![]() |
#3871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: czy ktoś szuka pracy?
Gorzka GRATULUJE jupi jaaaaajjj !! Ciesze sie niezmiernie, ze masz juz to za soba - gdzie mamy wpasc na impre?????
Arienko, nadzieje powinnas jeszcze miec, skoro obiecali ze zadzwonia, to na pewno zadzwonia. A tacy ludzie maja setki innych spraw i akurat telefon do kandydata moze im umknac ![]() ![]() Titino, toz to bezczelne bestie. Nic im nie dogadalas??? Ja na pewno bym cos powiedziala.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3872 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuje ![]() Umowę na stażu urzędniczym możesz wypowiedzieć za dwutygodniowym wypowiedzeniem, ewentualnie za porozumieniem stron (odejść z dnia na dzień), przeważnie nie robią problemów i zgadzają się na porozumienie, a fluktuacja w sądach jest dość duża. Jak lubisz duuuuużo pracy to ta praca jest dla ciebie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
![]() Kieruj się w stronę Północnej Polski ![]()
![]() |
![]() |
#3873 |
Zakorzenienie
|
Ile km ode mnie ???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3874 |
Zadomowienie
|
No wiesz, odpowiedziałabym ci na te pytania, gdybym wiedziała gdzie mieszkasz
![]()
![]() |
#3875 |
Zakorzenienie
|
No jak to - nie wiesz??????
![]() ![]() PS. Widze, ze uzywasz EDM, a jakos nie widzialam Cie na tym forum... Choc ja sie nie udzielam za bardzo ![]() Edytowane przez pumas Czas edycji: 2010-06-17 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3876 |
Zadomowienie
|
![]() |
#3877 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() gratuluje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3878 |
Zakorzenienie
|
Gregia, oczywiscie, ze CV - myslisz, ze masz az tak za***isty dekolt? :P Zartuje. Chlop sobie popatrzyl, nacieszyl oko, a przeciez nie bedzie Cie uczyl na tym kursie, wiec nie mialby profitow z zakwalifikowaniem Ciebie
![]() Jakies inne propozycje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję !!! ![]() ![]() Nie piję, więc soczek poproszę zaocznie ![]() Dzisiaj idę na całą noc do kina więc w sobotę będę odsypiała ![]()
![]() |
![]() |
#3880 |
Zakorzenienie
|
A na jakie filmy?
Bylyscie na sex and the city 2 ????????????????????? Ja sie tak usmialam, jak nigdy dotad, naprawde. Nawet Borata dziewczyny z NY City przebily ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3881 |
Zakorzenienie
|
po cichu liczylam ze jednak to ten mój za***isty dekolt ma taki czar par
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3882 |
Zakorzenienie
|
Miala oblewac w sobote, o ta....
![]() No dobra gregia, to na pewno ten dekolt :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na różne: http://www.multikino.pl/ursynow/aktu...okaz,4527.html Nie byłam na sex and the city 2, bilety do kina są dla mnie za drogie i rzadko chodzę do kina, a w tym wypadku dostałam wejściówki ![]()
![]() |
![]() |
#3885 |
Zakorzenienie
|
Kurcze Titina, powiem Ci, ze nie sledze eventow multikinowych, wiec nie wiedzialam, ze ta noc jest dzisiaj... A w sumie chetnie bym sie wybrala, ale moj pan i władca nie ma dzis czasu, a samej mi sie nie chce...
Sciagnij sobie z internetu, jesli lubisz takie glupkowate filmy, to na pewno bedziesz zachwycona. Uwazam, ze to najlepsa produkcja sexu w wielkim miescie, jaka kiedykolwiek powstala. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3886 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama poszłam do doradcy. ![]() Nadal nie dzwonili z tej firmy ale już to zlewam. BYłam dziś na rozmowie w dużej międzynarodowej firmie transportowej. ROzmowa rewelka, świetna rekruterka, rozmowa przebiegała sympatycznie i bez nerwów. Starała się zrozumieć dlaczego już nie pracuje tam gdzie pracowałam. Nie miała jakiś pretensji czy założeń że mnie wywalili bo się nie nadawałam czy coś takiego. Było widać że jej zależy by mnie poznać, dlaczego chcę pracować itd. Naprawdę jakby tak przynajmniej połowa rekruterów się zachowywała to było o niebo lepiej. Wyszłam z rozmowy nakręcona pozytywnie, z energią. A jak nieraz wychodzę to czuję się jak wypruta. Prawie godzinę rozmawiałyśmy. Będzie jeszcze drugi etap, miała jeszcze jakieś 10 cv , rekrutacja nadal będzie trwała jeszcze w przyszłym tygodniu także zobaczymy. Rozmowa była za***ista i nie mam tej pani nic do zarzucenia ani sobie. ![]() Cytat:
![]() No chyba że Wrocław ale to dolny Śląsk, ale blisko w Sudety. ![]()
![]() |
![]() |
#3887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To super, trzymam kciuki, tez lubię jak rekruter chce nas poznać i rozmawia normalnie a nie z pozycji pana i władcy.
![]() |
![]() |
#3888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzisz, ze mozna wyjsc z rozmowy pozytywnie nastawionym???? Ja zwykle tak wlasnie wychodze, a potem az chce sie zyc ![]() Kombinujcie dalej ;-) choc dziwie sie, bo juz o tym kiedys pisalam dosc oficjalnie hehe Aha, nie powiedzialam wam, co mi odpisala kolezanka z dzialu Hr mojej ex firmy. Napisala, ze jak najbardziej byly juz sytuacje, kiedy zatrudniali po raz kolejny osobe, ktora nawet sami zwolnili - wszystko opiera sie na zmianie dzialu - w jednym mozesz sie nie sprawdzac, a w innym wrecz przeciwnie. Tym bardziej w mojej sytuacji, jestem bardzo mile widziana ponownie, bo podobno pozostawilam po sobie spoko wrazenie osoby zakreconej, ale DOŚĆ elokwentnej :P Niestety na to stanowisko, o ktore mi chodzilo, nie mam mozliwosci zatrudnienia, bo potrzebuja osoby z duzymi kontaktami w swiecie dziennikarstwa, musi byc to specjalista, najlepiej kolo 35-40 lat, wiec jeszcze troche musze poczekac hehe. Jednak powiedziala, ze niewykluczone, ze w najblizszym czasie poszerza dzial marketingu i chetnie by mnie w nim widziala ![]() ![]() Jestem zadowolona z jej odpowiedzi, bo to znaczy, ze nie pozostawilam po sobie zlego wrazenia i zawsze moge wrocic yeah ![]() Aha, i jeszcze jedno wam powiem - ide na rozmowe we wtorek do działu sprzedaży. Zadna rewelacja jak dla mnie, ale z jakiegos powodu wyslalam tam Cv - mam tylko nadzieje, ze nie w akcie desperacji hehe. CV wyslalam 7. czerwca. Ciekawe, co to bedzie ![]() Haha, wlasnie wyciagnelam z kosza (smieciara fujjj) kawalek gazety wyborczej, w ktorej bylo to ogloszenie - jak sie okazalo, umieszczone po raz drugi (ja skladalam na to z neta). Kilka dni temu odnalazlam ten skrawek gdzies w papierach, z zaznaczona oferta pracy w tej firmie. Ale niestety CV trzeba bylo zlozyc do 11.czerwca, wiec wywalilam te gazete wkurzajac sie strasznie! choc mialam w planach wyslanie Cv nawet po terminie, ale moj aniol stroz mi podpowiedzial, bym dala sobie spokoj. W obowiazkach jest wspolpraca z klientami zagranicznymi ![]() A w wymaganiach: wyksztalcenie wyzsze, znajomosc 2 jezykow obcych, w tych te, ktore ja znam... Ale nie biegle!!! i jak ja sie z tego wytlumacze? Na pewno rozmowa bedzie w tych 2 jezykach... W ogole sorry, ze sie tak rozpisuje, ale ja juz tak mam. Edytowane przez pumas Czas edycji: 2010-06-18 o 14:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ariena trzymam kciuki ![]() gorzka prawda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3890 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
Wczoraj broniła się ze mną malutka grupa z wydziału z twojego miasta. Zabawni ludzie, także nie zdążyłam się nawet porządnie zestresować przed obroną ![]() A kiedy początek kursu?
![]() |
![]() |
#3891 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, wkurzają mnie te dwa wątki o tym samym czyli "czy ktoś szuka pracy?" i "bezrobotni łączmy się" bez sensu zupełnie że moderator ich nie połączył.......
![]() |
#3892 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może ja też się wybiorę do doradcy ![]() Gratuluje rozmowy. Życzę oczywiście pożądanych jej efektów. Czasem sama taka rozmowa jest już jakimś tam malutkim sukcesem, potrafi podbudować człowieka, bo się dobrze wypadło i było traktowanym po partnersku. Fajnie, że jesteś z siebie zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() Fajnie wiedzieć, że zostawiło się po sobie miłe wrażenie w poprzedniej pracy. Ja też staram się nie palić za sobą mostów, nigdy nie wiadomo jak się życie potoczy.... Powodzenia na jutrzejszej rozmowie. Nie udzielam się na mineralnym, biorę bierny udział. Wizaż to pożeracz czasu i wolę się nie wciągać w większą ilość wątków ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
![]() Aha. A poza szkołami startujesz też do zakładów karnych, sądów, placówek szkolno-wychowawczych, socjalizacyjnych, interwencyjnych itp? Czy póki co tylko szkoły i przedszkola? Ja skłaniam się właśnie ku pracy z grupami wykluczonymi społecznie. Udzielałam się dość długo społecznie w tym obszarze, a do dzieci w większej ilości na raz nie mam niestety cierpliwości. Do tej pracy trzeba się nadawać. To jeżeli poskładałaś już dokumenty, to nic tylko czekać całe wakacje na efekty. Oby się wreszcie udało. ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
![]()
(...) prawda jest gorzka bez pociechy, którą daje nadzieja (...) Eduard Bass Edytowane przez gorzka prawda Czas edycji: 2010-06-18 o 18:23 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3894 |
Zadomowienie
|
To tym bardziej jestem za połączeniem tych wątków, bo rzeczywiście jest mały bałagan. A co z depresją z powodu braku pracy? Zostawić czy też połączyć z tym?
![]() |
#3895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3896 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie poddawaj się. Wiem, że po jakimś czasie człowiek przestaje wierzyć. No, ale wreszcie się uda. Pisałaś wcześniej, że złożyłaś ponad 80 podań - w takim razie cierpliwie czekaj i nie trać nadziei. Powodzenia.
![]() |
![]() |
#3897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do resocjalizacji to szczerze powiem że o ile studia były bardzo ciekawe to niestety od strony praktycznej nie przygotowały mnie do tej pracy wogóle, tak naprawdę rzucona na głęboką wodę chocby do osrodka szkolno-wychowawczego zostałabym na dzień dobry zjedzona ![]() ![]() bardziej jako terapeuta (bo psycholog to za dużo powiedziane, psychologii nie kończyłam) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem powinien być jeden wspólny wątek do plotek nt. poszukiwania pracy ![]()
![]() |
![]() |
#3899 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3900 |
Zakorzenienie
|
gorzka zaczynam w poniedzialem od 8 do 15
![]() ![]() najgorsze jest to ze naJciezsze bedzie dla mnie nie siedzenie tam tylko rozstanie z dzieckiem na te 7h ![]() ![]() ![]()
POMÓŻ NAKARMIC ZWIERZAKI ![]() www.psiklik.pl www.kociklik.pl www.zbiorkanaburka.pl www.karmiepsiaki.pl www.pustamiska.pl Edytowane przez gregia Czas edycji: 2010-06-18 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.