|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Ale Monsz jak to Monsz pewnych rzeczy nie docenia![]() Ale zmulona jestem
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#602 | ||
|
Zakorzenienie
|
co się chichra - mj organizm jakoś nie mam ochoty przestawiać się z trybu hetero na homo, ciężko mu będzie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na zaczepki jednej laski, ze słucham metalu i do kościoła chodzę (zgrzyta jej to ![]() Chyba dam sobie spokój z udzielaniem się gdzie indziej, gadanie o bateriach łazienkowych i menu obiadków dla mężusiów już mnie nuży ![]() Ech, żeby tak spotkać faceta, który dorówna mi w dyskusjach na przykład na temat np. archeologii, astronomii i teorii grawitacyjnej czarnych dziur, geografii krajoznawczej z uwzględnieniem geografii turyzmu czy ewentualnych podobieństw w twórczości Dalego i Beksińskiego, i jeszcze zaimponuje wiedzą i inteligencją... ![]() Hm, to dopiero byłby skarb ![]() Na dobry początek - inne zalety by też musiał mieć Aa, i dzisiaj też doszłam do wniosku, że takie potoczne nazywanie dzieci aniołkami albo mówienie o kimś, że jest niewinny jak aniołek, to bez sensu trochę, bo z nich niezłe ziółka są ![]() Szatan to tez anioł, tyle że upadły A pozostała 2/3 istot niebiańskich, które się nie zbuntowały też jest niezła - np. Michał dowodzący anielską armią (!)Hm, za bardzo sztuka i twórczośc fantastyczna wypaczyła mi obraz
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-06-18 o 23:30 |
||
|
|
|
#603 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
znam takiego znam!!! ![]() to mój monsz
|
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
Maju
nienawidzę piątków , zmykam spać, bo zamarudzę siebie i Was na śmierćdobranoc
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
Szminka doszła - kolor ładny, ale zostawia ślady... Trwałość też ok. Generalnie na plus. Efekt w avie jakby ktoś chciał i jeśli cokolwiek widać. Coś czarno widzę moje dalsze poszukiwania roboty ![]() I muszę się wam poskarżyć, że jakiś pijany gościu powiedział mi dziś na Starym Rynku, że jestem wredna |
|
|
|
#607 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja nie chodze do kościoła, a wszyscy mi mówią, że wyglądam na uduchowioną A przeca powinnam szmatanem zjadającym koty być, nie ![]() no i po co gupia mówiłaś? Teraz Maja go porwie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Do szminy jeszcze gruba krecha eyelinerem. I loki, i victory roll
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A loki bym chciała... No bo przyczepił się i pyta czy może iść ze mną. Ja na to, że raczej nie. A on dalej, czy daleko idę, na co ja, że jego horyzont tam nie sięga
|
|
|
|
|
#609 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
Ach, dobranoc
|
|
|
|
#611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Właśnie pierwszy raz w życiu wielocytuję! )
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#614 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
:mdeje: siema z rana
|
|
#615 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Siema z rana
Chora jestem,do tego mam uczulenie na szyi,chyba od perfum No nic,byle do przodu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#616 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() ![]() .potem .wr....po kilku latach dyr zgodził się na wklejanie za poświadczeniem z oryginałem.ale co przeżyłyśmy..schizy normalnie zostają...potem drukowanie i cen i wklejanie ich do dzienika najpierw trzeba zeskanować każdą stronę należącą do ucznia i wkleić ocene/i potem oby sie tylko nic nie*******ło.wr.zaraz będę mieć wściekliznę ![]() szczepienie..proszę ![]() trzymcie kciuki ![]() :0---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Winterku miły wapno jakieś łyknij...
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Dbry
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#618 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Envy-powodzenia w robocie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
Envy, bedzie dobrze
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
Envy... dasz radę
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Envy ![]() Justyno... gościu mówił dość wyraźnie jak na stan, w jakim się znajdował ![]() Ach, w końcu się wyspałam. I to jak
|
|
|
|
#622 |
|
grozi wypollizowaniem
|
hej!
potrzebuje szybko przepis na ciasto z truskawkami-jakieś łątwe i szybkie zeby sie w robocie zrobiło
|
|
#623 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
może zrobię,może nie
|
|
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
Musze dzis pisac prace mgr i zatargac sie na dodatek do czytelni po ksiazki... buuu... i zrelaskuj sie tu w weekend... za jakie grzechy...
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
#625 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
....ale zastanawiam sie czy w tortownicy mozna piec? zawsze trobiłam w niej tylko ptasie mleczko...no ale czyba mozna to do piekarnika wrzucic? (mam nadzieje ze to nie jest pytanie typu ja byłam w majtkach o n tez i sie całowaliśmy-czy mogę byc w ciąży?? )
|
|
|
#626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mozna w tortownicy piec jak najbardziej Ja mam o takie cos i w tym pieke jabłecznik zawsze:http://www.tortownia.pl/src/art/duze/zkr_tortownica.jpg
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
|
#627 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#628 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
to super-bo jako ciastowa dziewica nie posiadam innej blaszki ![]() to chyba upieke ciemną nocą to ciasto... ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- laski help!!!! jak sie piecze w piekarniku elektr-które grzałki mam włączyc? czy tac termoobieg ![]() :conf used:
|
|
|
#629 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zawsze daje termoobieg, tylko wtedy trzeba dac troche niższą temperature niż zazwyczaj - tak wyczytalam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

Ale Monsz jak to Monsz pewnych rzeczy nie docenia

A pozostała 2/3 istot niebiańskich, które się nie zbuntowały też jest niezła - np. Michał dowodzący anielską armią (!)

, zmykam spać, bo zamarudzę siebie i Was na śmierć
A przeca powinnam szmatanem zjadającym koty być, nie