Wyprzedaże wiosna-lato 2010 - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-19, 13:47   #751
star16
Przyczajenie

Dot.: Wyprzedaże wiosna-lato 2010

od 18-20 czerwca wyprz w C&A.Kupujesz 3 rzeczy w cenie 2.Widział dzisiaj reklamę na MTV
star16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 13:54   #752
Soph
Zakorzenienie

kiedy Venezia i Badura..?

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 13:54   #753
blebleble22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość

Nie bardzo rozumiem.. ja wolę pójść na zakupy pierwszego dnia wyprzedaży rano, kiedy mam jeszcze pełen wybór rzeczy w nieprzebranej rozmiarówce, poukładany na półkach i wieszakach, a nie ubrudzonych fluidem/pogniecionych/rozprutych walających się po podłodze, nie muszę stać w kilometrowych k0lejkach do przebieralni i kasy, ani denerwować, że nie mogę niczego znaleźć
I bynajmniej nie uważam, żeby uwłaczało to mojej godności, że skorzystam z okazji kupna wypatrzonych rzeczy trochę taniej, a dla własnej wygodny wstanę wcześniej i pojadę na otwarcie sklepu
Są plusy i minusy pierwszego dnia wyprzedaży, ty przedstawiłaś plusy, surykata minusy (w mojej opinii, oczywiście). Dla mnie ten bilans jednak kończy się na minusie, jeśli to naprawdę wygląda tak, jak to opisała surykata. No ale ja nigdy nie byłam maniaczką wyprzedaży, może to dlatego
blebleble22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 13:57   #754
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vanity__ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a wiecie jak z wyprzedażami w Massimo Dutti? Jak koszula kosztuje 220 zl to ile może kosztować podczas I tury?
ok. 170 zł zapewne
zależy jeszcze czy im dobrze schodzi czy nie w regularnej cenie

Cytat:
Napisane przez blebleble22 Pokaż wiadomość
Są plusy i minusy pierwszego dnia wyprzedaży, ty przedstawiłaś plusy, surykata minusy (w mojej opinii, oczywiście). Dla mnie ten bilans jednak kończy się na minusie, jeśli to naprawdę wygląda tak, jak to opisała surykata. No ale ja nigdy nie byłam maniaczką wyprzedaży, może to dlatego
to tylko kwestia "przyzwyczajenia się" do tych niecodziennych widoków
Stary 2010-06-19, 14:18   #755
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladybitch Pokaż wiadomość
Ale to jest chyba te tzw. pre sale ? W sensie jakieś stare ubrania, tak samo było rok temu... chyba
Nie nie, sukienki z najnowszej kolekcji (np. ta czarna na jedno ramię, pół kolekcji dżinsowej na lato), sukienki z bufkami, i nie poupychane gdzieś w kącie, ale normalnie na przodzie sklepu. Tez to dla mnie trochę dziwne, bo w zeszłych latach tak nie było. I jak już któraś pisała przeceny są konkretne - ze 139 na 79, kurteczki nawet na 69.

Tez jestem zdania, ze to kwestia przyzwyczajenia, wiadomo przyjemnie nie jest w takim tłumie w pierwszy dzień; ale ja na przykład kupuję wszystko jak leci co mi wpadnie w oko, w domu na spokojnie przymierzam i oddaję te nietrafione. Bez stania w kolejkach i cudowania w przymierzalniach.

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 14:20   #756
aako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
Nie nie, sukienki z najnowszej kolekcji (np. ta czarna na jedno ramię, pół kolekcji dżinsowej na lato), sukienki z bufkami, i nie poupychane gdzieś w kącie, ale normalnie na przodzie sklepu. Tez to dla mnie trochę dziwne, bo w zeszłych latach tak nie było. I jak już któraś pisała przeceny są konkretne - ze 139 na 79, kurteczki nawet na 69.

Tez jestem zdania, ze to kwestia przyzwyczajenia, wiadomo przyjemnie nie jest w takim tłumie w pierwszy dzień; ale ja na przykład kupuję wszystko jak leci co mi wpadnie w oko, w domu na spokojnie przymierzam i oddaję te nietrafione. Bez stania w kolejkach i cudowania w przymierzalniach.
tez tak mam.
stanie w kolejce do rpzymierzalni to cos najokropniejszego.

aako jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 14:26   #757
zmija19
Zadomowienie

w zarze trf podobaja mi sie legginso-jeansy za 99zł jak myslicie na ile je moga przecenić??
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-19, 14:28   #758
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
w zarze trf podobaja mi sie legginso-jeansy za 99zł jak myslicie na ile je moga przecenić??
I tura 79 69 zl?

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 14:30   #759
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
I tura 79 69 zl?
dobre i to
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 14:33   #760
surykata
Zadomowienie

GG do surykata

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
e tam, powoli i u nas to widać
kiedyś byłam świadkiem jak babki wyrywały sobie torebkę w Zarze i kłóciły się o to, która to ją pierwsza zobaczyła, a która dotknęła

mnie bardziej denerwuje, ten burdel co to się zaczyna robić na podłodze po 1h otwarcia sklepu, a np. w Bershce to już po 10 min
oj tak, ludzie naprawde nie szanuja rzeczy,ktore ktos inny chetnie by kupil gdyby nie byly cale w kurzu z podlogi w bershce to jest najbardziej widoczne, pamietam jak na wyprzedaze zimowe zostawilam sobie bershke na popoludnie to myslalam ze padne jak weszlam, mniej ciuchow bylo na stolach i wieszakach niz na podlodze sklepu i w przymierzalniach... w innych sklepach inditexu bylo nieporownywalnie bardziej kulturalnie,ciekawe czemu...

Cytat:
To świetnie , bo w piątek w południe mam egzamin i nie zdążyłabym odwiedzić tych kilku sklepów Zary, które zaplanowałam

Haha też mam identyczne spostrzeżenia tyle że spod Zary
Co do stroju to się nie martwię, bo rzeczy z wish listy mam już dawno zmierzone Byle by było wygodnie i odpowiednio do pogody

A skąd my niby miałybyśmy wiedzieć, że akurat tego dnia rozpoczynają się wyprzedaże?

Nie bardzo rozumiem.. ja wolę pójść na zakupy pierwszego dnia wyprzedaży rano, kiedy mam jeszcze pełen wybór rzeczy w nieprzebranej rozmiarówce, poukładany na półkach i wieszakach, a nie ubrudzonych fluidem/pogniecionych/rozprutych walających się po podłodze, nie muszę stać w kilometrowych k0lejkach do przebieralni i kasy, ani denerwować, że nie mogę niczego znaleźć
I bynajmniej nie uważam, żeby uwłaczało to mojej godności, że skorzystam z okazji kupna wypatrzonych rzeczy trochę taniej, a dla własnej wygodny wstanę wcześniej i pojadę na otwarcie sklepu
zgadzam sie w 100% nie uwlacza to mojej godnosci,ani niczemu innemu,ze kupie czyste ubrania w swoim rozmiarze, kiedy jest jeszcze malo ludzi

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość
Mnie się też wydaje, że pierwszego dnia to większy wybór, mniej rzeczy przebranych, "zniszczonych", wysmodranych i nie ma to nic wspólnego z godnością, bardziej ze szczęsciem i zaradnością
Chyba też tego 24 wybiorę się do Zary

Łodzianki gdzie jedziecie? ja chyba wybiorę się do dalekiego Portu
świete slowa, ja tez jade do portu, najpierw... pewnie sie spotkamy hihi

Cytat:
Napisane przez q_kaska_q Pokaż wiadomość
czemu wyprzedaze przypadaja akurat w czasie sesji dla dobra studentow powinni cos z tym zrobic... ;]
W zimowej sesji przez egzamin nie wybralam sie do Zary po upatrzony plaszczyk a jak juz mialam po niego czas isc to go nie bylo ;(
no to akurat jest prawda, nie moge spokojnie pobuszowac bez wyrzytow sumienia bo mam egzaminy

Cytat:
ja przedstawilam humorystycznie jak to wyglada,nie jako minus dla mnie sa same plusy pierwszego dnia
surykata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 14:35   #761
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surykata Pokaż wiadomość
oj tak, ludzie naprawde nie szanuja rzeczy,ktore ktos inny chetnie by kupil gdyby nie byly cale w kurzu z podlogi w bershce to jest najbardziej widoczne, pamietam jak na wyprzedaze zimowe zostawilam sobie bershke na popoludnie to myslalam ze padne jak weszlam, mniej ciuchow bylo na stolach i wieszakach niz na podlodze sklepu i w przymierzalniach... w innych sklepach inditexu bylo nieporownywalnie bardziej kulturalnie,ciekawe czemu...
bo średnia wieku w Bershce inna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-19, 14:51   #762
Smarfetka
Zakorzenienie

czy w indeksie można oddawać rzeczy przecenione? bo nie uśmiecha mi się stać w tych długich kolejkach do przymierzalni.
Smarfetka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 14:53   #763
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surykata Pokaż wiadomość
świete slowa, ja tez jade do portu, najpierw... pewnie sie spotkamy hihi
Ja pewnie będę tak na godzinę 11, 12 żeby wyglądało, że wpadłam przypadkiem

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 14:54   #764
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smarfetka Pokaż wiadomość
czy w indeksie można oddawać rzeczy przecenione? bo nie uśmiecha mi się stać w tych długich kolejkach do przymierzalni.
mozna

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 14:56   #765
Smarfetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
mozna

wiesz może ile jest na to czasu?
Stary 2010-06-19, 15:10   #766
canaduelle
Rozeznanie

miesiąc, tak samo jak na rzeczy nieprzecenione..

a co do tych legginso-jeansów, jestem przekonana, że ich wcale nie przecenią, tak jak w czasie wyprzedaży zimowej... tłumaczą, że to stała kolekcja..
canaduelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 15:28   #767
ladybitch
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez canaduelle Pokaż wiadomość
miesiąc, tak samo jak na rzeczy nieprzecenione..

a co do tych legginso-jeansów, jestem przekonana, że ich wcale nie przecenią, tak jak w czasie wyprzedaży zimowej... tłumaczą, że to stała kolekcja..
też mi tak się wydaje. one jeszcze nigdy nie były przecenione a są od dawna.
chociaż może stanie się cud

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
szkoda, że tak w tym roku stopniują te wyprzedaże. ja niestety dopiero będę w centrach handlowych 24.06, bo póki co urwanie głowy

ladybitch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 15:29   #768
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladybitch Pokaż wiadomość
też mi tak się wydaje. one jeszcze nigdy nie były przecenione a są od dawna.
chociaż może stanie się cud
wątpię
Stary 2010-06-19, 15:42   #769
ladybitch
Raczkowanie

Cytat:
Zgadzam się w 100%. Ja też wolę iść pierwszego dnia z samego rana na otwarcie kiedy jest mało ludzi, jest wszystko poukładane, jest czysto i przyjemnie- i najważniejsze - są wszystkie rozmiary. już od południa powoli zaczynają się tworzyć dzikie tłumy, panuje chaos... tego nie znoszę! temu jak kiedyś pisałam omijam jeśli jestem na zakupach(w okresie przecen) w Warszawie złote tarasy. tam dla mnie czasami dzieje się masakra. a osobiście uwielbiam wyprzedaże, bo można kupić ciekawe rzeczy po niskich cenach i przy okazji coś zaoszczedzić ( chociaż u mnie to ma odwrotny efekt- staram się odłożyć co nie co na sale, a z kolei po nich już jestem spłukana ).

ladybitch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-19, 15:46   #770
trynosz
Zakorzenienie

Mam propozycje: czy nie mozna by bylo zebrac wszystkich informacji o wyprzedazach (glownie chodzi o to czy juz sie zaczely albo kiedy sie zaczynaja) w jednym poscie? Najlpiej na poczatku watku. Bo tak ciezko jest sie polapac co gdzie kiedy ;p
trynosz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 15:51   #771
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem, chociaż moim zdaniem obserwacje, którymi podzieliła się w tak obrazowy sposób z nami Surykatka są raczej humorystycznym elementem pierwszego dnia wyprzedaży a nie ich minusem
Jakoś nie przeszkadza mi to, że pod sklepem mogę spotkać kilka innych osób, czy poobserwować jak po jego otwarciu starają się w miarę spokojnie chodzić, oglądając niby od niechcenia przecenione rzeczy
A nawet jeśli jakaś pani zacznie krążyć wokół stołu czy wieszaku, przy którym będę oglądać rzeczy lub pośle mi mordercze spojrzenie, to litości, troszkę asertywności i pewności siebie - każda z nas ma w końcu takie samo prawo robić w danym sklepie zakupy i nie widzę powodu, żeby z nich rezygnować z powodu potencjalnych kobiet-sępów
Ale wiadomo, każdy ma prawo mieć inny gust i jedni lubią wyprzedaże, inni nie
Ja osobiście już nie mogę się doczekać czwartku..

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 16:22   #772
UknowUloveMe
Raczkowanie

Kiedy będzie 2 cięcie cen w sklepach??? najbardziej interesują mnie sklepy INDITEXU
UknowUloveMe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 17:02   #773
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UknowUloveMe Pokaż wiadomość
Kiedy będzie 2 cięcie cen w sklepach??? najbardziej interesują mnie sklepy INDITEXU
zapewne po ok. 2 tygodniach od startu ...
Stary 2010-06-19, 17:55   #774
hailie21
Zakorzenienie

Chyba większość z nas czeka na big sale w Inditexie.
Czekamy, czekamy... i doczekać się nie możemy.
By wreszcie za kilka dni pędzić do najbliższej Zary, Stradivariusa czy Pull & Bear z wypiekami na twarzy i gotówką tudzież kartą płatniczą w portfelu :P
A później...
Gdzie ja tyle wydałam... przecież kupiłam zaledwie kilka bluzeczek, dwie sukienki i 3 pary jeansów/legginsów/szortów w bardzo okazyjnej cenie

W moim niebie będą miękkie sierści,
nosy, łapy, ogony i kły.
W moim niebie będę znowu głaskać,
moje wszystkie pożegnane psy
hailie21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 18:29   #775
adajula
Rozeznanie

Dziewczyny czy ktoś może na pewno potwierdzić informację o starcie wyprzedaży w Indetixie 24 czerwca?
adajula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 18:30   #776
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Dziewczyny czy w wyprzedażowym szale natknęłyście się gdzieś na jakieś garsonki?
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 18:31   #777
Karolinka1306
Raczkowanie

GG do Karolinka1306

Cytat:
Napisane przez canaduelle Pokaż wiadomość

ehh ja tez na nie polowalam

Edytowane przez Karolinka1306
Czas edycji: 2010-06-19 o 18:34
Karolinka1306 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 19:15   #778
et1981
Raczkowanie

mam pytanie do tych, które były bądź pracują w camamieu - interesują mnie kurteczki zamszowe, taliowane, krótkie, beżowe, bez kołnierzyka. Jeszcze niedawno były na francuskiej stronie - teraz ich brak. przetrzepałam całą sieć w poszukiwaniu fotek i nic
kosztowały ponad 300zł. chciałam zapytać czy nie wiecie czy są przecenione, a jeśli tak to na ile.
wiem, że oni chowaja rzeczy i wyciagają w następnym sezonie oby tak nie było z ta kurtka bo się napaliłam
et1981 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 19:19   #779
snowhitee
Zakorzenienie

Potwierdzam, że w Bershce są przecenione sukienki, kurtki z eko skórki na 139zł, takie zamszowe na 69zł, bluzeczki przeważnie na 29zł-49zł. Ja jednak czekam na prawdziwą wyprzedaż

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-19, 19:27   #780
Smarfetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez et1981 Pokaż wiadomość
mam pytanie do tych, które były bądź pracują w camamieu - interesują mnie kurteczki zamszowe, taliowane, krótkie, beżowe, bez kołnierzyka. Jeszcze niedawno były na francuskiej stronie - teraz ich brak. przetrzepałam całą sieć w poszukiwaniu fotek i nic
kosztowały ponad 300zł. chciałam zapytać czy nie wiecie czy są przecenione, a jeśli tak to na ile.
wiem, że oni chowaja rzeczy i wyciagają w następnym sezonie oby tak nie było z ta kurtka bo się napaliłam
Nie wiem dokładnie o której kurteczce mówisz, ale widziałam dziś taką brązową zamszową przecenioną, niestety nie wiem na ile, ale metka kolorowa na pewno była doczepiona. Ogólnie to ok 90% asortymentu jest przecenione.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości