![]() |
#391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. V
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#392 |
Zadomowienie
|
ja dziś poleciałam do Natury - patrzeć czy jest limitowanka - no i owszem była, ale po pasiakach ani śladu
![]() spytała też sprzedawczynię czy mają może jeszcze w zapasie - bo pisałyście, że u Was dokładają - ale powiedziała, że mają tylko to co na palecie zostało ![]()
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
Już po zakupach.
![]() Wzięłam tylko LL czarną i lakier Colour&Go nr 11 So Glamourous. Zdam relację jak z jej trwałością. Ogólnie pełna szafa była,ale nic mnie nie zauroczyło. Zastanawiałam się też nad lakierem nawierzchniowym przyśpieszającym wysychanie lakieru(nie pamiętam nazwy),ale nie kupiłam. Chyba wolę zainwestować w coś z OPI. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zadomowienie
|
Chaigata - niestety, nie udało mi się dzisiaj zrobić zdjęcia tego różu na policzkach. Próbowałam, ale na zdjęciach nic nie widać. Spróbuję jeszcze jutro, mam nadzieję, że się uda
![]() Ze mnie też blondynka z blond momentami - początkowo twardo usiłowałam robić wzorki na blaszce pokrytej folią ![]() ![]()
Zaczynam recenzować kosmetyki, które posiadam/posiadałam ![]() Edytowane przez Ingeborg Czas edycji: 2010-06-17 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
Jeśli idzie o stemple to najfajniejsze połączenie jakie do tej pory wymyśliłam (i najłatwiejsze w zrobieniu) to był ten lakier z essence ciemnofioletowy z tych podwójnych (brokatu ciągle nie mam, szlag! :/) i na to wzorek z takim brązowo-opalizującym lakierem z my secret(chyba z tej limitowanki porcelain rose). Robiłam wzorek z gwiazdkami i na tym fiolecie ten brąz wyglądał jak srebrny - wypas. Może kiedyś zamieszczę fotkę
![]() INGEBORG - bo ja nie wiem! Co oni tą folie tak podstępnie podwójnie naklejali... jakiś spisek! ![]() Edytowane przez Arrianna Czas edycji: 2010-06-17 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Apropo blondynek - anegdotka. Na kursie jazdy, podczas wykładów, mój nauczciel tłumacząc mi przepisy rzuca "tego tylko blondynka nie zrozumie"... Po chwili, konsternacja, łypie na mnie okiem, po czym puszcza mi film i wychodzi. ![]() Pewnie nie odkryłam Ameryki, ale... Dziewczyny, a zauważyłyście, że cienie i kredki z CAC świetnie ze sobą współgrają i się uzupełniają? h2oo - co prawda pytanie nie było do mnie, ale pozwolę sobie na nie odpowiedzieć. Również posiadam ten pasiaczek i bardzo sobie go chwalę. Nakładam go pędzlem z Essence, tym do różu, dostępnym w zwykłej szafie. Ponieważ jestem blada używam go do subtelnego konturowania twarzy - podkreślam kości policzkowe, troszkę "odchudzam" sobie nos. Poza tym używam biało-złocistego paseczka jako rozświetlacza - rozświetlam łuk brwiowy, kąciki oczu, nos, oraz odrobinkę nakładam nad górną wargą, w miejscu gdzie mamy takie jakby serduszko ![]()
Zaczynam recenzować kosmetyki, które posiadam/posiadałam ![]() Edytowane przez Ingeborg Czas edycji: 2010-06-17 o 20:55 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 |
Wtajemniczenie
|
ja na razie kupiłam sobie tylko ciemnoniebieska kredkę CAC, bo wolałam najpierw przetestować, czy będzie ze mną współpracować. I sama nie wiem... bardzo miękka jest, jeszcze takiej nie miałam. Jutro podejście numer 2 i decyzja, czy kupie jeszcze inne
![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Ten pędzel do różu ze zwykłej szafy jest bardzo miękki czy twardszy?
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Zadomowienie
|
agata_slomka, pedzelek do rozu jest mieciusienki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Zadomowienie
|
Podpisuję się obiema łapkami. Do tego jest ze sztucznego włosia ![]() ![]()
#401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
Ingeborg mi za to nauczyciel jazdy powiedział tak: "jak już zdasz, i zobaczysz kiedykolwiek że stoję na stopa (popatrzył na licznik, potem wymownie na mnie, wzdychnął sobie...) to mnie nie zabieraj!
Wybaczcie offtop ![]() Boże dziewczyny wiecie że ja ostatnio znalazłam pewnego starucha na dnie szafy? Wiecie jak są te pasiaki blondynki/brunetki itd to jeden taki wyszedł w limitce african queen(nawet nie wiem czy ten jasniejszy, czy ciemniejszy czy jeszcze jakiś inny) i tak sobie leżał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dzieki za odpowiedzi ![]() w takim razie nie kupię, bo mam 2 takie baardzo miękkie ![]() ![]()
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
Tutaj macie mój filmik o CaC :
http://www.youtube.com/watch?v=onkDdcWJEQ4
#405 |
Zakorzenienie
|
h200 specjalnie dla Ciebie zdjęcie buźki z Sun Club i zdjęcie samego Sun Club
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
o ja też lubię ten z rossmana, dziewczyny nie wiecie kiedy w naturze w Kraku będę stępelki w drugiej szafie ?
#408 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Wtajemniczenie
|
też myślę, ze do pasiaka CAC lepiej sprawdzi się sztywny pędzel (miękkim muszę długo szorować po różu, żeby coś zebrać)
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 |
Raczkowanie
|
Niektórzy już mają sun delicious... Wygląda jak zwykla limitowanka, nie jak część drugiej szafy. I są testery czekoladek
![]() edit: zapomniałam, ze były już swatche lakierow, takze pewnie to wiecie, ale chyba nikt nie wklejał foty calej limitki Edytowane przez marta179 Czas edycji: 2010-06-18 o 00:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#411 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że to nie ceny w złotówkach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
ja wczoraj odkryłam, że róz CaH idealnie nakłada mi się miękkim pędzlem (z Moonlight) i rozciera kabuki też z essence. Efekt zajefajny
![]() Wcześniej próbowałam innymi pędzlami, ale ciągle coś mi nie pasowało. To połączenie jest idealne. Musze teraz kupić pędzel, bo moon mam tylko jeden i używałam go do rozświetlacza moon ![]()
#413 |
Zakorzenienie
|
Ingeborg, Moniś- dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#414 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Będę tam dzisiaj, to zobacze czy są, a jak nie to dowiem się czy będą. Wczoraj w Solvayu była cała limitowanka. Kupiłam 2 lakiery i dwie kredeczki. Załącznik 3192280Załącznik 3192281 Dokładny opis pasiaka z limitowanki na moim blogu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
Moja kolekcja Essence
![]() ![]()
#416 |
Zakorzenienie
|
#417 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Raczkowanie
|
świetna kolekcja!
![]() i szmineczki do których wzdycham od jakiegoś czasu... a co to za lakier w takim metalicznym opakowaniu? ![]() aaaaa już się dowiedziałam, że to odżywka ![]()
Zuzia - 29.07.2016 19:01 ![]() Edytowane przez LunaLov Czas edycji: 2010-06-18 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a czy pozostale kredki z essence sa tak trwale jak te z LL? bo LL to jedyne kredki ktore nie rozmazuja mi sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
napadlam dzis na nature i dopadlam cien w pasiaczku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.