![]() |
#631 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wyprzedaże wiosna-lato 2010
Cytat:
![]() Niektóre t shirty upatrzone przeze mnie, wciąz stara cena ![]()
![]() |
![]() |
#632 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale niektore marynarki mialy pomaranczowe metki puste wiec moze jeszcze jakos bardziej je przecenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Ogolnie taka slaba ta przecena w Re, duuuuzo ubran ma cene normalna, przecenione tylko zwykle koszulki, z nadrukami troche, ale mogli sie bardziej postarac ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Raczkowanie
|
Jak byłam rano w Reserved to dopiero byli w trakcie przeceniania, więc nie wiem dokładnie co potem jeszcze przecenili, ale z tego co patrzałam to kilka ciekawych t shirtów po 29,99 można znaleźć.
A orientujecie się kiedy rusza Orsay?? Mam tam upatrzonych kilka ciuchów ![]()
![]() |
#634 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#635 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tkwiąc w wątku (popularnym i ze zorientowanymi rozmówcami (-czyniami) ![]() Byłem dziś w H&M. Nie kupiłem nic, nie było ani interesujących mnie kardiganów, ani swetrów z kapturem. W Porcie, w przeciwieństwie do GŁ i Manufaktury (być może to już się zmieniło, nie jestem na bieżąco), widziałem przecenione słomiane kapelusze (nie potrafię ich nosić, więc nie kupię), jakieś jeansy i okulary. I trochę inna biżuteria niż w Manufakturze. W GŁ biżuteria męska nie jest w ogóle przeceniona. W Manufakturze, która ma największy męski dział z łódzkich CH, przecenionej biżuterii jest najwięcej. Ubrań również. No jedynie nie widziałem w Manufakturze przecenionych jeansów, wspomnianych kapeluszy i okularów. Być może się mylę, ale również tylko w Porcie widziałem przecenione długie spodnie kąpielowe, (mierną) bieliznę i (również słabe) spodnie piżamowe. Tak więc każdy ze sklepów ma specyficzne towary przecenione i specyficzne ceny, które jak i asortyment - różnią się między sklepami. ![]() Byłem również i w Re, kupiłem jedynie kilka drobiazgów. Wszystko, co mnie bardziej ciekawiło, kupiłem w promocji "druga rzecz za 1zł" - bo głębiej patrząc na to, było to -50% pod inną postacią, zmuszającą do wybrania dwóch rzeczy. ;-). T-shirty w cenie, jakiej teraz są, były już wcześniej (jeszcze niedawno każdy kosztował 19,90 zł). Tak więc te, które mi się bardziej podobały, już wtedy kupiłem. Poczekam na dalsze obniżki (będą?), wtedy coś jeszcze wybiorę. Pytał ktoś o okulary - zapewne damskie, ale podzielę się obserwacjami z działu męskiego: okulary z 39,90 zł i 49,90 zł są teraz w cenach od 9,90 zł. Uogólniając wszystko tak, jak na banerach - "-50%". Byłem i w Top Secret, House, Cubusie, ale wyszedłem z pustymi rękoma. Widziałem również w Inditexie mega buty, poczekam ten tydzień do wyprzedaży i je kupie. Nie zdradzę jakie, chcę uniknąć "efektu Wizażowego" ![]() ![]() Byłem i w Bershka'ce ale nie widziałem żadnych wyprzedaży, o których któraś z was wspomniała). Jeśli mowa o Bershka'ce, to pamiętam, jak na zimową wyprzedaż schowali wiele ubrań z jesiennej kolekcji i wystawili w wiosnę jako "świeżą". Nawet teraz na niektórych jeansach, w metkowych napisach jest to odzwierciedlone. ![]() Czekam na Inditex, bo tylko tam mogę kupić jakieś buty. Znacie jakiś sklep, gdzie można kupić męską bieliznę (poza ww.)?
Edytowane przez BezSzans Czas edycji: 2010-06-17 o 21:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#636 | ||
Zakorzenienie
|
Henderson?
![]() River Island ![]()
![]() |
![]() |
#637 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Zadomowienie
|
Czy w Cache Cache (podobno jest już -50%) są przecenione materiałowe szmijzerki? one były w różnych kolorach - odcienie brązu, fuksja z paskiem i kosztowały coś około 99zł
![]()
![]() |
![]() |
#639 |
Raczkowanie
|
Henderson nie znam. Na ich stronie nie widnieje żaden sklep w Łodzi. :-( RI też brak.
![]() |
#640 |
Zadomowienie
|
dziewczyny buty w reserved są przecenione prawie wszystkie na 99 zł...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#641 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a tez liczylam na to,ze jak ma pusta metke to wydrukuja nizsza cene... dziwna praktyka... Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#642 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Miło mi też widzieć tu mężczyznę tak obeznanego w temacie wyprzedaży! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Zadomowienie
|
A wiecie jak wygląda sytuacja w Esotiq?
![]() |
#644 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#646 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A jest tam w ogóle dział męski?? Nie zauważyłam ![]()
![]() |
![]() |
#647 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
#649 |
Zakorzenienie
|
Dostalam dzis smsa z CUBUSa ze przeceny -50% to co w reszcie tez juz sa wyprzedaze??
![]() |
#650 |
Konto usunięte
|
Mam pytanie do miłośniczek Jackpot & Cottonfield, kiedy można się spodziewać wyprzedaży już po 20 czerwca czy dopiero w lipcu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
dostałam maila, że w reserved podobno do -50%
![]()
![]() |
#652 |
Zakorzenienie
|
byłam wczoraj w h&m generalnie bardzo duże przeceny
z tego co zauważyłam i co już było mówione to - buty na obcasie z motywem wężowym za 60 zł - różowe koturny - 30 zł - trochę z garden collection ale już mało ceny bluzek 30 zł ( 1, 2 fotka) - spodnie alladynki białe z 39 na 20 zł rozmiary M,L ( 3 fotka) - przecenione spodnie z wstawkami skórzanymi ale to nie te za 39,00 tylko inne i kosztowały chyba 40 zł - stroje kąpielowe - białe, beżowe spodnie rurki letnie - sukienki - żakiety militarny ten co na 4 fotce ale zostały chyba same w kolorze khaki DZIAŁ DIVIDED - zwiewne na ramiaczkach za 10 zł - z pacyfka, z perfumem - 20 zł bodajże - spodnie z zipem podwójnym - 40 zł - różowe bluzki oversize z pagonami - 40 zł - krótkie bluzki różowe oversize - 30 zł ( dziwne bo przed promocją ksoztowały 29 zł ![]() - maxi dress 20 zł - koszule zwykłe ( cena nie mam pojecia) - sukienki na ramiączkach 40 zł RESERVED przeceniony męski, damski - w damski widziałam sporo spódniczek za 29 zł - bielizna 10-30 zł - buty bardzo dużo od sandałków po 79, 119, po buty na obcasie do 159 zł - dużo przecenionej biżuteri Vero Moda - spódniczki jeansowe za 49 zł - spodnie 69 zł bodajże - sukienki, żakiety ale mało tally weijl -widziałam boskie buty za 99 zł coś w deseń tych z h&m z zipem na koturnie z ćwiekami czarne - sukienki - topy 20-40 zł - okulary - 10 zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Raczkowanie
|
Jak sytuacja w Białymstoku? Alfa i Galeria Biała?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Zadomowienie
|
czy wiadomo kiedy zaczynaja sie przeceny w calzedonia i intimissimi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Zakorzenienie
|
W Galerii Mokotów jest, w Złotych nie ma
![]()
![]() |
#657 |
Raczkowanie
|
![]() a co z takimi sklepami jak: Zara bershka stradivarius???? Kiedy przeceny wie ktoś może?? Chodzi mi dokładnie o wrocław ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 |
Raczkowanie
|
zara i spółka tj. inditex zaczynaja podobno 24 czerwca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Zadomowienie
|
Zara, Bershka, Oyso, Stradi 24 czerwiec czwartek
![]() było to już kilka razy napisane Edytowane przez eve_malutka Czas edycji: 2010-06-18 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.