|
|
#2701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna X
Cytat:
a ty?o dowód też często słyszę pytania.
|
|
|
#2702 |
|
Moderator
|
Też, urodziny mam w sierpniu
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Tez bym chciala, zeby czasami prosili mnie o dowod
|
|
|
|
#2704 |
|
Moderator
|
No nie wiem
czasem to wk... (zwłaszcza gdy się spieszę ) a sprzedawca jest o jakieś 8-9 l młodszy ode mnie ![]()
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Widziałam ten odcinek. Nic tylko współczuć tym kobietom :/ Coolasana - może masz zły bronzer albo róż? Świetnie te pazutki wyglądają, ale jakoś mi się wierzyć nie chcę, że to tak ślicznie wychodzi ![]() Magda - zazdroszcze Ci tego Zakopanego. Ja neistety te wakacje chyba spędze w domku ![]() Xhankax - śliczna jesteś i masz cudowną figurkę - pozazdrościć! Kasiu - według mnie dobrze, że jej napisałaś i powinnaś ją męczyć do momentu aż otrzymasz to co Ci się należy. Wkońcu nagroda należy się Tobie. A takie coś trzeba zwalczać i jeśli nie otrzymasz tego to radziłabym nagłośnić tą sprawę albo skontaktować się z firmą, która sponsorowała te nagrody. Tak być nie może ... Powodzonka życzę na sesji i w ogóle w karierze ;D Kasiaaczek - gratuluję sukcesów na uczelni ![]() Cashmere - współczuje tego zaliczenia, ale będe mocno trzymała kciuki ![]() Poziomka - do czego 2,5 dnia? ;> Mnie też ostatnio o dowód prosili ![]() W ogóle mam teraz mętlik w głowie. Dostałam propozycje pracy nad morzem na dwa miesiące. Jest to sprzedaż biżuterii. Praca jest codziennie po 12 godzin dziennie i nie wiem czy się na to zgodzić czy nie ... Z jednej strony szukam pracy i nic mnie nie trzyma w domu. Nawet troszkę chciałabym odpocząć od rodziców. Z drugiej zaś strony przeraża mnie taka ilość godzin ... Co o tym myslicie? Ja tam jeszcze dzisiaj z wyrka nie wstałam ;D |
|
|
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2707 |
|
Moderator
|
Airish dziękuję
![]() Co do pracy to powiedz czy to praca w pomieszczeniu czy na dworze na jakimś stoisku? na dworze ciężko w upale wytrzymać no i pełno ludzi się kręci i np. kradną więc musiałabyś być maksymalnie skupiona non stop. Poza tym co dzień (nie ma nic wolnego?) po 12h nikt nie jest w stanie pociągnąć.
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
airish do powrotu tż'ta
![]() po 12 h non stop to możne być ciężko
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ważne, czy to praca na zewnątrz czy w pomieszczeniu, jak napisała kasia. No i ogólnie jakie warunki, czy będziesz mieć jakieś przerwy, zmiennika itd, bo dzien w dzien dwanaście godzin?/
|
|
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje że nam później pokażesz makijaż jaki zrobiłaś i zdasz relację jak było Cashmere współczuję tego zaliczenia. Będę trzymać kciuki żebyś tym razem też zdała
|
|
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
Praca na zewnątrz, na promoenadzie i non stop po 12 godzin. Nie pytałam jak z przerwami. Wiem tylko, że dowóz do pracy i po pracy jest w ich zakresie i zakwaterowanie też, wyżywienie na własną rękę. Proponują 1550zł na rękę za miesiąc plus premia w postaci biżuterii. Chyba jendak się nie zdecyduję. Jest to zbym męczące, a w ogóle nie rozwojowe. Upały to mnie nie przerażają, bardziej jakby miał deszcz lać.
|
|
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
tez bym airish zrezygnowała,
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
No to skoro tak mówicie o się nie zdecyduję. Prawde mówiąc jedyne co by mi się podobało to to, że byłabym poza domem, bo ostatnio nie dogaduje się z rodzicami. Z drugiej jednak strony brakowało by mi rowerka, internetu no i Was, a poza tym planuje sobie rolki kupić jakoś na dniach i śmigać
|
|
|
|
#2715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tylko kwestia treningu
|
|
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
haha ludzie mieli by radoche jakbym uczyła sie na nowo
tz próbował wybić mi z głowy ten pomysł tym ze mamy nie dostosowane chodniki do rolek ![]() poskutkowało jedyna najbliższa dobra droga jest na głębokim
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ALe jak ktoś ma nowe to one same płyną
|
|
|
|
|
#2719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo, że trzeba sobie przypomnieć.
|
|
|
|
|
#2721 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ty
![]() ślicznota ![]() Cytat:
a wyskoczyło 1 głos i średnia 3,05![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chociaż panowie z kalendarza ja nie chciałam nie wiedziałam o co chodzi to zaprosiłam wszystkich których znam tzn. wprosiłam się ze znajomymi
|
|
#2722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak nie mialam 18 to sie modlilam, zeby mnie postarzyli i mi sprzedali. i dobrze zrobilas, ze sie upomnialas o nagrody, naleza Ci sie ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
Edytowane przez lotta6 Czas edycji: 2010-06-19 o 15:36 |
||
|
|
|
#2723 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja mam za tydzień 8 egzaminów i nie mam kiedy się uczyć![]() No wlaśnie to tak z każdym jest, kurde ![]() ![]() Cytat:
Nie bierz tej pracy, nie opłaca się ![]()
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
Nie biorę. Dzięki za podpowiedzi dziewczyny.
Ale się na rolki napaliłam .... tylko jaka cena :/ ale świetne są: http://www.zicoracing.com/Rollerblad..._2010-568.html Aaaaa ale mi się kawy chcę, a już tydzień jak wytrzymuje bez cholercia :P
|
|
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() ktos posiedzi ze mna w ten weekend? ![]() airish... ja pije wlasnie kawke ![]() odespałam zarwaną nocke, nie moglam spac, wstałam o 3. pije kawke i bede co prawda szukac materialow do egzaminow,ale wizaz włączony
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym się zabiła znając mój talent
|
|
|
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde pewnie i ja zaraz wypiję, a miałam conajmniej miesiąc nie pić żeby się odzwyczaić od kofeiny :P Póki co herbatkę sobie zrobię ![]() Ja zabieram się za robienie notatek do obrony a od jutra zaczynam naukę na obronę. Nie chce mi się. Poszłabym na rolki. Muszę je mieć :P |
|
|
|
|
#2728 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam nawet zadowolona
myślałam że będą krótsze włosy, miałam boba a teraz są równiutkie, tylko że są wyprostowane i wiadomo że lepiej wyglądają, może dziś je umyję i zobaczę efekt jaki jest bez prostownicy kupiłam trochę kosmetyków i były takie promocje np z 18 zł na 5 zł I odkryłam nowe cudo do włosów, Maseczka Joanny do włosów rozjaśnionych i farbowanych z żółtkiem i olejkiem rycynowym jeszcze nie próbowałam ale sam skład mówi o sobie http://joanna.pl tu można zobaczyć Dzisiaj bez TŻ więc posiedzę z Wami
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja cały weekend bez TŻ
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

Jesteś 82 czy 81?
a ty?

Mam nadzieje że nam później pokażesz makijaż jaki zrobiłaś i zdasz relację jak było

bo nie chce zapeszać