Scent Bar XVI - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-19, 14:24   #631
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76
Dot.: Scent Bar XVI

Cytat:
Napisane przez pin3ska Pokaż wiadomość
Ja zawsze daje termoobieg, tylko wtedy trzeba dac troche niższą temperature niż zazwyczaj - tak wyczytalam
ja termoobieg to daję częściej przy jakimś mięsie,bo mam mocne grzałki i dają radę same
Jakoś mi się jednak nie chce nic piec,zrobiłam spaghetti na obiad i mam dosyć na dzisiaj idę się kurować

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 15:11   #632
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
to zależy na czym na paszczy drugiego człowieka zawsze zostawiają
Na paszczy to nie sprawdzałam ale w innych miejscach zostawia...
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 15:15   #633
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Na paszczy to nie sprawdzałam ale w innych miejscach zostawia...
właśnie w innych nie zostawiało

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 15:30   #634
Mimi87
Rozeznanie

Polly_ jakby Ci się coś nie udało to tu masz bez pieczenia:
http://www.gotujmy.pl/deser-tiramisu...isy,35256.html
krem, jak w przepisie, truskawki w plasterki, do tego biszkopty, gotowe z paczki i przekładamy: biszkopty, masa, truskawki, masa, biszkopty, masa, truskawki itp. tyle warstw ile ci wyjdzie, ale dobrze, żeby na górze były truskawki
Biszkoptów nie moczę w niczym, bo jak trochę postoi to od tej masy miękną.
polecam, bo naprawdę niezłe
Mimi87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 15:47   #635
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Mimi87 Pokaż wiadomość
Polly_ jakby Ci się coś nie udało to tu masz bez pieczenia:
http://www.gotujmy.pl/deser-tiramisu...isy,35256.html
krem, jak w przepisie, truskawki w plasterki, do tego biszkopty, gotowe z paczki i przekładamy: biszkopty, masa, truskawki, masa, biszkopty, masa, truskawki itp. tyle warstw ile ci wyjdzie, ale dobrze, żeby na górze były truskawki
Biszkoptów nie moczę w niczym, bo jak trochę postoi to od tej masy miękną.
polecam, bo naprawdę niezłe

kurcze..brzmi nieżźle ten deserek...
a ja własnie wyciągnęłam ciasto z piekarnika-zobzczymy co to wyszło jak ostygnie troche
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 16:31   #636
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

ale mi się nie chce nic.... zaraziłam się od Vesenki
skończyłam wreszcie angielski.
Jestm zła, bo poszło mi ok, a nie podeszłam do cae, nic to w grudniu następna możliwość.

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 16:34   #637
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość

Jestm zła, bo poszło mi ok, a nie podeszłam do cae, nic to w grudniu następna możliwość.
Agnes - zapewniam, że mnie się nie chce jeszcze bardziej niż tobie i Vesence

Normalnie snuję się po domu na wstecznym biegu

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 16:53   #638
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość

Normalnie snuję się po domu na wstecznym biegu
dołączam do klubu leniwców

I mam pytanie do Polly_ czy ten wokal jest już wystarczająco histeryczny?
Bo ja już tego nie trawię, więc dla Ciebie powinno pasować
http://www.youtube.com/watch?v=UzJWLVfqUuw
Stary 2010-06-19, 16:59   #639
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Znowu mam poważną rozkminkę życiową - szukam dobrego, długotrwałego podkładu. Byłam bardzo zadowolona z DW Estee Lauder, ale myślę, że na "lato" jest jednak trochę za ciężki. Szukam czegoś z górnej półki, dodatkowo matującego. Chociaż z drugiej strony zastanawiam się nad Colorstay Revlona. Potrzebuję czegoś "nie do zdarcia".

Frank Zappa

Stary 2010-06-19, 17:13   #640
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Znowu mam poważną rozkminkę życiową - szukam dobrego, długotrwałego podkładu. Byłam bardzo zadowolona z DW Estee Lauder, ale myślę, że na "lato" jest jednak trochę za ciężki. Szukam czegoś z górnej półki, dodatkowo matującego. Chociaż z drugiej strony zastanawiam się nad Colorstay Revlona. Potrzebuję czegoś "nie do zdarcia".
Madziczka, a wersję Light DW próbowałaś? Ja sobie właśnie na lato kupiłam.
Ewentualnie Clarinsa - Everlasting ponoć jest dobry.

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2010-06-19 o 17:57
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 17:23   #641
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Madziczka, a wersję Light DW próbowałaś? Ja sobie właśnie na lato kupiłam.
Ewentualnie ponoć Clarinsa - Everlasting jest dobry.
Też biorę pod uwagę lżejszą wersję DW. Czy jest tam jakiś jasny beż ( ale nie biało-porcelanowy?). Co do Clarinsa - czytałam recenzje, ale chciałabym skorzystać ze zniżki sms-owej w Sephorze, a u mnie Clarinsa w Sephorze niet.

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Corii - to ja może od razu zapytam - czy możesz polecić mi coś konkretnego do rozważenia spośród następujących marek: Dior, Chanel, Shiseido, Guerlain, Lancome,Givenchy, Smashbox, Artdeco?

Frank Zappa

Stary 2010-06-19, 17:26   #642
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
znam takiego znam!!!

to mój monsz
Polly, czyżbyśmy miały wspólnego męża?
Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
I muszę się wam poskarżyć, że jakiś pijany gościu powiedział mi dziś na Starym Rynku, że jestem wredna
Toż to komplement jest!!

Mnie wczoraj jakiś małolat usiłował z siłowni do domu odprowadzić.
Najpierw przez godzinę mnie na kręcidupach dekoncentrował, a potem Bum!
Żeby jeszcze jakiś fajny był, ale przy tej baterii napakowanych kolesiów takie normalne chuchro... Żałosne.

Za to bardziej napakowany gościu ośmielił się zasugerować, że nie uniosę dwudziestokilogramowego odważnika. Zastanawiałam się, czy mu wypłacić w ryj.

Zaraz spadam posłuchać kolejnych rewelacji.

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Chora jestem,do tego mam uczulenie na szyi,chyba od perfum No nic,byle do przodu

Ja się wczoraj dorobiłam uczulenia na ramieniu. Pomyślałam, że mnie ekstrakt Smoka uczulił. Ale potem wpadłam na to, że testowałam go na innym ramieniu. Widać mój organizm ma problemy z lateralizacją.
Cytat:
Napisane przez envy07 Pokaż wiadomość
Witam .trzymajcie za mnie kciuki bo idę wpisywac oceny do komputera.a potem bedę drukowac świadectwa,mam jeszcze cały angielski do wpisania, sprawdzenie pozostałych.sprawdzenie danych osobowych......potrwa to do jutra.a ja wtedy jestem tak napięta ze stresy ze normalnie wysłąłąm jedno dziecko do babci, drugie lezy i się zle czuje.coś mu się zaczyna biedakowi.poprzedniąwycie czkę ominąłz powody choroby..jeśli teraz znowu to Ómarnę.wr..pamiętam czasy wkładania arkuszy ocen do drukarki oczywiście złożony format a4na pół, bo rozcinać arkuszy nie wolno, i drukarka musiał radzić sobie z podwójnym papierem..nie zapomnę do końca życia jak się gięły arkusze ocen w drukarkach a potem prasowanie żelazkiem żeby oddać dokumenty.., drukarki koleżankom poniszczyły się.itp..nienawidzę konca roku szkolnego.potem .wr....po kilku latach dyr zgodził się na wklejanie za poświadczeniem z oryginałem.ale co przeżyłyśmy..schizy normalnie zostają...potem drukowanie i cen i wklejanie ich do dzienika najpierw trzeba zeskanować każdą stronę należącą do ucznia i wkleić ocene/i potem oby sie tylko nic nie*******ło.wr.
zaraz będę mieć wściekliznę
szczepienie..proszę
trzymcie kciuki:0
Wedle życzenia:
Cytat:
hej!
potrzebuje szybko przepis na ciasto z truskawkami-jakieś łątwe i szybkie zeby sie w robocie zrobiło
W robocie to ja miałam najlepszą metodę na ciasto: posyłałam sekretarza do cukierni.
Cytat:
Jaka licytacja!

Mnie się też nie chce, ale na siłkę pójdę i tak. A potem impreza.

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2010-06-19 o 17:35
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 17:27   #643
envy07
Rozeznanie

Ómarnęłam od roboty, mętlik w głowie, pogłaskałąm kicię bo sie obudziła i dała znać że zyję.ponadto mam powazny problem: czym pachnieć latem.zakochaąłm się bowiem w ogródku środziemnomorskim..o bawiam sieze nadchodzi miłość do monsunowego, nilowy mnie nie kręci...i kręci mnie Kelly caleche....jak widac problem powazny., ponadto boję się ze mam świadectwa w domu a kot mije.......osiusia ze stresu .zastanawiam się czego jeszcze się tu bać.aha ze zmęczenia pomerdam się we wszystkim.kot łaskoczmne ogonem w nogę??.głodna kicia...to nic to tylko głupawka ze zmeczenia i stresu........
Sabbatj serce
dawno Ciebie tu nie widziały internetowe światłowodowe oczy moje..miło Ciebie widzieć Tu

Edytowane przez envy07
Czas edycji: 2010-06-19 o 17:28
envy07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 17:48   #644
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Jaka licytacja!

Mnie się też nie chce, ale na siłkę pójdę i tak. A potem impreza.
Mnie z dresiku (chyba) dziś nic nie wyciągnie

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Mam jeszcze jedno pytanie - choć odpowiedź chyba i tak znam. Za miesiąc mam jadę na imprezę, sęk w tym, że na 99% w tym czasie dostanę Wiadomo Co. Jedyną znaną mi metodą na przesunięcie tego dziadostwa, to pigułki. Oczywiście wiem, że to nie są cukierki czy polopiryna. Ale kurde, jak mam tam jechać, czuć się wiadomo jak i do tego wściekle krwawiąca, to naprawdę rozważam jakieś możliwości Chyba, że znacie jakieś inne metody na przesunięcie

Frank Zappa

Stary 2010-06-19, 17:54   #645
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Też biorę pod uwagę lżejszą wersję DW. Czy jest tam jakiś jasny beż ( ale nie biało-porcelanowy?). Co do Clarinsa - czytałam recenzje, ale chciałabym skorzystać ze zniżki sms-owej w Sephorze, a u mnie Clarinsa w Sephorze niet.

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Corii - to ja może od razu zapytam - czy możesz polecić mi coś konkretnego do rozważenia spośród następujących marek: Dior, Chanel, Shiseido, Guerlain, Lancome,Givenchy, Smashbox, Artdeco?
Madziczko, jasny beż w wersji DW Light to numer 1.0 zdaje się.
Clarins jest tylko w Dougim niestety.

Spośród podanych Madziczko polecałabym Shiseido - na lato maja ponoć fajne podkłady w takim niebieskim opakowaniu.
Chanela nic Ci nie polecę, bo ja sama testowałam tą markę i z podkłądami się nie polubiłam, kolorki maja jakieś takie nieciekawe.
Guerlain, wypróbuj może Parure Aqua.
Z Diora to ja osobiście polecam podkład sypki mineralny seria Diorskin
A z fluidów może przetestuj Diorskin Nude.

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2010-06-19 o 17:56
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 17:59   #646
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Ómarnęłam od roboty, mętlik w głowie, pogłaskałąm kicię bo sie obudziła i dała znać że zyję.ponadto mam powazny problem: czym pachnieć latem.zakochaąłm się bowiem w ogródku środziemnomorskim..o bawiam sieze nadchodzi miłość do monsunowego, nilowy mnie nie kręci...i kręci mnie Kelly caleche....jak widac problem powazny., ponadto boję się ze mam świadectwa w domu a kot mije.......osiusia ze stresu .zastanawiam się czego jeszcze się tu bać.aha ze zmęczenia pomerdam się we wszystkim.kot łaskoczmne ogonem w nogę??.głodna kicia...to nic to tylko głupawka ze zmeczenia i stresu........
Ale czemu kot miałby się stresować. Na razie widzę, że to Ty jesteś w stresie, ale w tym przypadku problem osiusiania czegokolwiek ze stresu odpada.
Będzie dobrze.
Cytat:
Sabbatj serce
dawno Ciebie tu nie widziały internetowe światłowodowe oczy moje..miło Ciebie widzieć Tu
Wpadam jak po ogień ostatnio. Czasu brak.
Nawet doczytywać nie próbuję już...
Cytat:
Mnie z dresiku (chyba) dziś nic nie wyciągnie
Na siłownię strój w sam raz.
Cytat:
Mam jeszcze jedno pytanie - choć odpowiedź chyba i tak znam. Za miesiąc mam jadę na imprezę, sęk w tym, że na 99% w tym czasie dostanę Wiadomo Co. Jedyną znaną mi metodą na przesunięcie tego dziadostwa, to pigułki. Oczywiście wiem, że to nie są cukierki czy polopiryna. Ale kurde, jak mam tam jechać, czuć się wiadomo jak i do tego wściekle krwawiąca, to naprawdę rozważam jakieś możliwości Chyba, że znacie jakieś inne metody na przesunięcie
Ostry seks potrafi przyspieszyć @.
Ogólnie jednak nie kłopotałabym się, tylko zabrała baterie tamponów i tabletek. Jak pochlejesz, organizm się rozluźni i żadne dolegliwości nie będą Ci doskwierały.
No chyba, że planujesz seks w trakcie imprezy. Ale w sumie... Kimkolwiek by nie był (nie była lub nie byli ) - poczeka.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 18:02   #647
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Na siłownię strój w sam raz.

Cytat:
Ostry seks potrafi przyspieszyć @.
Coś takiego . Nie słyszałam o tej teorii
Cytat:
No chyba, że planujesz seks w trakcie imprezy
To baaardzo niegłupi pomysł Mieszanka seksu, wódy i tabletek przeciwbólowych da pewnie piorunujący efekt

Corii - dzięki za wskazówki Wiedziałam do kogo uderzyć

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2010-06-19 o 18:04
Stary 2010-06-19, 18:03   #648
Mimi87
Rozeznanie

Znaczy się przed tym strategicznym @ który chcesz przesunąc będzie jeszcze jeden tak? Musisz wziąć pod uwagę, ze pierwszy miesiąc brania tabletek bywa cieżki, jeśli się źle dobierze czasami występują, jakieś plamienia, bóle głowy, brzucha i innych rzeczy, a nawet objawy depresyjne ( ja miałam przy yasmin), a nie wiadomo jak się trafi, nawet tabletki, które brałyśmy wcześniej, jeśli się do nich wraca po odstawieniu potrafią dać efekty uboczne. Można zafundować sobie jeszcze gorsze samopoczucie. Innych metod raczej nie ma, dlatego ja bym i tak polecała tampon+no spa, a w imprezowy klimacie to można nawet i o tym zapomnieć
Stary 2010-06-19, 18:09   #649
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Mimi - @ mam właśnie teraz, następna to będzie już TA Tabsy kiedyś brałam już i to dosyć długo i ogólnie czułam się po nich bardzo dobrze.

Kurna, nie chcę mieć wtedy okresu Krwawienia mam obfite, bolesne i ogólnie jest wtedy do kitu

Frank Zappa

Stary 2010-06-19, 18:22   #650
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Wpadam jak po ogień ostatnio. Czasu brak.
Nawet doczytywać nie próbuję już...
właśnie się zastanawiałam gdzie się podziewasz
(chyba Cię nie było, jak się chwaliłam wspólną imprezą z Kameną i moim publicznym pierwszym razem z machaniem herami? Teraz już rozumiem, co miałaś na myśli mówiąc o bolącym karku szkoda, ze nie spróbowałam tego wcześniej fotki też gdzieś były)
Cytat:
Mimi - @ mam właśnie teraz, następna to będzie już TA Tabsy kiedyś brałam już i to dosyć długo i ogólnie czułam się po nich bardzo dobrze.

Kurna, nie chcę mieć wtedy okresu Krwawienia mam obfite, bolesne i ogólnie jest wtedy do kitu

Dlatego biorę od kilku lat na stałe. Nawet, jak z nich nie korzystam

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-06-19 o 18:24
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 18:28   #651
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Maju - od pewnego czasu zastanawiam się czy do nich nie wrócić, choć mam obawy bo ździebko "nerwowa" po nich byłam Ale jakie korzyści za to...

Frank Zappa

Stary 2010-06-19, 18:34   #652
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Maju - od pewnego czasu zastanawiam się czy do nich nie wrócić, choć mam obawy bo ździebko "nerwowa" po nich byłam Ale jakie korzyści za to...
a to odwrotnie, niż u mnie - złagodziły PMS tak, że teraz ledwie 1-2 dni ****ica mnie bierze (a wcześniej potrafiło być tydzień i drugi tydzień podczas długiego i strasznie bolesnego @)
Stary 2010-06-19, 18:35   #653
envy07
Rozeznanie

Madziczka, qrcze.nie gniewaski ale sprawdź czy nie masz mięśniaków idź do gina....
Stary 2010-06-19, 18:36   #654
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Wiesz, Gryxiu, martwisz mnie...
Sam siebie też

Cytat:
A może na lato poszukaj roboty nad polskim morzem .Wszyscy poszukują pracowników ze znajomością niemieckiego.Może np.hotel "Lidia",gdzie są sami Niemcy?
Dziękuję za wskazówkę

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
...A przeca powinnam szmatanem zjadającym koty być, nie
Właściciel szmateksu, czy slangowe określenie "szmaciarza"?

Cytat:
ale zastanawiam sie czy w tortownicy mozna piec? zawsze trobiłam w niej tylko ptasie mleczko...no ale czyba mozna to do piekarnika wrzucic? (mam nadzieje ze to nie jest pytanie typu ja byłam w majtkach o n tez i sie całowaliśmy-czy mogę byc w ciąży?? )
Polly, jakby Ci to powiedzieć...

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
ja termoobieg to daję częściej przy jakimś mięsie,bo mam mocne grzałki i dają radę same
A ja mam poważne podejrzenie, że termoobiego to zuo Jadłem ostatnio domową drożdżówkę pieczoną w "zwykłym" piekarniku, w temp. ~ 170 C, i była po prostu taka ---> Mama korzysta z termoobiegu i ciasto jest suche, a boki zbyt spieczone, więc następnym razem tylko grzanie góra i dół

Cytat:
Najpierw przez godzinę mnie na kręcidupach dekoncentrował, a potem Bum!

Cytat:
... ponadto boję się ze mam świadectwa w domu a kot mije.......osiusia ze stresu
Pamiętam, jak kiedyś pojechałem z plecakiem "oznaczonym" przez mojego kocura na zajęcia (zorientowałem się oczywiście na miejscu dopiero) Kumpel na angielskim: "Czujesz? Ale ta książka wali!"

Cytat:
Chyba, że znacie jakieś inne metody na przesunięcie
Przesunięcie o minimum rok, proste i skuteczne

---

Zimno dzisiaj, cały dzień zbiera się na deszcz...
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 18:39   #655
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
a to odwrotnie, niż u mnie - złagodziły PMS tak, że teraz ledwie 1-2 dni ****ica mnie bierze (a wcześniej potrafiło być tydzień i drugi tydzień podczas długiego i strasznie bolesnego @)

Mnie też złagodziły - do tego stopnia, że zapomniałam co to PMS. I też mi się skróciło do 3-4 dni. Do tego nic nie bolało. Żyć nie umierać

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Gryksiu, uwielbiam cię

Myślę, że taka hardkorowa wersja zostanie mi jednak oszczędzona

Frank Zappa

Stary 2010-06-19, 18:40   #656
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Madziczka, qrcze.nie gniewaski ale sprawdź czy nie masz mięśniaków idź do gina....
i poziom hormonów pod razu
Cytat:
Właściciel szmateksu, czy slangowe określenie "szmaciarza"?
chyba raczej sz(m)atana
Stary 2010-06-19, 18:40   #657
Mimi87
Rozeznanie

Madziczko, no to już po ptokach, bo pierwszą musiałabyś wziąć pierwszego dnia @
Teraz to Ci pozostaje tylko lub też, ewentualnie to, co napisała Sab
Różne są opinie na temat tabletek, ale ja z własnego doświadczenia wiem, że jak się trafi w te właściwe to wygląda się lepiej (cera, włosy), samopoczucie lepsze, bo nie ma PSM, a komfort psychiczny rzecz bezcenna
Stary 2010-06-19, 18:44   #658
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Envy - kiedyś pewnie będę musiała się wybrać- to znaczy ponownie, bo gina odwiedzam regularnie. Zapewne jeszcze w tym roku się wybiorę Mam regularnie robione USG, które nie wykazuje żadnych niepokojących rzeczy. Co do poziomu hormonów - wyszło mi, że tuż przed @ mam za niski poziom progesteronu. Jednak po odstawieniu pigułek, @ pojawia się w miarę regularnie Ja po prostu marudzę, bo wolałabym @ w ogóle nie mieć

Frank Zappa

Stary 2010-06-19, 18:48   #659
Mimi87
Rozeznanie

A propos USG, jak zobaczyłam nowego avka Mai to pomyślałam, że jest w ciąży i zdjęcie z USG wstawiła
Teraz dopiero widzę, że to jakaś krzykliwa twarz
Stary 2010-06-19, 18:59   #660
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:

Ja nie Corii ale aktualnie mam taki kompakt i jestem zadowolona.
Poprzednio miałam kilka sztuk z serii Pureness i też są ok.
Bardzo wydajny, można na sucho i na mokro.

Cytat:

Gryx jak zwykle z grubej rury
ale pamiętam, że rok bez okresu to było super. Były wprawdzie inne niedogodności...

Cytat:
Napisane przez Mimi87 Pokaż wiadomość
A propos USG, jak zobaczyłam nowego avka Mai to pomyślałam, że jest w ciąży i zdjęcie z USG wstawiła
Teraz dopiero widzę, że to jakaś krzykliwa twarz
ha, ja to samo pomyślałam

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości