|
|
#511 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
ja Ciebie, Ty mnie, ok?
Cytat:
to nawet ja słyszałam ![]() Cytat:
ja niestety (a raczej stety! ) takiego darcia wysokiego niet ![]() Tutaj usłyszałam i mi się już odechciało http://www.youtube.com/watch?v=OfCHwsp9bSc Ja mam za to upodobanie do niskich, męskich głosów Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-17 o 21:43 |
|||
|
|
|
#512 |
|
Rozeznanie
|
witajcie.........
Madziczka powiedz co nieco o kaszlu..zaczyna się zaraz po wstaniu z łozka i w ciągu dnia.czy jak .bo moje dziecko miało podejrzenie refluksu i okazało się że kaszel trwający długo ma charakter refluksowy...nocką spokojna, zaraz po obudzeniu zaczynała kaszleć .i tak cały dzień do zaśnięcia.
|
#513 |
|
Zadomowienie
|
Będzie krótko, zwięźle i nie na temat: do Ausliebezumduft powrócił Black Afgano. Bez odbioru.
Edytowane przez MichailK Czas edycji: 2010-06-17 o 21:56 |
|
|
|
#514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cześć Madziczka
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-06-17 o 21:59 |
|
|
|
|
#515 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A dokąd? Cytat:
![]() Dwóch stron nawet nie czytałam,bo mnie ta muza nie kręci ![]() Oglądam mecz i piję wiskacza z kaloryczną ColąEdytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2010-06-17 o 22:02 |
|||
|
|
|
#516 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Z letka przyklapnięta idę spać,bo pobudka po 5
Byle do weekendu a wtedy otwieram winiacza i całego zamierzam opróżnić,a co ![]() to dobranoc
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
Envy - ten kaszel zaczął mi się ze dwa tygodnie temu - mocno się przeziębiłam. Brałam syropki, piłam tabletki emskie. Po pewnym czasie z suchego zaczął się robić mokry. W którymś momencie wydawało mi się, że przeszedł
Ale od momentu wyjazdu na szkolenie mam nawrót. Non stop mnie "drapie" w gardle, jak robię wdech to mnie "swędzi" tak jakby w gardle. To specyficzne "łaskotanie" i "swędzenie" w przełyku odczuwam praktycznie cały czas. Często było tak, że chciałam coś powiedzieć i nie umiałam skończyć zdania bo tak się zachłystywałam, że kończyło się na dzikim ataku. Jedyne, co mi przynosiło chwilową ulgę to łyk jakiegoś napoju. Sam kaszel najczęściej pojawiał się w nocy - musiałam wychodzić na korytarz, żeby nie obudzić współlokatorki. Ale takie napady miałam też w dzień![]() Podejrzewam, że to chyba alergia już teraz, bo przeziębienie wyleczyłam, brałam antybiotyk i leżałam w łóźku. Tylko, że to kurde, upierdliwe już jest Edyto, Florens -
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#518 |
|
Rozeznanie
|
cholercia, nie refluksowy, bo ten daje chociaż w nocy spokój. idź do dra.bo kaszel bardzo.hm wykańcza.a poza tym .przyczyna...ustalenie.
dobranoc winter ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Vesenko gdzie nad Bałtykk zdradź bo ja elfica nadmorska sem ![]()
Pod słońce...... Edytowane przez envy07 Czas edycji: 2010-06-17 o 22:24 |
|
|
|
#519 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
jeszcze zdążyłam na All zamówić 2 farby do włosów
a jutro idę na pocztę odebrać pachnącą paczke od Daff i znając Jej dobre serce to niespodzianki będą to dobranoc.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#520 | ||
|
Zakorzenienie
|
mnie 2 miesiące temu tez nie kręciła w ogóle
![]() (nawet twierdziłam, że growling, faceci z długimi piórami i machanie herami są bee... ![]() Ale już przestałam gadać głupoty czasem warto spróbować czegoś nowego ![]() Cytat:
Cytat:
Dobranoc!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-17 o 22:59 |
||
|
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w dawnym mieszkaniu na ostatnim piętrze - lata temu- mieliśmy mieć zawory gazu wyprowadzane na zewnątrz- jak i cała kamienica. Od nas mieli zacząć, zadzwonili przed 9tą i niestety trafili na mojego eks, który wrzucił na siebie żółty kiedyś i kiedyś frotowy szlafrok jeszcze ze swoich licealnych czasów- a wówczas już samą osnowę (że włosy z piersi mu wyłaziły), wsunął amerykańskie haftowane kowbojki, włosy miał długie- do pasa i nie spięte i przerażający wyraz twarzy, i tak ze słowami "Poje...ło was???!!!! O,wy ch... niemyte!!!!" wyskoczył do gazowników...a, najważniejsze, spod drzwi złapał dwururkę dziadka i wycelował w biedaków, którzy buty pogubili na schodach. I przez pół roku dom nie miał gazu, bo powiedzieli, że nigdy już pod ten adres nie przyjdą. Potem przyszła- ale już inna ekipa i w południe
|
|
#522 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nie mam siły, wróciłam z pracy i spałam a to w sobotę mam mega wielką imprezę, całodniową i już się od tygodnia stresuję
|
|||
|
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#524 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#525 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ja też nie
![]() Cytat:
A jutro dostanę prawo wykonywania zawodu I zostaję sama w gabinecie Cytat:
Super matujące, wysuszajace normalnych ludzi rzeczy zwykle mi służą.Hej Cytat:
Cytat:
Dobrze, że ich pogoniłaś ![]() To zarzuć taką, która Cię kręci. W sumie to nie mam pojęcia jaką muzykę lubisz. Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
W kwestii Ronaldo powiem tylko, że dla mnie osobiście to brzydal brzydali
Kijem bym nie tknęła nawet jakby mi miał ktoś za to zapłacićA teraz, zacherlowując się nieustannie, idę w kierunku łoża
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#527 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
na razie sprobuje nie walic tego tyle na siebie...bo jak na razie to chyba madzika przeskocze w szybkości zuzuwania a wiecie ze mamy forum wymiankowe ksiązkowe? ja oczywiście wprowadziłam mały zamet i nie wymieniam ksiązek na ksiazki tylko na próbki-tzn biore ksiazki daje próbki-i tym oto sposobem pozbyłam sie prawie wszystkich próbek, az mi lżej na duszy ![]() truskawko-to wy od razu macie prawo samodzielnego wykonywania zawodu , ja to kurde po 3 latach udokumentowanej praktyki (3 lata pisania co tydzien co sie robiło) i egzamin...
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-06-17 o 23:58 |
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie Buba przyniosła mi w prezencie mysz
Czy ktoś wie jak wytłumaczyć kotu, że te prezenty to trochę nie na miejscu
|
|
#529 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie bądź świnką-uciesz sie i zjedz
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
się ucieszyłam bardzo , ale jeść, o tej godzinie , nie, znowu pójdzie mi w biodra
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-06-18 o 00:32 |
|
|
|
#532 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a propos ja mówie Buba do mojej córki
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
wiem
dlatego twarda byłam i pogratulowałm ciepłym głosem kotu zdobyczy, wzrok odwracając---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- no patrzaj ,ale od imienia zdrobnienie jakieś sprytne, czy tak po prostu?
|
|
#534 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
na imie na Kinga..to chyna nie bardzo wychodzi
|
|
|
#535 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Jakbyś kiedyś jeszcze miała problem z nadmiarem próbek, to ja zawsze chętnie ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#536 |
|
BAN stały
|
A moja siostra do syna, chociaż ostatnio przyjęło się moje Dżejkab
![]() --- Wszystko mi się komplikuje strasznie - bronię się w październiku (mam nadzieję), promotorka zamyka się przede mną od środka w swojej kanciapie, żadnych planów na wakacje, telefon od eks-kumpla, którego nie odebrałem, i jakieś ogólne rozmemłanie i wegetacja
|
|
|
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
nie wychodzi
, ale córci bardzo ładne imię dałaśCytat:
no co ja mam poradzić na to, że tyję od wszystkiegodobrej nocki wszystkim
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-06-18 o 01:30 |
|
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
Gryxiu, niech Ci się, co pogięte, wyprostuje
|
#539 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#540 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Weekend za pasem, to tylko jedno mi w głowie a ja tak mówiłam na krowy, jak byłam mała ![]() Cytat:
Jak spiewał kazik "Los się muuusi odmienić..."
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.

To chyba już wina alergii
( np Varg mnie szczerze rozczarował w niektórych kawałkach z nowej płyty ze tak buczy zamiast piskać

(zamierzam ich jeszcze niecnie wykorzystać do przykręcenia karniszy w obu pokojach (a na pewno do nawiercenia dziurek), bo przecież biedna, samotna kobita sobie nie poradzi z takim wyzwaniem 

a to w sobotę mam mega wielką imprezę, całodniową i już się od tygodnia stresuję 

Dobrze, że ich pogoniłaś
, nie, znowu pójdzie mi w biodra