|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
Może się jeszcze odezwą, nie można tracić nadziei
Wakacje Edytowane przez plesiunia Czas edycji: 2010-06-17 o 18:48 |
|
|
|
|
#2522 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
. chociaż tam wszyscy podobni w ogóle wkurzył mnie komentator. jak Koreańczycy strzelili gola to powiedział ,że nie zasłużyli sobie czy coś w tym, stylu. no sorry jak obrońca robi takie błędy to trzeba umieć je wykorzystać. no i zauważyłam że Koreańczycy dużo faulowali .ma na opisie ze kontakt tylko kom. także ni ma. a nie mam pojęcia kiedy wraca. odezwą się ! muszą ! Cytat:
. chciał sprzedać za 49 zł . i pyta się czy to optymalna cena i bla bla. bajera miał. wyjmuje perfumy jedno opakowanie daje mi do ręki i mówi : 'dzisiaj dla 20 uśmiechających się pań mamy promocję. 2 opakowania za 30 zł " . love takie sytuacje . Cytat:
mój kolega wrócił teraz z Czech. . w ogóle spał u jakiś studentów we Wrocławiu, jacyś ludzie z którymi jechał postawili mu śniadanie xD.chciał jechać do Rzymu , ale mama mówiła że ma wracać , pomóc w domu,bo mają gospodarkę xD byłam u kolezanki i nad jeziorkiem. fajnie było. Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2010-06-17 o 18:56 |
||||
|
|
|
#2523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Irving Oriental garden Red rose & Cornflower. Cytat:
![]() ich strata, ale trzymam żeby jednak zadzwonili![1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20059870] byłam u kolezanki i nad jeziorkiem. fajnie było.[/QUOTE] ostatnio miałam nieodpartą chęć pojechania nad jeziorko, lubię taki klimat
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-06-17 o 19:16 |
||
|
|
|
#2524 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() murzyni jak dla mnie lepsi.. azjaci to kojarzą mi się tylko z tymi z naszego 'centrum handlowego - tandeta' Cytat:
![]() Cytat:
nawet nie patrzę na ich stronę żeby sie nie martwić, a tu Ty mi mowisz że nie ma mojej (też) spodniczki niedobra jesteś![]() dalej nie ma maila.. ![]() co do mojego bólu, nie wiem czemu napisałam biodrowych, chodziło mi o miednicę ![]() ale chyba Marta się domyśliła mówiąc o nerkach boli dalej, ale poczekam z lekarzem do jutra.. |
|||
|
|
|
#2525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jutro do lekarza
|
|
#2526 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też nie
![]() U mnie to też praktycznie zawsze jestem ja ![]() Cytat:
Oł, jednak okazało się, że do Krakowa jadę jutro po południu i pewnie to niedzieli, muszę w końcu wrócić na wybory niestety, na mieszkaniu Tżta będzie troche tłok, no ale trudno. Byle nie śmierdziało zgnilizną i starym winem tak jak ostatnio to już będzie ok. Idę sie przejdę na dworzec, bo na bus nie mam rezerwacji i może nie być miejsca.
|
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() Dzisiaj mam imprezę firmową, łiii. ![]() Impreza do rana, a po imprezie od razu do pracy. Nadrobię Was jutro, bo teraz nie mam czasu. ![]() Miłego wieczoru i jutrzejszego dnia.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2528 | |
|
Zadomowienie
|
ona jest cudowna
![]() Cytat:
ta spódniczka niebieska nie jest już taka urocza jak czerwona ![]() Martyna(star) jeszcze mogą zadzwonić, nie trać nadzieji
|
|
#2529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziś zaczynam czytać "Księżyc w nowiu"
|
|
#2530 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
miłego czytania ;*
|
|
#2531 |
|
Zadomowienie
|
Czytać to dopiero w nocy będę
Też bym gdzieś poszła ale moje koleżanki uczą się do egzaminów. No ale jak skończą się sesje to zaczynamy prawdziwe wakacje tylko te wyniki aż boję się pomyśleć o tym
|
#2532 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ty to masz faaaaaaaaaaajnie ![]() nie lubię sagi "zmierch" w ogóle nie rozumiem niestety tej fascynacji ![]() sama nie wiem czemu
|
|
#2533 | |
|
Zadomowienie
|
Oj, ja też.
Nie mogę się ruszyć. Kociak śpi na mojej stopie, ale mnie grzeje słodziak. ![]() Co do ciuchów - chyba wybrałam te, które nie schodzą, skoro cała 5 jeszcze jest. ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
|
|
#2534 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
choć czytać lubię ![]() Cytat:
|
|
#2535 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2536 |
|
Zadomowienie
|
Czytam was i czytam cały dzień i nie mam jakoś weny do cytowania. Forgive me Żbiks :x
Ten dzień to cały jakiś taki nijaki. Słucha tu któraś hiphopu? Miuosh ft PIH - pogrzeb :lowe: Jest idealnie, kiedy przewinę sobie zwrotkę Piha. Jakiś dzisiaj ruch u nas większy w wątku, niż w ostatnich dniach. Swoją drogą ciekawe jest to, że najwięcej spamowałyśmy przed maturami hmm.. |
|
|
|
#2537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2538 | |
|
Zadomowienie
|
Kota przygarnij.
![]() Cytat:
. Dzisiaj chyba z 10 kłótni w domu wybuchło, we wszystkich uczestniczyłam ja. Wtedy to była dobra wymówka, żeby się nie uczyć. No ale fajnie było, nooo...
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
książkę ''Zmierzch'' mam od roku, ale jakoś nie mam weny, żeby się do niej zabrać. A film ubóstwiam.
|
|
#2540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak się przeprowadzę na nowe mieszkanko ![]() Ja teraz też mam dobrą wymówkę
|
|
#2541 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2542 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a kiedyś kupowała jak byłam w gim i lic
|
|
#2543 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie, już się nie odezwą, niestety. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;20059870] odezwą się ! muszą ! też bym chciała mój kolega wrócił teraz z Czech. . w ogóle spał u jakiś studentów we Wrocławiu, jacyś ludzie z którymi jechał postawili mu śniadanie xD.chciał jechać do Rzymu , ale mama mówiła że ma wracać , pomóc w domu,bo mają gospodarkę xD [/QUOTE] niżej napiszę o tym odezwaniu się. oo, świetnie, bo właśnie jest taka stronka www.nastopa.pl i inne w googlu jak wpisałam, że ludzie się zapisują i oferują, że kogoś gdzieś podwiozą, i podają nr kontaktowy ![]() do Czech bym chciała i w ogóle wszęęędzie, byleby do Arabów nie za długo, bo tamtejsza kultura mnie przeraża trochę. Cytat:
Cytat:
![]() jasne, że możliwe, są fajne blogi i fora na ten temat, np. ten, chociaż tu niewiele akurat postów, ale pokazuje, że ludzie się zatrzymują. Cytat:
nie nadążam za Tobą!Marta też na imprezie firmowej z Wami? ![]() nie,niestety już raczej nic z tego. Cytat:
ale ja to jestem akurat w tej kwestii człowiek, który: 'jak wszyscy, to ja nie', tak przekornie. nie zamierzam czytać tej sagi w ogóle, widziałam fragment filmu i mi wystarczy.--- Żbiki, jesteście kochane z tą pracą, naprawdę, ale już raczej nic z tego nie będzie, bo on wyraźnie powiedział, że potrzebują kogoś 'od zaraz', od piątku dosłownie i już na pewno kogoś przyjęli.. no niestety, nie wypaliło, trzeba podnieść kuper i iść do przodu
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-06-17 o 22:16 |
|||||
|
|
|
#2544 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na pewno znajdziesz coś fajnego
|
|
#2545 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no chyba że juz przed Tobą mieli kogoś, z kogo też byli zadowoleni.. znajdziesz coś, na pewno
|
|
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem, po 4 dniach postanowiłam wrócić.
Bo mi się truskawki nie podobały ![]() Zamęczona jestem, trochę Was ponadrabiałam, ale teraz mi się nie chce. |
|
|
|
#2547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wiecie, może znaleźli kogoś bardziej kompetentnego, z doświadczeniem.. chętnych na takie stanowiska nie brakuje, co nie zmienia faktu, że jest mi przykro, bo to tak choler.nie dobijające. od miesiąca szukam i piiiikuś. ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
![]() ja też byłam na truskawkejszynsach
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
noo brawo, b.ładnie
![]() tyle narwalaś czy tak dużo płacili za kobiałkę?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#2550 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w podstawówce dziewczyny podkochiwały się w najpopularniejszym chłopaku w szkole. no ale to prawie wszystkie. zachwycały się i w ogóle. a ja? byłam zauroczona jego kolegą często mam odmienne zdanie niż inni ![]() Cytat:
tak jak powiedziałaś"kuperek" do przodu i smiiiiile
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.

nie wiesz może?
ale to wiadomo, kl.matematyczna.

.
a dała do powąchania i się pyta czy ładne, ja i tak mam katar więc nic nie poczułam ale powiedziałam że tak
a ona mówi że jest taka promocja że mnie polubiła i sprzeda mi je za 40zł 

żeby jednak zadzwonili!

)