|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna X
A ja dzisiaj za dużo z wami nie posiedzę, bo mam masę obowiązkow domowych do nadrobienia
![]() ale co tam, odbiję sobie potem
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna herbata tez ma duzo kofeiny :P
Chyba, ze pijasz owocowe |
|
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
ja też, ale wczoraj się spędziliśmy razem trochę czasu.. chyba też zrobię odwyk od kawy ![]() Marta pokaż się w nowej fryzurce
|
|
|
|
#2735 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A czemu bez TŻ? mój pojechał na noc na rybki, ale jutro rano wróci ![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
w najbliższych dniach zrobię fotki później wstawię zdjęcie jak miałam dłuższe włosy ale musiałam ściąć
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2010-06-19 o 16:48 |
||
|
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej
Marta pokaż się ![]() A co do rolek, to ja dziś byłam pierwszy raz od kilku lat Ale dałam redę bez gleby Tylko 20 minut byłam, żeby się oswoić (bo mam nowe rolki), ale chciałabym mieć z kim jeździć i gdzie Muszę namówić koleżankę ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- A co do włosów, to ja planuję na jesień troszkę rozjaśnić... Muszę znaleźć jakąś inspirację, bo na razie to co trzecie zdjęcie, które wrzucacie powoduje, że chcę inny kolor
|
#2737 | |
|
Zakorzenienie
|
Ładne, fajne i przede wszystkim musza nieźle śmigać
![]() Cytat:
Zrobiłam sobie herbatkę ![]() A ja całe wakacje bedę bez TŻ i tez jakoś trzeba funkcjonować :/ Lotta - czarnej raczej nie pijam. Teraz piłam z LIptona Vanilla Caramel, a zaraz chyba sobie zrobię zieloną ![]() Magda - jakie rolki kupiłaś i ile wydałaś? Zbieram opinie bo sama już nie wiem jakie kupić. Chciałabym tamte, które Wam podesłałam, ale troszke szkoda mi tyle pieniążków wydawać na rolki. Ja też nie mam niestety z kim jeździć, ani na rolkach, ani na rowerze :/ |
|
|
|
|
#2738 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czasami podciecie 1cm duzo daje, takze rozumiem ![]() ja sama jakis czas temu scielam mocno wlosy i nie zaluje, lepsze krotsze zdrowe niz dlugie i zniszczone. zdecydowanie a bez TZ bo.. mielismy sprzeczke i postanowilismy dac sobie wolny weekend. TŻ i tak ma na nocki do pracy a ja mase nauki. To pojechałam do domu rodzicow(bo z TŻtem nie mamy internetu:P) Cytat:
![]() co u Ciebie kochana? ![]() ja za to mam tak osłabiony organizm przez tą silną anemie,że paznokcie mam jak papier.. łamią mi sie do krwi, az mnie bolą całe palce. Juz nie wiem co zaradzic, przeciez anemia w tydzien mi nie minie, odzywka, która zawsze działała u mnie cuda z paznokciami w ogole nie działa. Nie wiem co robic. |
|||
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie jednak ide przejsc na zakupy kosmetyczno-ubraniowe. Musze pamietac o plynie do demakijazu, a co jeszcze kupie to sie zobaczy
![]() Kiedys wiecej pilam zielonych i innych- a ostatnio glownie czarne dilmah aromatyzowane. Przynajmniej mozna goraco woda zalac Bo zielona trzeba chlodniejsza i potem zapomne o tym, ze woda sie studzi i sobie stoi do czasu, az jest zimna i po herbacie
Edytowane przez lotta6 Czas edycji: 2010-06-19 o 17:25 |
|
|
|
#2740 | |||
|
Zakorzenienie
|
w ogole bylam w sklepie zrobilam sobie obiad, masakra tak sama dla siebie robic
ale dobry byl , a jaki ostry mmm ![]() Cytat:
boooskie ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
poziomka: Ty mialas kiedys popis o niepaleniu, wrocilas do palenia czy po prostu podpisu sie pozbylas?
|
|
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale po wakacjach absolutnie tż rzuca ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- zamknęli mi bibliotekę 39 min temu
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
Poziomka - ja też dzisiaj robiłam obiadzik tlko dla siebie i też na ostro
![]() To wreszcie umów się ze mną na ten rowerek, a nie mnie tylko bijesz hehe :P Mów mi tak, że rolki świetne to jeszcze bardziej się nakręcam ![]() Kurczę ja je chyba kupię
|
|
|
|
#2744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to chodź, ubieraj sie bierz rower i dawaj ![]() nie no wiesz, ja żartowałam te rolki to takie sobie nic specjalnego ![]() ale jak dobrze musi się w nich jeździć, a jaki wygląd achhhh
|
|
#2745 |
|
Moderator
|
No dziewczyny ja jutro o 14 mam to malowanie (akurat nie moje klimaty z deka - gotyk, fantasy) nie wiem co to będzie. Trzymajcie kciukasy bardzo mocno
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja dzieki Tobie/przezCiebie dokupuje wciąż kolorowe kredki do oczu. Kolorowe cienie mnie nie przekonują, raczej bazowo stawiam na brązy, ale potem robie roznokolorowe otoczki wokol oczu
|
|
|
|
|
#2747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz to ja sie zabrałam za robienie notatek do obrony i wygląda na to, że zaraz będzie padało. W ogóle to mam @ i boli mnie brzuszek srasznie ![]() Kasiu - będę trzymała najmocniej jak się tylko da
|
|
|
|
|
#2748 | |
|
Zakorzenienie
|
Renatko chciałabym nie jakoś bardzo, ale tak do brązu jakiegoś, najbardziej to do jasnego brązu, ale na poczatek tak tylko troszkę, żeby tych moich odrostów nie było tak widać, bo są okropne jak mają 0,5 cm, wyglądają przy tych obecnych ciemnych włosach jak jasny blond. A jak miałam blond, to wydawały się ciemne
![]() A u mnie po staremu, pracuję niedaleko Ciebie (tzn. w K-K) I ciągle "na walizkach"... Troszkę nie tak jak bym chciała, ale na razie muszę przeboleć... Obecnie szukam autka i chciałabym znaleźć inną pracę, tzn. gdzieś bliżej O. Cytat:
Takie jak Ty chcesz też chciałam, ale dosżłam do wniosku, że to moja fanaberia. Aż takich nie potrzebuję, a do tego ładnie wyglądają, tylko że będą się strasznie brudzić, a już na pewno gorzej będzie przy deszczu, czy zaliczeniu tzn. "gleby"
|
|
#2749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie pracujesz? Nie musisz oczywiscie odpowiadac ![]() mialas juz kiedys taki brązik, czy to najblizsze naturalnemu kolorowi po prostu? |
|
|
|
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie miałam brązu jasnego, odkąd zaczęłam farbować włosy to miałam zawsze jasny blond, a potem ciemny brąz wpadający w czarny. Naturalne mam takie nijakie, ni to jasny brąz, ni to ciemny blond Taki "mysi" Choć w sumie to już naturalnego koloru dokładnie nie pamiętam ale odrosty teraz wyglądają jak jasny blond, a gdy miałam blond, to wyglądały na czarne, hehe
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
Magda - fajne, ale też drogie. Ja bym chciała jakies do 300 zł ale z drugiej strony wolę wydać więcej i mieć pożadne ....
|
|
|
|
#2752 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra dziewuszki, zdjęcie w albumie jak miałam dłuższe włosy, sięgały zaraz jak się ucięła fotka, może tego nie widać ale były w opłakanym stanie
|
#2753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to próbuj, tylko ostroznie, szanuj włoski a co do odrostow, to cos o tym wiem. Swoje mam baaardzo ciemny brąz, ale gdy farbuje na czarno to wygladaja na jasniejsze. Przy jasniejszych wloskach wyglądały na czarne. tak to juz jest ![]() Cytat:
ale wydajemi się,że bob powinien Ci pasowacpokazesz moze aktualne zdjecie? |
||
|
|
|
#2754 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
obecnie nie mam aparatu ale w najbliższych dniach zrobię, a zdjęcie z bobem mam w albumie , robione w sylwester
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
Marta, śliczna z Ciebie dziewczyna
Na pewno Ci pasuje
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
Marta 85 - Śliczniutka jesteś
Od razu rzuca się w oczka, że bardzo dbasz o siebie. Pięknie
|
|
|
|
#2757 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Airish88 ![]() Dziękuję Madziu zdjęcie z bobem jest w albumie, a teraz mam prosto obcięte, w sumie dużej różnicy nie ma teraz, jak na tym zdjęciu z sylwestra Airish właśnie ja o siebie rzadko dbam, tzn, nie mam systematyczności, a miałam takie postanowienia od napisania postanowień , tych na dole minęło jakoś kilka miesięcy a np. balsam brązujący nakładałam tylko kilka razy,a takich balsamów mam 3
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam czasu na samoopalacz czy balsam brązujacy, praca na 3 zmiany, uczelnia, obowiazki domowe i dziecko (pisalam kiedys w klubie)
wole juz od czasu do czasu skoczyc na solarium. za to ja znowu mam problemy z cerą. Chyuba nigdy z tego nie wyrosne ![]() dzismusze isc szybko spac, mam ten weekend wolnyi to w samotnosci,to chociaz sie raz w zyciu wyspie. sen najlepszym kosmetykiem, a ja sypiam maks.4godz. zazywala ktoras z was beta caroten? |
|
|
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Martuś - widocznie z natury taka ładniutka jesteś - jeszcze lepiej
![]() Z tym dbaniem o siebie nie zawsze ejst łatwo. Ja jak miałam mniej czasu to ostatnio bardzo siebie zaniedbałam ... ale dzięki Bogu w czwartek już będę po obronię i będę miała czas tylko dla siebie (i może dla Poziomki jak zasłuży :P) - no dopóki pracy nie znajdę ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
Ja ostatnio też miałam cere w okropnym stanie. Chyba z 10 wyprysków mi się pojawiło. Masakra jakaś. Chyba to związane było ze stresami. Jednak poradziłam sobie z tym przez: oczyszczanie twarzy żelem do mycia twarzy cleanic, tonikiem clean&clear przeciw wągrom i maścią cynkową. Teraz już jest prawie idealnie Chociaż aktualnie mam okres, ale za jakiś tydzień powinno już wsyzstko wrócić do normy. Podstawa to pożadne oczyszczanie twarzy, szczególnie wieczorem.
|
|
|
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Airish88;20105402
Nie używałam beta carotenu, ale zastanawiałam się nad tym kiedyś. Ja ostatnio też miałam cere w okropnym stanie. Chyba z 10 wyprysków mi się pojawiło. Masakra jakaś. Chyba to związane było ze stresami. Jednak poradziłam sobie z tym przez: oczyszczanie twarzy żelem do mycia twarzy cleanic, tonikiem clean&clear przeciw wągrom i maścią cynkową. Teraz już jest prawie idealnie Chociaż aktualnie mam okres, ale za jakiś tydzień powinno już wsyzstko wrócić do normy. Podstawa to pożadne oczyszczanie twarzy, szczególnie wieczorem.[/QUOTE]ja tez nad tym mysle, przy solarium efekt powinien byc fajny a u mnie nawet nie mowa o pojedynczych wyp[ryskach a ogolnym stanie cery. Cała w wągrach i małych podskornych krostkach, z ktorymi nic sie nie da zrobic, ale widacje strasznie, w takim sensie,ze cera jest nierówna. ale nic, nie bede wmawiac sobie kompleksow ![]() TŻ mi mowi,ze moje pryszczyki i piegi dodaja mi młodzienczego uroku. cos mowic musi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

boooskie 

tż rzuca ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)