|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Co kobiety chcą usłyszeć od faceta?
Padłam, jak przeczytałam niektóre teksty.
![]() Moje to: - Ubieraj się kochanie, wychodzimy! - Nie lubię alkoholu. - Mógłbym nie spać całą noc i patrzeć na Ciebie. - Chciałbym, żeby nasze dziecko miało na imię... (Mój się wygłupia i mówi "Romek"... zamiast spoważnieć. )- Pójdziemy na spacer, kochanie? - Nie kłopocz się, ja zrobię zakupy. - Zadzwoniłem do Twoich rodziców i zaprosiłem ich na obiad. - Robisz lepszą potrawkę, niż moja mama. (Chyba niemożliwe w moim przypadku. )- Twój widok, zniewala.
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
W sumie to mam tak idealnego faceta, że wiekszosc z tych rzeczy robi/mowi
Chociaz chcialabym czasem usłyszec: "Chce sie z Toba kochac" (niestety od 2 lat w celibacie )
|
|
#33 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
"zabieram Cie na obiad/kolacje kochanie, tym razem nie do mcdonaldu"
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
"Chodź, pospacerujemy po lesie, za dużo siedzimy w domu a na dworze jest taka ładna pogoda..."
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Maz wracajacy z wieczoru kawalerskiego..kladzie sie do lozka a zona pomaga mu sie rozebrac i slyszy "Spadaj dziwko, ja mam zone ! "
![]() dobry dowcip... a ja mialam cos podobnego w realu ![]() i to jedyny tekst jaki fajnie uslyszec- picie piwa mi nie przeszkadza
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Nie kłopocz się kochanie. Ja obsrałem ja ten kibel umyję.
hahahahaha leze i kwicze xD co do: "kocham Cie, tyle lat Cie szukalem i znalazlem, chce miec z Toba dziecko, wyjdz za mnie" juz slyszalam ! jestem szczesliwa Wierzcie lub nie - niektorzy nie sa tacy jacy myslicie, ze sa ja mam skarba
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Prawdziwy facet prędzej by się pochlastał niż miałby wyrzec się piwa ![]() haha fantazjujcie sobie dalej i na nic więcej nie liczcie.
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
chciałbym się z Tobą zestarzeć
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
Odezwał się prawdziwy facet.
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Prawdziwe słowa, które bym chciała usłyszeć
*Kochanie pomóc Ci przy obiadku *Miałaś ciężki dzień to zrobię Ci masaż *Um... jak Ty dzisiaj wyglądasz * Może wyjedziemy na jakieś romantyczne wakacje tylko we dwoje (nawet jak by to miało być 10 km od domu) *Kocham kiedy przy mnie jesteś * Kocham się z Tobą przytulać (i nigdy nie odmawia seksu) *Wybierzmy się na Twój ulubiony spacer po lesie * Świetnie gotujesz * Dziasiaj mam wolne więc ja robie obiadek Niby proste słowa i bardzo realne jednak dla facetów jest ciężkoje wypowiedzieć nie wiem dlaczego. Nie chodzi o to żeby były wypowiadane codziennie, ale żeby chociaż czasem były. Po prostu lubimy to |
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
w sytuacji gdy nie mogę się zdecydować którą bluzkę kupić
-weź tą ja zapłacę za drugą ![]() albo -tylko trzy czizburgery? ![]() -uwielbiam jak dominujesz -pięknie się pomalowałaś! ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
Gratuluję
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
a i jeszcze
![]() "skarbie odwołuję ryby/namiot/czołganie się po bagnach zamiast tego wezmę cię na przejażdżkę autem a potem do teatru" ![]() o i ![]() "dziś nie chcę piwa, podaj breezera"
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Twoja grochówka jest o wieeeeeele lepsza od wojskowej...
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Heh, no ja wiekszosc z tych Waszych ww. słyszę na codzien
. Ale zawsze twierdzilam, ze moj TZ to ideał Ja chciałabym uslyszec: Kochanie, oto bilet do ... (obojetne gdzie, Zakopane, Bratyslawa, Paryz, Tuzezja, USA), pakuj sie - wychodzimy/jedziemy jutro. Mi brakuje takich spontanicznych akcji, wyjsc. Wiem, ze oboje mamy swoje lata, prace, jest dziecko itp. Ale gdyby zorganizowal taki nawet krotki wypad z synem lub bez (Maly moglby zostac u jakiejs babci), i wzielibysmy urlop na zadanie i po prostu spontanicznie na kilka dni albo na weekend - wyrwali sie z tej szarej codziennosci - dla mnie super. Moze moj TZ jest jednym z tych szpiegujacych swoje kobiety, wejdzie tutaj, przeczyta moj post, i spelni moje marzenia |
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
no to tak
były / przyjaciel / nie wiem jak go teraz nazwać podczas wieczornego spacerku, po dosyć niekrótkim buziaku wyrwał nagle "Wiesz.. Zaj***iście całujesz! Wszystko zaj***ście robisz!!" w szoku byłam, chyba nigdy tego nie zapomnę fajnie by było gdyby mój tż miał też takie zdanie..
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Mam z toba najlepszy sex/jestes fantastyczną kochanką
![]() i robisz najlepsze lody np. sorbet truskawkowy ![]()
|
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
- Skarbie, obejrzymy razem mecz? (byłabym wniebowzięta, niestety chyba sie tego nie doczekam :P)
- Kochanie, piłka nożna to wspaniały i pasjonujący sport! (równie abstrakcyjne jak to pierwsze :P) - Kotku, moja była mogłaby dla mnie nie istniec. (moze przynajmniej tego sie kiedys doczekam) |
|
|
|
|
#55 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Współczuje facetowi, bo nigdy nie będzie dowartościowany etc. Kobieto ... spójrz na to z innej strony. |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Jestes jedyna w swoim rodzaju. Bede Cie kochał do konca zycia i o jeden dzien dluzej.
ehh chyba przesadzam z moim brakiem realizmu
|
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
...mimo twojego spania do pozna,strzelania fochow, kupowania dupereli, nadal cie kocham, a nawet mocniej
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
-Nie wyjdziemy z tego sklepu dopóki sobie czegoś nie kupisz. (Mój TŻ to powiedział, serio
)A tak poza tym: -Nie śpiesz się, poczekam aż się przygotujesz to wyjścia. Myślę, myślę i nie wiem co dalej napisać. Jakiś ideał mi się chyba trafił .
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast co do tego, że ktoś się stara, to nie, nie jest to najważniejsze. Wg mnie najważniejsze są efekty a nie starania. Jak mawia przysłowie "dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane".
Mam dwoje okruszków - jeden większy, a drugi całkiem malutki ![]() Edytowane przez Klarissa Czas edycji: 2010-06-20 o 10:16 |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Wątek czyta się bardzo przyjemnie, szczególnie te zdania napisane przymrużeniem oka
![]() Jakkolwiek, nigdy nie przykładałam większej uwagi do słów i deklaracji. Liczą się gesty, a nie słowa, bo te ostatnie często niestety bywają puste. I jeśli ktoś będzie mi ciągle słodził, powtarzał jak bardzo kocha, jak bardzo tęskni, ufa, że chce mnie mieć za żoną (jeszcze czego! ), matkę swoich dzieci, najlepszą, jedyną niepowtarzalną, to... miło słyszeć takie rzeczy, ale ona powinny być tylko uzupełnieniem tego, jak mężczyzna mnie traktuje, dba o mnie i każdego dnia tę miłość odzwierciedla poprzez swoje zachowanie. Oczywiście to powinno działać również z drugą stronę - ja pokazuję to jemu.A co chciałaby usłyszeć od faceta kobieta? Że ma najbardziej zabójcze nogi jakie kiedykolwiek widział i najpiękniejszy tyłeczek w kształcie serca
Edytowane przez hailie21 Czas edycji: 2010-06-20 o 11:13 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.

- 51 - 52 - 53
kg

ja mam skarba 

podczas wieczornego spacerku, po dosyć niekrótkim buziaku

), matkę swoich dzieci, najlepszą, jedyną niepowtarzalną, to... miło słyszeć takie rzeczy, ale ona powinny być tylko uzupełnieniem tego, jak mężczyzna mnie traktuje, dba o mnie i każdego dnia tę miłość odzwierciedla poprzez swoje zachowanie. Oczywiście to powinno działać również z drugą stronę - ja pokazuję to jemu.