gwizdak na mnie działa, ale może dlatego, że nie mam doła
Czym mam się dołować (oprócz tego, że wszystko mnie boli)? Mam super faceta, ładna pogoda jest, jestem zdrowa, no żyć nie umierać
Stary 2010-06-17, 14:53   #2926
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Olka a co Adi na to ? :P
Heh, dobre pytanie... Coś mi się wydaje, że chyba przestanie lubić Kamila... Bo wczoraj niby było ok, ale jak np. poszliśmy nad rzekę, Adi rozmawiał z kimś tam, ja sobie siadłam na ławce z K, to zaraz Adi przyszedł, przytulił się i hasło typu "moja kochana Ola". Na karaoke nic takiego nie było, ale np. poszedł z K po drinka (whisky z colą) i mi też przyniósł... mimo, że raz- nie prosiłam, dwa- mówiłam mu że nie chcę nic pić, nawet bezalkoholowego... [no i tu pytanie, jak się zachować? ja wracam od mikrofonu a tu stoi szklanka i A z hasłem "pij".... i tak nie wypiłam całego, bo nie miałam ochoty, no ale...] myślę że chciał pokazać K jaki on jest fajny i że mi drinki stawia...
Następnie, kawałek drogi szliśmy wszyscy razem i A (szedł z koleżanką na autobus) mówi "Ola, K cię odprowadzi". Mi się zrobiło głupio, bo w sumie nie znam gościa, to że miło było w tańcu to swoją drogą a reszta swoją i dziwnie się poczułam, że ma mnie odprowadzać, chociaż i tak wiedziałam, że mnie odprowadzi No w każdym razie, myślałam, że A nic nie zauwazył, że się spodobałam K.
Jestem już w domu, Adi dzwoni, pyta czy dotarłam cała i zdrowa do domu. A po chwili "jak tam K? chyba mu wpadłaś w oko bo tak za tobą chodził cały czas... nie chciał twojego numeru?". Powiedziałam, że chciał- bo chciał, ale o całej reszcie nie powiedziałam.
Dzisiaj A ma na gg opis "Moje oczy są oczami wariata, kiedy spotykają się z Twoimi oczami( you know I'm talking about YOU).
I oczywiście wiem, bo często do siebie rzucamy hasełkami po angielsku.

Także chyba zazdrość jest...
Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Dzień dobry, ja właśnie dzisiaj przeżywam pierwszy dzień @, więc z góry wiem, że nie będzie on udany Chociaż poranek miałam ciekawy Tż wiedział, że dziś spodziewam się @, więc przed pracą przyniósł mi czekoladę (zawsze jem pierwszego, lub drugiego dnia) oraz liścik, w którym było w paincie wyrysowane koślawe serducho i w środku "kocham Cię".
Łaaa.... słodko to tak jakbyś laurkę dostała [laurka z okazji @ ]
Cytat:
Spałam zaledwie 5h dzisiaj. Jestem niewyspana, zmarnowana, ledwo co słyszę, wymęczona, ale warto było, bo METALLICA dała super koncert Załapaliśmy się na wszystkie zespoły poza Anthraxem

hmmmmmmm fajnie myślisz, że to się jakoś rozwinie?
Super, że koncert udany aż zazdroszczę takie zmęczenie jest fajne, jak się wie, że po jakimś miłym wydarzeniu.

A czy się rozwinie... nie wiem, chyba raczej nie. W każdym razie, on wziął mój numer, ja jego nie. Stwierdziłam, że jak będzie chciał- to zadzwoni. A mnie nie będzie korciło i nie wyjdę na desperatkę
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Ehhh, ja często gadam przez sen albo w półśnie, a potem nic nie pamiętam, albo mi się wydaje, że to był tylko sen. Bez sensu
Wow... ja nigdy tego nie rozumiałam, bo jak ktoś chce ze mną rozmawiać jak śpię, to praktycznie od razu się budzę. Ale spotkałam się z tym, że i różne rzeczy ludzie mówili i robili to co się im powie... Niesamowite!
Bo z jednej strony to jest chyba głeboki sen skoro się człowiek nie budzi, ale z drugiej... Skoro się rozmawia z kimś, to musi być w miarę lekki.
No po prostu niesamowite
Cytat:
ja też kiedyś gadałam przez sen. Teraz to już jakoś się nie zdarza. Ale najlepsza jest moja koleżanka, która kiedyś w środku nocy wstała, ubrała się i poszła do swojej koleżanki z osiedla oddać jej sweter A rano nic nie pamiętała
PADŁAM!!!
Cytat:
oj tam, nie bój sie dentyści są fajni
Nie są!
Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Znieczulenie znieczuleniem... po zastrzyku wiem, że nie boli. Tylko ja mam problem z zapachami - smród rozwiercanego zęba - dla innych ledwo wyczuwalny - dla mnie jest nie do zniesienia prawie :/ ja u dentysty cierpię głównie z powodu tego zapachu Ostatnim razem prawie zemdlałam na fotelu od tego
Też jestem "uczulona" na te wszystkie zapachy. Nawet nie musi mi nic robić w zębie, żebym się źle czuła. Gabinet sam w sobie ma taki specyficzny zapach i to już mnie odrzuca. A smród zęba- masz rację... ochyda
Cytat:
Cytat:
Ale jakie beznadziejne, w dodatku nie podobne do siebie
I w Nowym Jorku? One do cholery w lesie żyją!
O jaaaaaaa.... Uwielbiam Smerfyyyy!!!
Hmmm czy ja wiem... Papa Smerf podobny... ładne takie. A że Nowy Jork... no tak, tu się zgodzę. Las powinien być!
Cytat:
Olka, jaaaaaaaaaaaaa
aż poczułam Twoje motylki w moim brzuchu!
Hmm... na motylki raczej nie było czasu bo mnie wziął z zaskoczenia. Spoko, widziałam już w klubie, że się czai ale jakoś tak niebardzo się dawałam. A jak powiedziałam "dziękuję za miły wieczór i odprowadzenie" to się do mnie przyssał i puścić nie chciał.
Także no, motylków jeszcze nie było i chyba raczej nie będzie. Ale było miło.

Naj fryzurka ładna, ale ja bym ją chyba trochę rozczochrała, żeby taka z pazurem była, bo teraz wyglądasz jak taka grzeczniutka dziewuszka, co całkowicie zaburza moje wyobrażenie o Tobie
Stary 2010-06-17, 14:55   #2927
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Naj :P
I w sumie płytki też się ścierają (chyba, że masz je z litego kamienia/gresu)
Są śliskie po myciu
oj no wszystko się zużywa
tylko np. w kuchni mam płytki 10 lat i są prawie jak nowe, mimo że przemeblowanie kuchni było w międzyczasie, prawie nie widać różnicy między płytkami ze środka kuchni a tymi pod sprzętami, a panele - moi rodzice strasznie żałują, że tyle na nie wydali.

jak już mówiłam - nie znam się, ale paneli w życiu nie polecę nikomu. jedyny plus jest taki, że woda wcale ich niewypiętrza
Stary 2010-06-17, 14:58   #2928
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem, czy przemysłowe, ale były okrutnie drogie (jakaś tam najlepsza z klas) i oczywiście wszystko mamy pozaklejane, ale po dwóch latach mieliśmy całkiem starte w miejscu krzesła i trochę przy łóżkach.
teraz wynajmujemy z P. i też tu są od 3 lat panele i co? - pod nogami łóżka jest już "biało" - jak będą chcieli zwrotu kasy, to niech się w d. ugryzą - filce mamy od spodu i nie powinno się nic dziać.
no nie wiem, ja panelom nie ufam. rozstrzaskać się rzeczy mogą o wszystko
ja nie wiem, jak jest z drewnem, bo nie miałam, ale panele - w życiu.
kafelki na tym mieszkaniu się sprawdzają, bo mamy pod spodem główną rurę grzewczą poza tym ja noszę kapcie
no ale nie wiem, ja się nie znam, po prostu panele mnie zawiodły
drogie<> Klasa ścieralności ;D
Mój tata kupował tanie, ale które się nadają do obiektów przemysłowych.
Mamy je 5 lat
Nic im się nie dzieje. I są miłe i ciepłe

A po 5 latach moja mozaika nadawała się do cyklinowania
Pod dywanem ciemniejsze drewno, pod krzesełkiem wręcz dziura - nie było lakieru.
Nie wiem, czy wiesz jak wygląda cyklinowanie - ale ogólnie to lepiej się z domu wyprowadzić i dobrze jest znaleźć dobrego fachowca, żeby nie mieć pogryzionego parkietu :P

Stary 2010-06-17, 14:58   #2929
OlkaR
Zakorzenienie

Naj ja mam panele w całym domu i nie narzekamy. Nie rysują się, nie ścierają, nic się z nimi nie dzieje.
Także chyba zależy od materiału z jakiego są zrobione
Stary 2010-06-17, 14:59   #2930
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Naj fryzurka ładna, ale ja bym ją chyba trochę rozczochrała, żeby taka z pazurem była, bo teraz wyglądasz jak taka grzeczniutka dziewuszka, co całkowicie zaburza moje wyobrażenie o Tobie
cicha woda jestem
poczochrałam już trochę jutro umyję to zrobię jakoś wyraźniej jeszcze, ale nie lubię tak "nienaturalnie" za bardzo, jak są postawione na sztorc

Pagka, to sprzedaj trochę optymizmu - np. ja myślę tak: mój facet jest super, wszystko bombastycznie, świetnie nam się mieszka, nasze życie i pożycie jest zarąbiste, ale on nie chce mnie za żonę i nie wiem, dlaczego
Stary 2010-06-17, 14:59   #2931
Biska
Zakorzenienie

Ola, a dlaczego raczej nie będzie motylków, hmm?

Laurka z okazji @ Dobrze, że nie była czerwona

Stary 2010-06-17, 15:04   #2932
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
drogie<> Klasa ścieralności ;D
Mój tata kupował tanie, ale które się nadają do obiektów przemysłowych.
Mamy je 5 lat
Nic im się nie dzieje. I są miłe i ciepłe

A po 5 latach moja mozaika nadawała się do cyklinowania
Pod dywanem ciemniejsze drewno, pod krzesełkiem wręcz dziura - nie było lakieru.
Nie wiem, czy wiesz jak wygląda cyklinowanie - ale ogólnie to lepiej się z domu wyprowadzić i dobrze jest znaleźć dobrego fachowca, żeby nie mieć pogryzionego parkietu :P
toć Ci mówię, że były WYSOKIEJ klasy.
i kupowali je z jakimś specem.
nie wiem, może trafiliśmy na feralną firmę, jak już pisałam - nie znam się, ale moje odczucia są bardzo negatywne i osobiście nie ryzykowałabym paneli. u kogo nie widziałam paneli, są w kiepskim stanie. albo nikt się nie zna, albo ja mam pecha i gdzie się pojawię - ścierają się panele
Cytat:
Naj ja mam panele w całym domu i nie narzekamy. Nie rysują się, nie ścierają, nic się z nimi nie dzieje.
no ja się nie znam, u mnie są panele niefajne, u mojej mamy też, u kuzynki P. też, u jego rodziców są wszędzie płytki i jest super, u mojej mamy są w kuchni i jest super, tu, gdzie wynajmuję, są w kuchni i w łazience i jest super.
takie mam doświadczenie
Stary 2010-06-17, 15:05   #2933
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:
Pagka, to sprzedaj trochę optymizmu - np. ja myślę tak: mój facet jest super, wszystko bombastycznie, świetnie nam się mieszka, nasze życie i pożycie jest zarąbiste, ale on nie chce mnie za żonę i nie wiem, dlaczego
Szczerze mówiąc to ja nie łapię jakichś dołów z powodu, że on nie chce mnie na żonę, bo wiem, że chce. Czasem mi tylko smutno, że mam 25 lat, 6 lat w związku, a ja ciągle panna. Cóż nie można mieć wszystkiego
Stary 2010-06-17, 15:05   #2934
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Aleks, pierścionek ładny bardzo, oczko idealne, jeśli chodzi o rozmiar, ale sam pierścionek DLA MNIE za cieniutki trochę. nie żebym chciała gruby, ale jednak musi być troszkę grubszy, bo ja nie mam takich seksi fleksi długich paluchów, tylko malutkie paróweczki w sumie u mnie żaden pierścionek nie będzie fajnie wygladał...
co do odczuć Twoich wobec lubego - nie dziwią mnie wcale. poczytałam o Tobie i o Gwizduni i... złapałam doła - a mam się choć troszkę pouczyć
chce mi sie ryczeć. myśli, które wypierałam i w które już nie wierzyłam, się odrodziły.
Najeczka nie doluj się kochana, twój chłop jest inny. On chce ślub i to ślubu z Tobą, więc to tylko kwestia czasu aż mu zmiękną kolana
Cytat:
Może masz etap "dezorientacji"
Nie za bardzo rozumiesz to co się dzieje, chcesz, żeby było inaczej, a nie tak jak jest -> W efekcie to co do pory było wystarczające teraz coraz mniej zaspokaja Twoje potrzeby, czujesz się niespełniona, ale masz coraz mniej liczysz na coś więcej
Ciekawe, czy mnie zrozumiesz
Ano mam. Jak to się leczy?
Cytat:

Kurcze, zauważyłam że działamy jak domino - jedna dostaje doła, a inne idą jej śladem
Przepraszam, wszystkie które zdołowałam swoim dołem.

Swoją drogą będziecie mieć ode mnie wolne bo komp idzie do naprawy jutro i przynajmniej do przyszłego weekendu mnie nie będzie na necie. Jakby się któraś zaręczyła to proszę mnie powiadomić (Gwizdak do Ciebie mówię, bo masz mój nr to przyślij smska).

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 15:07   #2935
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:

Ogólnie jest kilka czynników:
* ścieralność
* klejone / składane (lepiej klejone, bo składane mają tendencje do rozłażenia się)
* Sposób położenia (nie powinno być przerw, między poszczególnymi kawałkami)
* cena i wygląd nie jest głównym czynnikiem
* warto jeszcze nie wylewać na nie wiader wody

Stary 2010-06-17, 15:08   #2936
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze mówiąc to ja nie łapię jakichś dołów z powodu, że on nie chce mnie na żonę, bo wiem, że chce. Czasem mi tylko smutno, że mam 25 lat, 6 lat w związku, a ja ciągle panna. Cóż nie można mieć wszystkiego
Ot i cała tajemnica twojego braku dołów. Nie każda ma tę pewność.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 15:09   #2937
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ano mam. Jak to się leczy?
ups, na tą analizę potrzeba mi jeszcze czasu
ale to chyba najpierw musi być uleczony ZSK u TŻ

Stary 2010-06-17, 15:09   #2938
pagka
Wtajemniczenie

Moim zdanie parkiet wygląda super, ale sporo roboty przy nim, a do tego stosunkowo drogi, a panele szybkie w montażu, wyglądają estetycznie. Tak jak mówi Naj - nie zawsze się trafi na super jakość, nawet jeśli panele były obrzydliwie drogie (Od zawsze wiadomo, że cena nie zawsze idzie w parze z jakością), ale my mamy na piętrze i jesteśmy zadowoleni.
Stary 2010-06-17, 15:11   #2939
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Ola, a dlaczego raczej nie będzie motylków, hmm?

Laurka z okazji @ Dobrze, że nie była czerwona
Dlaczego...? Hmm... po pierwsze dlatego, że wziął mój numer i ani nie zadzwonił, ani nie napisał- nic
A po drugie... kurna no, za niski jest jak dla mnie... może z centymetr niższy ode mnie, ale ja mam tak że jak widzę że ktoś jest niższy to się tak jakoś garbię, kurczę...
A ja chce faceta którego sobie obejmę stojąc wyprostowana, z piersią do przodu itd...
Niestety, ale dla mnie wygląd jednak ma znaczenie....

Pogrubione->
Cytat:
no ja się nie znam, u mnie są panele niefajne, u mojej mamy też, u kuzynki P. też, u jego rodziców są wszędzie płytki i jest super, u mojej mamy są w kuchni i jest super, tu, gdzie wynajmuję, są w kuchni i w łazience i jest super.
takie mam doświadczenie
Tzn. no... w łazience i kuchni i przedpokoju na dole też mamy płytki i "jest super" reszta domu jest w panelach i też jest ok.
Ale wiem o co chodzi, bo do jednego pokoju wstawiliśmy "gorsze" na próbę i się pościerały, no i w swoim mieszkaniu w Lublinie też mam takie, że od samego stania łóżka w jednym miejscu porobiły się ślady. A też filcem wszystko obite, żeby temu zapobiec...
No cóż, jak ktoś kładzie panele to musi się jednak liczyć z tym, że mohą się pościerać.
Stary 2010-06-17, 15:12   #2940
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ot i cała tajemnica twojego braku dołów. Nie każda ma tę pewność.
Tylko, że ja nie wiem kiedy nastąpi ta wiekopomna chwila 1,5 roku temu założyłam się z bratem M., że TŻ nie oświadczy mi się przed 2012. Znaczy się on mówił, że oświadczy się przed a ja mówiłam, że nie ma na to szans. Jestem coraz bliżej wygrania flaszki

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości