|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
Jeśli rzeczywiscie mu na Tobie zależy, wkrótce zbierze odwagę i powie Ci o tym.
Facet to kretyn, który nie lubi jak każemy mu się pohamowac.. Doszłam do wniosku, że chyba jednak nie warto zaprzątaĆ sobie Tobą głowy. Odezwij się za rok lub dwa. Jak już Ci wywietrzeją z głowy te wizje Nas żyjących OSOBNO, ale obok siebie. My OSOBNO nie istniejemy rozumiesz Kocie?! ;* Postanowiłam taktownie zniknąĆ i nie przeszkadzaĆ Ci w życiu z Nią... Gdybyś nie był taki podły, byłbyś ze mną a nie z jakąś głupią krową, jej długim nochalem i wstrętnymi długimi różowymi tipsami !
|
|
#3692 |
|
Rozeznanie
|
<3.
Istotka z Bajki kontrastowa0 BananowaDelma dziękuję WAM <3 'Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym. Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie.' 'są uczucia nie do opisania. nie do opowiedzenia. uczucia, których nikt z nas nie zdoła opisać słowami. możemy mówić o miłości. pisać o jej skutkach ubocznych i odczuciach podczas jej przeżywania. możemy opowiadać o tym jak zachowuje się nasze ciało. jak wariuje podświadomość. jednak, żeby się przekonać, że każde z tych słów jest prawdą, żeby zwyczajnie to wszystko zrozumieć, trzeba przeżyć miłość na w ł a s n e j skórze.' za późno uwierzyłam w moje szczęście.
|
|
#3693 |
|
Zadomowienie
|
ruda wiewiora
Twoje oczy przybierają barwę morza. jesteś kimś więcej niż moim przyjacielem. kocham Cię nawet w pidżamie. bądź.
|
|
#3694 |
|
Rozeznanie
|
A jeśli wszystko w co wierzę nie ma najmniejszego znaczenia?
Kochanie..Dlaczego nie pochwalisz mi się swoją nową zdobyczą? |
|
|
|
#3695 |
|
Zadomowienie
|
![]() Objął mnie, cmokał w policzek, czoło - jest taki uroczy!
|
#3696 |
|
Przyczajenie
|
Pamietam te dni, razem ja i Ty....tyle sie działo...nic juz po tym nie zosatło....
Kaza mi uczyc sie z zeszytów, podreczników... wyczytam ile jest dwa razy dwa, a gdzie jest napisane jak zyc by nie trafic na dno dna? ![]() A zycie biegnie dalej, biegnie jak szalone...... Mogliby nakręcić o mnie film - istny komediodramat! Gwiżdżę na wszystko, śmieję się w słońce. Wino jest zimne, ciało gorące I pamietam do dzis, ze zly człowiek piosenek nie spiewa.... |
|
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
wódka była tej nocy jak tlen, znów można było oddychać
lubie gdy patrzysz jak patrze mi to w kur.we obojetne, przeciez za toba nie tesknie. Wziął ją w ramiona i złozył na jej ustach pocałunek, który mówił wszystko o długich dniach i nocach, kiedy za nią tęsknił 9/10 facetów woli kobiety z dużym biustem. Ten 10. woli tych 9-ciu
|
|
#3698 |
|
Rozeznanie
|
ej bu...gdzie jesteś mój książę, ja wciąż czekam, aż ruszysz te swoje
szanowne cztery litery i przypatatajasz do mnie na różowym osiołku. ' Każdemu pisane jest inne niebo. ' - Było na prawdę cudownie...powiedział mi, że mnie Kocha, że nie potrafi beze mnie żyć. - To dlaczego nie jesteście razem ? - Bo to był tylko kolejny sen. Bo wiesz..ja mam takie kochane serduszko, chcesz pół? ![]()
|
#3699 |
|
Przyczajenie
|
Wspomnienia to magiia ;*
Słyszę, jak Ci bije serce. <3 Szyby szare, kroplami szare, niebo nad Nami =* 'Sa tacy, którym z zasady ręki nie podaje ' ;D [CHADA i PiH <3] Emigrujesz z mojego serca. ;| Uliczny samosąd . Czasowniki dokonane i niedokonane - kochałeś - [nie] będziesz kochał .;( Ściany płaczu. Egzamin z życia. Świętuję, bez Ciebie. I miss you ;| niedopita herbata - od wtedy .;| broken heart ;( now ! Gdy ktoś kto mi jest światełkiem .. `Sad...' 'Love is too expensive..' Płynie mi łza kiedy obracasz to wszystko w żart. 'Bez ciepła jego rąk' stare czasy. "Był na wyciągnięcie ręki, a jednocześnie niedostępny niczym wytwór mojej wyobraźni" {Zmierzch.] "Lubię noc. Gdyby nie ciemność nie zobaczylibyśmy gwiazd" [Zmierzch] Życie jest całkiem beznadziejne. Zaćmienie mojego życia' pustka. dno w wymiarze 5D I nawet nie wiesz jak trudno jest mi żyć'' Zadowolony !? Wróć! nadawałeś sens memu życiu! Nadal kocham . serce cierpi . dusza płacze . Pomyśl . jaka krótka byłaby książka o Nas ? I dostaniesz certyfikat za najlepszego łamacza serc ''' Kocham Cię - tyle mam do powiedzenia [Bartelone-kocham] Dla Ciebie niebo i ziemię poruszyć ''' _________________________ ________________ i mieć tę cholerną pewność, że nigdy nie odejdziesz </3 [dzieło którejś z was] |
|
|
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
xsxs -
![]() + marikab - ![]() po omacku szukam Cię pomiędzy wersami zwykłego życia ' a my uśmiechniemy się do słońca do zielonych traw ' ' są dni takie jak dziś prócz Ciebie nic nie liczy się, a Ty przytul mnie szeptaj mi tak bardzo kocham Cię '
|
|
#3701 |
|
Zadomowienie
|
MrsUnfabulous, snowball - wraaaacajcie
![]() _________ poproszę bilet do nieba. najlepiej taki bez przesiadek w czyśćcu i z godzinnym postojem w piekle. przereklamowana, tania miłość kupiona na promocji w Carrefourze.
|
|
#3702 |
|
Raczkowanie
|
![]() W kłamstwie miłość powstała, kłamstwie umarła. Ciebie brak i mnie brak. Nie ma już nic. Powiedz mi dlaczego moje serce to właśnie Ciebie pokochało? Będę szła dalej. Z garścią wspomnień, pustym sercem z wiarą że to wszystko ma sens. I spotkajmy się znów pośród gwiazd na naszym dziurawym niebie. Zamknęłam rozdział swojego życia... Nie, nie to nie jest mój ostatni rozdział. Bez Ciebie runąłby mój świat.
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
|
|
|
#3703 |
|
Raczkowanie
|
`Byłaś światłem, które idealnie pasowało do promieni słonecznych w moim świecie`
najpiękniejsze słowa na świecie pochodzą od Ciebie. prawdziwa miłość oznacza, że zależy Ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz. zastanawiam się nad tym wszystkim i jak zwykle wraca do mnie wspomnienie wspólnie spędzonego czasu. Cofam się pamięcią do chwili, kiedy się to zaczęło, ponieważ wspomnienia to jedyne, co mi pozostało. Rozstanie boli tak bardzo dlatego, że nasze dusze stanowią jedno. Może zawsze tak było i może na zawsze tak pozostanie. Może przed tym wcieleniem żyliśmy po tysiąc razy i w każdym życiu siebie odnajdywaliśmy. I może za każdym razem z tego samego powodu nas rozdzielano. Miała nadzieję, że przynajmniej w snach jest szczęśliwy. Tęsknie za Tobą tak jak zawsze, ale dzisiaj było mi bardzo ciężko, bo ocean śpiewał o naszym wspólnym życiu . Niemal czuję Twą obecnośc obok siebie i zapach dzikich kwiatów, które zawsze przypominały mi Ciebie .
|
#3704 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
###
moje serce jest na hasło, którego nawet ja nie znam Cześć, jestem egoistką i z nikim nie podzielę się Twoim sercem kocham smak, zapach Twojego ciała |
|
|
|
|
#3705 |
|
Rozeznanie
|
Nie uzywam zadnych.
|
|
|
|
#3706 |
|
Raczkowanie
|
pożegnania są przeznaczone dla samotnych ludzi, stojących w deszczu. po prostu potrzebuję Cię, żeby oddychać. czy nie chcesz słyszeć dźwięków miejsc w które moglibyśmy pójść ? więc proszę daj mi być wolną od Ciebie i proszę, pozwól mi być wolną pozwól mi zapomnieć |
|
|
|
#3707 |
|
Raczkowanie
|
I gdyby Cię miało kiedyś zabraknąć, nie będziesz musiał na mnie
`tam` długo czekać. Bo bez Ciebie nie ma nic... Dzięki dniu, doceniam noc, Dzięki hałasowi, doceniam ciszę, Dzięki Tobie, doceniam życie... ;* A moje szklane oczy nie zawsze wyrażają ból czy cierpienie. Czasem po prostu tęsknie... Gdy Cię olała, ja byłam przy Tobie. Potem, gdy znów się zawiodłeś, ja dalej byłam z Tobą. Ale nawet, gdy mnie zraniłeś, nie raczyłeś podziękować. Nawet, gdy wstaje świt, ja już dawno nie śpie. To pewnie przez Ciebie, bo nie widzę innego, tak oczywistego powodu. Było kilka przeszkód na naszej drodze: on, ona, oni w sumie też... i może jeszcze Ty... A gdy już będziesz wiedział, co zrobić ze swoim życiem: Zadzwoń. A kiedy już zamknę oczy i przypomne sobie Twój wygląd, zapach i głos zatracę się w marzeniach, udając, że życie jest takie proste... Twoje oczy mówią wszystko <3 Nasze spotkanie, gdy patrzymy na siebie ciepłem bijącym z naszych oczu w kolorach niebiańskiego błękitu i piekielnej zieleni.
|
|
#3708 |
|
Raczkowanie
|
Pamiętam każdą wspólnie spędzoną chwilę. A w każdej było coś wspaniałego. Nie potrafię wybrać żadnej z nich i powiedzieć: ta znaczyła więcej niż pozostałe.
Jesteś odpowiedzią na każdą modlitwę, jaką zanosiłam. Jesteś pieśnią, marzeniem i szeptem. Sama nie pojmuję, jakim cudem tyle czasu bez ciebie wytrzymałam. Marzenia zawsze są przygnębiające, jeśli się nie spełniają. Ale to właśnie proste marzenia bywają często najbardziej bolesne, ponieważ wydają się takie osobiste, takie sensowne, takie osiągalne. Zbliżasz się na wystarczającą odległość, by ich dotknąć, lecz nigdy dość blisko, by je schwytać i zatrzymać, a to wystarczy, żeby złamać serce. Kluczem do szczęścia są marzenia, które można zrealizować.
|
#3709 |
|
Zadomowienie
|
to bolesna rana przykryta plasterkiem niebo wydaje mi się brudne i pozbawione wyrozumiałości
|
#3710 |
|
Rozeznanie
|
limitowanaa, Toogether93, ruda wiewiora, kontrastowao, Istotka z Bajki, NieidealnaJa, bajkowa - Dziękuję! <3"Ej" to jak wyznanie miłości XXI wieku. Przywykłam już do dni ciągnących się jak stara guma do żucia bez żadnej odpowiedzi, bez słowa nadziei. Czułam jak coś znajomego ściska mi żołądek, a wszystko wkoło drżało. Meble, podłoga, nawet moje serce było niespokojne. kręcę sobie włosy i czuję się jak twoja inna kobieta. Zapomniałam już Jak to jest rozmawiać z tobą Zanurzyć się w bałaganie twych ramion i rąk. usta miała blado-miętowe, pachnące miłością, smakujące goryczą.
|
#3711 |
|
Przyczajenie
|
*- Chcę odpłynąć.
- Gdzie ? - Daleko. - Dlaczego ? - Bo kogoś nienawidzę ... - Czemu ? - Bo nie widzi jak go kocham. - Ja Ciebie też nienawidzę |
|
|
|
#3712 |
|
Rozeznanie
|
wracam spragniona waszych opisów
![]() kocham wszystkie i dziękuje Spróbuj sobie wyobrazić dźwięk, którego nigdy wcześniej nie słyszałeś
kolor, którego nigdy wcześniej nie widziałeś Spróbuj opisać smak, którego wcześniej nigdy nie czułeś a może wtedy zrozumiesz co mam na myśli Nie trzymaj mnie dla płaczu do snu. - snu w niebieskim pokoju Spędziłam całe swoje życie z sercem bijącym nie w porę aż pewnego dnia moje dzikie serce znalazło swój rytm Trzymaliśmy swoje szczęśliwe dłonie, swoje łokcie w stosownym miejscu ignorowaliśmy innych, mając szczęśliwe plany nasze ciała poruszały się zastygając niszcząc części twojego ogrodu bez miejsca na przebaczenie, w miejscu gdzie nikt nie wie co robiliśmy Gubimy się w przestrzeni pytań i wątpliwości Wciąż jeszcze odrobina twojego smaku na moich ustach wciąż jeszcze odrobina ciebie przetkana z moimi wątpliwościami wciąż trudniej powiedzieć co się dzieje Więc nie tak trudno upaść gdy unosisz się jak armatnia kula Trzymam cię w szklanym, zamkniętym słoiku z naklejką: 'myślisz że znasz mój świat?' Jeśli będziemy siłować się z jutrem, dopóki jutro nie będzie przeszłością możemy rozedrzeć piękno by udowodnić że nic nie mija możemy zostać zamknięci za tymi drzwiami by pokazać że nie ma drogi wyjścia W rzeczywistości ja tylko chciałam być pragnięta przez ciebie Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-06-17 o 18:53 |
|
|
|
#3713 |
|
Raczkowanie
|
No nie wiedziałam... Ale bierz, ciesze się, że ktos czyta te moje wypociny.. *** BO jestem tylko zwykłą dziewczyną, a nie Idealną Laską.
![]()
|
|
#3714 |
|
dream big
|
![]() < 333*Padam na kolana i modlę się o jego miłość. *Boję się zacząć od początku. *Zamierzam oddać Ci moje serce, zanim przestanie bić. *Uzdrowiłeś mnie swoją cierpliwością.
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
<3
kiedy padało, woda przenikała mi do duszy mimo wszystko żałuję, że tak pięknie rozpoczęta znajomość tak szybko i paskudnie się kończy. przeklinam własną naiwność, a ból upokorzenia rozsadza moje serce. wmawiam sobie, że nic mnie już nie obchodzisz. bez skutku - nadal cierpię powiedz, że wczoraj padało
nie chcę znowu się przyznawać, że płakałam
|
|
#3716 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wiem ale miłość wszystko wybacza <3 kurczowo zaciskam łapki,
|
|
#3717 |
|
Zadomowienie
|
♥
Lolja - miło mi. ![]() latin - ja Ciebie też. ;* ♥ Marzył jej się inny świat i inne słońce.. Spojrzenia wlepione w chmury wypijają koktajl wyobraźni.. ...
|
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
jakiś ktoś, jakiś nikt, projektuje nasze sny. tęsknię, choć wiem nie powinienem,
zostałem sam jak stoję z rozsznurowanymi butami mam pełen słoik słonych wspomnień o tobie, no zrób coś . no zrób do cholery ! bym potrafiła cieszyć się . bym widziała to, czego nie jestem w stanie zobaczyć teraz . bym już nie wierzyła w wymyślone szczęście . + xxgroszek07xx , grise , latin - okradłam <3
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-06-17 o 19:33 |
|
|
|
#3719 |
|
Raczkowanie
|
Nie spodziewałam się, że szczęście może leżeć tak blisko...tak na wyciągnięcie dłoni...
|
|
|
|
#3720 |
|
Przyczajenie
|
gdy kocha się naprawdę cała reszta to blade tło.
zastanawiam się jak to jest być zimnym jak lód, ale jednak mieć serce, bijące, ale nie znane dla niego.. czyżby to było tak na prawdę ciężkie do zniesienia? chyba tak, wtedy byś mnie nie kochał, bo byś właśnie przupominał zimny lód. wiało by od Ciebie chłodem, a ja nie poradziła bym sobie z tym. przypominałabym zgorzkniałą starą pannę, oczy me byłyby puste a usta nigdy nie przypominałyby kształtu uśmiechu. nie czułabym wzrastających endorfin, płuca nie byłyby przepełnione tlenem, moje oczy nigdy by się nie śmiały, wszystko starciło by sens. jesteśmy malarzami własnego życia. od nas zależy czy nasz obraz będzie budzącym podziw arcydziełem, nieudaną reprodukcją, a może zwykłym obrazkiem namalowanym ręką dziecka i wypełnionym kolorami najprawdziwszych uczuć. odliczając milisekundy pomiędzy kolejnymi uderzeniami serca. (z wizażu wzięte) dlaczego nie możemy być szczęśliwi teraz? Przecież jutro możemy już nie żyć. pewna kobieta obudziła się, spojżała przez okno i zobaczyła swojego ukochanego. pobiegła do niego. była z nim. szli za ręke przez kolorową łąkę, śmili się, wygłupiali. cieszyli się tym, że mają siebie już na zawsze obok. byli dla siebie stworzeni. czuli się przy sobie swobodnie. wiedzieli, że mogą na siebie liczyc. po chwili dziewczyna obudziła się. wybuchła płaczem.. ręce trzęsły się i miała mętlik w głowie. ten sen utkwił jej pamięci na zawsze. co noc wraca do niego i żyje w swojej wymarzonej bajce, która niestety nigdy nie będzie rzeczywistoscią. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.

Damian