|
|
#4081 | |
|
Organizatorka :)
|
Dot.: Miłośniczki H&M - cz. IV
Cytat:
chciałam wymienić następnego dnia ale nie było i jeszcze następnego i też nie było i w końcu urwałam te metki i zaczęłam w nich chodzić
|
|
|
|
|
#4082 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() maja jakas plame czy coś? bo serio nic nie widze, ale ja troche slepa jestem
|
|
|
|
|
#4083 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
jakby któraś szukała chabrowe spodenki Garden to w Słupsku są jeszcze 2x34, 36, 2x38, 40 i 42. Oczywiście moge pomóc w zakupie. Jak coś priv |
|
|
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
a po ile sa te spodenki w przecenie?
|
#4085 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny widziałyście może te butki w h&m??
http://fashionweek.indiedays.com/2010/06/17/mint/ Boskie są! |
|
|
|
#4086 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie są takie i jeszcze czarne. Kosztują 79,90
|
|
#4087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą te spodnie mają okropny odcień - oglądałam na żywo. ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- A chciałam pochwalić te neonowe lakiery 4 za 9,90 zł. Wszystkie przetestowałam i kolorki są naprawdę intensywne, nasycone, mocne. Jedna warstwa już jest OK, a przy dwóch - cud, miód i malinki ![]() Użyłam neonowego różu i super się prezentuje na stopach Zobaczymy jak z trwałością...
|
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
ja też dołączam się do ochów i achów nad lakierami
kupiłam oba zestawy, bo nie mogłam się zdecydować - teraz mam każdy palec u ręki innym machnięty, bo chciałam zobaczyć jak wyglądają na płytce - najbardziej mi się podoba niebieski i fioletowy z tych neonówdo tego jeszcze udało mi się upolować komplet bielizny za 30 zł! ![]() szukałam też tych bokserek z divided za 10 zł, ale u mnie już ich nigdzie nie ma jeden zestaw tylko znalazłam, ale rozmiar 36, a potrzebuję 40...(aha, z Krakowa jestem, jakby ktoś był ciekawy) |
|
|
|
#4089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaby je sprawdzic najpierw wymalowalam kazdy palec u stopy innym kolorem, a pozniej na rekach. Na palcach u stop ten rozowy wygladal ladnie (nie powiedzialabym, ze elegancko, tak raczej wesolo, radosnie, ale ladnie). Pomalowalam wiec nic paznokcie jednej reki. Niestety na mojej dloni (mam bardzo jasna karnacje) wygladal jak roz taki typowo barbie Wiec pewnie zostanie na pazurki u stop ![]() Fioletowym w tym samym czasie pomalowalam paznokcie drugiej dloni.. jest sliczny tylko ciut za ciemny jeszcze dla mnie (na stopach tez wyglada ok). Pomaranacz sam w sobie odcien niezly, konsystencja niezla.. no tyle ze pomarancz i mi poprostu nie pasuje Za to zoltym sie troszke rozczarowalam, myslalam ze bedzie bardziej zolty a moj jest ciemna kanarkowa zolcia, ale ciemniejsza zgaszona. (choc wiadomo ze lakiery na kazdej dloni wygladaja inaczej ze wzgledu na karnacje i plytke paznokcia)
|
|
#4090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4091 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
Może nie napiszę nic nowego, ale ja jestem zdziwiona: mianowicie, ceny tych samych ciuchów w poszczególnych krakowskich h&m-ach są różne! Kupiłam w g. krakowskiej pudrową bluzeczkę z takimi cekinowymi zygzakami przecenioną z 60 na 20, w g. kazimierz ta sama bluzka była za 30, tzn jedynie mój rozmiar (s) reszta po 20 .. Inna bluzka, którą moja koleżanka upolowała za 10 w krakowskiej kosztowała w kazimierzu 20
![]() W M1 bylam wczoraj, już nieźle przebrane muchowych sukienek brak, bluzki co ładniejsze i mniejsze poprzebierane.. Biżuteria - bieda, na bieliznę nie wchodziłam..
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
No nic ale dziękuję za pamięć
Zaraz jadę do reduty i tam jeszcze zerknę co ciekawego w H&M Zobaczyć coś komuś?
|
#4094 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ona jest ze zwykłego działu. byłabym wdzięczna gdyby udało Ci się ją dla mnie kupić. z góry dziękuję Edytowane przez Smarfetka Czas edycji: 2010-06-19 o 15:13 |
|
|
|
|
#4096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
A te spodenki to są z przeceny? Ile kosztowały?
|
|
#4098 |
|
Zadomowienie
|
Czy któraś Warszawianka widziała jeszcze gdzies te koronkowe kremowe albo czarne sukienki,co miała Ania Mucha?Divided,129 zł?
|
|
|
|
#4099 |
|
Raczkowanie
|
Podbijam pytanie o numer telefonu do H&M w słupsku bo nie mogę znaleźć ;/
Ok już mam 598482540 Czy jakaś wizażanka jest ze słupska (poza nikki89) i mogłaby odebrać mi szorty? Zwracam wszystkie koszty!!! Edytowane przez Chiquita 150 Czas edycji: 2010-06-19 o 17:49 |
|
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
Narobiłyście mi "smaka" na te małe lakiery
Ostatnio u mnie było ich pełno, a zanim znów pojade pewnie już nie będzie ;( Najbardziej zależy mi na różowym i żółtym czyli na tej weselszej wersji I tak miałam zamiar te kolory kupić, a znając życie kupiłabym w INGLOCIE za 18 zł szt. Drogo, ale jestem zakochana w ich lakierach A tu za 10 zł 4 szt. O trwałość się aż tak nie martwię, bo mam dobrą bazę i utwardzacz, ostatnio french (co prawda robiony lakierami inglota ) trzymał mi się w idealnym stanie 2 tygodnie, później nieco odprysł na 2 palcach, ale i tak było to nadal do przyjęcia
|
|
|
|
#4101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
To preparaty Killys, ja swoje kupiłam na allegro, bo nie mam w pobliżu Reala, ale tam wiem, że można je dostać, w TESCO chyba też czasem. Kupiłam je po nieudanej próbie z bazami i utwardzaczami Sally Hansen, bardzo szybko gęstnieją, a te Killys mam już ponad rok i są rzadziutkie, jak nowe
Jako bazy używam Preparatu Wielofunkcyjnego, utwardzacz to Aktywny Utwardzacz. Linki do KWC:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-5...ofunkcyjny.htm https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-5...o-paznokci.htm |
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
wg. mnie te lakiery są beznadziejne - strasznie rzadkie, trzeba nawalic milion warstw zeby bylo cos widac i długo schną - to moje spostrzezenia
|
|
|
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie właśnie zaciekawił fakt, że już po 1-szej warstwie dobrze kryją, a na tym mi zależy
|
|
|
|
|
#4106 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki kojarzycie bokserkę z divided black, białą z czarnym nadrukiem flakonika perfum? Jak z jej dostępnością i jaka jej cena?
![]() i jeszcze mam pytanie czy widziałyście takie topy z guziczkami i jaka ich cena?
Ze wszystkimi nie wygrasz, ale przecież nie ze wszystkimi jest sens walczyć. Edytowane przez _n_ Czas edycji: 2010-06-19 o 18:51 |
|
|
|
#4107 |
|
Rozeznanie
|
mam do odstąpienia dwa lakiery bella's choice
|
|
|
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam czteropak lakierów za 9,90 zł - jakość może nie jest rewelacyjna, ale w stosunku do ceny zadowalająca
![]() Lakiery są dosyć rzadkie, dobrze się nimi maluje, nie zostawiają smug. Jednak jedna warstwa to na pewno stanowczo za mało. Po dwóch jest jak najbardziej ok ![]() Minusem jest mała pojemność, ale czego oczekiwać po 4 lakierach w tej cenie. Na moich paznokciach położone na bazę i dodatkowo utrwalone trzymają się tydzień
|
#4109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam jedne szorty te chabrowe z garden w rozm 42, i te z kokardkami za 40zł, były 2x34, 36 i jakieś większe ale niestety te 34 na mnie za duże i strasznie wysoki stan mają, szkoda bo fajne są A tak poza tym to było kilka sztuk koszulek nocnych po 10zł w rozm 38, nawet sporo bielizny i torebek.
|
|
#4110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłaś coś sobie? Z tego co piszesz to faktycznie mały wybór. To nawet u mnie w Piasecznie są dość duże wyprzedaże |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.

chciałam wymienić następnego dnia ale nie było i jeszcze następnego i też nie było i w końcu urwałam te metki i zaczęłam w nich chodzić 
nawet zapiete przelecialyby mi przez biodra (a nie sa najszczuplejsze) a poprawek nie byloby sensu robic..bo i w udach duzo za szerokie..wogole taki worek

, Claudia