|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
Złapię jakiś plecak, aparat i trochę kasy.
Pójdę znaleźĆ przeznaczenie .
|
#3842 |
|
Rozeznanie
|
Jesteś wart więcej niż myślisz. Twoja praca i Twoja obecność na Ziemi są ważne, nawet jeśli w to nie wierzysz. To prawda, że myśląc w ten sposób, możesz mieć wiele problemów [...] Jednak nie daj się nikomu zakrzyczeć, żyj bez strachu, a wygrasz.!
|
|
|
|
#3843 |
|
Raczkowanie
|
'' Materialistka więc facetów lubie zmieniać,
wiesz mam sporo mąki więc nie szukam nigdzie chleba, a że oni chcą być mili i próbuja mnie kupić, to nie moja wina że są na tyle głupi... Chodzi pogłoska,że jestem boska. Jak nie z tym to z tamtym ... i tak nie ufam samcom. Upijała się, aby przypomnieć sobie moment w którym ją kochał.. Jak mam wierzyć że to co mówiłeś było prawdą, teraz gdy mówisz że nie do końca tak było. Jak mam wierzyć innym skoro nie potrafię wierzyć Tobie. Trudno zaufać gdy zostaję się oszukanym i zranionym.Lecz taka jestem, ufam choć wiele nawet nie ma o tym pojęcia. poduszka . muzyka . i nożyczki do cięcia naszych wpólnych zdjęć . tylko tyle mi potrzeba w ten dzisiejszy samotny . pochmurny dzień. Lecz nie da się zapomnieć tego, co kiedyś było. ''
|
#3844 |
|
Rozeznanie
|
d z i ę k u j ę
' wiedziała, że to nie ma sensu, a mimo wszystko wgłębiała się w to coraz mocniej . ' radość, szczęście miłość, wieczny uśmiech na twarzy - on daje mi to wszystko wokół niego było ze sto dziewczyn.... a to mnie zauważył ![]() "wiesz co mnie irytuję najbardziej? że te nasze codzienne nieme spojrzenia, którymi się wymieniamy mogłyby być tylko dodatkiem w pakiecie gorących pocałunków i 'kocham' średnio co godzinę."
5.10.2011. nareszcie w moim życiu pojawił się ktoś , dla kogo warto żyć. <3 Edytowane przez xsxs Czas edycji: 2010-06-19 o 08:51 |
|
|
|
#3845 |
|
Zadomowienie
|
You know you love me ? Chodzimy po plaży... piasek pod stopami, w kieszeni muszle. Nakarmijmy mewy , może coś się zmieni. A jej serce jest jak galopujący pociąg. W końcu zaczęło bić coraz wolniej i wolniej, chyba ktoś wysiada... never say never Jestem zawodową marzycielką. Rozłączeni.. lecz jedno o drugim pamięta. I kiedy każdej nocy powracała jego fala zwijała się w kłębek na łóżku. Dzięki temu mniej bolało. dziękuje za pochwały
xx groszek07 xx panna miodowa abunee dresowa dontgivemenames latin uwielbiam was okradać ♥. Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-06-19 o 09:31 |
|
|
|
#3846 |
|
Przyczajenie
|
nauczona płakać po cichu...
|
|
|
|
#3847 |
|
Raczkowanie
|
człowiek będzie zaciekle bronił błędów,
które pokochał. położyłam się, przypomniałam sobie Ciebie, straciłam możliwość ruchu. nie pytam się o to, czy potrafisz trwać. pytam czy wytrwasz. Kiedy powiedział: "My i nikt więcej. I nic więcej.", zerwałam. Nie mogę być z człowiekiem, który nie znajdzie w życiu miejsca dla kota. silnie się na Tobie koncentruję. dręczę się Tobą. samobiczuję.
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
otojest, abunee, nydee, _mandarynka, dresowa, latin, xxgroszek07xx, Toogether93, Tis, 3martyna3 - niezastąpione jak zawsze. ♥ ____ dmucham w ogniki w mojej suszarce. Boże, to w mojej głowie to delirium. masz wrócić, usiąść i położyć ręce na klawiaturze. masz nerwowo wybić na czarnych klawiszach jedno słowo, tak istotne jak Amen. tępą szpilką delikatnie dotknęła ucha, nerwowo wbijając, powiedziała, że przecież Ty i On. klęczałam na drewnianym schodku, to już chyba dwie godziny. pomyślałam: Boże, dlaczego muszę mu wszystko mówić, przecież Ty i tak mi wybaczysz...
|
#3849 |
|
Zadomowienie
|
♥ _mandarynka - miło. ;* carolineo6o - dziękuję. <3 ♥ Wyłapujemy radości, odrzucamy zło.. Poprzytulaj mnie nawet jeśli tylko myślami.. Czasem miała wrażenie, że jej ciało męczyło się trzy razy szybciej niż umysł, myśli biegły bez wytchnienia do przodu, tylko nogi czasem odmawiały posłuszeństwa, a głowa robiła się taka ciężka. A kiedy głowa była ciężka, myśli w niej są porozrzucane z jednej strony na drugą. Z góry na doł. Wtedy męczyła się cała. Tak było od dłużeszego czasu. Była, ale jej nie było. Gubiła się nocą, a za dnia otwierała tylko oczy, by widzieć gdzie idzie, choć wcale ją to nie interesowało. To mechanizm obronny. Czynności bezwarunkowe. Jak to dobrze, że nie miała wpływu na bicie serca. ...
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2010-06-19 o 12:53 |
|
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
;*
xxgroszek07xx 3martyna3- okradam .;* `Jestem jak Anna Karenina.Pozostaje mi tylko rzucić się pod pociąg.`
|
#3851 |
|
Zadomowienie
|
"...zaczynaliśmy rozumieć, że gdyby nie istniały racjonalizacja, sublimacja, wyparcie, te wszystkie sztuczki, którymi raczymy samych siebie, że gdyby można było spojrzeć na świat bez żadnej ochrony, uczciwie i odważnie - pękłyby nam serca. "
zwyczajnie jesteś teraz jedyną osobą z którą mam ochotę nie wiązać żadnych planów i nadziei nie mam Ci nic do zarzucenia, prócz rąk na szyję.
|
#3852 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny od bardzo dawna czytam wasze wpisy na tym forum aż w końcu zdecydowałam się napisać.Nie wiem czy będzie mi tak dobrze szło jak wam z tymi opisami ale sie postaram . Ps 3martyna3 jesteś poprostu boska, Twoje opisy bardzo wpadły mi w oko
........ Na ciebie czekam kolejny dzień ,dni zlewają się w jedną rzekę tą rzeką czasem popłynąć chcę ,nie czekać wciąż. Wczorajszy dzień jak rozmyty obraz choć nie chcę, wraca jak sen. Wczorajszy dzień jak rozbite lustro, co wróży pustkę i lęk, bezpowrotnie znikasz we mgle co ukoi mój żal? ciągle jeszcze wierzę w nas A błękit twych oczy był jak kolor fal Szafir morskich skał w letnią noc I otwórz swe oczy, spójrz na kolor chmur, Ptaków długi sznur otacza Cię. Nie mówisz nic, choć znam Twe sny. Radość, nienawiść, słodki śmiech zamienia w ogień wielki grzech. |
|
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
– Co sprawia, że człowiek zaczyna nienawidzić sam siebie?
– Może tchórzostwo. Albo nieodłączny strach przed popełnianiem błędów, przed robieniem nie tego, czego inni oczekują. Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije Czasami trzeba usiąść obok i czyjąś dłoń zamknąć w swojej dłoni, wtedy nawet łzy będą smakować jak szczęście. Początek miłości to czas udawania, że wszystko co ludzkie jest nam obce Serce jak zwykle głupie, nie rozumie,że miłość niszczy człowieka.Rozum musi zawsze odpie**alać tą brudną robotę bo serce jest zbyt durne.
|
|
#3854 |
|
Raczkowanie
|
je.bnę amputację, nie będę nic pamiętać. a teraz dajesz mi świadomość, że żyje za karę.
dzięki codzienności jestem coraz bardziej tego pewna. a jeśli się do ciebie uśmiechnę, to przytulisz mnie tak mocno?
|
#3855 |
|
BAN stały
|
nadrobiłam i melduje się
![]() pamiętacie mnie jeszcze ? ![]() .... usiądź koło mnie . usiądź i pomilcz ze mną . bo na wspólną rozmowę nas już nie stać są takie momenty w życiu kiedy najlepszym wyjściem jest śmierć, albo ucieczka . zapewniam Cię, że utrata Ciebie nie jest takim momentem . bo jak mogłabym zrobić Ci coś takiego ? jak mogłabym pozostawić Cię na tym świecie z wyrzutami sumienia ? nie potrafię Cię zatrzymać choć chcę, nie potrafię . czołgasz się pomiędzy moimi myślami. za każdym razem kiedy chcę Cię zgnieść i wyrzucić z nich . Ty zamieniasz się w małego robaczka i uciekasz, ciągle pozostając w nich . mam przywilej kochania Ciebie i jego . wiem jestem zła . schowana w kąciku oka łza, podświadomie czeka . nasycona nadzieją nie wysycha i czeka na te dni szczęścia, by móc wypłynąć wraz z podniesieniem się kącików ust . ... |
|
|
|
#3856 |
|
Przyczajenie
|
wystarczy Twoje jedno spojrzenie.
jeden gest. jedno słowo. wydaje się, że to już minęło, lecz kochać zaczynam na nowo. _____________
29.10.2007. |
|
|
|
#3857 |
|
Raczkowanie
|
Miło
. dziękuję.Chociaż cząstka mnie zauważona przez taki talent! mów do mnie dotykiem swoich ust odkrywając po kawałku mnie całą <3 patrz ze mną w gwiazdy tak jak kiedyś. zaufaj mi, tak jak kiedyś. nie lubię ze wszystkimi dzielić się moim szczęściem. dzielić się tobą! jej nie odkochasz.
|
#3858 |
|
Raczkowanie
|
patrysiowa_ - ah mysia zaskoczyłaś mnie strasznie! ;*
![]() niezmiernie mi miło słonko bo gdy odchodzi przyjaciel coś we mnie umiera..
![]() ![]() ' proszę Cię, ku*wa błagam nie rób mi tego! ' ;( . . . . . . . . . . przepraszam za nieobecność i tak mało opisów. aktualnie przechodzę załamanie. nie wiem kiedy dojdę do siebie ;(((( kocham Was myszki ;-* !
|
#3859 |
|
Przyczajenie
|
_mandarynka - jajc. kradnę ten o pociągu.
między słowem a oddechem. - które piętro, proszę pani? - na najwyższe piętro nieba, proszę. gdy kocha się naprawdę cała reszta to blade tło. wiesz co ? ja jednak lubię siedzieć przy oknie otulona kocem, oglądać padający deszcz i myśleć o tobie. bo wtedy nawet ten szary koc wydaje się kolorowy, w mojej głowie świeci słońce i życie jest takie bardziej fajne. świat jest przepełnionym egoizmem. tak, wiem coś o tym.. |
|
|
|
#3860 |
|
Raczkowanie
|
a ja Ciebie <3 to Ty jesteś niezastąpiona <3 I am getting lost in own thoughts. gubię się we własnych myślach . świata po za Tobą nie widzę. nie spóźnij się. I am searching for you.. I cannot find. szukam Cię .. nie mogę znaleźć. 'you can do it ' - już nie raz to słyszałam, a ani razu mi się nie udało . I want to nestle into your warm shoulders, to surround you with my entire love which I am keeping in my low heart chcę się wtulać w Twe ciepłe ramiona, otaczać Cię moją całą miłością , którą chowam w mym małym serduchu. now she is keeping it of you by the hand, is locking his fingers with your teraz to ona trzyma Cię za rękę , splata swe palce z twoimi I want to feel you, even if you will be million of kilometres from me. chcę Cię czuć, nawet jeśli będziesz milion kilometrów odemnie.
|
#3861 |
|
Zadomowienie
|
moje fenomenalne kochania ♥. dziękuuuję słońca, dziękuję ![]() ________ ` poje,ało ptaszka w locie? ` ![]() Mount Everest moich marzeń.
|
|
#3862 |
|
Raczkowanie
|
patrysiowa_ - miło, że w twoim notesie znalazło się miejsce i na moje wypocinki
![]() Z każdą minutą i każdą chwilą,
|
#3863 |
|
Przyczajenie
|
Z każdym uderzeniem mojego serca. Miłość przemawia w ciszy. Może zrobię sobie pauzę w życiu? Moje zmęczone serce Bije tak wolno. Obdarz mnie pocałunkiem, zanim powiesz: żegnaj . Bo nic nie równa się Nic nie równa się z tobą. Minęło siedem godzin i piętnaście dni odkąd zabrałeś swoją miłość.
|
#3864 |
|
Przyczajenie
|
Był dlaNiej kimś więcej niż tylko inspiracją!
|
|
|
|
#3865 |
|
Zadomowienie
|
Mój 800 post !
![]() BananowaDelma-dziękuję ;* ja Twoją tez kocham patrysiowa_-dziękuję słoneczko <3 życzę Ci milion postów ! ![]() chyba o nikim nie zapomniałam już a jak tak to dziękuję ![]() a teraz wymienię moje najlepsze perełki, które zawsze okradam : limitowanaa,BananowaDelma,poprostuAsiss,dresowa,grise, patrysiowa_,kamisha,keeendy,Toogether93,Magari91,xsxs, TwojaKokaina,beautiful-lie,dreams_x33,myCh,chocapic, istny_paradoks,otojest,nydee,Paralogiczna,xxgroszek07xx, Siatkarka18,Margaretta_1,Kofeina W RedBullach,PaniJana abunee,istoolatex3,kreskowa,cornels,ruda wiewora,Caroline060, z innej bajki,panna_miodowa,cirii,CaMa,czekoladowe szczescie, Elizabet0909,karmelowomi,minimum4znaki,Chocolaaate,Guziki xD moje serducho należy do Was <3 Jesteście boskie moje talenty ![]() mam nadzieję że o nikim nie zapomniałam .. za błędy przepraszam Pierwszą oznaką, że tracisz w sobie dziecko, jest to, że wyrzucasz butelkę po Kubusiu, nie odrywając etykiety. Zanika dziecięca ciekawość Na 46 piętrze czeka na Ciebie niebo z rozstawionymi ramionami Chora jest Twoja nadzieja, którą mi dawałeś, chore to są złudzenia, którymi mnie karmiłeś, chora to jest ta Twoja miłość, którą chciałeś mi dać Pluszowy miś to Twój konkurent. Macie wiele wspólnego, obaj jesteście do ściskania, do gniecenia, do serca, do targania. Tylko, że miś jest zawsze przy mnie. 1:0 dla misia 'Czasami mam ochotę iść, nie patrzeć za siebie, nie wracać, nie czuć nic i nic nie widzieć' 'Łza to 1% wody i 99% uczuć' Zaufanie to krucha rzecz niektóre już tu dodawałam ![]()
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-06-19 o 12:58 |
|
|
|
#3866 |
|
Raczkowanie
|
Na palcach jednej ręki mogę policzyć to, czego mi nie brakuje .
Znajdę krainę szczęścia . Gdzie pośród fioletowych róż i niebieskich stokrotek jest jeszcze miejsce na prawdziwą miłość. Nieprawdopodobnie nieszczęśliwa . Żałośnie smutna. Tak niemoralnie dziwna. Spędzę cudowny wieczór . Otoczona butelkami zwietrzałego wina i na wpół opróżnionymi kieliszkami zamienię kilka słów z taflą porysowanego lustra . Może do konwersacji dołączy się ściana pomalowana zieloną farbą . To ponoć kolor nadziei.
|
#3867 |
|
Przyczajenie
|
nazywała to ich 'małym światem'
|
|
|
|
#3868 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje
![]() Śmieje się, a gwiazdy na to patrzą
Dziś jak wczoraj, jutro jak dziś, i jeszcze, i ciągle, i wiecznie Stałam się śladem tysiąca łez stałam się więźniem wewnątrz własnej częstotliwości Wszyscy jesteśmy zrobieni z powietrza są gwiazdy w moich oczach i jest słońce w moich włosach Jestem sama na rowerze dla dwojga |
|
|
|
#3869 |
|
Zadomowienie
|
bieg, bieg pod górę. ' Ty mi rąk nie kładź na ramieniu, wiem dobrze, jak i dokąd iść'
|
#3870 |
|
Wtajemniczenie
|
Olusia, Groszek, caroline - <333
nydee - pisz dalej swoje opowiadanie, bo ciągle tam wchodze, i nie moge sie doczekac kontynuacjii. :c --------------- a oczy ich dotykały się w powietrzu i wiązały na zawsze. A jednak za krótko tuliliśmy się do siebie. Za mało było szeptów i krzyków. Wyrwałeś mi serce, a teraz przychodzisz i mówisz, że nie było innego wyjścia. Próbował powiedziec mi, jaki jest nieszczesliwy, ale ja nie słuchałam .. Śniłeś mi się. Wędrowałeś w mroku. Ja też tam byłam. Odnaleźliśmy się, odnaleźliśmy się w mroku. On nie chciał. Pomyliłam się. Ze mną nie ma żartów. Dopóki kocham, to kocham. Ale nie dam się lekceważyć. Kobieta powinna się szanować. jak to możliwe? Jak może świecić słońce, skoro ja, zatracam się wjednostronnej tęsknocie za Tobą ? .. Niebo powinno być szare, powinien padać deszcz, przemoczyć mnie do suchej nitki i sprawić, bym poczuła jakiś ból, cokolwiek. A nie tylko otępienie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

. dziękuję.