|
|
#31 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Perfumy, kolorówka, pilęgnacja...Zapraszam:)
Cytat:
Edytowane przez blueflower Czas edycji: 2010-06-17 o 23:15 |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
taaa, mi sie wlasciwie nie skonczyla tylko nosilam luzem w torbie razem z calym majdanem i jakos sie niespodziweanie wypsikala, torba pachnie oblednie ale mi juz nic nie zostalo a mam niedosyt
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Przykro mi, ale nic dla siebie nie znalazłam.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
tylko od razu mowie zeby pozniej nie bylo niespodzianki- mieszkam w irlandii i ewentualna wysylka za granice. mmmm piekne to She, chcesz HP?
|
|
#35 | |
|
Wtajemniczenie
|
Za amorka wolałabym perfumy, a Ty jak widzę masz głównie pielęgnację.
Pozdrawiam serdecznie ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
Armani z kartonikiem, świeżutkie ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Byłabym chętna jedynie na Aniołka klasycznego, pojemności się niestety nie zgadzają....
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
no jak wyzej pisalam tak na oko 35/50
o tu nawet komus kiedys wklejalam zdjecie, https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1275583187 imam kartonik tez aha a przesylki z Irlandii ida 4 dni robocze, w druga strone mniej wiecej to samo, koszt z polski z tego co sie zorientowalam przesylki poleconej to okolo 20 zl
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43221823 #post43221823 wymienie Tresor Midnight Rose Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2010-06-17 o 23:24 |
|
|
|
|
#37 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mogę też zaproponować różne próbki (pielęgnacja, kolorówka, perfumy), ale to już na PW, gdyż muszę dokładnie je przejrzeć. Tak więc, jeśli się zdecydowałaś to zapraszam na PW. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
na She na bank jestem zdecydowana, mozesz je dla mnie rezerwowac ale jak dasz mi jeszcze jutro chwilke to chetnie bym poleciala powachac jeszcze Addicta 2, klasycznego addicta wlasnie ostatnio poslalam na wymianke a tego jakos nie kojarze
a chetnie bym przetestowala, tez perferuje wieksze wymianki. a nuz mnie powali na kolana i bede gotowa sie rozstac z Flowerkiemmasz jeszcze jakies wishe oprocz tej waniliowej trojki? nie szukasz czegos lekkiego na lato ?---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- aha, oczywiscie ja wysylam pierwsza moze slonika kenzo bys chciala przygarnac? bo tego moj maz tez nie toleruje i kazal mi sie go pozbyc
|
|
#39 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Owszem szukam czegoś na lato, i to od lat. W tym sezonie raczę się UV Rabanne i Coco Mademoiselle edt., ale chętnie przejrzę Twoje propozycje. Mogę też zrobić odlewki (5-6ml), tylko musiałabym zaopatrzyć się w atomizerki, z: - Chanel Coco Mademioselle edt, - Calvin Klein Euphoria edp., - Givenchy Very irresistable edt., - Yves Rocher Yria edp., - Dior Addict (ale ten, w związku z tym co napisałaś, chyba odpada), - Dior Miss Dior Cherie edt. Ale gdybyś była chętna na większą wymiankę, to by było super. Aha, Addict 2 to typowo letni zapach (dla mnie z przeważającą nutą grejpfruta), jednakże z charakterystyczną Diorowską elegancją.
Edytowane przez blueflower Czas edycji: 2010-06-17 o 23:51 |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, ja lece spac bo rano znow nieprzytomna bede, jesli mozesz poczekac na test addicta to super, a jak nie to prosze o adres na PW i jutro puszczam w droge HP
![]() mialam kiedys UV, dostalismy z mezem w prezencie slubnym wersje meska i damska Coco tez mam z propozycji na lato, no mam kilka zapachow - aktualnie "w negocjacjach " ale jutro powinnam wiedziec czy do wymianki dojdzie czy nie...mam Miracla Lancome, Chance, Hermesa Eau des Merveilles, Innocenta Muglera, Romance Laurena, l'Instant Magicpoza tym do oddania od reki DKNY Woman jakies 15/30, Davidoffa Echo Woman tez 15/30, Envy me 2 15/30, Lolitka klasyczna- o moze lolitke bys chciala- 15/30???no i te dziwadla w watku w podpisie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43221823 #post43221823 wymienie Tresor Midnight Rose Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2010-06-17 o 23:54 |
|
|
|
|
#43 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozdrawiam i dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Niestety, właśnie go zarezerwowałam dla glamourous. ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ---------- Cytat:
To na razie ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Zainteresował mnie Róż Nouba, Blush on bubble nr 49, piękny, zużycie ok. 1/5. Masz może fotkę?
|
||
|
|
|
|
#44 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Niestety nie do końca zdjęcie oddaje kolor
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Może znalazłabyś coś u mnie za:
Christian Dior Addict 2, ok. 20 ml z 50 ml |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
to ja czekam na wiadomosci
![]() a czy ten zapach moze gdzies dostac w perfumerii, zeby w miedzyczasie powachac?
|
|
#47 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Ja się jednak odpiszę z tej kolejki,bo HP u mnie już poszło A widzę,że zainteresowanie masz wielkie -i zapewne nie mam szans... Powodzenia |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie nie posiadam
wszystko juz wystawiłam w poszukiwaniu be delicious mogłabyś do tego zrobić jakąś odleweczke i bedzie po sprawie
|
|
|
|
|
#49 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
Pozdrawiam serdecznie ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
W Sephorze nie widziałam tej marki, a Douglasa u mnie nie ma, więc nie wiem. Zapach z grupy słodkawych, ciepłych, otulających, porównywany do HP Diora, choć w moim odczuciu HP jest bardziej drzewny, a w Trouble wyraźnie czuć nutę pomarańczy. KWC Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
Pozdrawiam serdecznie ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
Mogę zaproponować odlewki z flakonów: Chanel Coco Mademoiselle edt. Givenchy Very Irresistable edt. Calvin Klein Euphoria edp. Yves Rocher Yria edp. Dior Miss Dior Cherie edt. Dior Addict edp. lub te, co mam w wątku. Napisz, co by Cię ewentualnie interesowało i w jakiej ilości. Pozdrawiam
Edytowane przez blueflower Czas edycji: 2010-06-18 o 11:40 |
|||||
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Chance mam edp.
aha zapomnialam jeszzcze- mam Hypnose edp 27/30 i Deep Red bossa jakies 25/50 po poludniu mnie mezus podrzuci do centrum to dam jeszcze znac w sprawie addicta
|
|
#51 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przetestuj sobie spokojnie zapachy, a ja poczekam na odpowiedź. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
JESTEM ONA
|
Blueflower,
moze znajdziesz cos u mnie za L`or, Olay i byc może paletkę ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=431058
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
to prosze dac znac co z zapaszkiem, bo ja jestem chetna
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Givenchy Very Irresistable edt. : I będzie idealnie
a ile byś mogła zrobić tej odleweczki?? atomków sama nie posiadam a też mi sa potrzebne Chyba że posiadasz te niepewne oryginalności perfumy Gucci'ego Elżbietka ma nr wyklepane ładnie więc jestem pewna jej oryginalosci
Edytowane przez nisia1908 Czas edycji: 2010-06-18 o 21:44 |
|
|
|
|
#55 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nu i Givenchy są oryginalne również na 100%. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo sie ciesze ze sie dogadalysmy
prosze w takim razie o adres na pw
|
|
#57 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Więc wysyłka w poniedziałek/wtorek. Ode mnie Addict 2 i She, od Ciebie Hypnotic Poison i Chance. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
a nie miałam przyjemności z tymi perfumami można je spotkać gdzieś w sephorze lub douglasie ??
chciałabym sie spytać czy są duszące ??
|
|
|
|
|
#59 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
Givenchy na pewno jest w Sephorze i w związku z tym powinien też być w innych perfumeriach. Jeden z moich ulubionych, ale musisz przetestować sama. Pozdrawiam
|
||
|
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
potwierdzam- nu to jest piekny orient, te poczatkowe nuty to chyba jest ta dzika czarna orchidea
ja mam wersje edt ale trwala i ogoniasta ze niektore perfumowane by sie mogly schowac---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
no i ode mnie odleweczka Flowera
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.

wszystko juz wystawiłam w poszukiwaniu be delicious