|
|
#542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
W okolice Międzyzdrojów
![]() Cytat:
aż tak zdolna nie jestem Cytat:
![]() Nadal nic mi się nie chce. Chcę już nad morze. Madzik, a może masz alergię na sierść? Albo coś z chemii gospodarczej używanej w domu? To może tłumaczyć brak innych objawów na szkoleniu. Albo masz alergię na coś, co tam akurat nie rosło. Ja mojej alergii mam dość. Wyglądam jakbym przebalowała ostatni tydzień. Małe, czerwone, zapuchnięte oczka, czerwony nochal, po prostu żyć nie umierać
|
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() widać, co robię zaraz po przyjściu do pracy Cytat:
|
|
#545 |
|
never say no to panda
|
bry
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w domu posłucham, bo w pracy słuchawek nie mam - Otyg i Tyr obiły mi sie o uszy, ale w folderze "Folk" doszłam na razie do litery M (jak Moonsorrow choć oni urzekli mnie tym, że pierwszy kawałek, jaki poznałam strasznie podobny do Finntrolla - znać rekę Trollhorna )A resztę zaraz zapiszę i poszukam ![]() edit: na razie poznałam m.in. Bran Barr, Cruachan, Loreenę McKennitt, Butterfly temple, Falkenbach i Faun ![]() A Loreena, to mi do Red jakos pasuje ![]() edit: i jeszcze Lumsk dzięki Kamenie poznałam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-18 o 09:30 |
|
|
|
|
#547 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
za duzo lostów ogądają
![]() --- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja mysle ze na trawy jednak...w lesie jest mało trawy i mogła jescze nie pylić...bo ja cos kojarze ze w ciemnym, głuchym lesie to szkolenie było?
|
|
|
#548 |
|
Nindżopesz
|
O, pięknie pięknie
Swoją drogą bardzo ją lubię ![]() A propos muzyki, jak Wam wpadnie w ucho coś jeszcze w stylu Apocalyptiki i Jelonka to poproszę o cynk. |
|
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#550 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a to jak masz dokładnie stwierdzone to czemu nie bierzesz szczepionek?
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam testy wiele lat temu i wtedy brałam szczepionki. 3 sztuki (jedna dwa tygodnie) trzy lata z rzędu. I miało pomóc na stałe, ale od kilku lat znowu mam objawy. Na razie zwlekałam, ale będę musiała się wybrać do lekarza. Ja się nawet nie orientuję w aktualnych szczepionkach.
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-06-18 o 10:25 |
|
|
|
#552 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no tak to jest z tymi alergiami niestety...ciągle sie cos zmienie- ja w dziecinstwie mialam uczukenie na siersc, pierze i roztocza a alergia objawiała sie astmą. teraz mam uczulenie na pyłki, a objawia sie katarem siennym i zapaleniem spojówek
|
|
|
#553 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Miałam to samo jeszcze kilka dni temu. Czasem drobiazg sprawia, że wszystko przybiera taki obrót jak powinno. Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#554 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ze tak pozwole sobie wyskoczyc-był ktoś w Wiedniu na kempingu?
|
|
#555 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No własnie jak usłyszałam Loreenę, to pomyślałam, ze lubisz takie klimaty ![]() Cytat:
Jak dobrze, że ja nic nie mam ![]() Cytat:
A ja siedzę i myślę I wymyśliłam, ze chyba powinnam się przerzucić na dziewczynki, bo w życiu nie usłyszałam od facetów tyle komplementów na swój temat, co tutaj od Was
|
|
#556 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no i na nieśmiałą nie wyglądasz...raczej na taką co zabije śmiechem, jak chłop podejdzie i mu gadka nie pójdzie....
|
|
|
#557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak będzie próbował jakis tandetnych sztuczek NLS, to i owszem - wyśmieję i każę spadac na bambus banany prostować A nieśmiała, oj, jestem - może aż za bardzo Ostatnio mijałam jakieś cicaho na chodniku i chciałam się na niego przyjaźnie luknąć - i nie mogłam No nie umiem spojrzeć łopcej osobie w oczy, zawsze odwracam gdzies wzrok w drugie mańkie ![]() Ale z takich, co znam bliżej tez nigdy prawie miłych słów o wyglądzie nie słyszałam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-18 o 13:51 |
|
|
|
|
#558 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Przez klawiaturę się łatwiej komplemenci
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko czemu ja prawie zawsze od lasek tylko słyszę, że jestem fajna, wyglądam kobieco itp? ![]() Nie chcą chłopy, to nie - foch i tyle edit: kurczę, nie wyspała się, to siedzę, objadam się i zrzędzę Niedowartościowane i niedopieszczone dziecko znalazło sobie rozrywkę w użalaniu się nad sobą ![]() No nic - spędze żywot na piciu, objadaniu i korzystaniu z uciech jedzeniowych bez troski o figurę, a na kuniec zemrę na wielkim łożu, otoczona wielbicielkami,, z plakatem Jackmana na suficie ![]() edit: doszłam juz od odsłuchiwania tego Otyga - no niezły, ale jak dla mnie chyba odrobinę za bardzo folkowo-folkowy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-18 o 15:14 |
|
|
|
|
#560 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Daj proszę znać jak znajdziesz coś folkowego ale nie biesiadno-skocznego i bez darcia japy bo ja nie miałam cierpliwości do poszukiwań
|
|
|
|
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=q4Nr3...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=Ed3rUaJIrfc Cierpliwości? ja w poprzedni weekend ściągałam przykładowe piosenki dla wszystkich kapel z kategorii folk/folkmetal/black podawanych przez wiki
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-18 o 15:49 |
|
|
|
|
#562 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
A tak w ogóle to dzień dobry
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
Tak w skrócie
Schudłam 3 kilo Nie byłam na Metallice a miałam bilet Ryczę już drugą godzinę, bo sierściuch nam zginął ... ryczymy na zmianę, ja i Krzyś. Chcemy naszego kooooota ! |
|
|
|
#564 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Fav
![]() Ale jak to zginął, on wychodzący jest?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#565 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wlasnie wróciłam z poczty-dostałam kolczyki-te zamienne za te co sie rozwaliły...i wszystko byłoby ok gdyby "artyście" chciało sie wyczyścić elementy zamin z zegarka zrobił kolczyki mam ochote ***nąc tymi kolczykami o ściane
|
|
#566 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Pechowe te kolczyki
![]() Mam nadzieję że wygarnęłaś mu co myślisz o takim załatwieniu sprawy
|
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
Jest
Tak wychodzący, nie było go dwa dni. Ale zaraz po tym jak napisałam posta wrócił ![]() Czuję się jak bym wygrała bańkę w totka, tak się cieszę z jego powrotu
|
|
|
|
#568 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
najgorsze jest to ze to przemiła i kulturalna osoba ![]() Cytat:
![]() czyta wizaz!
|
|
|
#569 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
No to w takim razie trzeba mu to wygarnąć miło i kulturalnie
|
|
|
|
|
#570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-06-18 o 19:17 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

)

I wymyśliłam, ze chyba powinnam się przerzucić na dziewczynki, bo w życiu nie usłyszałam od facetów tyle komplementów na swój temat, co tutaj od Was