| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-06-17, 15:30 | #1021 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wyp

dlatetgo zainteresowałam sie aqua.

__________________ | 
|     | 
|  2010-06-17, 15:32 | #1022 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wyp

Ja ani nie umiem pływać, ani w wodzie nie lubię siedzieć, także zbytnio nic nie doradzę Ci w tym temacie

__________________ Aby miłość trwała przez całe życie, trzeba ją pielęgnować starannie jak ogród. | 
|     | 
|  2010-06-17, 16:12 | #1023 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Cytat: 
  to zależy na kogo się trafi... ja chodziłam na takie co wcale się nie spociłam, a teraz chodzę na takie, po których brzydko mówiąc rzygam ze zmęczenia. ale jest to tego warte jak cholera   tu nie chodzi o intensywność w sensie fikołki koziołki, tylko o wejście w odpowiednie tętno do spalania tłuszczu afaik. wiesz aako, ja mam rozwaloną nogę w kolanie, wielokrotne urazy kostki i teoretycznie powinnam unikać takich ćwiczeń jak ognia. ale pokochałam ruch  czasami boli, bardzo boli, no ale co zrobić. zresztą TŻ też zaczął chodzić na siłownię a przy swojej chorobie ma zakazane, ale ćwiczy z małymi obciążeniami i już ma pięknie wyrzeźbione ręce  mam jeszcze teraz z taką babką cudowną (w warszawie jakby coś): daje z siebie wszystko na zajęciach, zagrzewa do boju jak już nie mamy siły, jest przesympatyczna i... śliczna. uwielbiam ją i jej mordercze zajęcia. jest zawsze: czujecie jak spalacie? ja też!  zw Cytat: 

__________________ Edytowane przez makeupnotwar Czas edycji: 2010-06-17 o 16:14 | ||
|     | 
|  2010-06-17, 16:18 | #1024 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
  )   
				__________________ Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. | |
|     | 
|  2010-06-17, 17:00 | #1025 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  moja Mama w ramach eksperymentu kupila kiedys dwie draceny, jednej mowila ze jest piekna i wspaniala drugiej ze brzydka i po paru tygodniach ta nazywana brzydka uschla... | |
|     | 
|  2010-06-18, 08:11 | #1026 | 
				 | 

Hej   ja tu się nastawiłam na 2 strony do czytania a tu nic  dziś u mnie ma padać, a szkoda i weekend też ma być brzydki, ale może to i dobrze bo ja w szkole wczoraj znów zawitaliśmy do biedronki na szczeście znów tylko 35 zł  wiesz, ja ogólnie wody nie lubię, bo im bardziej mnie zakrywa i podchodzi do szyi coraz wyżej tym bardziej zaczyna mi brakować powietrza w płucach, a do tego chlor na mnie źle działa 
				__________________ Aby miłość trwała przez całe życie, trzeba ją pielęgnować starannie jak ogród. | 
|     | 
|  2010-06-18, 09:26 | #1027 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 
				 | 

witajcie kobietki   Oj, myślałam że będzie dużo do nadrabiania, a tu coś spokój. Dobrze, że dzisiaj piątek, bo normalnie odpoczynek mi potrzebny, zwłaszcza że praaaaaaaacy dzisiaj dużo. Miłego dnia dziewczyny   
				__________________ ...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!    | 
|     | 
|  2010-06-18, 09:29 | #1028 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

czy ktoś używa W5 do kibelka i jest zadowolony? bo ja nie rózne próby podejmowalam, ale ciągle mam wrażenie ze W5 jest za słaby... i ostatecznie zużylam go do dezynfekcji wanny i umywalki

__________________  [*] 11.09.2012 jeszcze się kiedyś spotkamy... | 
|     | 
|  2010-06-18, 09:32 | #1029 | ||
| Copyraptor Zarejestrowany: 2008-11 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  pochwali się jak będzie ładna pogoda i chwila czasu, bo teraz zakuwam do sesji wciąż i wciąż  już AgaZ się upomina, więc muszę jakąś sesyjkę zdjęciową zrobić   | ||
|     | 
|  2010-06-18, 09:45 | #1030 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Wawa 
				 | 

Właśnie pranie wstawiłam i leniuchuje na wizażu, zamiast sprzątać i obiadek robić  Nie było mnie dwa dni w domku i juz balagan. Ale chociaz czereśni przywiozłam. Musialam jechac specjalnie do rodzinnego miasta w zasadzie po recepte na tabletki anty. Wiec zaplacilam 50 zl za wizyte polegajaca na wypisaniu recepty, dobrze ze na 6 miesiecy. I przy okazji mame z okazji imienin i spoznionego dnia matki do fryzjera zabralam. Strasznie ucieszona byla, choc na poczatku narzekala, ze szkoda kasy bo farby na promocji kupila i sama by sie pomalowala. No i po lumpeksach pobuszowalam, a w moim rodzinnym miasteczku warto. A co do wakacji to musze sie zorientowac w tych wakacyjnych pociagach z wawy, bo u nas wchodza w gre ,przez prace TZ, tylko weekendowe wypady. Mi sie marzy Wroclaw bo nigdy nie bylam. I jeszcze ruszam z kolezankami na tydzien na mazury. A co rok sobie z TZ obiecujemy zagranice a wychodzi lipa   
				__________________ Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam  7.7.2012 godz 17  7.3.2015 moje druga miłość  Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu | 
|     | 
|  2010-06-18, 10:09 | #1031 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Germany 
				 | 

aako ja chodziłam na aqua ponad rok i w sumie na początku bylo fajnie wydawalo mi się tzn.na pewno tak bylo ze zmiejszyl sie cellulit ale tylko to nie schudlam ani nie poprawilam kondycji.Chodzilam 2 razy w tyg placilam w karnecie 12zl za wejscie i jestem zla na siebie ze wydalam tyle kasy a teraz korzystajac z tego,że moj Tż codziennie o 20.30 oglada mecz dolaczam sie do niego zeby szybciej czas lecial i cwicze non stop:stepper,hula hop,twister,fitball potem kąpiel i masaż hitem KWC czyli gąbka Syrena antycell i wiesz co Ci powiem?Schudłam juz 2 kg,nozki są po prostu cudne i czuje się super  A w wakacje planuję zabrać TŻ do mojego ukochanego Krakowa.Zakochalam sie w tym miescie   
				__________________ Wymiana książek Wymiana kosmetyków Wymiana ciuchów Kochać i być kochanym to jakby z dwóch stron grzało nas słońce Edytowane przez graffka Czas edycji: 2010-06-18 o 10:11 | 
|     | 
|  2010-06-18, 10:34 | #1032 | |
				 | 

Cytat: 
  jak na razie tylko domestosu używamy 
				__________________ Aby miłość trwała przez całe życie, trzeba ją pielęgnować starannie jak ogród. | |
|     | 
|  2010-06-18, 10:58 | #1033 | 
				 | 

Ja też do kibelka tylko domestos.

__________________ Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam  7.7.2012 godz 17  7.3.2015 moje druga miłość  Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu | 
|     | 
|  2010-06-18, 13:03 | #1034 | 
| Ekspert GotowaniaNaGazie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Wsi spokojna, wsi wesoła... 
				 | 

Hej dziewczyny   Dziewczynie która napisała mi PW wysłałam zakładki. I wczoraj zaszalałam. Kupiłam sobie buty (jedyne 159 zł) piękne platformy satynowe i stanik - Panache Superbra (jedyne 154 zł). Dziewczyny na wątku stanikowym szaleją na punkcie tej marki i powiem Wam, że mają rację. Już pogodziłam się z myślą, że mojego biustu już nic nie utrzyma bez ramiączek, a tu proszę  Warte swojej ceny, mam nadzieję że posłuży mi długi czas. Z sukienki już zrezygnowałam... :P pójdę jeszcze raz w takiej jednej. Moja rada. Nigdy nie urządźcie się tak, jak ja przed weekendowym weselem. Oszczędzałam na sobie, oszczędzałam i wyszło że przed weselem nie mam ani butów, ani dobrej bielizny, no i sukienki. Kosmetyków dobrych też nie mam - ale to już przeżyję. Lepiej każdą rzecz kupować co miesiąc, niż potem wpaść w histerię (tak jak ja wczoraj.) Dobrze że TŻ wyposażony, bo jakby nie, to ja nie wiem co by było. Pochwalę się butkami  a co   | 
|     | 
|  2010-06-18, 13:06 | #1035 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: warszawa 
				 | 

apropo rowerów to ja wszedzie na swoim jezdze ;p  i najczesciej tez sama :p taka odwazna jestem  własnie byłam w sklepie na rowerze i po drodze wstąpiłam do lumpeksu. kupiłam za 14 zł siedem ubranek (bluza, dżinsy, bluzeczki) dla braciszka (4 miesiące)  mikia20 mam identyczne buty, ale z daichmana  a co do dobrego stanika.. juz od dawna sie przymierzam, zeby chociaz jeden miec porzadny, ale zawsze mi jednak szkoda tylu pieniedzy wydawac... :p moze sie kiedys wreszcie skusze i przekonam, ze warto 
				__________________ słuchaj, słuchaj, słuchaj swego serca. Edytowane przez kingakinga Czas edycji: 2010-06-18 o 13:10 | 
|     | 
|  2010-06-18, 13:16 | #1036 | 
				 | 

Mikia buciki świetne  ten stanik to też bys mogła pokazać  (no nie mówię że na sobie  ) 
|     | 
|  2010-06-18, 13:21 | #1037 | 
				 | 

mikia20 zaszalałaś widać  U mnie zawsze tak samo, że wszystkiego szukam na ostatnią chwilę, teraz mam wesele 10 lipca i mam nadzieje ze jednak znjade cos przed, głownie buciki i bizu, bo sukienke zawsze jakas z moich zbiorow zabiore. Zazdroszcze wam rowerkow. Nasze mieszkanie ma 20 m2 bez balkonu, wiec nie mamy gdzie ich trzymac a szkoda  Niby jest piwnica ale tam jeszcze nie bylam i wszyscy mi radza, ze w piwnicy lepiej rowerow nie trzymac. 
|     | 
|  2010-06-18, 13:32 | #1038 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
  Jeszcze pazurki na czerwono i nic tylko przetańczyć całą noc!  Mówisz, że Panache taki dobry? Ja mam miseczkę D i jeszcze nie znalazłam stanika, który dałby rady bez ramiączek (a dałabym wszystko, żeby taki jeden posiadać). Możesz podać model? Albo najlepiej wrzucić fotkę? Będę wdzięczna - i pewnie nie tylko ja   
				__________________ Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. | |
|     | 
|  2010-06-18, 14:32 | #1039 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-06 Lokalizacja: Mazowsze 
				 | 

hej dziewczyny, ale natrzaskałyście! wystarczyło, że nie było mnie 3 dni i teraz będę czytać godzinami.. ale wzięłam sobie truskawki i zabieram się do lektury    | 
|     | 
|  2010-06-18, 14:39 | #1040 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: Dublin 
				 | 

Cytat: 
  ja tez sobie obiecuje od kilku lat, ze w przyszlym roku na pewno Tunezja albo Egipt i co? i nic:/ Cytat: 
  Cytat: 
 | |||
|     | 
|  2010-06-18, 15:06 | #1041 | 
				 | 

dziewczyny pamiętacie jak pisałam o moim tż, że on tylko śmieci wynosi i psa wyprowadza?   wyobraźcie sobie wstał dziś o 5.50 i...  zaczął odkurzać, sprzątać, myć okna! zdziwione?  ja też bym była zdziwiona, gdyby nie fakt, że to było... sprzątanie samochodu!   | 
|     | 
|  2010-06-18, 15:42 | #1042 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 
				 | 

Cytat: 
  Mika bardzo ładne buciki.  Też mnie niedługo czeka taki zakup, bo wesele 7 sierpnia. Mam niestety z tym zawsze nie lada problem bo mam małą stopę (35-36) i bardzo szczupłą. Ciężko mi dobrać coś 'niespadającego'  i ładnego przy okazji.  Ja zaczęłam przygodę z porządnymi stanikami jakiś rok temu. Nie ma porównania w wygodzie z tymi niedopasowanymi. Przymierzam się do kolejnego i będę uparcie szukać czegoś poniżej 100zł - więcej nie dam, nie ma mowy. Jakbyście gdzieś jakieś ładne nie kosztujące połowy wypłaty w rozmiarze 70F wypatrzyły to krzyczcie! GŁOOOOŚNO!  ZA 20 MINUT WEEKEND.     
				__________________ ...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!    Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2010-06-18 o 15:43 | |
|     | 
|  2010-06-18, 15:47 | #1043 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 
				 | 

czesc dziewczyny mozna sie dolaczyc? jestem studentka i juz 2 lata mieszkam z tz-tem i tez robimy wszystko by zaoszczedzic  teraz siedzimy jeszcze caly tydzien w domu i strasznie sie nam nudzi, macie jakies pomysly co tu robic? 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-06-18, 15:52 | #1044 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Germany 
				 | 

Koleżanka na 2 zmianę się rozchorowała i muszę za nią zostać do wieczora bo nie ma nikogo     
				__________________ Wymiana książek Wymiana kosmetyków Wymiana ciuchów Kochać i być kochanym to jakby z dwóch stron grzało nas słońce | 
|     | 
|  2010-06-18, 16:00 | #1045 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-06-18, 16:53 | #1046 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

No wreszcie udało mi się przeczytać wszystkie nowe posty i został mi nawet czas, żeby odpisać  Też mieszkam z chłopakiem. Już jakieś 1,5 roku. Z oszczędzaniem jest marnie. Już nawet w tym miesiącu szło nienajgorzej no i niestety wybraliśmy się na zakupy  Od dłuższego czasu próbuję spisywać wydatki, ale po kilku dniach zapominam. Na dodatek prowadzimy własną działalność i tak naprawdę trudno przewidzieć jaki będzie zysk w danym miesiącu. Może Wy mnie jakoś zmotywujecie do kontrolowania wydatków  Bo już skorzystałam z rady mrożenia zbyt dużej ilości wędliny. I zrobiłam nawet muffiny z przepisu chyba Hihi(?) - te ze snickersem...mmm pycha  Cytat: 
   A ja ostatnio szukałam w sklepie W5 bo tak chwaliłyście i nie mogłam znaleźć. Powinno być w zwykłym supermarkecie? | |
|     | 
|  2010-06-18, 17:00 | #1047 | |
				 | 

Yoona może znasz jakiś fajny i tani nocleg w wrocławiu? Może w lipcu ruszymy wreszcie  Cytat: 
 Ja też   
				__________________ Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam  7.7.2012 godz 17  7.3.2015 moje druga miłość  Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu | |
|     | 
|  2010-06-18, 17:02 | #1048 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

Cytat: 
 to jest tylko w Lidlu   
				__________________  [*] 11.09.2012 jeszcze się kiedyś spotkamy... | |
|     | 
|  2010-06-18, 17:21 | #1049 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: Dublin 
				 | 

kurcze nie znam. ale jest mnostwo hosteli, czasem widze reklame ze nocleg od 25zl. bo w hotelach to uuuu...kolo 250zl za noc, przynajmniej tych niedaleko centrum.

| 
|     | 
|  2010-06-18, 17:25 | #1050 | 
| Ekspert GotowaniaNaGazie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Wsi spokojna, wsi wesoła... 
				 | 

Uff, ale się nalatałam.  Stanik jest cudowny :P Mój rozmiar to 70 FF  i trzyma wszystko pięknie, dziś testowałam go pod bluzką-tubą. Ma konkretne szerokie zapięcie i dobry silikon. Tylko jak będziecie zamawiać pamiętać, bo obwód pod biustem był najściślejszy jak się da! Bo trzymać nie będzie. graffka zaraz wyślę zakładki. Co do tych pazurów na czerwono - chyba jednak nie, bo mam fioletową sukienkę i by się to gryzło. Poza tym ja zawsze krzywo maluję paznokcie  Oto zdjęcia stanika. Edytowane przez mikia20 Czas edycji: 2010-06-18 o 17:26 | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

Cholerna, pochwal się!
 Cholerna, pochwal się!