|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: l'oreal i inne
Coś u mnie za Sephorę lub IsaDorę ? ; ))
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Chodziło mi o podkład ; )) Od razu pytanie: czy ma on różowy pigment ? Co do Twoich pytań - różowy oznacza wymieniony, Gosh X-Ceptional Wear to podkład w beżowej tonacji. Niestety co do Elizabeth Arden to zostały już wymienione adresy, więc raczej go nie będzie. Zdjęcia saszetki mogę przesłać jutro - brązowa z takimi piórkami
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
hej,
cos u mnie za: 1. Podklad isadora hydralight, odcien 62 natural beige. Na pewno zostalo 3/4 opakowania jesli nie wiecej. 2. Puder rozswietlajacy sephora, sypki, opakowanie w pedzlu. Latwo mozna przenosic w torebce. Kolor najjaśniejszy 01. Zostalo 3/4 opakowania odp. u mnie prosze
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za krem Vichy?
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Jutro/pojutrze Ci odpisze, bo juz padam na twarz ze zmeczenia. Jakbym zapomniala to sie przypominaj
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Podklad isadora hydralight, odcien 62 natural beige. Na pewno zostalo 3/4 opakowania jesli nie wiecej. Uzylam kilka razy jednak okazal sie dla mnie za ciemny. 2. Puder rozswietlajacy sephora, sypki, opakowanie w pedzlu. Latwo mozna przenosic w torebce. Kolor najjaśniejszy 01. Zostalo 3/4 opakowania - jednak nie potrzebuje takiego pudru. 3. Odzywka w sprayu do wlosow blond. Fructis garnier. Podkresla kolor i jasne pasemka. Dwufazowy. Ma ladny zapach owocowy i ulatwia rozczesywanie. Zostalo 2/3 opakowania. 4. Maskara bourjois ultra black, volume glamour - pogrubiajaca, ma bardzo dobre opinie. Uzyta 3-4 razy, niestety mnie uczula, dlatego oddaje. Jest swieza i zakupiona w drogerii. |
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
odpisalam w Twoim watku.
---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za: 2. Puder rozswietlajacy sephora, sypki, opakowanie w pedzlu. Latwo mozna przenosic w torebce. Kolor najjaśniejszy 01. Zostalo 3/4 opakowania - jednak nie potrzebuje takiego pudru ?
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
2. Puder rozswietlajacy sephora, sypki, opakowanie w pedzlu. Latwo mozna przenosic w torebce. Kolor najjaśniejszy 01. Zostalo 3/4 opakowania - jednak nie potrzebuje takiego pudru
krem vichy antiox cos u mnie?
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz moze jakies kosmetyki? |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za puder Sephora?
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Może teraz coś widzisz za krem vichy antiox
?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

?