|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c
Cytat:
Cytat:
Szczerze mówiąc mam play od prawie 2 lat i nie mogę na nich złego słowa powiedzieć, natomiast na erę i plus jak najbardziej ale takie robienie ludzi w ciula to przegięcie i to mocne przejrzyj sobie dokładnie umowę, bo jeśli wprost nie jest napisane nic o tym internecie to ja bym się do nich wybrała. Mojego ojca próbowali naciągnąć w podobny sposób (właśnie w plusie), sądził się z nimi bo on zerwał umowę i chcieli od niego odszkodowanie. Nic nie dostali...
|
||
|
|
|
#3092 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: OUT z meliny.. Czas wyjść na pole i wykopać brylantowe ziemniory! Zazdrośnice c
Cytat:
Cytat:
niby głupio ale lepiej przyjąć pierwszą propozycję a na spotkanie i tak przyjść ![]() mam nadzieję, że główka przestanie Cię boleć, gryzicielko
|
||
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie lubię się czuć nie fair.
TŻ mówi że takie jest życie i rynek pracy (bo ogólnie to ja do tego świata nie pasuję, tak btw). No ale chyba źle bym się czuła nie mówiąc. Nie wiem. Może powiem i powiem że popracuję tam miesiąc czy też do czasu dopóki nie znajdą kogoś nowego, bo moja koleżanka 28.06 już zaczyna pracę w Pewnym Koncernie. |
|
|
|
#3094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trudno... ale z Play tak nigdy nie miałam... nie wiem, Ilsa, gdzie Ty w tym Playu pracowałaś, ale u mnie w mieście tak się nie robi kuzyn P. był kierownikiem jednego, a kuzynka drugiego punktu (jest jeszcze trzeci punkt w Empiku i tam to nie wiem) i oni mówią, że mieli potrącane za każdą skargę. ale to chyba zależy, czy punkt jest spod G...nosa czy z G...tela. w każdym razie oni mieli superobroty, bo właśnie zawsze uczciwie mówili. dlatego dziwi mnie negatywna opinia o Playu, myślę, że to kwestia babki w salonie. za to do mnie dziś zadzwonił dziwny numer. odbieram, a tam: "Witaj, Twój numer został wylosowany jako potencjalny zwycięzca 3 tys. zł..." co do Play jeszcze - abonamentu bym nie wzięła (choć P. ma ale to dla mnie wziął żebym tel. miała), ale nie ma lepszego operatora na kartę póki co. Cytat:
co do firmy - myślę, że nie powinnaś mówić wprost. ja bym wkręciła, że mam wizytę u lekarza jednak jakaś tam grzeczność jest mile widziana potem, jeśli Ci się nie uda w Pewnym Koncernie (tfu, tfu), to babka z księgarni może szukać kogoś na Twoje miejsce, bo po co jej ktoś, kto szuka lepszej pracy i zaraz jej może uciec? ja bym coś wymyśliła PS źle się czuję, znowu mam krew w moczu i to sporo... po wakacjach pójdę do lekarza. Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-06-18 o 16:03 |
||
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
Naj idź od razu a nie po wakacjach.
Problem w tym że z Pewnego Koncernu mogą oddzwonić np. po tygodniu albo dwóch czy mam tą pracę. Tak do koleżanki zadzwonili, po 2-3 tygodniach, i czy może zacząć od zaraz |
|
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
Jak Elcia pokochała Łukaszka... ![]() Ona – wrażliwa, kochająca, pełna uśmiechu i miłości osóbka… czasem humorzasta i wybuchowa… ![]() On – mój przecudowny przystojniak, opiekuńczy, oddany, jedyny i niezastąpiony… ![]() Zakochani od 10.03.2006 roku… razem kroczą przez świat i nie wyobrażają sobie życia bez siebie…. Zaręczeni od 29.11.2009 roku… szczęśliwi w narzeczeństwie żyją wspólnie i planują świetlaną przyszłość… A za rok… dokładnie o tej porze… dokładnie o tej godzinie… staną przed ołtarzem, by ślubować sobie… Miłość… Wierność… i Uczciwość małżeńską… i tak na całe życie… Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2010-06-18 o 17:52 |
|
|
|
#3097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pójdę dziś, bo na 18 mam do pracy, a jutro o 6 wyjeżdżamy - będę żyła ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Frezi, jak słitaśnie
|
|
|
|
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
Ojoj naj, a nie lepiej jakbyś już poszła do lekarza?
Ja spałam Bo dzisiaj i wczoraj dane mi to nie było. Właściwie dzisiaj to dlatego, że współlokatorka zaczęła wcześnie buszować (się zastanawiałam, czy na złość, bo ja wczoraj musiałam rano wyjść, a ostatnio siedzę prawie, że do 2).A wczoraj czekałam na Tż do północy Ale zupełnie się sobie nie dziwię - tyle razy prosiłam o to samo - wyznaczenie czasu dla mnie / smsy a nigdy nie jest inaczej Jego tłumaczenie "nie mam czasu", a jednocześnie oczekuje, że ja czekam Nie czaję totalnie, to bez sensu tak nie myśleć o nikim Uff, wygadałam się Olać dziada
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2010-06-18 o 16:20 |
|
|
|
#3099 | |||
|
Zakorzenienie
|
urwało mi cytaty.... ale dziękuję wszystkim za gratulacje ![]() w opisowym "za co lubisz wizaz?" napisałam to, co czuję dzięki Wam tu na wizażu... więc generalnie to Wasza zasługa, że udało mi się wygrać tą nagrodę.... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale jesteście mądre więc dacie radę na poprawkach a tak chciałam żeby było symbolicznie, więc przeczekałam z tym opisem co carmelka wymyśliła do dzisiaj ![]() u Was też jest coś nie tak z Wizażem? Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2010-06-18 o 16:20 |
|||
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
Frezyjko
![]() Naj, ja bym nie zwlekała, uwierz mi, że problemy z nerkami to już nie są przelewki... wiem coś o tym |
|
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
Ojoj już tylko wam roczek został?
![]() Fajnie
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
Bisia - mama nadzieję, że szybko
![]() ehhh.... boli mnie okrutnie gardło i mam gorączkę 37,2.... ![]() a mieliśmy być w TŻtem w galerii bo mi chciał kolczyki na imieniny kupić(tak tak - mam dzisiaj imieninki - ale wcale się o nic nie upominam )---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------
|
|
|
|
#3103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
STOOO LAAAT STOOOOO LAAAAT |
|
|
|
|
#3104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
gratulejszyn i wszystkiego najlepszego z okazji imienin ![]() Zwies, olej dziada
|
||
|
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dla odmiany mam dzisiaj..
mamtowdupizm totalny No i właśnie się pożarliśmy przez tel. jeszcze. Idę się gdzieś przejść i uspokoić nerwy. Także ten no... do później Edytowane przez Biska Czas edycji: 2010-06-18 o 16:29 |
|
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
Bisia, ale to pewnie zwykła infekcja, bo mam znów pęcherz zaziębiony. nie będę czekać do poniedziałku z urlopem albo i do wtorku, aż wyniki badań przyjdą, żeby wyjechać na jedyny urlop w roku na cztery dni zamiast siedmiu przez byle infekcję. robię nasiadówki, biorę leki i już mi przechodzi.
przebadam się, spokojnie, ale po powrocie a teraz lecę zjeść coś i do pracy. odezwę się stamtąd może buziaki |
|
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
Olewam, ale tylko nie rozumiem logiki działania - dla mnie nie ma zależności, czy ktoś wraca dzisiaj czy za rok - szanować jego i jego czas trzeba
Frezi wszystkiego naj
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi to dla mnie ten post ?
![]() Naj ja myślę, że Twoja koleżanka się po prostu boi, że ja zwolnią i dlatego wyolbrzymia i histeryzuje. |
|
|
|
#3109 |
|
Wtajemniczenie
|
Frezi wszystkiego najlepszego z okazji imienin
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
Alex, bo jak zawarłaś umowę, to automatycznie masz uruchamiane darmowe przez 2 mies. granie na czekanie i pakiet internetowy. Żeby nie przedłużać (i nie płacić w kolejnych miesiącach) musisz sobie wejść na neta i sama wyłączyć na swoim koncie te usługi. Nie ma co się burzyć, tak jest w umowie - Twoje i tylko Twoje niedopatrzenie i niedopilnowanie.
Poza tym Era wcale lepiej nie robi. Dzwonią do mojego ojca od jakiegoś miesiąca z ofertą jakichś pakietów. Tata ciągle się nie zgadza. I co? Na rachunku mu wbili, że się zgodził i płaci jakieś 15 zł więcej... A, i teraz jak zawierasz abonament niezależnie z którą siecią, to włączają takie pakiety...
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-06-18 o 17:02 |
|
|
|
#3111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
Naj gdzie Ty w końcu jedziesz na ten urlop? Zawiesiłam się w momencie, kiedy P. miał Ci zrobić niespodziankę.
Frezi wszystkiego dobrego w dniu imienin
|
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, może jeszcze uda jej się poprawić i załapie się na obronę w lipcu lub we wrześniu, no ale na przyszły tydzień nie ma po prostu szans się wyrobić z tym. Zawsze powtarzałam, że immuny to zło
![]() Kochane wróciliśmy od weta, Fruń nie miał operacji, sytuacja jest o wiele bardziej skomplikowana niż myśleliśmy. Ma takie złamanie (praktycznie rozgruchotaną kość) i obrzęk, że póki co nic się nie dało zrobić. I ma tę łapę tylko unieruchomioną, jakąś deskę wsadzoną i śpi jeszcze w narkozie (bo dali mu, żeby zrobić dokładne prześwietlenia, prostowali tę łapę i go bolała, słyszałam jak piszczał biedny). Boję się co będzie, rodzice wrócą dopiero jutro, brat nawet ze szkoły nie raczył wrócić, tylko poszedł pić z klasą ( ), tż póki co jest, ale jutro o 5 musi do pracy... A z psem w pon. na 11. jesteśmy umówieni i wtedy prawdopodobnie będzie miał operację, 2 śruby i gips. Masakra jakaś ((Żeby nie było, że taki koszmarny dzień, promotor mi napisał, że recenzent ocenił już moją pracę na 5 i ponoć bardzo mu się podoba ![]() Ale nawet to mnie nie cieszy, kiedy moje kochanie cierpi... |
|
|
|
#3114 | ||
|
Zakorzenienie
|
hehe dziękuję!Cytat:
podsyłam dla carmelka post podsumowujący nas (to co ma być w jubileuszowej części pod każdym nickiem)dziękuję ![]() dziękuję ![]() tak tak dziękuję ![]() i również dziękuję ![]() i wszytskim pięknie dziękuję!!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
ojej..... strasznie mi smutno biedna psinka..... tak cierpi
|
||
|
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
Claris to nie za fajnie
Współczuję pieskowi.
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2010-06-18 o 17:58 |
|
|
|
#3116 |
|
Wtajemniczenie
|
Claris
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
Medeline- to tato może zrobić dym. Przecież nic nie podpisywał... nie ma podpisu= nie ma jego zgody na płacenie za dodatki.
---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Claris a dlaczego dzisiaj mu nie ześrubowali łapy tylko dopiero w poniedziałek?
|
|
#3118 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A poza tym jak się zgodził (niby) na coś to niech poprosi o odsłuchanie nagrania rozmowy, wtedy wszystko się wyjaśni.
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
Hahahaha dostałam wiadomość na NK od K "dobrze całujesz wiesz?"
Jak mi zaraz napisze, że mam piękne oczy to się chyba posikam ze śmiechu
|
|
#3120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.

Trzymajcie kciuki!
ale takie robienie ludzi w ciula to przegięcie i to mocne
przejrzyj sobie dokładnie umowę, bo jeśli wprost nie jest napisane nic o tym internecie to ja bym się do nich wybrała. Mojego ojca próbowali naciągnąć w podobny sposób (właśnie w plusie), sądził się z nimi bo on zerwał umowę i chcieli od niego odszkodowanie. Nic nie dostali...

13.03.2008
trudno... ale z Play tak nigdy nie miałam... nie wiem, Ilsa, gdzie Ty w tym Playu pracowałaś, ale u mnie w mieście tak się nie robi
ale to dla mnie wziął 

Olać dziada
urwało mi cytaty.... ale dziękuję wszystkim za gratulacje
- ale wcale się o nic nie upominam

), tż póki co jest, ale jutro o 5 musi do pracy... A z psem w pon. na 11. jesteśmy umówieni i wtedy prawdopodobnie będzie miał operację, 2 śruby i gips. Masakra jakaś