Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-15, 11:04   #511
pidzi
Raczkowanie

Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III

Cytat:
Napisane przez lovebird Pokaż wiadomość
A ta wiadomość o śmierci jednego z polskich żołnierzy w Afganistanie... Przeraziło mnie to. Nie chciałabym być na miejscu jego rodziny, albo nawet rodzin innych żołnierzy, muszą się teraz strasznie bać o swoich mężów, ojców, czy synów... Straszne...

pidzi, fajnie, że póki co masz z egzaminami, ja coraz bardziej się stresuję... W ogóle wszystkie mundurowe studentki już chyba są po sesji, tylko ja zostałam jedna w książkach. Ale dzisiaj się jakoś nie mogę skupić na niczym, beznadziejny dzień jakoś mam...
no i Ty dasz radę z egzaminmi, każdy student musi to przejść, a podobno cieżej siędostać na studia niż z nich wylecieć

co do afganu i innych misji to ja oswoiłam się z myslą, że mój jedzie i powiem Wam że gdybym miała się zamartwiać codziennie to bym chyba zgłupiała. poza tym myślę, że idąc na spacer chodnikiem można zginąć, i każdy ma przypisany jakiśtam koniec. oczywiście współczuję rodzinie żołnierza, ale ile osób codziennie ginie na przyklad w wypadkach samochodowych...

Cytat:
Napisane przez libelle Pokaż wiadomość
ja to ostatnio jestem tak zakręcona jak słoik na zimę Dziś np mojemu doktorowi wmawiałam, że jest wtorek w końcu stwierdził, że nie ma innej opcji tylko musiałam gdzieś z dzień przespać! A to mnie jeszcze bardziej zastanowiło, bo przecież ostatnio to ja jakoś nie mogę się wyspać a co dopiero mowa o przespaniu Pidzi gratulacje zakończenia egzaminów i trzymam kciuki za dobry rozwój sytuacji obronnej [/COLOR]
dzięki
co do komarów to w tym roku są straszne, mnie tak pogryzły na weselu, całe nogi i ręce mam w bąblach i szału już dostaję... nigdy mnie tak jeszcze nie podziabały

Cytat:
Napisane przez Karola82 Pokaż wiadomość
Żołnierz który zginął miał żone i małe dziecko

Ja w sobotę miałam naprawdę dobry dzień, rano kupiłam z tż na targu duuużo owoców różnistych a potem pojechaliśmy do moich rodziców na działkę i zrobiliśmy sobie grilla. Pogoda super, opaliłam oczywiście wszystko oprócz twarzy no ale to normalka
w sumie wiekszość żołnierzy którzy tam zginęli byli młodzi o ile dobrze pamiętam, mięli żony i dzieci ...
Stary 2010-06-15, 11:11   #512
aicila
Rozeznanie

Karola82 ja też się zastanawiam co zrobić. ale chyba zagłosuję zgodnie z tym co myślę w pierwszej turze, a w drugiej po prostu wybiorę "mniejsze zło". z jednej strony to może i jest marnowanie głosu, ale wątpię, że głosowanie ma szanse zakończyć się w pierwszej turze (więc głos się nie zmarnuje), no i przydałoby się trochę "utrzeć nosa" tym 2 panom na szczycie sondaży i pokazać, że wcale takiego wielkiego poparcia nie mają....

Pidzi super, ze jakoś przetrwałaś ten czas egzaminów... ja wczoraj usiadłam nad 40 zagadnieniami do obrony i szczerze mówiąc jestem przerażona.... takie rzeczy tam są o których nigdy na studiach nie słyszałam, a nauczyć się tego trzeba....

a co do komarów, to ja na całe szczęście w domu nie widuję ani jednego, ale w weekend byłam w Parku Chorzowskim i tak mnie pocięły, że szok
ale ja to do komarów i much jestem"przyzwyczajona" bo zawsze spędzałam całe wakacje u babci na wsi, a tam jest ich pełno i bez urządzenia na komary nie da się wytrzymać nocy...

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 14:34   #513
~ania_87
Rozeznanie

Cytat:
Co do wyborów to ja idę i właśnie mam dylemat na kogo głosować tzn. mam powiedzmy swojego kandydata, ale nie jest nim żaden z dwóch czołowych kandydatów, tż mówi że widocznie chcę "dobrze zmarnowć swój głos" bo i tak wygra ktoryś z tych dwóch...więc może lepiej głosować za tym którego mniej nie lubię niż na jakiegoś który ma mniejsze szansę wygrać?

A co do komarów to u mnie też tną mimo, że miasto, pewnie plaga będzie teraz w całej Polsce, też polecam te urządzenia do kontaktu, od lat ich używam

Ja w sobotę miałam naprawdę dobry dzień, rano kupiłam z tż na targu duuużo owoców różnistych a potem pojechaliśmy do moich rodziców na działkę i zrobiliśmy sobie grilla. Pogoda super, opaliłam oczywiście wszystko oprócz twarzy no ale to normalka
komary komarami... pocieły mnie w sobotę tak, ze doliczyłam się 16 ugryzień tylko na nogach!!! tż na to u Was i tak jest mało u nas wieczorem nie da się wyjść z domu a dotego pojawiły się żmije!!!! od wiosny zabili już na podwórku 4-6 już nie pamiętam dokładnie... a w sobotę ugryzła ich małego pieska... cały spuchł... biedaczek. strach chodzić po podwórku... znacie jakieś odstraszacze na żmije?? moja mama się tylko cały czas pyta gdzie ja się wyprowadzam czy na pewno wiem co robie

co do wyborów to też mam problem... a tych audycji wyborczych to słuchać nie mogę już...
Cytat:
Napisane przez pidzi Pokaż wiadomość
no i Ty dasz radę z egzaminmi, każdy student musi to przejść, a podobno cieżej siędostać na studia niż z nich wylecieć

co do afganu i innych misji to ja oswoiłam się z myslą, że mój jedzie i powiem Wam że gdybym miała się zamartwiać codziennie to bym chyba zgłupiała. poza tym myślę, że idąc na spacer chodnikiem można zginąć, i każdy ma przypisany jakiśtam koniec. oczywiście współczuję rodzinie żołnierza, ale ile osób codziennie ginie na przyklad w wypadkach samochodowych...
ja mam jeszcze dwa egzaminy... w tym jeden, którego nie zdam bo kompletnie nie wiem o co chodzi czarna magia dla mnie i dla całego mojego roku

co do ludzi, którzy giną. ja wierzę, ze co ma być to będzie i każdy ma gdzieś tam zapisany swój los

dziś mieliśmy jechać ustalić menu na wesele ale tż na powodzi i musiałam odwołać. może uda sie w przyszłym tygodniu

~ania_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 15:29   #514
chilanes
Zakorzenienie

kolejny żołnierz zginął ;/
Stary 2010-06-15, 16:28   #515
pidzi
Raczkowanie

aicila, aniu_87 dacie radę z egzaminami. i ja też mam ze 40 tez do obrony i też kupe nauki jeszcze...

jakto zginął kolejny? nie słyszałam...:mu r:
Stary 2010-06-15, 17:14   #516
libelle
Zadomowienie

Cytat:

Co do wyborów to ja idę i właśnie mam dylemat na kogo głosować tzn. mam powiedzmy swojego kandydata, ale nie jest nim żaden z dwóch czołowych kandydatów, tż mówi że widocznie chcę "dobrze zmarnowć swój głos" bo i tak wygra ktoryś z tych dwóch...więc może lepiej głosować za tym którego mniej nie lubię niż na jakiegoś który ma mniejsze szansę wygrać?
Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
Karola82 ja też się zastanawiam co zrobić. ale chyba zagłosuję zgodnie z tym co myślę w pierwszej turze, a w drugiej po prostu wybiorę "mniejsze zło". z jednej strony to może i jest marnowanie głosu, ale wątpię, że głosowanie ma szanse zakończyć się w pierwszej turze (więc głos się nie zmarnuje), no i przydałoby się trochę "utrzeć nosa" tym 2 panom na szczycie sondaży i pokazać, że wcale takiego wielkiego poparcia nie mają....
Zamierzam zrobić dokładnie tak jak pisze aicila. W pierwszej turze głosuję na kogoś z poza głównej dwójki. A w drugiej wybieram mniejsze zło.
Tż niestety nie będzie głosował, bo musiałby jechać do siebie do gminy a szkoda nam kasy i czasu na taki wyjazd. Za późno się kapnęliśmy bo można było jakieś wnioski u nas pisać ale czas już minął.
Do tego w wybory wypada nam nasza rocznica więc wolelibyśmy mieć święty spokój tego dnia a nie latanie po sztabach, ale cóż...

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Też słyszałam właśnie w radio. Miał 29 lat. Szkoda chłopaka...
libelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 20:18   #517
martyś1984
Rozeznanie

http://www.rp.pl/artykul/2,494374_Zg..._zolnierz.html

Pani mgr inż już od 30 czerwca 2009 r.
martyś1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 09:54   #518
Karola82
Rozeznanie

Cytat:
Tż niestety nie będzie głosował, bo musiałby jechać do siebie do gminy a szkoda nam kasy i czasu na taki wyjazd. Za późno się kapnęliśmy bo można było jakieś wnioski u nas pisać ale czas już minął.
Do tego w wybory wypada nam nasza rocznica więc wolelibyśmy mieć święty spokój tego dnia a nie latanie po sztabach, ale cóż...
Mój tż też chyba nie pojedzie głosować, szkoda mu czasu w niedzielę i benzyny, a wyjeżdża na kurs więc tym bardziej...

Gratuluję rocznicy Ewelinko
Nasza w przyszłym tygodniu (chyba na pikniku lotniczym w Kraku)
Cytat:
Napisane przez pidzi Pokaż wiadomość
jakto zginął kolejny? nie słyszałam...:mu r:
Niestety... [*]
Stary 2010-06-16, 11:11   #519
aicila
Rozeznanie

Widzę, że wasi Tż mają podobny stosunek do wyborów jak mój... a to mu się nie chce, a to nie ma czasu, a to coś tam...
Ale ja się za niego wezmę obowiązek obywatelski będzie spełniał, nawet jeśli miałby oddać nieważny głos
Mnie nie będzie w domu w czasie wyborów, ale zamierzam jutro wybrać się do UM po zaświadczenie o prawie głosowania w innym mieście.

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
Stary 2010-06-16, 12:40   #520
aania_20
Zakorzenienie

Witam wszystkie
Wróciłam wreszcie, dziś nam telefon naprawili a co za tym idzie neta. Mieli wczoraj ;/

Cytat:
Mnie nie będzie w domu w czasie wyborów, ale zamierzam jutro wybrać się do UM po zaświadczenie o prawie głosowania w innym mieście.
Chyba tez tak zrobię, choć na dobrą sprawę nie mam pojęcia po co pójdę.... chyba zamknę oczy i zaznaczę, bo dla mnie każdy taki sam, nie mam swojego jakiegoś kandydata...

Cytat:
Niestety Ten z OSŻW był.... [']['][']

Cytat:
Mój tż też chyba nie pojedzie głosować, szkoda mu czasu w niedzielę i benzyny, a wyjeżdża na kurs więc tym bardziej...
A na długo go wysyłają? no i na pikniku to liczę że się widzimy
Libelle, też gratuluję

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 15:50   #521
martyś1984
Rozeznanie

DZIEWCZYNKI :0

OBLEWAMY MOJE STUDIA PODYPLOMOWE ZDAŁAM NA BARDZO DOBRY ZA TYDZIEN UROCZYSTE WYDANIE DYPLOMU PRZEZ DZIEKANA :P
<jupi>
od października idę na następne zmobilizowali mnie bardziej

Stary 2010-06-16, 16:51   #522
libelle
Zadomowienie

Cytat:

Gratuluję rocznicy Ewelinko
Dzięki wielkie poimprezujemy sobie w niedzielę. Następna rocznica w weekend wypadnie nam dopiero za parę lat

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie
Wróciłam wreszcie, dziś nam telefon naprawili a co za tym idzie neta. Mieli wczoraj ;/

Chyba tez tak zrobię, choć na dobrą sprawę nie mam pojęcia po co pójdę.... chyba zamknę oczy i zaznaczę, bo dla mnie każdy taki sam, nie mam swojego jakiegoś kandydata...

A na długo go wysyłają? no i na pikniku to liczę że się widzimy
Libelle, też gratuluję
Aniu gratuluję powrotu do cywilizacji

A przy tych wyborach uważaj żebyś na Leppera nie trafiła

Dzięki wielkie za życzonka i opowiem Wam jak się bawiliśmy.
W sobotę mamy wesele no a w niedzielę nasze święto

Cytat:
Napisane przez martyś1984 Pokaż wiadomość

OBLEWAMY MOJE STUDIA PODYPLOMOWE ZDAŁAM NA BARDZO DOBRY ZA TYDZIEN UROCZYSTE WYDANIE DYPLOMU PRZEZ DZIEKANA :P
<jupi>
od października idę na następne zmobilizowali mnie bardziej
Martyś to kiedy to oblewanie ?????
Co prawda TŻ zezwala mi jedynie na % w mleku

Ja dziś bawiłam się moim nowym nabytkiem i robiłam bułki z jagodami Wyszły przepyszne o czym świadczy fakt, że zostały mi tylko 3 ale i one zaraz znikną, bo nie zamierzam im odpuścić
Jestem jakaś taka rozbita z deka, ale to dla tego, że dopiero co wstałam. Dzidzia znowu rzuciła mną o łóżko. Najpierw nie śpi w nocy a potem w dzień chodzę jak niedobita mucha. Tak czy siak i tak uwielbiam jak mi wypycha piętkę czy kolanko na brzuchu
Stary 2010-06-16, 17:28   #523
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:

Gratulacje!! To co kończyłaś?przyznaj się

Cytat:

A przy tych wyborach uważaj żebyś na Leppera nie trafiła

Ja dziś bawiłam się moim nowym nabytkiem i robiłam bułki z jagodami Wyszły przepyszne o czym świadczy fakt, że zostały mi tylko 3 ale i one zaraz znikną, bo nie zamierzam im odpuścić

Co to za nabytek? Maszyna do pieczenia?

A z tymi wyborami to chyba masz rację, muszę coś innego wymyśleć

Stary 2010-06-17, 01:32   #524
lovebird
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na takiej samej zasadzie planuję głosować. Jadę m.in. z tego powodu na weekend do domu, ale drugą okazją są urodziny mamy TŻa, trochę mnie to przeraża, ale damy radę

Cytat:

OBLEWAMY MOJE STUDIA PODYPLOMOWE ZDAŁAM NA BARDZO DOBRY
gratulacje!

Karola82, tak, Stary Rynek i okolice, Wawel i Kazimierz. Byłam w szoku, że na Wawelu nie musiałyśmy czekać w kolejce po bilety, jak byłam tam ostatnim razem, to stałam strasznie długo. Ale byłyśmy na miejscu w sumie tylko jeden dzień, więc więcej nie dało rady zobaczyć. W te albo następne wakacje zabiorę tam TŻa, bo od dłuższego czasu mi marudzi, że chciałby pojechać, ale jakoś nie ma kiedy. I wtedy na pewno więcej mu pokażę

Lecę teraz do nauki, może jeszcze coś uda mi się przed snem przyswoić a wszystkim innym życzę dobrej nocy
lovebird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 11:11   #525
libelle
Zadomowienie

Cytat:

Co to za nabytek? Maszyna do pieczenia?

Aniu no może nie maszyna do pieczenia, ale coś ala robot kuchenny z tym, że potrafi chyba wszystko. Moja przyjaciółka ma go od 10lat a ja tylko chorowałam, bo sporo kosztuje. Nazywa się ********* (wykasował mi wizaż nazwę, więc jak chcesz nazwę to prześlę ci na gg albo Pv). Ciasto na bułki zagniata w 3 minuty, podobnie ciasto na chleb. Można w nim robić lody, kawę, masło, zupy, sałatki naprawdę wsio... Jest do tego książka więc przepisów moc. Mnie najbardziej cieszy to że ma tylko jedno naczynie a nie tabun przystawek.
Dostałam do niego książkę z przepisami dla niemowlaka na te wszystkie zupki gerberowe Mogę sobie w nim również podgrzewać jedzonko dla malucha. No zalet ma sporo.

Jeśli chodzi o wybory to jednak najpierw chociaż przed zamknięciem oczu zobacz kto i co tam wypisali

Cytat:

Karola82, tak, Stary Rynek i okolice, Wawel i Kazimierz. Byłam w szoku, że na Wawelu nie musiałyśmy czekać w kolejce po bilety, jak byłam tam ostatnim razem, to stałam strasznie długo. Ale byłyśmy na miejscu w sumie tylko jeden dzień, więc więcej nie dało rady zobaczyć. W te albo następne wakacje zabiorę tam TŻa, bo od dłuższego czasu mi marudzi, że chciałby pojechać, ale jakoś nie ma kiedy. I wtedy na pewno więcej mu pokażę

Lecę teraz do nauki, może jeszcze coś uda mi się przed snem przyswoić a wszystkim innym życzę dobrej nocy
To i tak sporo pokazałaś koleżance. Ja też chętnie bym się przespacerowała po Kraku bo uwielbiam jak jest tak słonecznie i cieplutko ale jak ostatnio wybraliśmy się na spacerek przy Wisełce to potem mi strasznie stopy popuchły... Będę musiała poczekać na następny spacerek który pewnie będzie już we trójkę Teraz raczej mniej chodzenia a więcej siedzenia i wożenia. Choć nie powiem, żebym całe dnie siedziała. Może ta opuchlizna wyszła mi dla tego, że był wtedy większy upał

Jak tam u Was z pogodą kobiety ?? Ja jak wstałam i zobaczyłam ten piękny błękit nieba myślałam, że ciepełko znowu wróciło ale o dziwo za oknem 19 stopni a wczoraj w nocy no ładnie chłodem poszło, musiałam przymknąć okna. Koleżanka w weekend była w szkole w Bydgoszczy gdzie pojechała w krótkim rękawku a na miejscu okazało się, że w dzień było 16 stopni Powariowała nam ta pogoda konkretnie.
Teraz na weekend zapowiadają jakieś burze i znowu ulewy a my wybieramy się na wesele...

Edytowane przez libelle
Czas edycji: 2010-06-17 o 11:14
Stary 2010-06-17, 11:29   #526
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Aniu no może nie maszyna do pieczenia, ale coś ala robot kuchenny z tym, że potrafi chyba wszystko. Moja przyjaciółka ma go od 10lat a ja tylko chorowałam, bo sporo kosztuje. Nazywa się ********* (wykasował mi wizaż nazwę, więc jak chcesz nazwę to prześlę ci na gg albo Pv). Ciasto na bułki zagniata w 3 minuty, podobnie ciasto na chleb. Można w nim robić lody, kawę, masło, zupy, sałatki naprawdę wsio... Jest do tego książka więc przepisów moc. Mnie najbardziej cieszy to że ma tylko jedno naczynie a nie tabun przystawek.

A to chyba wiem, takie coś na T.... to znam, chociaż sama nie mam.
U mnie bardzo ładnie, słonecznie i ciepło, a ja na uczelni, potem do pracy ale na niedługo no i do domu No i może po drodze na zakupy - za tydzień wesele mamy, muszę jakieś buty upolować

Stary 2010-06-17, 12:00   #527
libelle
Zadomowienie

Cytat:
A to chyba wiem, takie coś na T.... to znam, chociaż sama nie mam.
U mnie bardzo ładnie, słonecznie i ciepło, a ja na uczelni, potem do pracy ale na niedługo no i do domu No i może po drodze na zakupy - za tydzień wesele mamy, muszę jakieś buty upolować [/SIZE]

Tak, tak na "T"
Jeśli chodzi o buty ja szukałam czegoś na płaskim i powiem szczerze, że jak się nie szuka to jest tego pełno, a jak potrzeba to nie ma nic Całe szczęście mama mi coś znalazła. Kupiła 2 pary a ja tylko wybrałam 1 i mama oddała drugie Mam nadzieję, że nie będzie padało w weekend...
Wrzucam wam zdjęcia ogórków cd. zamęczę Was tym moim ogródkiem
Stary 2010-06-17, 15:18   #528
lovebird
Zakorzenienie

libelle, ile dałaś za to wszystkorobiące urządzenie? Podoba mi się pomysł, samemu można zrobić wiele rzeczy, a nie kupować gotowe, nie wiadomo z czym w środku
U mnie pogoda całkiem ładna, słońce świeci i jest ciepło, zaraz wybieram się na spacer, bo od rana siedzę tylko w książkach... Ale też mi znajoma mówiła dzisiaj, że pogoda w weekend ma być niezbyt ciekawa, a ja już planowałam przejść się nad jezioro z TŻem... W ogóle dzisiaj rano zadzwonił, że będzie jutro już o 13 w domu, a normalnie jest koło 18, więc zmieniłam sobie już plany na cały dzień, a przed chwilą znów zadzwonił i powiedział, że o 13 ich dopiero z jednostki wypuszczą ;/ Jak ja tego nie lubię... O tyle dobrze, że dzisiaj się to okazało, a nie jak bym jutro siedziała w pociągu albo czekała na niego na miejscu...
Stary 2010-06-17, 16:36   #529
aania_20
Zakorzenienie

o ile się dobrze orientuję to teraz coś koło 2-3 tysiące. Jak się pojawił to masakra - ponad 4 kosztował...
a u mnie piękna pogoda, zmykam na rower

Stary 2010-06-17, 16:57   #530
martyś1984
Rozeznanie

Cytat:

Gratulacje!! To co kończyłaś?przyznaj się

Roczne studia Logistyka i zarządzanie kryzysowe...
o wyborach nie chce słyszeć bo przez 8 godz gadają na przemian komora i kaczorek szkoda gadać a w Opolu rządzi PO i PSL i MN katastrofa zapomniałam się zapisać do UM więc nie będę w Opolu głosować.. przez remont brak czasu żeby iść do UM wyjście jest...

Stary 2010-06-17, 18:07   #531
libelle
Zadomowienie

Cytat:
libelle, ile dałaś za to wszystkorobiące urządzenie? Podoba mi się pomysł, samemu można zrobić wiele rzeczy, a nie kupować gotowe, nie wiadomo z czym w środku
U mnie pogoda całkiem ładna, słońce świeci i jest ciepło, zaraz wybieram się na spacer, bo od rana siedzę tylko w książkach... Ale też mi znajoma mówiła dzisiaj, że pogoda w weekend ma być niezbyt ciekawa, a ja już planowałam przejść się nad jezioro z TŻem... W ogóle dzisiaj rano zadzwonił, że będzie jutro już o 13 w domu, a normalnie jest koło 18, więc zmieniłam sobie już plany na cały dzień, a przed chwilą znów zadzwonił i powiedział, że o 13 ich dopiero z jednostki wypuszczą ;/ Jak ja tego nie lubię... O tyle dobrze, że dzisiaj się to okazało, a nie jak bym jutro siedziała w pociągu albo czekała na niego na miejscu...
lovebird właśnie to jest fajne w całym tym "T" że można praktycznie wszystko zrobić sobie samemu i nie biadać się tymi wszystkimi chemikaliami. Ja mam małego bzika na punkcie tego żeby choć trochę jeść rzeczy zdrowe. Jak wszystko dobrze pójdzie w przyszłym roku będę chciała sobie zrobić szklarnię bo na balkonie nie za wiele wyhoduję.

Cytat:
o ile się dobrze orientuję to teraz coś koło 2-3 tysiące. Jak się pojawił to masakra - ponad 4 kosztował...
Aniu no niestety cena nadal oscyluje wokół 4 szczerze to myślałam, że za kilka lat stanieje i dla tego czekałam i czekałam. Teraz kupiłam bo miałam odłożoną kasę no i przyda się przy dzidzi

Dziś miałam wenę i popstrykałam trochę fotek, jedną wam wrzucę
druga jest na klubie
Stary 2010-06-17, 19:01   #532
lovebird
Zakorzenienie

Jakie śliczne zdjęcie!
A co do tego urządzenia, to faktycznie drogie... Ale może kiedyś sobie coś takiego sprawię, póki co czekają mnie jeszcze 4 lata niezdrowego jedzenia
Stary 2010-06-17, 20:37   #533
libelle
Zadomowienie

Cytat:
Jakie śliczne zdjęcie!
A co do tego urządzenia, to faktycznie drogie... Ale może kiedyś sobie coś takiego sprawię, póki co czekają mnie jeszcze 4 lata niezdrowego jedzenia

Dzięki

Ja też tak mówiłam jak zobaczyłam ten sprzęt u mojej przyjaciółki tylko to było 10 lat temu Moja druga koleżanka jak to usłyszała to skwitowała to tylko " no mam nadzieję, że ja nie będę musiała czekać 10 lat! "

Stary 2010-06-18, 09:32   #534
Karola82
Rozeznanie

Cytat:
No to ja poproszę na pw nazwę bo dalej nie mogę wymyśleć jak się nazywa i nie wiedziałam, że może być aż tak drogi sprzęt AGD... ale chętnie poczytam, chociaż ja jestem noga co do gotowania i pieczenia
Cytat:
Roczne studia Logistyka i zarządzanie kryzysowe...
Gratuluję zakończenia podyplomówki A na co się teraz wybierasz?

Cytat:
Dziś miałam wenę i popstrykałam trochę fotek, jedną wam wrzucę

druga jest na klubie
Śliczne fotki pięknie wyglądasz, dziewczyny mają rację że trzymasz linie
Stary 2010-06-18, 10:24   #535
libelle
Zadomowienie

Cytat:
No to ja poproszę na pw nazwę bo dalej nie mogę wymyśleć jak się nazywa i nie wiedziałam, że może być aż tak drogi sprzęt AGD... ale chętnie poczytam, chociaż ja jestem noga co do gotowania i pieczenia

Śliczne fotki pięknie wyglądasz, dziewczyny mają rację że trzymasz linie

Karola wysłałam Ci na PV wiadomość o tym tajnym sprzęcie.

ad fotki to jak któraś będzie chciała to chętnie zrobię jej taką sesję zdjęciową. Samej sobie to na prawdę trudne, bo nie dość, że ostrość muszę sobie na coś ustawić to potem ganiam od statywu do wybranego punktu zdjęciowego
Teraz muszę sobie kupić twardy dysk zewnętrzny, żeby mi tych wszystkich fotek diabli nie wzięli, bo mi się coś komp pierdzieli Tż weźmie mi go na tydzień do pracy do informatyków i będą nad nim pracowali, bo dziad jeden mi się zawiesza, wyłącza i strasznie grzeje Ale jak już zostanę pozbawiona cywilizacji to dam Wam wcześniej znać

Oki zbieram się, bo muszę jakiś obiadek upitrasić przed przyjazdem TŻta
Stary 2010-06-18, 11:03   #536
~ania_87
Rozeznanie

Libelle brzusio piękny

a dziś zostało równo 3 miesiące do mojego ślubu

wczoraj przyszły zaproszenia i przeraziła mnie ilośc ile tego jest do rozwiezienia... no ale u tż to prawie wszystko wysyłamy pocztą. a u mnie w każdym domu zostawimy po kilka zaproszeń(domki wielorodzinne) i powoli się wszystko załatwi. moja mama tylko się śmieje z tekstu jaki wybraliśmy no cóż stwierdziliśmy, ze idealnie do nas pasuje

Trochę zwariowana, ekscentryczna i niebanalna
A........ ........
oraz opętany przez miłość do niej
Ł.... ........
ogarnięci nieodparcie wzniosłymi ideałami życia małżeńskiego oraz w celu skrócenia niebezpiecznie przedłużającego się narzeczeństwa postanowili zawrzeć Sakrament Małżeństwa.
Uroczystość zaślubin odbędzie się.....
Na zapoczątkowanie rozkoszy pożycia małżeńskiego i ślubowania tego, czego nie powinno się zdradzać mamy śmiałość zaprosić
Sz.P. .....

Stary 2010-06-18, 11:22   #537
aicila
Rozeznanie

Aniu bardzo fajny tekst
ale do nas niestety nie pasuje, bo my narzeczeństwem jesteśmy dopiero 9 miesięcy

A kto to jest jarosz?
Stary 2010-06-18, 11:38   #538
~ania_87
Rozeznanie

no to właśnie do nas bardzo bo razem jesteśmy już ponad 6 lat a narzeczeństwem ponad 2 lata... i tak już wszyscy się śmieją, że my to już jak stare małżeństwo

Stary 2010-06-18, 12:18   #539
chilanes
Zakorzenienie

Aniu czyli zaczynacie rozwożenie?
my zbieramy potwierdzenia, został na to miesiąc i 20 osób bez odpowiedzi. Mam nadzieję, ze sie zdyscyplinują wszyscy.
Poza tym nie mamy kiedy spisać protokołu ;/ wszystkie dokumenty już mamy, tylko protokół, spowiedź i zapowiedzi
Stary 2010-06-18, 13:00   #540
~ania_87
Rozeznanie

Cytat:
Aniu czyli zaczynacie rozwożenie?
my zbieramy potwierdzenia, został na to miesiąc i 20 osób bez odpowiedzi. Mam nadzieję, ze sie zdyscyplinują wszyscy.
Poza tym nie mamy kiedy spisać protokołu ;/ wszystkie dokumenty już mamy, tylko protokół, spowiedź i zapowiedzi
Chilanes jak się idzie do USC to trzeba mieć ze sobą akty urodzenia prawda?? kurczę będę musiała specjalnie do krk jechać... a tż muszę dopilnować, zęby wziął od siebie.

tak zaczynamy rozwozić, w niedzielę jedziemy do mojej chrzestnej bo wyjeżdża w przyszłym tygodniu a chcę ją osobiście zaprosić.
nie spieszę się z zaproszeniami bo mój kuzyn ma miesiąc przede mną ślub i on jest w trakcie a głupio tak zapraszać gości wcześniej niz ktoś kto ma miesiąc wcześniej slub zwłaszcza, że duzo nam sie osób powtarza
no i mieliśmy upatrzony garnitur do ślubu dla tż (zrezygnowaliśmy ze smokingu, za dużo by tego było mundur potem smoking) a tu się okazało, ze mój kuzyn kupił sobie identyczny no i szukamy dalej
nasze mamy jak się spotykają to jest mega wymiana informacji

Edytowane przez ~ania_87
Czas edycji: 2010-06-18 o 13:05
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości