|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
|
|
|
|
#2162 |
|
Raczkowanie
|
witam was dziewczynki
jesteście kochane tak trzymałyście za mnie kciuki że jest mi bardzo miło. Madgalenko i Happy dziękuje za telefony byłam szcześliwa jak dzwoniłyście. SEELA dziękuuję za od2iedziny byłam w szoku jak Cię zobaczyłam, niedość że taka laska i cycuchy piękne to taki wulkan pozytywnej energii z Ciebie tryska-szok. Jak już wiecie mam 425cc hp, jestem obolała że ruszać sie ledwo umie, a same cycki twarde jak kamienie i wielkie jak balony - takie mam wrażenie, mogłam wziąść mniejsze tak rozmyślam często (cały czas). ![]() Jak się lepiej poczuje to zrobie fotki. Pozdrawiam Wszystkie |
|
|
|
#2163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- dopóki się nie ułożyły wyglądałam jak cyborg
|
|
|
|
|
#2164 |
|
Raczkowanie
|
cześć ILMUŚ czekamy na fotki,
odpoczywaj i wracaj do formy.
|
#2165 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja pamiętam ,że myślałam czy aby nie za małe, a teraz jestem zadowolona Nie jest łatwo być i tu i tam . Są momenty ,że zle się coś czyta Tym bardziej jak się sympatyzuje z osobami ,które wzajemnie już się nie dogadują
|
|
#2166 |
|
Rozeznanie
|
Ilmus gratuluje i pozdrawiam
MACERATKO ,HAPPY Buziole wielkie Happy bylam u specjalisty to jednak nie to co myslalam na ciele hurrrrrrrrrrra cycki sie ukladaja jade do domciu och jakie to wszystko za.....te |
|
|
|
#2167 |
|
Raczkowanie
|
witajcie po przerwie!
W mysl zasady "kto sie lubi ten sie czubi", prezentuje moje 485 ml anatomiczne bliznieta... 5 tygodni po zabiegu. teraz piersi sa duzo mniejsze niz od razu po zabiegu ( na moje szczescie, bo juz zaczynalam myslec o ich wyjeciu, zmalaly o conjmniej jeden rozmiar). Dzieki plywaniu (codziennie od 10dni), opuchlizna zniknela prawie calkiem, mam jeszcze niewielkie since pod lewa piersia. Piersi wciaz dochodza, ale mam nadzieje ze kiedys mi zwyczajnie zwisna, dzieki czemu beda wygladaly naturalniej. Czekam wiec na odpuszczenie miesni. Obecnie mam pelna miseczke "C" w porywach do "D". Pancerny stanik ktory zalecany jest po zabiegu-triumph mamabel zakupilam w rozmiarze 75c .... Dodam dla nowych dziewczyn, ze przed zabiegiem bylam totalna deska, jestem dosyc szczupla 56kg i mam 174cm wzrostu. mam nadzieje ze pomoglam w wyborze odpowiedniego rozm... Tymczasem wakacyjnie pozdrawiam Edytowane przez gigo2002 Czas edycji: 2010-06-25 o 14:43 |
|
|
|
#2168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
REWELACJA!!! Pani dr kolejny raz spisała się na medal ![]() P.S. Gigo - w przyszłym tyg. postaram się cyknąć fotkę w takim ujęciu, o które prosiłaś ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
![]() Niektóre mają PMS raz w miesiącu, inne 365/366 dni w roku Ja nad niczym nie ubolewam Wróciłam na stare 'śmieci' i jest mi z tym dobrze ![]() P.S. Danni - dopiero teraz zobaczyłam Twój podpis
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-06-19 o 15:45 |
||
|
|
|
#2169 |
|
Raczkowanie
|
dzieki Listopadowa
![]() to Ty mnie kiedys pierwsza zabilas! Dziewczyny, wczytuje sie teraz w zaleglosci z forum. Poruszacie tu kwestie bolu i dochodzenia do siebie po zabiegu. osobiscie potrzebowalam 2 tygodni aby mozna powiedziec o normalnym funkcjonowaniu. Po tych dwoch tygodniach w zasadzie do czwartego tygodnia bylo juz tylko minimalizowanie bolu, przestalam wogole ok miesiaca po zabiegu odczuwac jakikolwiek bol. Jednak, CO SIE MUSI TO SIE ROBInawet w czasie pierwszych dni po operacji. Po czterech dniach po zabiegu mialam przeprowadzke do innego miasta (250 km) , a po 10 dnaich wyjazd do innego kraju (1800km samochodem) . Pomagalama mezowi w czasie podrozy, prowadzilismy na zmiane. Mamy troje malych dzieci,jakos nam sie wszystko udalo, a musialam tu przeciez jakos dojechac. Jak bym mogla wybierac to te przeprowadzke oraz podroz przesunela bym na potem, no ale....Chce powiedziec, ze jak trzeba to sie rade jakos da.... Na tabletkach przeciwbolowych lecialam jakies 14 dni, im mniejszy byl bol piersi tym bardziej potem bolaly plecy . Te tabletki bralam z wygody, bo po porodach cesarskich uwazam ze lepiej do bolu nie dopuszczac niz go potem zbijac (nurofen forte).Mam dosc duzy implant, mialam mala wyjsciowke (plus zabieg pod dwa miesnie) i Pani dr musiala mnie dosc duzo porozciagac zeby takie balony tam zmiescic. Mysle ze to tez ma wplyw na bolesnosc operacji. Wielkosc implantu, metoda implantacji i prog bolu. Mialam juz momenty zwatpienia. Myslalam ze nigdy do siebie nie dojde, ale wierzcie mi niedoszle cycolinki (lub te cierpiace po zabiegu-ILMA), z dnia na dzien po zabiegu bedzie juz duzo lepiej az w koncu bedziecie sie juz tylko cieszyc swoim widokiem ![]() ![]() Ilma, trzymaj sie! Slon w koncu pojdzie na spacer!!!
Edytowane przez gigo2002 Czas edycji: 2010-06-19 o 16:11 |
|
|
|
#2170 |
|
Raczkowanie
|
kurcze, mam pytanko...
jestem 6 tygodni po operacji wszystko jest dobrze (chociaz jeden wyglada inaczej od drugiego chwilami;P), ale nie o to chodzi, czasami gdy dotykam piersi ale tak reka otwarta jakbym chciala je masować to chwilami odczuwam niewielki ból właśnie przez dotyk, czy to normalne czy coś sie nie tak goi? bo sama nie wiem czy tyle po op. powinno jeszcze "boleć"? miałyście może tak, czy od razu jak przestawało boleć to już wszystko i nie odczuwałyście czasami dyskomfortu? z góry dziekuje
|
|
#2171 |
|
Raczkowanie
|
lusiu, mnie przy dotyku nie boli. Przy zmianie pozycji z lezacej bocznej do pozycji na wznak czuje czasem bol...ale coraz mniej i rzadziej.
|
|
|
|
#2172 |
|
Raczkowanie
|
gigo2002 no cycki piekne naprawde
![]() ![]() jest się czym pochwalić ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- no kurcze ja właśnie nie wiem co to ![]() napewno ich nie przemęczałam bo naprawdę się oszczędzałam... może tam coś sie dzieje, chcoiaż tak normalnie nic mnie nie boli, tylko tak jak mowie jak je masuje to czuje poprostu jak po nich jeżdżę takie dziwne coś nawet nie umiem tego opisać to nie boli tylko poprostu czuje każdy moj dotyk ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- ja to tak bliziutko cycuszków nie mam bo mam za szeroka klate;P bym musiała sobie włożyć powyżej 500 chyba aby sie stykały w taki sposob ale, że nie rodziłam to lepiej nie szaleć;P
|
|
#2173 |
|
Raczkowanie
|
wiesz, ja po basenie, po duzym wysilku spiesze zeby je szybko schowac w pancerniku bo cale sa obolale. wydaje mi sie ze bolesnosc jakakolwiek by nie byla wynika z tego ze nasze torebki sa jeszcze swieze, ukladaja sie, miesnie puszczaja itd. wszystko sie moze zdarzyc i kazdy bol moze sie zdarzyc. A czy ty juz masz ruchome piersi?
|
|
|
|
#2174 |
|
Raczkowanie
|
no możliwe, że masz racje....
też miała teraz na basenie poćwiczyć ale ostatnio mało czasu mam a teraz brzydka pogoda a mam odkryty więc troche by mi zimno bylo;P wiesz jak już mierzyłam staniki bo od poniedziałku mogę już zdjąć ten okropny to mogłam sobie je przybliżyć choć też bez przesady tak z 2 cm do siebie zrobiły się bardziej miękkie niż wcześniej tyle, że tak na dole jak dotykam to boli, możliwe ze to są mięśnie bądź ta torebka, obawiam się tylko czy to nic złego i mi ich nie wyjmą a tego bym już nie wytrzymała;P bez nich nie wyobrażam sobie teraz ![]() a Ty już możesz nosić normalny biustonosz czy nadal ten co doktorek zalecił?
|
|
#2175 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem.... jestem do konca wakacji poza Trojmiastem. hmmm, moze powinnam zadzwonic w tej sprawie do Pani dr.... mnie na wszelkie dolegliwosci bardzo bardzo pomogl wlasnie basen. Dzieki plywaniu mam pelen zasieg ruchow, doslownie juz po pierwszym plywaniu zauwazylam wieksze mozliwosci wyciagania rak do gory, do tylu... Piersi tez sa ruchliwsze, moge np sciskajac miesnie ruszac piersiami ! I jestem pewna ze to wlasnie zasluga basenu i plywania. Plywam duzo, glownie zabka, ale slyszalam ze i na plecach sa duze efekty. Kiedys wyczynowo trenowalam plywanie wiec naprawde duzo i dlugo plywam i efekty sa dzieki tym maratonom widoczne golym okiem (zdanie meza). nie wiem czy masz jeszcze opuchlize, ale na moja opuchlizne woda zadzialala bardzo....Moze troche bardziej powinnas wlasnie te swoje miesnie rozruszac, teraz juz mozesz i poobserwuj ten bol w piersiach-moze bedzie mniejszy. Plywanie dobre na wszystko, w moim przypadku nawet tkliwosc i bolesnosc piersi zmniejszylo. Dzieki Twoim radom Maceratko, za co serdecznie dziekuje!
|
|
|
|
#2176 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajno, że się odezwałaś ![]() dochodź do siebie, życzę lekkiej rekonwalscencji ![]() a cycuchy..zejdzie opuchlizna i kto wie.. może jeszcze będziesz miała niedosyt ![]() no i ..czekamy na fotki ![]() Cytat:
Aga Buziak dla Ciebie cieszę się, że z piersiami wszystko idzie w jak najlepszym kierunku, a Ty taka pełna optymizmu przed tym wyjazdem trzymaj się cieplutko, wypoczywaj i naciesz obecnością drogich Ci osóbek buuuuziak Cytat:
..noooo, witaj witaj ![]() suuuper, że się odezwałaś ..ale ale, cóż to za widoki ![]() jesteś BOMBA SEXY piersi są cudne śliczne dziewczynki ![]() pięknie się prezentują wręcz zapierają dech ![]() ![]() ![]() a na takiej modelowej figurze to już w ogóle szał ![]() naprawdę, robią wrażenie rewelacja
|
|
#2177 |
|
Raczkowanie
|
gigo śliczne piersi
|
|
|
|
#2178 |
|
Raczkowanie
|
Gigo cycuchy masz powalajace, piekne, ja chyba tez bede tak długo dochodziła do siebie jak Ty poniewaz czuje sie fatalnie.
Dziekuje Wam wszystkim dziewczynom za słowa otuchy i gratulacje, bardzo pomagaja w tych dniach, jesteście kochane Zdjęcia bedą ale jak bede potrafiła sie wyprostować przynajmniej, bo narazie chodze zgarbiona ja stara babcia. Po jakim czasie schodzi opuchlizna? No i wiecie może co to może być bo na moim lewym od góry od str mostka mam mocno napuchniete i takie krwisto sine i mocniej bolące miejsce? |
|
|
|
#2179 |
|
Raczkowanie
|
Ilmo, opuchlizna moze schodzic nawet kilka tygodni. Nie martw sie narazie wielkoscia, piersi zmniejsza sie duzo jak opuchlizna zejdzie, u mnie zeszlo jakies 1-1,5 rozmiaru! Z tego co widze mialas operacje chyba wczoraj. Nie wiem na ile pociesze Cie slowami ze ja ledwo oddychalam, kazda rozmowa byla przerywana na odpoczynek... sama usiadlam juz w kilka godzin po operacji, ale bylo mi na serio bardzo ciezko. Pierwsze dwie doby sa ponoc krytyczne. Co do tego krwiaka to nie wiem. czy to jest cos innego niz zwykly siniec? ja mialam siniaki pod piersiami i nawet na plecach! Pod lewa piersia wciaz mam zielony cien, wiec jak widzisz dochodzenie do siebie musi poprostu trwac. Wracaj do formy i nie oszczedzaj srodkow przeciwbolowych, nie warto czekac az bol sie rozkreci. A co do tego sinca to sie nie stresuj, na pewno to nic strasznego, wylew krwi po inwazji ciala obcego.
|
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Happy_hour;20087794]
Ale niestety Pysia w moich oczach nie popisala sie odpowiadajac na mojego maila na cycolinkach, nie bede tu cytowac ( bo po co ? ) . Powiem tylko ,ze myslalam wczesniej, ze stac ja na cos milszego ale powodem takiej odpowiedzi prawdopodobnie byl jej zly dzien a kazdy z nas miewa czasami zle dni, prawda ? W ramach wyjasnienia nie mialam zlego dnia , napisalam to co mysle a chyba Wszyscy wiedza , ze u mnie to co w sercu to i na jezyku Nie lubie ludzi, ktozy sieja zament a Ty to wlasnie wtedy zrobilas ![]() Nie wiedzialam , ze dostalas bana dopiero macerata swoim postem zwrocila na to moja uwage . Tyle tylko , ze ja juz wszystko co myslalam na temat Twojego "niesmacznego " postu napisalam i nie mialam nic wiecej do dodania. Jeszcze jedno mowi sie , ze nie kopie sie lezacego ...............a Ty (oczywiscie moim zdaniem) jestes osoba ,ktora wlasnie to zrobila i wlasnie dlatego napisalam to co napisalam i nie wypowiedzialam sie pod postem maceraty.
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-06-19 o 21:16 |
|
|
|
#2181 |
|
Rozeznanie
|
Ilma ja mam jeszcze lekko spuchnieta lewa piers wiec sie nie martw
|
|
|
|
#2182 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny, przede wszystkim chcę pogratulować wszystkim nowym cycolinkom ich nowych bimbałek
![]() Jeśli chodzi o Twoje foty gigo, to chyba sama dobrze wiesz, że masz niesamowite piersi i w dodatku są tak blisko !!! Pozazdrościć |
|
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
gigo Twoje piersi sa imponujace
![]() : slina:Ilma ciesze sie , ze juz jestes po i wszystko jest ok.
|
#2184 |
|
Raczkowanie
|
Gigo masz przepiekne piersi
Cuddddowne slicznosci Ilma glowa do gory, uwierz mi za max 2 tygodnie zapomnisz ze jakakolwiek operacje mialas i bedziesz sie cieszyc przepieknym biustem! uwierz mi ,ze nie ma porownania z uczuciem jakie bedziesz odczuwac patrzac w lustro BuzkaPozdrawiam wszystkie cycolinki
|
#2185 |
|
Raczkowanie
|
dzieki dziewczyny za wszystkie komplementy. Zalaczylam zdjecia przede wszystkim dla Was, bo wiem jak mi pomagalyscie przed zabiegiem, pokazywalyscie swoje fotki, ktore dla mnie wowczas tak duzo znaczyly... Dlatego dzis i ja Wam, Nowym Forumowiczkom prezentuje wielkosc swojego implantu, 485ml (anatom)na poczatku porazajace-teraz wciaz solidne cycuszki o rozmiarze duzego 75 "C". Choc implanty sa anatomiczne to wciaz czekam na ich "znaturalnienie ". Kupilam przed dwoma dniami udany kostium kapielowy, wreszcie czuje sie kobieta, dzieki temu bikini nabralam w koncu uczucia ze moje piersi nie sa ogromne, ale wrecz takie w sam raz! Czekam jeszcze na opuszczenie miesni . . . To dziwne, ale chcialabym aby mi teraz moje bimbalki troche zwisly, za piekne jak dla mnie i nienaturalne.
Aga, napisz cos wiecej (chyba ze niedoczytalam) o tym jak przebiegla Twoja konsultacja. Pamietam ze bylas zachwycona ostatnio nowym biustonoszem (na tym etapie zaginelam w akcji), jak Twoje piersi? Mam nadzieje ze sie wszytsko juz ladnie uklada... Marczilada, trzymam kciuki! Edytowane przez gigo2002 Czas edycji: 2010-06-19 o 22:20 |
|
|
|
#2186 |
|
Rozeznanie
|
Gigo nie wiem jaka konsultacja bo jestem narazie w Austrii ale w Poniedzialek jade do Polski wiec sie do Dr wybiore.Moje piersi ok nie sa takie ladne jak twoje ale coz nic nie poradze i tak sie ciesze ze wyszly takie
Moje sa lekko opadniete i bez anatomkow hehe A zachwycalam sie biustonoszem ktory dostalam od Happy jest taki sliczny i wrescie cos w tych biustonoszach jest.Tez kupilam bikini takiego w zyciu nie mialam eleganckie i sexi a nie jak kiedys byle tylko cycki podniosly.Pozdrawiam ech te lato bedzie piekne |
|
|
|
#2187 | ||
|
Zakorzenienie
|
bardzo się cieszę, że mogłam pomóc
tak spłacam mój dług zaciągnięty u tych, którzy mi pomagali ![]() i są to długi spłacane z ogromną przyjemnością Cytat:
ja już zaczynam odliczanie a już wkrótce będziemy opijały Twoje śliczne nowiutkie cycuszki Cytat:
choć kobieta zwykle zawsze sobie znajdzie jakieś "ale" ![]() gigo, ja się powtórzę, ale Twoje piersi są naprawdę wybitne są..niecodziennej urody ![]() a dr.. nic nie chcę mówić, ale ta kobieta ma dar niesamowity w tworzeniu pięknych biustów po prostu uwielbiam patrzeć na jej prace
|
|
#2188 |
|
Rozeznanie
|
Dziendobry
Happy a ty gdzie jestes? Tu jestes bardzo mile widziana az wrecz jest twoje udzielanie sie tutaj wskazane,a ciebie nie ma ![]() I glupotami sie nie martw masz tu forum na ktorym jest kilka osob dla ktorych twoje wsparcie i udzielanie sie jest bardzo wazne i pomocne.Ja wrecz sie ciesze ze nie zostalam przyjeta na tamte forum bo przekonalam sie o czyms bardzo waznym I wisi mi to w sumie ci powiem ja jestem calym serduchem z toba i jesli tu dostaniesz bana to pojade osobiscie do Adminka i bede go prosic ![]() Wiec wiesz co nas nie zniszczy to nas wzmocni Maceratko buziole Dziendobry dla wszystkich przyszlych i juz majacych swoje cycorki A ja dzis ide do Tesciowej powiedziec jej pare slow bo postanowilam wczoraj ze wygarne wszystko co mi na watrobie lezy,oczywiscie wszystko z kultura Edytowane przez aga3331 Czas edycji: 2010-06-20 o 07:48 |
|
|
|
#2189 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myslalam ze juz jestes po tej wizycie. Tak czy inaczej ciekawi mnie czy Twoje piersi sa jeszcze w fazie ukladania. Czy masz jeszcze ten uskok? Mam nadzieje ze juz sie wszystko poukladalo... buziole |
|
|
|
|
#2190 |
|
Rozeznanie
|
Oj napewno sa w fazie ukladania zmieniaja sie z tygodnia na tydzien uskok juz prawie niewidoczny wiec raczej bez poprawki sie obedzie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:36.

- dopóki się nie ułożyły wyglądałam jak cyborg

Tym bardziej jak się sympatyzuje z osobami ,które wzajemnie już się nie dogadują
loviam go prawie tak mocno jak moje melonki-anatomki ( 345 )

, a po 10 dnaich wyjazd do innego kraju (1800km samochodem)