Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-17, 17:48   #2941
vette
Zadomowienie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

wiolek o to: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...i-kokosowe.htm
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 18:04   #2942
jaszczka
Zadomowienie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
jeju dziewczyny juz 3 raz dzisiaj bede jadla nalesniki ale one sa pycha. wogole to z kazdym dniem jem coraz wiecej ciekawe ile ostatecznie przytyje
i teraz przez ciebie będę znowu jutro smażyć naleśniki a dopiero co były 2 dni temu... nie ma to ja ciążowe zachcianki
ja też jakoś chyba więcej teraz jem... no ale to chyba da się jakoś racjonalnie wytłumaczyć, co? no bo jak nasze dzidzie już tak koło 3kg ważą to przecież też muszą coś jeść to nie tylko z obżarstwa przecież

wklejam swojego brzuchola
zdjęcia z wczoraj (jak zwykle sama musiałam sobie robić z tym głupim pilotem w garści...) pełne i skończone 37 tygodni (dziś już 38 leci 20 dni do t.p. )
Stary 2010-06-17, 18:07   #2943
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Ślicznie wyglądasz w tej bluzeczce/sukieneczce . Piękny brzusio. Ale już by mógł pojawić się po tej stronie

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 18:07   #2944
jaszczka
Zadomowienie

jedno się nie dodało...
jakaś du.pa z tymi zdjeciami miały być 4 i się nie chcą dodać :/
Stary 2010-06-17, 18:09   #2945
jaszczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Ślicznie wyglądasz w tej bluzeczce/sukieneczce . Piękny brzusio. Ale już by mógł pojawić się po tej stronie
dziękuję
mógłby... tak mnie parę dni temu napadło, że już się nie mogę doczekać, aż malutek wyjdzie wreszcie i się pokaże
Stary 2010-06-17, 18:11   #2946
vette
Zadomowienie

jaszcza przeslicznie wygladasz

im ladniej sie wyglada tym blizej porodu sie jest znacie to?
a moze to inaczej szlo: im blizej porodu tym ...
sama juz sie zamotalam :P

Edytowane przez vette
Czas edycji: 2010-06-17 o 18:13
Stary 2010-06-17, 18:14   #2947
jaszczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
jaszcza przeslicznie wygladasz

im ladniej sie wyglada tym blizej porodu sie jest znacie to?
dziękuję
ja twojego brzunia nie pochwaliłam nawet dzisiaj, a śliczny jest no i te noooogiiiiii

a a propos powiedzonka to nie znałam, ale może prawdziwe?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-17, 18:16   #2948
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
i teraz przez ciebie będę znowu jutro smażyć naleśniki a dopiero co były 2 dni temu... nie ma to ja ciążowe zachcianki
ja też jakoś chyba więcej teraz jem... no ale to chyba da się jakoś racjonalnie wytłumaczyć, co? no bo jak nasze dzidzie już tak koło 3kg ważą to przecież też muszą coś jeść to nie tylko z obżarstwa przecież

zdjęcia z wczoraj (jak zwykle sama musiałam sobie robić z tym głupim pilotem w garści...) pełne i skończone 37 tygodni (dziś już 38 leci 20 dni do t.p. )
Ślicznie wygladasz, maly ten twoj brzusio

My bylismy na malych zakupach, jak fajnie na dworzu...posiedzialam w aucie, chwilke po sklepie odrazu lepiej sie czuje...pojechalismy dzis bo w weekend kolejki na maxa wiec dzis obrucilismy w 1,5h
Zjadlam pyszna buleczke z LIDLA, a i spotkalam kolezanke co urodzila niedawno fajny ten maly
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 18:19   #2949
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

jaszczka jaka śliczna z Ciebie dziewczyna!! Bardzo masz proporcjonalną figurę.
Stary 2010-06-17, 18:22   #2950
alutka78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bajka9 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Zaraz jadę po wyniki a pożniej na wieczór czeka mnie wizyta u mojej ginki, także proszę trzymajcie kciuki, bo jak zawsze przed wizytą czuję lekki stresik czy wszytsko jest ok.
Odezwę się wieczorem co i jak, miłego dnia Wam życzę

Cytat:
Napisane przez panta_rei Pokaż wiadomość
Miałam do już dawno napisać... To Wasze forum jest jak narkotyk!!! trafiłam tutaj przypadkiem, zaczęłam czytać... I się uzależniłam rano zawsze sprawdzam, czy któraś już przypadkiem nie urodziła nieraz uroniłam łezkę, czytając o Waszych dzidziach. Chciałabym mieć już swoją... Ale jeszcze trzeba poczekać

Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za szczęśliwie rozwiązania każdej z Was
Witam!!!
Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Własnie chodzi mi o wycieki w nocy Skoro nie masz to nie ma co w nocy nosic stanika.
Właśnie ja bym chciała zainwestować w jakis lepszy stanik, bo jak mi piersi strasznie urosną to nie chcę mieć ich potem do kolan Problem polega na tym, że nie wiem jaki rozmiar wziąć.
Ja mam zamiar zakladac stanik w nocy nie tylko ze wzgledu na wycieki, ale takze ze wzgledu na to, zeby nie byly obwisle po porodzie.
Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
Wrzucam zdjęcia mojego balona z nowymi nabytkami po bokach symetrycznie poniżej pępka nawet na fotach nie wyglada to tak tragicznie jak na żywo...i ja w całej okazałości z 20 kg na plusie i w mokrych włosach (nie tłustych )
Dziś 36tc4dni do tp 24 dni
Waga +20kg a w pasie 115 cm na moje 160 wzrostu
edit: te plamy to odbite swiatło na lustrze
Sliczniutki.
Stary 2010-06-17, 18:25   #2951
entertete
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
ja na początku ciąży właśnie tu pisałam, że najbardziej boje się złego traktowania przez położne czy tam pielęgniarki bo niektóre to naprawde za kare do pracy przychodzą i z wielką łaską robią to co należy do ich obowiązków ;/
Też się tego trochę obawiam, zwłaszcza, że nie mam lekarza ze szpitala, ale z drugiej strony podczas pobytu na patologii panie tam pracujące okazały się spoko (na porodówce i poporodowym inne pracują, nie mówiąc o ewentualnym innym szpitalu), może nie będzie tak źle.

A swoją drogą to często na forach dziewczyny opisują gdzie na kogo można trafić, i jakbym ja była pracodawczynią to bym sobie poczytała i brała pod uwagę. U mnie w mieście na ogół narzekanie jest na powtarzające się osoby (no nie nazwiska, ale da się obczaić raczej, bo padają konkretne szpitale i piętra). No ale zatrudniający pewnie tyle na necie nie siedzą co ja
entertete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 18:34   #2952
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
jak ładnie
ale mamy tu fajne babki !!!!

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 18:34   #2953
vette
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość

Ja mam zamiar zakladac stanik w nocy nie tylko ze wzgledu na wycieki, ale takze ze wzgledu na to, zeby nie byly obwisle po porodzie.
A to cos ma do rzeczy?
to ja chyba bede je miala po kolana nie ma takiej opcji zebym spala w staniku, koszula dla mnie to jest mega wyczyn a co dopiero stanik
Stary 2010-06-17, 18:35   #2954
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Położyłam sobie peeling enzymatyczny a potem zrobię sobie maseczkę. Ostatnio została fanka maseczek i kupuje je namiętnie. Uwielbiam czekoladową.
A jutro dzień depilacji. Musze porządnie okolice bikini wydepilować za pomocą pasty cukrowej. Mama mojej koleżanki ma świra na punkcie faz księżyca i ich wpływu na nasze życie. Podobno co sie jutro wyrwie to nie odrośnie
Stary 2010-06-17, 18:40   #2955
kashha
Zadomowienie

Jak tak dalej pójdzie to ja Wam Wojtka w 10 części naszego wątku przedstawię
Byłam dziś u mojej koleżanki która rodziła 6 czerwca i ma małą Zuzę w której ja się zakochałam
Mała jest tak niesamowicie grzeczna, szok poprostu... Ja zwariowałam, mogłabym ją tak trzymać na rękach i tulić i głaskać i mówić do niej i cały świat mógłby nie istnieć...
Jak się Wojtek urodzi to będzie istne szaleństwo, przecież ja się nikomu nie pozwolę do niego zbliżyć nie mówiąc już o noszeniu go czy robieniu czegokolwiek przy nim...

A tu pytanie do naszych rozpakowanych mam... jak długo wasze Maluszki jedzą??
Co prawda ta moja koleżanka karmi małą butelką i mlekiem modyfikowanym, ale zajmuje im to około godziny??
A i jeszcze jedno, bo w szoku jestem, bo mówiła mi, że jak karmiła małą piersią, to ze względu na to, że przekazywała z mlekiem swoje hormony, to Małej strasznie nabrzmiały brodawki i się zaczerwieniły, zauważyłyście coś takiego u swoich dziewczynek??
O coś jeszcze miałam zapytać ale zapomniałam... napisze jak mi się przypomni

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 18:40   #2956
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Położyłam sobie peeling enzymatyczny a potem zrobię sobie maseczkę. Ostatnio została fanka maseczek i kupuje je namiętnie. Uwielbiam czekoladową.
A jutro dzień depilacji. Musze porządnie okolice bikini wydepilować za pomocą pasty cukrowej. Mama mojej koleżanki ma świra na punkcie faz księżyca i ich wpływu na nasze życie. Podobno co sie jutro wyrwie to nie odrośnie
Co by tu komu wyrwać? Hmmmm??????
Stary 2010-06-17, 18:44   #2957
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Co by tu komu wyrwać? Hmmmm??????
pewniesz masz takiego jednego kandydata i domyślam sie co byś mu chciała urwać
Stary 2010-06-17, 18:44   #2958
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Już po wizycie. Szyjka twarda, zamknięta.
Dzidzia się kręci, serduszko stuka jak powinno, mamusia standardowo biedne ciśnienie, ale generalnie wszystko gra.
Przytyłam niecałe 2 kilo, czyli mniej niż się spodziewałam. To daje razem 9 od początku ciąży.
Za tydzień mamy przyjść na usg, a wizyta znów za 4 .
super, że po wizycie wszystko wporządku
Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
jestem po wizycie iiiii...... NIC sie nie dzieje rozwarcie dalej na palec, wody sie nie sacza, no nic. gin powiedziala ze to nic ze czop odszedl bo on sie regeneruje i tak sobie moze odchodzic i odchodzic. kompletnie nic sie nie zapowiada na rychly porod wiec chyba raczej nie bede nastepna tylko ja sie chyba wykoncze no ale syncio moze tym raczkiem bedzie jednak przybyl mi kilogram wiec jestem +9,5 kg no i przekroczylam magiczne 70 a poza tym to chyba nic wiecej. dostalam zwolnienie juz do tp. maly dalej glowka na dol ale nie jest jeszcze bardzo nisko. aaa i powiedziala ze czop byl brunatny przez to ze bylam na wizycie i po badaniu ta krew pewnie byla i ze dzisiaj tez tak moze byc. pytalam czy to normalne ze tak mnie boli jak maly sie wypycha. powiedziala ze widocznie tak mam poprostu aaa i mowilam jej ze co chwile mi sie wydaje ze to juz i ze boje sie ze sie nie zorientuje ze juz rodze. powiedziala ze tego sie nie da przegapic i ze to taki bol ze na pewno bede wiedziec
Super same dobre wiadomości
jaszczka ciąża Ci służy, ślicznie wyglądasz
Cytat:
a można wydepilować czy musi być wyrwane, bo mam pomysł ale jak sobie mam tam wyrywać to ja dziękuję

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 18:46   #2959
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
pewniesz masz takiego jednego kandydata i domyślam sie co byś mu chciała urwać
A tak mi się skojarzyło
Stary 2010-06-17, 18:46   #2960
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość

a można wydepilować czy musi być wyrwane, bo mam pomysł ale jak sobie mam tam wyrywać to ja dziękuję
No własnie podobno z cebulkami, korzeniami ( chwasty). Ja tam nie wiem, ona tak twierdzi.
Stary 2010-06-17, 18:53   #2961
ola_k11
Zadomowienie

Nie bylo mnie pół dnia i mam 8 stron do nadrobienia

Spotkałam sie z koleżanką, poszłysmy na lody no i do dzidkowych sklepów, bo Ona też w ciąży w 22tc Byłam zdecydowana na zakup wozka Jedo Vedi a dziś byłyśmy w sklepie i był też Jedo Bartatina - no i jest rewelacyjny!! Nie podoba mi się aż tak bardzo ale prowadzi się rewelacyjnie! Miał zawieszenie na takich pasach i był mięciutki, cudowny! No i już zgłupiałam.
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 18:55   #2962
vette
Zadomowienie

Cytat:
Podobno co sie jutro wyrwie to nie odrośnie
To ja jutro depilator wlaczam

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość

A i jeszcze jedno, bo w szoku jestem, bo mówiła mi, że jak karmiła małą piersią, to ze względu na to, że przekazywała z mlekiem swoje hormony, to Małej strasznie nabrzmiały brodawki i się zaczerwieniły, zauważyłyście coś takiego u swoich dziewczynek??
O coś jeszcze miałam zapytać ale zapomniałam... napisze jak mi się przypomni
Ja nie rozpakowana ale...
nabrzmiale brodawki to efekt przenikania naszych hormonow przez lozysko do organizmu dziecka. Tydzien lub dwa po porodzie opuchlizna schodzi, nie ma to zwiazku z laktacja.
Stary 2010-06-17, 18:59   #2963
jaszczka
Zadomowienie

karolcia, marta, hd, misiulka dziękuję Wam za komplementy!

marta - kupujesz pastę cukrową, czy sama robisz?
Stary 2010-06-17, 19:02   #2964
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
w sumie to nie obraziłabym się jakby jutro coś się ruszyło

Dzidzia, Aniaa
- super, że na wizytach wszystko gra

mam pytanko: czy któraś z Was ma zamiar pić herbatkę z liści malin? ja dziś takową zakupiłam i zaczynam od zaraz słyszałam o niej dużo dobrego
ja bym chetnie taka wypila gdy bym wiedziala ze przyspieszy porod

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
W sumie to napisałam do niego przedwczoraj, wczoraj tylko była ta wiadomość, że musi sobie wszystko przemyśleć, a dziś tylko ten głupkowaty opis na gg.
ciekawa jestem jak on do tego podejdzie bo narazie naprawde zachowuje sie jak kompletny szczeniak

ja wlasnie po wieczornej wizycie jestem i niestety dobrych wiadomosci nie ma usg ktore mialam wykonane dzisiaj myslalam ze wszystko jest wporzadku jedynie pani doktor powiedziala mi o tym ze lozysko zaczyna sie juz stazec ze jeszcze w tym czasie powinno byc 2 stopnia a u mnie wchodzi juz w trzeci sa zwapnienia a normalnie dzieje sie to kolo 40tc (nawet nie wiem czy juz wam o tym pisalam czy nie)
no to teraz sie dowiedzialam na wizycie ze z przeplywami przez zyly cos jest nie tak ze pania doktor zaniepokoily te przeplywy i jutro beda wykonane od nowa i nie wiadomo co bedzie dalej... mowil ze narazie ktg jest wporzadku i jesli czuje ruchy to tez jest ok ze teraz musimy czekac na jutrzejsze ponowne usg

do d.upy ten dzien najpierw jak maz wychodzil ode mnie ze szpitala wylalo sie morze lez a teraz od nowa szczerze to mam juz dosyc jestem zmeczona psychicznie...

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

powiedzial mi jeszcze ze albo musze sie nastwic na to ze do konca bede lezala w szpitalu i ze w gre wchodzi wczesniejsze rozwiazanie
no i powiedzial ze jak tylko bedzie mial miejsce przeniesie mnie na gore czyli na patologie ciazy
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 19:05   #2965
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
k

ja wlasnie po wieczornej wizycie jestem i niestety dobrych wiadomosci nie ma usg ktore mialam wykonane dzisiaj myslalam ze wszystko jest wporzadku jedynie pani doktor powiedziala mi o tym ze lozysko zaczyna sie juz stazec ze jeszcze w tym czasie powinno byc 2 stopnia a u mnie wchodzi juz w trzeci sa zwapnienia a normalnie dzieje sie to kolo 40tc (nawet nie wiem czy juz wam o tym pisalam czy nie)
no to teraz sie dowiedzialam na wizycie ze z przeplywami przez zyly cos jest nie tak ze pania doktor zaniepokoily te przeplywy i jutro beda wykonane od nowa i nie wiadomo co bedzie dalej... mowil ze narazie ktg jest wporzadku i jesli czuje ruchy to tez jest ok ze teraz musimy czekac na jutrzejsze ponowne usg

do d.upy ten dzien najpierw jak maz wychodzil ode mnie ze szpitala wylalo sie morze lez a teraz od nowa szczerze to mam juz dosyc jestem zmeczona psychicznie...

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

powiedzial mi jeszcze ze albo musze sie nastwic na to ze do konca bede lezala w szpitalu i ze w gre wchodzi wczesniejsze rozwiazanie
no i powiedzial ze jak tylko bedzie mial miejsce przeniesie mnie na gore czyli na patologie ciazy
Jeśli coś będzie maluszkowi zagrażało, to na pewno wywołają poród. Nie martw się na zapas bidulko ...

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 19:06   #2966
kashha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Ja nie rozpakowana ale...
nabrzmiale brodawki to efekt przenikania naszych hormonow przez lozysko do organizmu dziecka. Tydzien lub dwa po porodzie opuchlizna schodzi, nie ma to zwiazku z laktacja.
No to mnie uświadomiłaś... ale tak sobie myślę, że Monia nie chciała piersią karmić, więc dla niej każdy argument utwierdzający ją w tym że tylko butelka jest dobry
Ja chyba chce mieć taką intymną bliskość z Maluchem... no chyba, że faktycznie nic się nie będzie dało zrobić z tym moim naturalnym pokarmem...
Ale żeby pracować nad pokarmem własnym to trzeba by już do szpitala laktator zabrać... jak dobrze Basie zrozumiałam??

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 19:10   #2967
Alguien
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość

Podziwiam nasze rozpakowane,
że maja czas tu zajrzeć. Wydaje mi się, że jak się Szymek pojawi to nie będę miała czasu na wizaż.

Z drugiej strony gdzie sie poradzić jak nie tu
Nie jest latwo - z kilku powodow. Po pierwsze wiadomo, ze ma sie mniej czasu, po drugie szkoda mi troche wolne chwile zawsze tracic na wizaz, a po trzecie produkujecie posty z predkoscia swiatla, wiec szystkiego nigdy nie dam rady nadrobic...No ale wszystkie sie tu zzylysmy, wiec zagladam ile moge a! w moim przypadku dochodzi jeszcze roznica czasu, wiec jak wstaje, to Wy juz macie po 8-10 str od rana napisane!
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-17, 19:13   #2968
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

anoxa o rety wogóle nie wiem jak Cię pocieszyć kochana, trzeba być dobrej myśli - wszystko będzie wporządku wkońcu jestes pod fachowa opieką

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 19:15   #2969
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez panta_rei Pokaż wiadomość
Miałam do już dawno napisać... To Wasze forum jest jak narkotyk!!! trafiłam tutaj przypadkiem, zaczęłam czytać... I się uzależniłam rano zawsze sprawdzam, czy któraś już przypadkiem nie urodziła nieraz uroniłam łezkę, czytając o Waszych dzidziach. Chciałabym mieć już swoją... Ale jeszcze trzeba poczekać

Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za szczęśliwie rozwiązania każdej z Was
Witaj W takim razie pisz czasem częściej!!!
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 19:17   #2970
aniaa22
Zakorzenienie

jaszczka swietnie wygladasz. slicznie ci w tym zoltym. ciaza ci sluzy a brzunio fajniutki taki ksztaltny

anoxa biedna mam nadzieje ze jutro sie okaze ze jednak ok przeplywy. jak dobrze ze ty poszlas do tego drugiego szpitala... w tym w Slubicach nie widzieli co sie z lozyskiem dzieje? nie placz. jestes w szpitalu pod opieka i w kazdej chwili beda malego ratowac gdyby cos sie dzialo. maz pewnie sie martwi tez musisz byc dobrej mysli. no i czekam jutro na wiesci po usg
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości