|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet na Wozku inwalidzkim
Black Sea też czekam na relacje
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
Wydaje mi się, że ja również tak pisałam, poczytaj moje wypowiedzi, a sprzeciwiałam się postom muszynianki, ponieważ nie podobało mi się to, że teoretyzować każdy może, ale po co autorce przytaczać czarne wizje niepełnosprawności tego chłopaka a co idzie za tym ew. przeszkód w spotkaniu/ życiu, kiedy to oni dopiero idą na pierwsze spotkanie i dopiero sama się dowie jak i w jakim stopniu jest niepełnosprawny.
|
|
#93 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
BAN stały
|
hejka
![]() ![]() ja juz po spacerku z Mala....bo na 14 sie musze rpzygotwac na sptkanie z Markiem Ciekawe jak to bedzie :rolleyes :zabieram Mala ze soba(uprzedzilam go o tym) ![]() milego dnia
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i trzymam kciuki Daj znać jak było
|
|
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
Chciałabym ,żeby dotarło do ludzi ,że wózek nie oznacza gorszego/bezsensownego/beznadziejnego/ życia.
Nie wolno kogokolwiek skreślać z tego powodu! To też człowiek! Często bywa bardziej utalentowany/wrażliwszy/przyjaźniejszy niż inni. Jak można kogoś skreślać z takiego powodu? Jak można odsunąć się od córki z takiego powodu,że pokochała mężczyznę na wózku? Są szczęśliwi - to jest najważniejsze. Takie złe myśli zakorzenione w świadomości - najczęściej starszych osób... Napisz PO jak było ^^
|
|
#97 |
|
BAN stały
|
UFFF
ja juz PO spotkaniu denerwowalam sie jak nie wiem co... ![]() ![]() wiec Ubralam sie ladnie i Rozycze odszczelilam w sukieneczke ihih Spotkalismy sie pounktualnie o 14.00 pierwsze odczucie dosc dziwnie musilam sie przyzwyczic ze mowie do niego z "dolu'' ze tak to ujme....a pozniej to juz nawet mnie to nie przeszkadzalo...dostalam piekne Kwiaty ![]() Byl bardzo milo Bylismy w parku...tak gadalismy a mala nawet nie marudzila....![]() :rolleyes :.ahhhhh chyba sie ZAUROCZYLAM Edytowane przez Black Sea Czas edycji: 2010-06-16 o 17:07 |
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
jeju jak to przyjemnie brzmi
))))
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tobie kwiaty, dla córeczki książeczka super Cieszy mnie to I skoro chciała iść na kolana Różyczka to musi być dobry człowiek, dzieci wyczuwają intuicyjne takie rzeczy
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj przeczytałam cały wątek i aż dodałam do zakładek i od 14 sprawdzałam co chwilę, czy już czegoś nie napisałaś
cieszę się bardzo i trzymam kciuki za dalsze spotkania!!! Mam nadzieję, że się Wam uda pozdrawiam serdecznie
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Zapowiada się bardzo miło
A dzieci podobno wyczuwają dobrych ludzi![]() Mam nadzieję, że miło się będzie znajomość toczyć. I, że żadnych problemów poza niepełnosprawnością nie będzie. Powodzenia
|
|
#103 |
|
BAN stały
|
dzieki dziewczyny ja tez mysle ze wszytsko potoczy sie super....i ze moze po cichu bedziemy razem...
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#105 |
|
BAN stały
|
E.J-BARDZO DZIEKUJE
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
oj to swietnie
cieszę się bardzo że było tak miło...widzisz to nawet dobrze że z córcią poszłaś bo nie dość że okazał się gentelmanem dając Tobie kwiatki i o małej też nie zapominając to jeszcze sama mu poszła na kolana![]() oby tak dalej!
|
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
BAN stały
|
hejka Babulki
![]() co tam u was??? U mnie Mala cos zagoraczkowala ![]() ![]() i nie wiem co z tym sptokaniem z M. jutro
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam cały wątek o tobie, wzruszająca historia. Życzę Wam powodzenia i zdrówka dla córeczki
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluję Black Sea
Miło było przeczytać relację po spotkaniu Urzekło mnie to, że zadbał o Was obie
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, ze sie udała pierwsza, ale z zapraszaniem do domu jednak bym sie wstrzymała... Zreszta z zapoznawaniem dziecka z mezczyznami, z którymi sie spotykam tez... Ale to moje zdanie, nie wiadomo, czy Wam sie uda, ja bym dłuzej czekała z zapoznawaniem dziecka. POza tym, powodzenia zycze
|
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziecko roczne dużo zapamięta
|
|
|
|
#114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam takie jedno spostrzeżenie odnośnie postrzegania ludzi niepełnosprawnych przez pozostałą część społeczeństwa: niepełnosprawni jawią się jako osoby miłe, łagodne, przyjacielskie i dobre. Owszem na pewno wiele z nich takimi jest, ale nie wszyscy.Niepełnosprawni mają swoje osobowości jak wszyscy inni ludzi i tak naprawdę jeszcze nie wiadomo kim jest ten chłopak, które poznała autorka.I jestem przekonana,że gdyby chodziło o zdrowego faceta to nikt nikt doradzałby zaproszenia do domu na drugiej randce i może więcej osób zwróciłoby uwagę na to,że chyba niezbyt ostrożnie jest zabierać na takie spotkania małe dziecko. ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Roczne dziecko może i wszystkiego i wszystkich nie pamięta, ale wszystko, co je otacza i wszyscy, których spotyka mają na nie wpływ, dobry lub zły. Dla mnie zabieranie dziecka na pierwsze spotkanie z facetem, którego się nie zna jest nieodpowiedzialne.
|
|
|
#115 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak jej powiedziałam, że się zaręczyłam to w odpowiedzi usłyszłam "No cóż, stało się..." Cytat:
![]() Sama jestem w związku z tetraplegikiem od ponad 3 lat i w sierpniu tego roku pobieramy się. Nasze życie wygląda mniej więcej jak życie przeciętnych Iksińskich. W podróż poślubną wybieramy się samochodem z UK do Tajlandii więc nawet bycie na wózku nie powstrzymuje go przed odkywania świata ![]() Wiesz dlaczego M. jest na wózku? Złamanie? choroba?
I'm so glamorous, I piss glitter! Edytowane przez szien Czas edycji: 2010-06-18 o 22:44 |
||||
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do pogrubionego - to trzeba było zaproponować, że się dzieckiem w tym czasie zajmiesz, łatwo jest osądzać siedząc wygodnie a tak ciężko zrozumieć, ze nie zawsze jest możliwość zostawienia gdzieś dziecka na ten czas
|
|
|
|
#118 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
hejka Laski.... \jednak dzis sie spotkykamy.... Z Mala Oki moja Mumi z nia zostanie wiec bedzie oki
|
||
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.

że oni właśnie muszą się poznać i że autorka po spotkaniu dopiero będzie mogła powiedzieć cokolwiek więcej

:rolleyes :

Tobie kwiaty, dla córeczki książeczka super
Cieszy mnie to
I skoro chciała iść na kolana Różyczka to musi być dobry człowiek, dzieci wyczuwają intuicyjne takie rzeczy 

i że w sieci było super, fantastycznie nawet motyle w brzuchu a na żywo już nie jest tak ciekawie i interesująco. a kalectwo coż... wiadomo że dwa rady więcej obowiązkow niz masz do tej pory. bo przy dziecku i przy facecie, i wszystko na Twojej głowie, wlącznie z podbudowaywaniem jego poczucia psychicznego.