|
|
#3541 |
|
Matka Smoka
|
Dot.: Kraków :) cz.II
|
|
|
|
#3542 |
|
Copyraptor
|
Opfe ja mówiłam o konkursach z okazji 10lecia, Braun chyba nie podpada ![]() Zresztą ja biorę udział tylko w konkursach, w których mam się jak wykazać |
|
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
Cholerka, jaka Ty jesteś zawzięta na naukę. Siedzieć do białego rana?
Ja wczoraj poszłam spać, ledwo 22 wybiła Dziewczyny dietowe, ja odpadłam. Przygotowywanie posiłków codziennie nie idzie w parze z treningami i nauką :\ Zamierzam po egzaminach wrócić do dietki, czy tej, nie wiem? Za Was trzymam kciuki
|
|
#3544 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
no u mnie niestety też jest ciężko z tym, dlatego też będę miałą dietę jak już się skończą egzaminy postanowiłam sobie, że w wakacje zgubię 5kg bo ostatnio mi brzuszek brzydki wisi;/ |
||
|
|
|
#3545 |
|
Matka Smoka
|
Jejuuuu a co Wy przygotowujecie??? Ja nie robię praktycznie nic. Jajka gotuję hurtowo i trzymam w lodówce. Kurczaka i warzywa też raz na kilka dni. Reszta otwierana i zjadana bezpośrednio
![]() Zadziwiłyście mnie mocno. A ja się trzymam - podżeram więcej migdałów, ale poza tym jest ok. Jutro w ramach nagrody poszaleję na imieninach No i efekty widzę, to najważniejsze. A przez ten zcas byłam tylko 2x na ćwiczeniach, więc mało, ale miałam kryzys.
|
|
|
|
#3546 |
|
Copyraptor
|
A ja się odchudzać nie chcę, ale chciałabym, żeby mi się okolice bioder, tyłka i ud zrobiły takie bardziej..zwarte. Bo mam taką jakby luźną skórę
fe fe. Myślicie, że jak będę jeździć na rowerku + basen to to coś pomoże? Plus szoruję syrenką ale to niewiele daje, i pękają mi naczynka..może jakiś balsam ujędrniający? Polecacie coś? ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- I Lenka, ja nie jestem zawzięta na naukę, tylko robię wszystko na ostatnią chwilę. Przerabiam materiał z całego roku na jedno posiedzenie, więc szybciej się nie da, a siedzę tak długo, aż zrobię akurat koło doby mi wychodzi...
|
|
|
|
#3547 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obiady na kolejny dzień szykowałam wieczorem po 20, pakując osobno jajko, osobno sałatę itp itd Pomidor krojony na chwilę przed zjedzeniem. I kiedy czas na naukę? Jeśli w ten sposób spojrzeć, to jednak trochę czasu zajmuje ![]() Cytat:
Popływać zawsze możesz, dobrze robi na kondycję. Cytat:
|
|
|
#3548 |
|
Copyraptor
|
Trudno, może jakoś inaczej zapracuję na Twój podziw
![]() I mój TŻ to komplementuje mój tyłek jakieś pięćset razy dziennie tam mam takie pffftrft. Jak siedzę albo leżę.
|
|
|
|
#3549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
Przelewam się ostatnio
|
|
|
#3550 |
|
Zadomowienie
|
HulaGirl, lalaith - do wzięcia zostało jeszcze 50 plasterków (+50), więc proszę o inf.
|
|
|
|
#3551 |
|
Matka Smoka
|
Ecrulo jeszcze chciała plastry.
Lenka, nie masz nic do gadania już - weźmiesz też białko dla kiccci, bo pasuje od Ciebie odebrać ![]() Mnie właśnie boczki spadają i oponka na brzuchu
|
|
|
|
#3552 |
|
Copyraptor
|
Ale ja w sumie nie mam boczków, a brzucha to już w ogóle..tylko takie wiszące uda
![]() A wiem, że jakbym się zaczęła odchudzać, to by mi żebra wyszły na plecach jeszcze bardziej. |
|
|
|
#3553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skąd Ty wytrzasłaś takiego TŻ ?
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3554 |
|
Copyraptor
|
Powinnaś spytać skąd wytrzasnęłam taki tyłek
![]() I on jest full serwis - zmywa, komplementuje, piecze ciasta, gotuje, odkurza, prasuje.
|
|
|
|
#3555 |
|
Nie depcze krokusów
|
Podrzuć mi linka, jakie są do wyboru i czy rozmiar, który otrzymałaś, jest zgodny z opisem. Już się nieraz nacięłam na aukcyjne buty
![]() Idź na całość, idź całość! ![]() Twoje nogi jak najbardziej mogą się wykazać... i pupa i biodra też. Ale o to chyba chodzi, żebyśmy tu Cię skomplementowały wszystkie :P
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to też wyobraź sobie, że mój TŻ ma lepszy niż ja, to dopiero wpędza w kompleksy mój też ugotuje, sprzątnie jak go zagonić, ale komplementy to coś rzadko ostatnio w ogóle to mi się mierzić już zaczyna, dobrze że wakacje idą
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2010-06-18 o 10:34 |
|
|
|
|
#3557 |
|
Copyraptor
|
Malla, ja z sępienia komplementów będę robić doktorat
|
|
|
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
a macie już bilety?
![]() Cytat:
|
|
#3559 |
|
Copyraptor
|
on tylko upiekł murzynki!
|
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
myślałam, że się wyprzesz poparcia dla niewolnictwa
|
#3561 |
|
Copyraptor
|
Wypieram się, dlatego to on piekł
|
|
|
|
#3562 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zmobilizowałyście mnie tymi dietami. Ja co prawda nie mam na tyle silnej woli żeby jadłospis zmienić ale jutro idę na basen i mam silne postanowienie wstawać pół godziny wcześniej żeby pobiegać
|
|
|
|
|
#3563 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() myślałam, że takie kwiatki można tu spotkać tylko w środku nocy, ale jednak się myliłam
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3565 |
|
Nie depcze krokusów
|
mój ci on
|
|
#3566 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, jezeli jest ktos chetny na zamowienie ze sklepu internetowego vipery to prosze o info na privie. Robie szybkie zakupy, pedzle sa na przecenie( np do różu- 28 zł a na ich stoisku w GK-38) wiec sie skusze a chce zminimalizować koszty
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post25485480 E.L.F, smashbox, minerały,soir de lune itp. Edytowane przez tranqil babe Czas edycji: 2010-06-18 o 14:06 |
|
|
|
#3567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tym tygodniu w ciągu 5 dni mam 4 egzaminy i 2 zaliczenia takie jak egzamin i nie mam czasu wychodzić z nad książek na dłużej niż pół godziny, a samo myślenie o diecie mnie przeraża;/ zacznę jak minie ten tydzień najbliższy bo inaczej zwariuję totalnie Cytat:
+ serum z Eveline wcieram w dupkę
|
||
|
|
|
#3568 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!!
kurcze zaczęłam wczoraj podczytywać co Wy tu wypisujecie i tak się wciągnęłam w lekturę że nie zauważyłam Waszych odp Malla Ty to masz naprawdę jakieś zdolności bo właśnie chciałam uzupełnić zapasy z BU . Ale widzę że już chyba za późno... :/
|
|
|
|
#3569 |
|
Nie depcze krokusów
|
Napisz do Lalaith, ona nie chce zamawiać póki nie dostanie wpłat na konto, więc może masz jeszcze szansę
![]() Hosenka* - o rany, dopiero teraz skojarzyłam, skąd się wziął Twój nick
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2010-06-18 o 14:10 |
|
|
|
#3570 |
|
Raczkowanie
|
Zdążyłam
pisałam do Lalaith i zamówienie jeszcze nie złożoneTylko zastanawiam się jeszcze nad hydrolatem z kocanki czy zamawić z BU jak zwykle, bo chętnie bym spróbowała z innego sklepu nie szykuje się może jakieś zamówienie z mazideł??? bo widzę że tam tez mają coś pisałyście klika stron wcześniej.....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

w ogóle to mi się mierzić już zaczyna, dobrze że wakacje idą